Waxy Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Witamy, witamy. Jak idą przygotowania wystawowe :razz: ? Coś nowego słychać? Quote
basia2202 Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 witaajcie wysportowane Bziąteczka :p :multi: buziole piątkowe:) Quote
natija Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 wpadlam i ja z rewizyta:)tez piatkowo:):)a co po4rabiacie?:) Quote
Aaliyah1981 Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Waxy napisał(a):Witamy, witamy. Jak idą przygotowania wystawowe :razz: ? Coś nowego słychać? halo halo czekamy na wiesci :cool3: Quote
Inkaa Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Ja bym sobie fotki agilitowe pooglądała! Dzięki naszej wymianie PW odnośnie agility zdecydowałam się na obóz agility. W Ka-Forcie. Szkoda tylko że u was w Cavano nie przyjmują osób z zewnątrz. Pees. Ja chce jak najszybciej poznać twojego westka. :loveu: W jakiś weekend najlepiej! Quote
Bzikowa Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 Witam wszystkich :cool3: Jakieś zdjęcia mam ino nieładne - focić nie umiem. Enchantress (dłuzszego nicku juz sobie nie mogłaś walnąć?!), nie posiadam więcej agilitowych fotek. Więc za przeproszeniem dupa. Moje zwierzę poznasz w ferie przeca, tylko napisz mi szybko kiedy dokładnie masz zamiar być w Warszawce. ;) (może w niedzielę przed feriami? wtedy pójdziesz zobaczyć trening agility, przy okazji nasze kompromitacje:lol: albo na westowe spotkanko na polach jak akurat sie zbierze gromadka?) No i mam nadzieję, że Wenkę zabierasz! Co do obozu - napisałam na whwt;) Quote
ewelinka_m Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Bzikowa nie marudź dawaj foty :diabloti: Quote
Aaliyah1981 Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 ewelinka_m napisał(a):Bzikowa nie marudź dawaj foty :diabloti: to moze jakies zwykle fotki na spacerku lub w domku ;) Quote
Inkaa Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Bzikowa napisał(a):Enchantress (dłuzszego nicku juz sobie nie mogłaś walnąć?!), nie posiadam więcej agilitowych fotek. Więc za przeproszeniem dupa. Moje zwierzę poznasz w ferie przeca, tylko napisz mi szybko kiedy dokładnie masz zamiar być w Warszawce. ;) (może w niedzielę przed feriami? wtedy pójdziesz zobaczyć trening agility, przy okazji nasze kompromitacje:lol: albo na westowe spotkanko na polach jak akurat sie zbierze gromadka?) No i mam nadzieję, że Wenkę zabierasz! Co do obozu - napisałam na whwt;) Co ty masz do mojego nicku, moja droga, co ?! :mad: Ja Ci zaraz dam! My mamy czas we wszystkie trzy weekendy. Tj 9 i 10 luty. 16 i 17 luty 23 i 24 luty. Wenkę zabieram - of course! Jakoś się umówimy. Powiedz tylko kiedy możesz. ;) Quote
Bzikowa Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 To w grę wchodzi tylko weekend 9-10 czyli za tydzień. 16-17 juz jedziemy się wystawiać w Toruniu, 19(pon.) spadam na narty i wracam 23-24... Mam do Twojego nicku to, że jest dłuuuuuugiiii :lol: Quote
Inkaa Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Bzikowa napisał(a):To w grę wchodzi tylko weekend 9-10 czyli za tydzień. 16-17 juz jedziemy się wystawiać w Toruniu, 19(pon.) spadam na narty i wracam 23-24... Mam do Twojego nicku to, że jest dłuuuuuugiiii :lol: Dobra! To albo 9 albo 10 się spotykamy. Ale ma być sobota czy niedziela ? Toż to tylko 3 znaki różnicy! :cool3: Quote
Aaliyah1981 Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 to pamietajcie porobic duzo fotek na wystawie :lol:trzymamy kciuki za sukcesy:multi: Quote
natija Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 trzymam kciuki i mam nadzieje,ze bedzie duzo fotek:):) Quote
Bzikowa Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 Enchantress - to może lepiej niedziela? Pojedziecie z nami na treeeniiing :loveu: i zobaczycie jak sie kompromitujemy :roll: 3 znaczki robią wielką różnicę! :cool3: A poza tym nie umiesz liczyć bo 4! :eviltong: Moje drogie powiedzcie mi jakim magicznym sposobem ja mam jednocześnie psa wystawiać i robić zdjęcia? :evil_lol: Quote
Aaliyah1981 Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 hmmmmmmmmmmm:???: ktos moze robic foteczki :cooldevi:ojjjjjjjj cioteczko co to za wykrety ;) Quote
Olusia Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Powodzenia i sukcesów na wystawie życzymy :loveu: Quote
Inkaa Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Bzikowa napisał(a):Enchantress - to może lepiej niedziela? Pojedziecie z nami na treeeniiing :loveu: i zobaczycie jak sie kompromitujemy :roll: 3 znaczki robią wielką różnicę! :cool3: A poza tym nie umiesz liczyć bo 4! :eviltong: Moje drogie powiedzcie mi jakim magicznym sposobem ja mam jednocześnie psa wystawiać i robić zdjęcia? :evil_lol: Dobra! Do może być niedziela. Ale o ktorej. Bo ja mogę jedynue rano/w południe. Nie tylko ty z DGM jedziesz na tą wystawę. Poproś któregoś z dogomaniaków aby robił Bezikowi i tobie zdjecia. :lol: Quote
agaciaaa Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Enchantress* napisał(a):Poproś któregoś z dogomaniaków aby robił Bezikowi i tobie zdjecia. :lol: właśnie, właśnie!!! co to za marne wykręty, że nie masz jak fotek robić! :mad: :evil_lol: mają być i to dużo :lol: Powodzenia! :loveu: Quote
Czarna_Owieczka Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Hejka :razz: A z wystawy przywieść dużo fot i wspaniałe osiągnięcia :cool3: powodzenia i trzymamy kciuki ! :bigcool: Quote
Karolina_Nett Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Powodzenia na wystawie i pamiętaj o zdjeciach :razz:. Quote
Czarna_Owieczka Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Cześć! A co tu taki zastój, nie było mnie tydzień i tylko 2 posty :-o Quote
Aaliyah1981 Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Czarna_Owieczka napisał(a):Cześć! A co tu taki zastój, nie było mnie tydzień i tylko 2 posty :-o Wasnie nie wiem cioteczko odezwji sie :evil_lol: Quote
Recommended Posts