Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja bym sobie fotki agilitowe pooglądała!

Dzięki naszej wymianie PW odnośnie agility zdecydowałam się na obóz agility.
W Ka-Forcie.
Szkoda tylko że u was w Cavano nie przyjmują osób z zewnątrz.

Pees. Ja chce jak najszybciej poznać twojego westka. :loveu:
W jakiś weekend najlepiej!

Posted

Witam wszystkich :cool3: Jakieś zdjęcia mam ino nieładne - focić nie umiem.

Enchantress (dłuzszego nicku juz sobie nie mogłaś walnąć?!), nie posiadam więcej agilitowych fotek. Więc za przeproszeniem dupa.

Moje zwierzę poznasz w ferie przeca, tylko napisz mi szybko kiedy dokładnie masz zamiar być w Warszawce. ;) (może w niedzielę przed feriami? wtedy pójdziesz zobaczyć trening agility, przy okazji nasze kompromitacje:lol: albo na westowe spotkanko na polach jak akurat sie zbierze gromadka?)
No i mam nadzieję, że Wenkę zabierasz!
Co do obozu - napisałam na whwt;)

Posted

Bzikowa napisał(a):
Enchantress (dłuzszego nicku juz sobie nie mogłaś walnąć?!), nie posiadam więcej agilitowych fotek. Więc za przeproszeniem dupa.

Moje zwierzę poznasz w ferie przeca, tylko napisz mi szybko kiedy dokładnie masz zamiar być w Warszawce. ;) (może w niedzielę przed feriami? wtedy pójdziesz zobaczyć trening agility, przy okazji nasze kompromitacje:lol: albo na westowe spotkanko na polach jak akurat sie zbierze gromadka?)
No i mam nadzieję, że Wenkę zabierasz!
Co do obozu - napisałam na whwt;)

Co ty masz do mojego nicku, moja droga, co ?! :mad:
Ja Ci zaraz dam!

My mamy czas we wszystkie trzy weekendy. Tj
9 i 10 luty.
16 i 17 luty
23 i 24 luty.
Wenkę zabieram - of course! Jakoś się umówimy. Powiedz tylko kiedy możesz. ;)

Posted

To w grę wchodzi tylko weekend 9-10 czyli za tydzień. 16-17 juz jedziemy się wystawiać w Toruniu, 19(pon.) spadam na narty i wracam 23-24...

Mam do Twojego nicku to, że jest dłuuuuuugiiii :lol:

Posted

Bzikowa napisał(a):
To w grę wchodzi tylko weekend 9-10 czyli za tydzień. 16-17 juz jedziemy się wystawiać w Toruniu, 19(pon.) spadam na narty i wracam 23-24...

Mam do Twojego nicku to, że jest dłuuuuuugiiii :lol:

Dobra! To albo 9 albo 10 się spotykamy. Ale ma być sobota czy niedziela ?

Toż to tylko 3 znaki różnicy! :cool3:

Posted

Enchantress - to może lepiej niedziela? Pojedziecie z nami na treeeniiing :loveu: i zobaczycie jak sie kompromitujemy :roll:
3 znaczki robią wielką różnicę! :cool3: A poza tym nie umiesz liczyć bo 4! :eviltong:

Moje drogie powiedzcie mi jakim magicznym sposobem ja mam jednocześnie psa wystawiać i robić zdjęcia? :evil_lol:

Posted

Bzikowa napisał(a):
Enchantress - to może lepiej niedziela? Pojedziecie z nami na treeeniiing :loveu: i zobaczycie jak sie kompromitujemy :roll:
3 znaczki robią wielką różnicę! :cool3: A poza tym nie umiesz liczyć bo 4! :eviltong:

Moje drogie powiedzcie mi jakim magicznym sposobem ja mam jednocześnie psa wystawiać i robić zdjęcia? :evil_lol:

Dobra! Do może być niedziela. Ale o ktorej. Bo ja mogę jedynue rano/w południe.

Nie tylko ty z DGM jedziesz na tą wystawę. Poproś któregoś z dogomaniaków aby robił Bezikowi i tobie zdjecia. :lol:

Posted

Enchantress* napisał(a):
Poproś któregoś z dogomaniaków aby robił Bezikowi i tobie zdjecia. :lol:

właśnie, właśnie!!! co to za marne wykręty, że nie masz jak fotek robić! :mad: :evil_lol: mają być i to dużo :lol: Powodzenia! :loveu: