Aaliyah1981 Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Czarna_Owieczka napisał(a):To co....będą fotki z zawodów? :razz: :cool3: my z Franiem chetnie obejrzymy foteczki:cool3: Quote
Bzikowa Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 ależ my nie jedziemy. nie ma treningów bo nie ma kto ich prowadzić. Quote
Inkaa Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Hej ! Jak tam - kong wystawiony ? Wtedy jak do mnie pisałaś nie miałam neta i nie mogłam dać Ci instrukcji. Quote
Bzikowa Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 Wiem, wiem, a ja nie miałam czasu żeby zadzwonić :oops: Mam nadpobudliwą szkołę. Chciałam wystawić ale w końcu nie wiem - jaką dać cenę początkową ... Dałabym jakoś 20 zł - bo on sam kosztował jakoś 45. I po prostu jak ktoś wylicytuje to przesyła kasę na to konto na Łódź (Twoje?), i jak prześlę to ja wysyłam. Tak? :oops: Quote
Inkaa Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Bzikowa napisał(a):Wiem, wiem, a ja nie miałam czasu żeby zadzwonić :oops: Mam nadpobudliwą szkołę. Chciałam wystawić ale w końcu nie wiem - jaką dać cenę początkową ... Dałabym jakoś 20 zł - bo on sam kosztował jakoś 45. I po prostu jak ktoś wylicytuje to przesyła kasę na to konto na Łódź (Twoje?), i jak prześlę to ja wysyłam. Tak? :oops: Szkoła, szkoła - ah ta szkoła ! Ja mam ferie za około 3 tygodnie. Załamać się idzie. Cena wywoławcza zależy od ciebie. Ja bym dała 25/30 zł. Powiedzmy termin licytacji to 10 dni od pierwszej oferty. Po tym czasie podajesz moje konto i osoba która wygra aukcje przesyła pieniądze. Jak dojdąto wysyłasz przedmiot. Pozdrawiam. ;) Quote
Bzikowa Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 Ja też mam za 3 tygodnie :razz: Ok, to zaraz wystawię! :multi: Quote
Inkaa Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Bzikowa napisał(a):Ja też mam za 3 tygodnie :razz: Czyli skoro mamy obie wolne to możemy się spotkać jakoś w ferie. Ja nie z Warszawy ale dojechać to nie problem. :cool3: Quote
Bzikowa Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 Możemy możemy! chociaż w sumie mamy na to niecały tydzień :cool3: Bo w weekend - w środku ferii już Toruń (Bydgoszcz) a potem jadę ze znajomymi na Słowację na narty - jak wszystko wypali.. A w pierwszy tydzień będę jeździć konno :loveu: i może WRESZCIE pójdę do Azylu Pod Psim Aniołem, gdzie miałam być wolontariuszką ale ostatnie tygodnie mam strrraszne :-( Właśnie jestem w trakcie zakładania bazarku - tylko te zdjęcia się okropnie długo wgrywają!!! :shake::mad: EDIT: udało się, tu jest bazarek: http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=104340 Quote
anetta Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Cześć :) Bzik już po trymowaniu? :cool3: Quote
olifka Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Jakie plany na ferie :) Hah wolontariuszką to i ja chciałam być ale mój szczenięcy wiek mi na to nie pozwala... Aniu ty nie jest przypadkiem gdzieś z okolic Legionowa? Bo koło Legionowa też jest schronisko :) Quote
Bzikowa Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 Wiem, że jest - w Józefowie. Ale mimo odległości niedużej to nie mam tam dojazdu prawie a poza tym kiedys dawno zbieraliśmy rzeczy/pieniądze na ten schron i bardzo niemiła atmosfera panowała. :roll: A do Azylu jeździłabym po szkole (narazie mam wyrzuty bo napisałam dziewczynie stamąd, ze będę wkrótce a do tej pory po prostu NIE MOGŁAM). Poza tym robimy w szkole z wolontariacką grupą projekt z dofinansowania Fundacji Dzieci i Młodzieży - od Unii konkretnie, z Make a Connection. Pisze się projekt akcji (na rzecz lokalnego środowiska - cokolwiek), budżet itp i jak pozytywnie rozpatrzą to dostajemy kasę na działania. No i nam się udało , napisałam z kolezanką projekt działań - od marca do czerwca - właśnie na rzecz zwierząt, będziemy robić warsztaty w szkołach dla dzieci nt. bezdomności psów, spotkania z ekspertami itd., zbiórki i wieeele różnych tego typu rzeczy jak promowanie adopcji + coś małego medialnego. I chcemy właśnie te zbiórki przekazać na Azyl. No , pierwszy raz piszę to oficjalnie ;) Ale nie chce nic mówić by nie zapeszać , trochę się boję bo jestem liderką naszej grupy.Tyyyle roboty przed nami a narazie jest tylko projekt + pozytywne rozpatrzenie. Zaczynamy w marcu... Za dużo gadam:eviltong: Aneta - Bzik był na trymowaniu we wtorek jakoś więc jest piękny i nieobrośnięty :D Quote
Inkaa Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Bzikowa - dzięki za bazarek ! Miejmy nadzieje że pójdzie za spore pieniądze. Powodzenia w akcji. Pozdawiam ! Quote
agaciaaa Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 ja chce wytrymowaną fotke Bzika!!! :lol: Quote
anetta Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Chwali się to co chcecie robić :) Dawaj łysego Bzika! Quote
Bzikowa Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 Ja ci dam łysego :angryy: :eviltong: Zdjęc łysola ni mam, za brzydka pogoda :lol: Quote
agaciaaa Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 znowu ta sama gadka :shake: w domu zrób!!!! :mad: Quote
Bzikowa Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 kurcze, widzę, ze nie mogę za długo Was na jeden tekst nabierać , rezolutna ciotka Agatka się polapała :diabloti: :cool3: Quote
agaciaaa Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 nie masz wyjścia... musisz zrobić :diabloti: czekam :razz: Quote
Bzikowa Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 Nie zrobię bo pies śpi narazie :eviltong: Czasem tylko jak coś usłyszy to otworzy jedno oko, burknie i idzie drzemać dalej :lol: Zimowa depresja? My jesteśmy ogólnie meteopaci:lol: Mam foty z zaległego wakacyjnego treningu. Wszystkie są autorstwa pana Kobylińskiego. :D Jak zielono było:loveu::loveu: Ale niestety to nie była pogoda dla mojego psa. Duszno , parno, gorąco, nic się psu nie chce. :roll: A tu się Hepka władowała nam w linię biegu :lol: I jeszcze takie statycze, Bzium z pańcią :oops: Poważna rozmowa :evil_lol: Ale pewnie macie już dość fot z agility ;) Quote
Aaliyah1981 Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 slicznie :multi:oj ale on skoczny jest powinam te fotki pokazac jednemu panu , ktory powiedzial ,ze ta rasa jest ciapowata:angryy: Quote
Bzikowa Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 Jaki pan tak powiedział? :mad::razz: Nie , a tak serio to Bzik technikę skoku ma jeszcze troszku fatalną :oops: I nawet ostatnio odrkyłam dlaczego. I to jest do wypracowania:loveu:. Spójrz sobie na tego westusia, jakieś zawody w Stanach: http://www.youtube.com/watch?v=dx6eER1D2ps Wybija się jak kangurek :loveu: chciałabym żeby mój tak robił... Ogólnie w Polsce to agi trenują max. 4 westiki... :roll: Quote
Aaliyah1981 Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 hehe ten pan to jest jakis wogole :stupid: powiedzial ,ze zapaslam mojego westa (jak one sa takie grubaski)no coment:roll: juz zerkam na filmik ...ale wasze tez widzialam juz wczesniej i naprawde swietnie sobie radzi:p Quote
agaciaaa Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Dobre i takie... ale wytrymowanych i tak Ci nie daruje :diabloti: jak zielono :loveu: http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/wakcyjny8.jpg o czym rozmawialiście? :lol: Quote
Bzikowa Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 Aaliyah, no my jestesmy tak na dobrą sprawę jeszcze początkujacy :oops: Dobre i takie... Ach, dzięki Ci za łaskę! :modla: A poza tym on na tych zdjęciach treningowych z wakacji jest wytrymowany :eviltong: A ja teraz lecę do moich obowiązków licealnych :scared::grab: Quote
ewelinka_m Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 dawać mi tu fotki po trymowaniu :-xale już Quote
Recommended Posts