Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiem, wiem, a ja nie miałam czasu żeby zadzwonić :oops: Mam nadpobudliwą szkołę. Chciałam wystawić ale w końcu nie wiem - jaką dać cenę początkową ... Dałabym jakoś 20 zł - bo on sam kosztował jakoś 45. I po prostu jak ktoś wylicytuje to przesyła kasę na to konto na Łódź (Twoje?), i jak prześlę to ja wysyłam. Tak? :oops:

Posted

Bzikowa napisał(a):
Wiem, wiem, a ja nie miałam czasu żeby zadzwonić :oops: Mam nadpobudliwą szkołę. Chciałam wystawić ale w końcu nie wiem - jaką dać cenę początkową ... Dałabym jakoś 20 zł - bo on sam kosztował jakoś 45. I po prostu jak ktoś wylicytuje to przesyła kasę na to konto na Łódź (Twoje?), i jak prześlę to ja wysyłam. Tak? :oops:

Szkoła, szkoła - ah ta szkoła ! Ja mam ferie za około 3 tygodnie. Załamać się idzie. Cena wywoławcza zależy od ciebie. Ja bym dała 25/30 zł.
Powiedzmy termin licytacji to 10 dni od pierwszej oferty. Po tym czasie podajesz moje konto i osoba która wygra aukcje przesyła pieniądze. Jak dojdąto wysyłasz przedmiot.
Pozdrawiam. ;)

Posted

Bzikowa napisał(a):
Ja też mam za 3 tygodnie :razz:

Czyli skoro mamy obie wolne to możemy się spotkać jakoś w ferie.
Ja nie z Warszawy ale dojechać to nie problem. :cool3:

Posted

Możemy możemy!
chociaż w sumie mamy na to niecały tydzień :cool3: Bo w weekend - w środku ferii już Toruń (Bydgoszcz) a potem jadę ze znajomymi na Słowację na narty - jak wszystko wypali..
A w pierwszy tydzień będę jeździć konno :loveu: i może WRESZCIE pójdę do Azylu Pod Psim Aniołem, gdzie miałam być wolontariuszką ale ostatnie tygodnie mam strrraszne :-(

Właśnie jestem w trakcie zakładania bazarku - tylko te zdjęcia się okropnie długo wgrywają!!! :shake::mad:

EDIT: udało się, tu jest bazarek: http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=104340

Posted

Jakie plany na ferie :) Hah wolontariuszką to i ja chciałam być ale mój szczenięcy wiek mi na to nie pozwala... Aniu ty nie jest przypadkiem gdzieś z okolic Legionowa? Bo koło Legionowa też jest schronisko :)

Posted

Wiem, że jest - w Józefowie. Ale mimo odległości niedużej to nie mam tam dojazdu prawie a poza tym kiedys dawno zbieraliśmy rzeczy/pieniądze na ten schron i bardzo niemiła atmosfera panowała. :roll:
A do Azylu jeździłabym po szkole (narazie mam wyrzuty bo napisałam dziewczynie stamąd, ze będę wkrótce a do tej pory po prostu NIE MOGŁAM). Poza tym robimy w szkole z wolontariacką grupą projekt z dofinansowania Fundacji Dzieci i Młodzieży - od Unii konkretnie, z Make a Connection. Pisze się projekt akcji (na rzecz lokalnego środowiska - cokolwiek), budżet itp i jak pozytywnie rozpatrzą to dostajemy kasę na działania. No i nam się udało , napisałam z kolezanką projekt działań - od marca do czerwca - właśnie na rzecz zwierząt, będziemy robić warsztaty w szkołach dla dzieci nt. bezdomności psów, spotkania z ekspertami itd., zbiórki i wieeele różnych tego typu rzeczy jak promowanie adopcji + coś małego medialnego.
I chcemy właśnie te zbiórki przekazać na Azyl.
No , pierwszy raz piszę to oficjalnie ;)

Ale nie chce nic mówić by nie zapeszać , trochę się boję bo jestem liderką naszej grupy.Tyyyle roboty przed nami a narazie jest tylko projekt + pozytywne rozpatrzenie. Zaczynamy w marcu...

Za dużo gadam:eviltong:

Aneta - Bzik był na trymowaniu we wtorek jakoś więc jest piękny i nieobrośnięty :D

Posted

Nie zrobię bo pies śpi narazie :eviltong: Czasem tylko jak coś usłyszy to otworzy jedno oko, burknie i idzie drzemać dalej :lol: Zimowa depresja? My jesteśmy ogólnie meteopaci:lol:

Mam foty z zaległego wakacyjnego treningu. Wszystkie są autorstwa pana Kobylińskiego. :D

Jak zielono było:loveu::loveu: Ale niestety to nie była pogoda dla mojego psa. Duszno , parno, gorąco, nic się psu nie chce. :roll:

A tu się Hepka władowała nam w linię biegu :lol:

I jeszcze takie statycze, Bzium z pańcią :oops:

Poważna rozmowa :evil_lol:

Ale pewnie macie już dość fot z agility ;)

Posted

Jaki pan tak powiedział? :mad::razz:
Nie , a tak serio to Bzik technikę skoku ma jeszcze troszku fatalną :oops:
I nawet ostatnio odrkyłam dlaczego.
I to jest do wypracowania:loveu:.
Spójrz sobie na tego westusia, jakieś zawody w Stanach:
http://www.youtube.com/watch?v=dx6eER1D2ps
Wybija się jak kangurek :loveu: chciałabym żeby mój tak robił...

Ogólnie w Polsce to agi trenują max. 4 westiki... :roll:

Posted

hehe ten pan to jest jakis wogole :stupid: powiedzial ,ze zapaslam mojego westa (jak one sa takie grubaski)no coment:roll:

juz zerkam na filmik ...ale wasze tez widzialam juz wczesniej i naprawde swietnie sobie radzi:p

Posted

Aaliyah, no my jestesmy tak na dobrą sprawę jeszcze początkujacy :oops:

Dobre i takie...

Ach, dzięki Ci za łaskę! :modla:
A poza tym on na tych zdjęciach treningowych z wakacji jest wytrymowany :eviltong:

A ja teraz lecę do moich obowiązków licealnych :scared::grab: