Karolina_Nett Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/0601_3.jpg Bzdury gadasz :eviltong:, tyle już ćwiczycie a on ma nie być gotowy? :lol::evil_lol: Quote
ewelinka_m Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Bzikowe foty wreszcie, a do tego z treningu :loveu::loveu: uwielbiam westki w akcji ;) Bzikowa nie gadaj, że Wy nie przygotowani bo jesteście świetni i pokonacie całą konkurencję :eviltong: czekam na fotki po trymowankowe pozdrawiam i głaskanka dla białego ewelinka i spaiki :lol: Quote
Junka Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 aniu ja wam konkurencje?:diabloti: No co ty :eviltong: własnie musiamy zmierzyc sie na jakis zawodach :evil_lol: Ale wiesz ja zawsze tor myle i dostaje za to punkty karne:angryy: wiec sie nie przejmuj :cool3: Quote
WinterGirl Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 [CENTER][FONT=Comic Sans MS]mały sportsmen :loveu:[/FONT][/CENTER] Quote
olifka Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Bzikowa napisał(a):Ja też ekhm ułomnie rzucam rollerki a innych rzutów nawet nie próbuję bo nie umiem :evil_lol: Ale staram się jak mogę :evil_lol: Myślę, że dla Balbiny to będzie za miękki dysk, jak dla Bza nawet jest. Ja myślałam, ze to będzie jednak troszeczkę twardsze a to jest naprawdę mięciutkie. Więc chcę kupić teraz competitiona normalnego ale tego 17 cm nigdzie ni ma :shake: Ale przyniosę przyniosę pomacasz sobie :diabloti: Ja na ferie ze znajomymi na Słowację na narty (o ile wypali:angryy:) ale tylko na drugi tydzień. Więc teoretycznie pierwszy jestem w domu... Ale i tak się boję. Chyba, ze droga Asia od Junki by się zdecydowała porobić nam konkurencję:diabloti: (juhu?) O matko a co robisz z Biśką jak wyjeżdżasz? Moj zostaje zwykle z babcią ale jak wracam zawsze to jest tak nieziemsko (!!!) rozpuszczony i gruby (zostawiam jej żarcie dokladnie wymierzone i mowie po ile ma dawać -zmniejszam dawki bo wiem ze sie będzie mniej ruszał - a i tak jak przyjeżdzam to sie okazuje , ze pies od 2 dni nie ma karmy i jedzie na acanie senior babciowego psa:lol:), ze staram sie wyjezdzac na jak najkrócej :lol: Mam dzisiaj pojechała do Wola Parku i jak w zoologu będą frisbee to nam jakiegoś kupi :) I poćwiczymy rollery :) Jak znajdziesz tego małego competitiona to prześlij linka. Albo po prostu trzeba się Elki zapytać gdzie je wynalazła :) Moi bracia z nią zostają. Tylko że rodzony w ogóle z nią nie wychodzi na spacery:shake: Mam nadzieję że cioteczny wykaże się odpowiedzialnością i z nią wyjdzie chociaż na 2 dziennie....... I bede rodziców męczyć zebyśmy dzień wcześniej wrócili:evil_lol: A ja juz się boje jaka balbina będzie gruba...... Mój brat ją lubi faszerować parówkami:shake: Quote
Bzikowa Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 Joasiu kochana obczaj: Zgłoszenia do 31-01-2008 przyjmowane na adres e-mailowy: :oops: Quote
Olusia Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/0601_3.jpg Świetnie skacze :cool3:;) Quote
Junka Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 No widzisz Aniu do 31!!! To zgłaszaj się :P Ja bym sie zglosiła ale nie mam czym dojechać ;/ Quote
Bzikowa Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 Ależ ja bez Was nie jadę, nie ma takiej opcji. Quote
Junka Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 A to sa oficjalne a ja nawet w zwiazku nie jestem jeszcze :diabloti: to wszystko przez moje lenistwo bo mi sie nie chce do wawy w tygodniu jechac i wszystko pozałatwiac!! :evil_lol: O aniu jak miło że tak sądzisz ale bys miala mniejszą konkurencje :cool3: Quote
Bzikowa Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 Phi. Ja nie chce wygrać więc mi konkurencja to wsio rybka ;) Dobra chrzanić ten Łąck. Jak się zapiszesz do zk to pogadamy :eviltong: Quote
Junka Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 dobra :) To wyczaj jakies nieoficjalne zawody zebym mogła jechać :cool3: Quote
Bzikowa Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 Toż były już ze 3 serie agilitowych :diabloti: Ale przejrzałaś mnie, mam jakieś z zaległego treningu wakacyjnego;) Wkleję jak znajdę chwilunię. P.S. Uprzejmie donoszę, że wybieramy się najprawdopodobniej z białym na wystawę do Bydgoszczy (tzn to jest od. Bydgoszcz a sama wystawa będzie w Toruniu, nie ogarniam tego) - 17 lutego. Oczywiście jak znowu mój zwierzak nie postanowi sobie kuku zrobić (TFU, TFU)... Ktoś będzie? ;) Quote
Karolina_Nett Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Niestety :(, ale jak może do Katowic w marcu być miała ochotę przyjechać to na pewno :loveu:. Quote
agaciaaa Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Nie wierze :crazyeye: fotki były!!!!! :lol: :loveu: Quote
Bzikowa Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 w ten weekend są zawody w Głogowie więc żadna grupa nie ma treningów. Agatko, uwierz, uwierz :razz: Quote
Bzikowa Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 łoooo ty, a na słowo to mi nie uwierzysz! :diabloti: Quote
Aaliyah1981 Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 ogladam filmiki i jestem pod wielkim wrazeniem :cool3: Quote
Bzikowa Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 Dziękujemy i witamy Aaliyah ! I już pędzimy do nowej westusiowej galerii :loveu::loveu: Agatko moja droga, cierpliwość jest cnotą :evil_lol: Quote
Czarna_Owieczka Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Bzikowa napisał(a):w ten weekend są zawody w Głogowie więc żadna grupa nie ma treningów. To co....będą fotki z zawodów? :razz: :cool3: Quote
Recommended Posts