Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Waxy, proszę bardzo pobaw się w paparazzi :diabloti: Tylko nie wiem czy umiesz tak na odległość.. Gdańsk - Warszawa ;)
Asiu, grabisz sobie coraz bardziej :evil_lol:

bGirl! No doprawdy, myslałam, że Was już wcięło z duecikiem a tu niespodzianka :loveu:

Nie ma fot. Jakby istniały to bym dała przecie ;)

Posted

zrobiłam czary-mary (dość nieudolne gdyż nie umiem nawet do końca obslugiwać mego fotoidioty, zwlaszcza jak moj pies wykonuje szybkie niekontrolowane ruchy kiedy coś zabija:lol::roll: ) i mam kilka
a.rozmazanych
b.nieostrych
c.ciemnych
d.i w ogóle brzydkich.. moj pies wyszedl na nich jakoś tak... żółto....:crazyeye:

ale zdjęć :lol: pt. zabijanie słonia (juz tlumacze.. wczoraj znalazlam gdzies taka pluszową zakladke do książek z głową słonia i moj pies się w niej zakochał... po dzisiejszej sesji męczenia pan słoń byl cały mokry, biedaczek.)

Może mi ktoś mundry powiedzieć JAK ZROBIĆ ŁADNE - NIEROZMAZANE - ZDJĘCIA W RUCHU ?? Prooooooszę.

Będę trwarda i zrobię w końcu jakieś zdjęcia na które bedzie dało się patrzeć... Będę walczyć :diabloti:
Te dzisiejesze są takie zastępcze ;)

DOBRANOC :loveu:

Posted

Jee do Warszawy za daleeko :placz: Hyh w końcu są te zdjęcia, trudno że rozmazane ale fajowskie :loveu:, morderca misia :evil_lol: A filmik pierwsza klasa, Bzik-sportowiec :razz: Pozdrawiam :eviltong:

Posted

Ale super foty! Rozmazane, ale urok swój mają :) Ja też nie umiem robić dobrych zdjęci w ruchu i do tego w warunkach domowy. A flesza nie mogę wyłączyć i Foxi jak tylko widzi aparat odwraca głowę :lol:

Posted

Olusia, widzę, że normalnie śledzisz mojego piesa w internecie :evil_lol:
No tak, ma swoją galeryjkę na stronie hodowli 8)
Ale wszystkie te zdjęcia tu wklejałam jakoś po obozie. :cool3: