Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bzikowa napisał(a):
Magda - tak, bardzo możliwe ;)
Artykuł był w bodajże sierpniowym 'moim psie' , o wadach (?) mojej najukochańszej rasy ;)

nie wiem czy czytałaś, ale teraz jest o russellach, całkiem sensownie napisany ;) przez faceta z forum russellowego

Posted

Unbelievable napisał(a):
nie wiem czy czytałaś, ale teraz jest o russellach, całkiem sensownie napisany ;) przez faceta z forum russellowego

Niet, nie kupiłam jeszcze, od jakiegoś czasu już mam trochę dość tego pisma ;)
Ale dzięki za info, kupię.

Posted

Bzikowa napisał(a):
Magda - tak, bardzo możliwe ;)
Artykuł był w bodajże sierpniowym 'moim psie' , o wadach (?) mojej najukochańszej rasy ;)

No proszę. Gratki! Fajny artykuł.
Z moją pamięcią i kojarzeniem nie jest jeszcze tak źle.

a co do pisma... Mnie też jakoś tak... chyba odpycha ostatnio.

Pozdrawiam.

Posted

Bzikowa napisał(a):
Do tego czasu mam szansę przytyć... :diabloti: Ale tfu tfu przez lewe ramię bo chciałabym jakieś 5kg zrzucić do lata :roll:

Postaram się nie wymigać. Jak już wygram swoją smyczkę na Twym bazarze to poproszę odbiór osobisty , wtedy będę miała większą motywację do ruszenia tyłka do Białego :lol:

Kobieto, z czego Ty chcesz chudnąć? :crazyeye:

Ooo w takim razie nie wyślę Ci jej nawet jak będziesz chciała :diabloti: tylko odbiór osobisty :lol:

Posted

Magda25 napisał(a):
No proszę. Gratki! Fajny artykuł.
Z moją pamięcią i kojarzeniem nie jest jeszcze tak źle.

a co do pisma... Mnie też jakoś tak... chyba odpycha ostatnio.

Pozdrawiam.

A dziękuję bardzo! :)

agaciaaa napisał(a):
Kobieto, z czego Ty chcesz chudnąć? :crazyeye:

Ooo w takim razie nie wyślę Ci jej nawet jak będziesz chciała :diabloti: tylko odbiór osobisty :lol:

Nie chcesz wiedzieć... :evil_lol:

To się nazywa szantaż :P Ale może dzięki temu naprawdę pierwszy raz uda mi się zawitać na ten piknik...

Posted

Bzikowa napisał(a):
Nie chcesz wiedzieć... :evil_lol:

To się nazywa szantaż :P Ale może dzięki temu naprawdę pierwszy raz uda mi się zawitać na ten piknik...

Coś sobie uroiłaś :eviltong:

Sama tego chciałaś :diabloti: inaczej nigdy nie ujrzysz pięknej pomarańczowej linki :diabloti:

Dawaj jakieś Bzikowe foty :cool3:

Posted

Wiem, wiem, że chciałam ;)
Musi mi się udać dotrzeć w tym roku. A jak nie na Piknik (no bo od nas z klubu chyba nikt nie jedzie, nie chcę tak samotnie tam jechać :roll:) to może chociaż na jakiś spacerek w Wasze strony, trochę tam jest znajomych z dogo i nie tylko :lol: Jakby co to mam wolne od 17 maja.

Nie mam Bzikowych fot. :roll:

A doszedł mój przelew??

Posted

Bzikowa napisał(a):
Wiem, wiem, że chciałam ;)
Musi mi się udać dotrzeć w tym roku. A jak nie na Piknik (no bo od nas z klubu chyba nikt nie jedzie, nie chcę tak samotnie tam jechać :roll:) to może chociaż na jakiś spacerek w Wasze strony, trochę tam jest znajomych z dogo i nie tylko :lol: Jakby co to mam wolne od 17 maja.

Nie mam Bzikowych fot. :roll:

A doszedł mój przelew??

To namawiaj kogoś z klubu, aż dziwne żeby nikt z Wawy nie chciał jechać, przecież blisko macie ;) Spacerek też dobra sprawa, najlepiej u mnie :diabloti: Tak szybko masz wolne? Ja pod koniec maja to pewnie będę żyć magisterką :roll:

To zrób! :cool3:

Nie wiem, elik jeszcze nie pisała czy dziś jakaś kasa doszła.

Posted

No niestety nie wszyscy klubowicze mają dobre doświadczenia z piknikiem ale nie będę teraz wnikać w szczegóły. Przyjadę tak czy siak, chyba jest jakieś połączenie z Białym żeby przyjechać rano i wrócić po południu tj. po spacerze ? :P W końcu moja linka na mnie tam czeka...
Mam wolne bo poprawiam maturę i idę na inne studia..

[SIZE=2]Zdjęcia zrobię kiedyś ;)

Dzisiaj trochę Beza poprawiłam bo tym razem nie chcę dopuścić do takiego stanu zarośnięcia jaki był ostatnio i sama przy nim trochę dłubię... :oops:

Posted

[quote name='Bzikowa']No niestety nie wszyscy klubowicze mają dobre doświadczenia z piknikiem ale nie będę teraz wnikać w szczegóły. Przyjadę tak czy siak, chyba jest jakieś połączenie z Białym żeby przyjechać rano i wrócić po południu tj. po spacerze ? :P W końcu moja linka na mnie tam czeka...

Jest, jest ;)
Pociagów do Białego wcale nie tak mało :cool3:

Posted

Iza. napisał(a):
Jest, jest ;)
Pociagów do Białego wcale nie tak mało :cool3:

Tylko pewnie zbankrutuję :P zwłaszcza, że nie będę już mieć zniżki studenckiej :P
Ale jak się wszyscy tam w Białymstoku umówicie na jakiś spacer pod koniec maja to dawajcie mi znać :D

Posted

Bzikowa napisał(a):
Tylko pewnie zbankrutuję :P zwłaszcza, że nie będę już mieć zniżki studenckiej :P
Ale jak się wszyscy tam w Białymstoku umówicie na jakiś spacer pod koniec maja to dawajcie mi znać :D

Normalny bilet koło 40 zł kosztuje, koniecznie Bza do klatki to nie zapłacisz za niego :diabloti:
My jak sie umawiamy to nigdy nic nie wychodzi, takze to trzeba na spontan, aleoo zebyś ustaliła :cool3:

Posted

No ja muszę wiedzieć parę dni przed spacerem, że się takowy odbędzie :P

W jedną stronę? W klatkę, jeszcze czego, nie będę taszczyć klatki żeby potem z nią łazić cały dzień. Na kolanka pójdzie, w końcu kanapowiec, a co! :evil_lol:

Posted

Bzikowa napisał(a):
No ja muszę wiedzieć parę dni przed spacerem, że się takowy odbędzie :P

W jedną stronę? W klatkę, jeszcze czego, nie będę taszczyć klatki żeby potem z nią łazić cały dzień. Na kolanka pójdzie, w końcu kanapowiec, a co! :evil_lol:

Nie ma sprawy :cool3:

W jedną.
No to jak bez klatki to dodatkowo 15 zł :diabloti:

Posted

[quote name='Bzikowa']No niestety nie wszyscy klubowicze mają dobre doświadczenia z piknikiem ale nie będę teraz wnikać w szczegóły. Przyjadę tak czy siak, chyba jest jakieś połączenie z Białym żeby przyjechać rano i wrócić po południu tj. po spacerze ? :P W końcu moja linka na mnie tam czeka...

A no chyba że tak. Połączenie oczywiście że jest, nawet do samej Sokółki- bo wiesz, linka to u mnie jest a nie w Białym :diabloti: ja się raczej na spacer w Białym z psem nie piszę, ewentualnie sama :cool3: ale tak jak Iza mówi- spacery w Białym coś nie wypalają, więc lepiej umówmy się u mnie :diabloti: oferuję nocleg jakby co, to i klateczkę byś mogła wziąć, coby przyoszczędzić ;)
No to to wiem, ale obecne studia rzucasz, czy jak?

Posted

[quote name='Mudik']To mi sie spodobało,

http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/2010/10-4.jpg
i te ostatnie plenerowe też fajne.

Dzięki Magda :)

[quote name='agaciaaa']A no chyba że tak. Połączenie oczywiście że jest, nawet do samej Sokółki- bo wiesz, linka to u mnie jest a nie w Białym :diabloti: ja się raczej na spacer w Białym z psem nie piszę, ewentualnie sama :cool3: ale tak jak Iza mówi- spacery w Białym coś nie wypalają, więc lepiej umówmy się u mnie :diabloti: oferuję nocleg jakby co, to i klateczkę byś mogła wziąć, coby przyoszczędzić ;)
No to to wiem, ale obecne studia rzucasz, czy jak?

Czemu się nie piszesz ? Nie przetransportujesz Sarci? ;>
W takim razie reszta towarzystwa do Sokółki! :evil_lol:
Co do studiów - skomplikowana sprawa:lol:

[quote name='Feigned']oj tam, nie ma masakry :evil_lol: raz się udało ze spacerem to teraz też mogłoby wypalić jakby wcześniej wszystko było ustalone :cool3:

No to się ogarniajcie tam :lol:

2 Beziki z Łącka:

Posted

[quote name='Bzikowa']Czemu się nie piszesz ? Nie przetransportujesz Sarci? ;>
W takim razie reszta towarzystwa do Sokółki! :evil_lol:
Co do studiów - skomplikowana sprawa:lol:

No między innymi temu, że mi się nie chce jej ciągnąć ;)
Dokładnie :lol:
Ok, nie wnikam ;)

Fajny Bez kładkowy :)

PS. Doszła Twoja kasa bazarkowa, wielkie dzięki :)