Bzikowa Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 Magda - tak, bardzo możliwe ;) Artykuł był w bodajże sierpniowym 'moim psie' , o wadach (?) mojej najukochańszej rasy ;) Quote
Unbelievable Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Bzikowa napisał(a):Magda - tak, bardzo możliwe ;) Artykuł był w bodajże sierpniowym 'moim psie' , o wadach (?) mojej najukochańszej rasy ;) nie wiem czy czytałaś, ale teraz jest o russellach, całkiem sensownie napisany ;) przez faceta z forum russellowego Quote
Bzikowa Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 Unbelievable napisał(a):nie wiem czy czytałaś, ale teraz jest o russellach, całkiem sensownie napisany ;) przez faceta z forum russellowego Niet, nie kupiłam jeszcze, od jakiegoś czasu już mam trochę dość tego pisma ;) Ale dzięki za info, kupię. Quote
Migori Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Bzikowa napisał(a):Magda - tak, bardzo możliwe ;) Artykuł był w bodajże sierpniowym 'moim psie' , o wadach (?) mojej najukochańszej rasy ;) No proszę. Gratki! Fajny artykuł. Z moją pamięcią i kojarzeniem nie jest jeszcze tak źle. a co do pisma... Mnie też jakoś tak... chyba odpycha ostatnio. Pozdrawiam. Quote
agaciaaa Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Bzikowa napisał(a):Do tego czasu mam szansę przytyć... :diabloti: Ale tfu tfu przez lewe ramię bo chciałabym jakieś 5kg zrzucić do lata :roll: Postaram się nie wymigać. Jak już wygram swoją smyczkę na Twym bazarze to poproszę odbiór osobisty , wtedy będę miała większą motywację do ruszenia tyłka do Białego :lol: Kobieto, z czego Ty chcesz chudnąć? :crazyeye: Ooo w takim razie nie wyślę Ci jej nawet jak będziesz chciała :diabloti: tylko odbiór osobisty :lol: Quote
Bzikowa Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 Magda25 napisał(a):No proszę. Gratki! Fajny artykuł. Z moją pamięcią i kojarzeniem nie jest jeszcze tak źle. a co do pisma... Mnie też jakoś tak... chyba odpycha ostatnio. Pozdrawiam. A dziękuję bardzo! :) agaciaaa napisał(a):Kobieto, z czego Ty chcesz chudnąć? :crazyeye: Ooo w takim razie nie wyślę Ci jej nawet jak będziesz chciała :diabloti: tylko odbiór osobisty :lol: Nie chcesz wiedzieć... :evil_lol: To się nazywa szantaż :P Ale może dzięki temu naprawdę pierwszy raz uda mi się zawitać na ten piknik... Quote
niunka04 Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 chyba z kości na ości;) Ja to bym chciała mieć taka figurke;) Jak za chudo to nie ładnie jest... Quote
agaciaaa Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Bzikowa napisał(a):Nie chcesz wiedzieć... :evil_lol: To się nazywa szantaż :P Ale może dzięki temu naprawdę pierwszy raz uda mi się zawitać na ten piknik... Coś sobie uroiłaś :eviltong: Sama tego chciałaś :diabloti: inaczej nigdy nie ujrzysz pięknej pomarańczowej linki :diabloti: Dawaj jakieś Bzikowe foty :cool3: Quote
Bzikowa Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 Wiem, wiem, że chciałam ;) Musi mi się udać dotrzeć w tym roku. A jak nie na Piknik (no bo od nas z klubu chyba nikt nie jedzie, nie chcę tak samotnie tam jechać :roll:) to może chociaż na jakiś spacerek w Wasze strony, trochę tam jest znajomych z dogo i nie tylko :lol: Jakby co to mam wolne od 17 maja. Nie mam Bzikowych fot. :roll: A doszedł mój przelew?? Quote
agaciaaa Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Bzikowa napisał(a):Wiem, wiem, że chciałam ;) Musi mi się udać dotrzeć w tym roku. A jak nie na Piknik (no bo od nas z klubu chyba nikt nie jedzie, nie chcę tak samotnie tam jechać :roll:) to może chociaż na jakiś spacerek w Wasze strony, trochę tam jest znajomych z dogo i nie tylko :lol: Jakby co to mam wolne od 17 maja. Nie mam Bzikowych fot. :roll: A doszedł mój przelew?? To namawiaj kogoś z klubu, aż dziwne żeby nikt z Wawy nie chciał jechać, przecież blisko macie ;) Spacerek też dobra sprawa, najlepiej u mnie :diabloti: Tak szybko masz wolne? Ja pod koniec maja to pewnie będę żyć magisterką :roll: To zrób! :cool3: Nie wiem, elik jeszcze nie pisała czy dziś jakaś kasa doszła. Quote
Bzikowa Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 No niestety nie wszyscy klubowicze mają dobre doświadczenia z piknikiem ale nie będę teraz wnikać w szczegóły. Przyjadę tak czy siak, chyba jest jakieś połączenie z Białym żeby przyjechać rano i wrócić po południu tj. po spacerze ? :P W końcu moja linka na mnie tam czeka... Mam wolne bo poprawiam maturę i idę na inne studia.. [SIZE=2]Zdjęcia zrobię kiedyś ;) Dzisiaj trochę Beza poprawiłam bo tym razem nie chcę dopuścić do takiego stanu zarośnięcia jaki był ostatnio i sama przy nim trochę dłubię... :oops: Quote
Iza. Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 [quote name='Bzikowa']No niestety nie wszyscy klubowicze mają dobre doświadczenia z piknikiem ale nie będę teraz wnikać w szczegóły. Przyjadę tak czy siak, chyba jest jakieś połączenie z Białym żeby przyjechać rano i wrócić po południu tj. po spacerze ? :P W końcu moja linka na mnie tam czeka... Mam wolne bo poprawiam maturę i idę na inne studia.. Jest, jest ;) Pociagów do Białego wcale nie tak mało :cool3: Quote
Bzikowa Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 Iza. napisał(a):Jest, jest ;) Pociagów do Białego wcale nie tak mało :cool3: Tylko pewnie zbankrutuję :P zwłaszcza, że nie będę już mieć zniżki studenckiej :P Ale jak się wszyscy tam w Białymstoku umówicie na jakiś spacer pod koniec maja to dawajcie mi znać :D Quote
Iza. Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Bzikowa napisał(a):Tylko pewnie zbankrutuję :P zwłaszcza, że nie będę już mieć zniżki studenckiej :P Ale jak się wszyscy tam w Białymstoku umówicie na jakiś spacer pod koniec maja to dawajcie mi znać :D Normalny bilet koło 40 zł kosztuje, koniecznie Bza do klatki to nie zapłacisz za niego :diabloti: My jak sie umawiamy to nigdy nic nie wychodzi, takze to trzeba na spontan, aleoo zebyś ustaliła :cool3: Quote
Bzikowa Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 No ja muszę wiedzieć parę dni przed spacerem, że się takowy odbędzie :P W jedną stronę? W klatkę, jeszcze czego, nie będę taszczyć klatki żeby potem z nią łazić cały dzień. Na kolanka pójdzie, w końcu kanapowiec, a co! :evil_lol: Quote
Iza. Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Bzikowa napisał(a):No ja muszę wiedzieć parę dni przed spacerem, że się takowy odbędzie :P W jedną stronę? W klatkę, jeszcze czego, nie będę taszczyć klatki żeby potem z nią łazić cały dzień. Na kolanka pójdzie, w końcu kanapowiec, a co! :evil_lol: Nie ma sprawy :cool3: W jedną. No to jak bez klatki to dodatkowo 15 zł :diabloti: Quote
Bzikowa Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 Łomatko, będę bankrut jak ta lala :evil_lol: Quote
Kashdog Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Bzikowa napisał(a):Łomatko, będę bankrut jak ta lala :evil_lol: Chyba, że go ukryjesz jakoś pod bluze :razz::evil_lol: Quote
Bzikowa Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 Powiem, że jestem w zaawansowanej ciąży :evil_lol: I dziecko bardzo kopie :evil_lol: Quote
Mudik Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 To mi sie spodobało, http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/2010/10-4.jpg i te ostatnie plenerowe też fajne. Quote
agaciaaa Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 [quote name='Bzikowa']No niestety nie wszyscy klubowicze mają dobre doświadczenia z piknikiem ale nie będę teraz wnikać w szczegóły. Przyjadę tak czy siak, chyba jest jakieś połączenie z Białym żeby przyjechać rano i wrócić po południu tj. po spacerze ? :P W końcu moja linka na mnie tam czeka... Mam wolne bo poprawiam maturę i idę na inne studia.. A no chyba że tak. Połączenie oczywiście że jest, nawet do samej Sokółki- bo wiesz, linka to u mnie jest a nie w Białym :diabloti: ja się raczej na spacer w Białym z psem nie piszę, ewentualnie sama :cool3: ale tak jak Iza mówi- spacery w Białym coś nie wypalają, więc lepiej umówmy się u mnie :diabloti: oferuję nocleg jakby co, to i klateczkę byś mogła wziąć, coby przyoszczędzić ;) No to to wiem, ale obecne studia rzucasz, czy jak? Quote
Feigned Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 oj tam, nie ma masakry :evil_lol: raz się udało ze spacerem to teraz też mogłoby wypalić jakby wcześniej wszystko było ustalone :cool3: Quote
Bzikowa Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 [quote name='Mudik']To mi sie spodobało, http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/2010/10-4.jpg i te ostatnie plenerowe też fajne. Dzięki Magda :) [quote name='agaciaaa']A no chyba że tak. Połączenie oczywiście że jest, nawet do samej Sokółki- bo wiesz, linka to u mnie jest a nie w Białym :diabloti: ja się raczej na spacer w Białym z psem nie piszę, ewentualnie sama :cool3: ale tak jak Iza mówi- spacery w Białym coś nie wypalają, więc lepiej umówmy się u mnie :diabloti: oferuję nocleg jakby co, to i klateczkę byś mogła wziąć, coby przyoszczędzić ;) No to to wiem, ale obecne studia rzucasz, czy jak? Czemu się nie piszesz ? Nie przetransportujesz Sarci? ;> W takim razie reszta towarzystwa do Sokółki! :evil_lol: Co do studiów - skomplikowana sprawa:lol: [quote name='Feigned']oj tam, nie ma masakry :evil_lol: raz się udało ze spacerem to teraz też mogłoby wypalić jakby wcześniej wszystko było ustalone :cool3: No to się ogarniajcie tam :lol: 2 Beziki z Łącka: Quote
agaciaaa Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 [quote name='Bzikowa']Czemu się nie piszesz ? Nie przetransportujesz Sarci? ;> W takim razie reszta towarzystwa do Sokółki! :evil_lol: Co do studiów - skomplikowana sprawa:lol: No między innymi temu, że mi się nie chce jej ciągnąć ;) Dokładnie :lol: Ok, nie wnikam ;) Fajny Bez kładkowy :) PS. Doszła Twoja kasa bazarkowa, wielkie dzięki :) Quote
Recommended Posts