Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oki już widzę a na zdjęcia z niecierpliwością czekam. Aniu ja poprostu nie wiem co ty chcesz od tego swojego białasa, normalnie wyglądacie świetnie, jak dla mnie błędu nie było .:loveu:. Że Bezik jeszcze ma siłę tak szczekać przy bieganiu :evil_lol:

Posted

evelynka napisał(a):
Oki już widzę a na zdjęcia z niecierpliwością czekam. Aniu ja poprostu nie wiem co ty chcesz od tego swojego białasa, normalnie wyglądacie świetnie, jak dla mnie błędu nie było .:loveu:. Że Bezik jeszcze ma siłę tak szczekać przy bieganiu :evil_lol:

Chcę, żeby biegał tak jak potrafi a nie się wygłupiał "pańcia pańcia ja już szybciej nie umiem daję słowo" :evil_lol:
Goowno prawda, za piłeczką potrafi rozwijać prędkość trzecią kosmiczną :roll: ale jak trzeba skakać to już gorzej... :P A na tych zawodach przeszedł samego siebie bo było milion razy lepiej, miesiąc temu mieliśmy seminarium ze znaną zawodniczką i byłam z niego bardzo dumna. A w Łącku biegał jakby zapomniał te wszystkie rzeczy, które umiał tak ładnie... Ale i tak go kocham , my to i tak tylko dla funu biegamy. :)

Kisses napisał(a):
Waaa, lece! Już kawałek oglądnęłam, palisada rzeczywiście :loveu:

Noooo :cool1:

ewka i haker napisał(a):
no miałam pomocników do moich psów
a do eo musiałam mieć dwa biegi;)
ale może sie uda jechać

masz może jakis film hakera?

Właśnie widziałam, że Twoje psy ciągle z kimś chodziły tylko nie z Tobą :evil_lol:

Nie mam... Kręciliśmy kamerą Lidki jak zwykle (to ona wstawia filmiki) i głównie Cavanowiczów. Trza było mówić, że chcesz filmików to bym powiedziała, żeby Cię kręcili. :) Ja jak Ty biegałaś to dopiero wracałam na trybuny po nagrodzeniu psa i schowaniu do klatki i zwykle widziałam Wasze biegi tak od połowy.

Unbelievable napisał(a):
Tempo zabójcze :evil_lol: zauważyłaś że on przestaje szczekać jak ma skoczyć przez hopkę? :evil_lol:
na egzaminie fajnie kładkę zrobił ;)

a w ogóle to jest taaaki słodki :loveu:

:evil_lol:
Sama musisz przyznać, że choćby w Warszawie rozwijał większe prędkości. No ale teraz to wykładzina była... Najładniej biegał w Radzyminie, tam też była wykładzinka ale Bez był na głodzie po ponad miesiącu nie widzenia hopki na oczy, to się jarał :diabloti:
Haha przestaje bo to taki straszny wysiłek psychiczny, trza się skupić :diabloti:
Zrobił ją przynajmniej galopikiem ale wolnym jak na jego możliwości kładkowe.

Słodki, słodki :loveu:

deer_1987 napisał(a):
Witam sie po przerwie. Beda jakies zdjecia tutaj? ;)

Zapraszam do nas jak chcesz i masz czas ;)

Hej!
Będą zdjęcia, za chwilę ;)

Posted

Bzikowa napisał(a):

:evil_lol:
Sama musisz przyznać, że choćby w Warszawie rozwijał większe prędkości. No ale teraz to wykładzina była... Najładniej biegał w Radzyminie, tam też była wykładzinka ale Bez był na głodzie po ponad miesiącu nie widzenia hopki na oczy, to się jarał :diabloti:
Haha przestaje bo to taki straszny wysiłek psychiczny, trza się skupić :diabloti:
Zrobił ją przynajmniej galopikiem ale wolnym jak na jego możliwości kładkowe.

a to prawda, że było szybciej ;)
musisz mu po prostu robić odwyk agilitowy przed zawodami :evil_lol:

Posted

Pewnie macie rację co do odwyku hopkowego ale z drugiej strony muszę go nauczyć skakać i to wymaga treningu no i poza tym on uwielbia same w sobie treningi. I koło się zamyka. Ale następne zawody będą pod koniec maja więc i tak będzie miał przymusową przerwę, tzn jakieś 2 -3 tygodnie bo wcześniej ja poprawiam maturkę to pewnie moi rodzice stwierdzą, że mam siedzieć w domu :P

A teraz fotki;)

Najpierw Bez sprzed zawodów jeszcze,pełen relaks:

No a dzisiaj była już piękna pogoda, sucho, słonecznie, bezchmurnie :loveu:
Także rozpoczęliśmy sezon wiosenny w jedyny słuszny sposób:

Zmiana piłeczki, ale faza lotu ta sama:

:loveu:

Posted

Jak zarządziłam koniec rzucania piłeczki to trzeba sobie radzić samemu :razz:

I jeszcze trochę nuuudnych portrecików ;)

Nie wiem co to za mina, chyba jakąś resztkę patyczka przeżuwał:

Posted

Jeszcze jedno zaginione:

I to tyle:)

Kisses, zdecydowanie przyjeżdżaj na CACIB do Warszawy!! Wtedy się na pewno spotkamy bo organizujemy zawody i startujemy ;)

Deer, dzięki!! :)

Posted

Kashdog - dzięki! :) A co do obozu to jedziemy już po raz czwarty na nasz obóz cavanowski, na żaden inny się nie wybieramy ;)

niunka04 - widzisz, urok westa tkwi w ładnym wytrymowaniu ;)

Feigned - na pewno dobrze się czujesz? :lol::evil_lol::evil_lol:
Dziękujemy :)

Iii mamy jeszcze jeden filmik, na którym Bezik nie ma aż tak żółwiego tempa! :multi: I w ogóle jakoś w miarę ogarnięcie biegniemy, jak na te zawody :loveu: A1 z soboty. Tylko niestety mamy jedną odmowę bo nie trafił w huśtawkę :evil_lol: No i przez to też czas poleciał:

[video=youtube;uRdFeyhP8-Q]http://www.youtube.com/watch?v=uRdFeyhP8-Q[/video]

Oo i mam jeszcze jeden filmik, agility open z niedzieli, tym razem nie trafiliśmy w slalom :lol:

[video=youtube;cvk8NPFQjqM]http://www.youtube.com/watch?v=cvk8NPFQjqM[/video]

Posted

Kashdog - no raczej tak... Czasem się robi jakiś wyjątek ale zwykle dla w miarę znajomych psów, jak już coś umieją ;)

Kisses - no trzeba chyba chwilę poczekać... Działają jak się wejdzie przez profil yt Oli (CrazyLabiszon)