Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wszystkiego najlepszego Beziku!:loveu::loveu::multi:
Dużo zdrowia, pomyślności na zawodach i jak najwięcej przyjemności z treningów :cool3:
czekamy na zdjęcia małego przystojniaka!

Posted

[quote name='Zuzia&Snoopy']Hahaha ja nie mogę! Mamy takie same serduszko i ma takie samo zastosowanie:evil_lol:
http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/2010/06-4.jpg moje ulubione:D

Też dostaliście je w kinie? :evil_lol: Ja jak je tylko zobaczyłam to stwierdziłam 'o ale fajna piłeczka, spodoba się Blejzowi'. Z pewnością sobie wyobrażasz miny moich znajomych hahah :evil_lol:

[quote name='evelynka']Hehe fajny niedzwiadek, kochany solenizant. Rozumiem że podwozie szorowane było po spacerku no i śliczna biała mordka :D

On prawie po każdym spacerku ląduje w wannie na chwilę obecną... :roll:

[quote name='Pieseczkowo']6 letni niedzwiadek

Niedźwiad!

[quote name='niunka04']o kurcze to on juz taki duży??? Wszystkiego naj...;)

A co myślałaś? ;)
Dzięki!

[quote name='Unbelievable']Wszystkiego Bzu!:loveu:

:loveu: :loveu:

Posted

Bzikowa napisał(a):
Też dostaliście je w kinie? :evil_lol: Ja jak je tylko zobaczyłam to stwierdziłam 'o ale fajna piłeczka, spodoba się Blejzowi'. Z pewnością sobie wyobrażasz miny moich znajomych hahah :evil_lol:

Dokładnie tak! To jest jedna z ulubionych "piłek" Snoopiego:D Chyba miałam do czynienia z tymi samymi minami:evil_lol:

Posted

Dziękujemy wszystkim!! :)

Olusia - jasne, że się pojawimy! Na tę chwilę planujemy być na 100% i nie mam nic innego w planach więc jak nie będzie trzęsienia ziemi :lol: to jesteśmy!

Posted

Mudik napisał(a):
Życzenia wszystkiego Naj, Naj i zdobycia kolejnej łapki do A 2 jek życzą Mudiki

Nie dziękuję żeby nie zapeszać :loveu:

RCookie napisał(a):
Wszystkiego najlepszego Beziku! :loveu: :multi:

Dzięki :)

Posted

Oświadczam, że Bezik już jest ślicznie wytrymowany!:) Zdjęć nie mam i będą dopiero po weekendzie - jedziemy na drugie zawody w tym sezonie - do Łącka - bardzo prosimy o kciuki!!!

No więc zdjęć Bezika nie mam ale pocykałam trochę w hodowli :) Jest tam gdzieś pod koniec jakiś jeden Bezik (nie po trymowaniu ale w przerwie), ciekawe czy rozpoznacie które to :P Proszę: http://picasaweb.google.com/cubree/Grandiflora16032010#