Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wszystkim ogromnie dziękuję za gratulacje:loveu::loveu::loveu:

Infortune - trzeba zdobyć 3 wpisy ('łapki'), tzn mieć 3 czyste przebiegi w egzaminach A1 , bez punktów za czas, od 2 różnych sędziów. Do tej pory się o takie przebiegi ocieraliśmy ale wreszcie się udało!:loveu: Dla mnie to jest szczyt szczęścia i satysfakcji ;)

Oliwka - odezwałaś się na Dogomanii, nie wierzę :diabloti:

Nie odpowiem na komentarze o 'przytupach' , pozwolicie :evil_lol:

A u nas obecnie ciężki czas bo zaczęła się sesja i teraz to już zupełnie nie mam czasu :-( Ale dzisiaj była piękna, słoneczna pogoda więc nie mogłam się powstrzymać i poszliśmy na spaceros zdjęciowy, wrzucę Wam tutaj fotki szybko i spadam.

Najpierw dwa domowe

Zawsze się rozwali w odpowiednim miejscu:roll:

Kto chciał zdjęcie z pucharkiem ?
Proszę - Bzik medalista :D

I już z dzisiaj. Tak pięknie było:

Posted

Dziękuję bardzo za uświadomienie agilitowego ignoranta :eviltong:

http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/20.jpg
Świetne :loveu: Tak sobie patrze i w sumie zarośnięty Bez jest bardzo ładny. :cool3:

Biologia Villego? Chciałąm sobie takową sprawić, ale stwierdziłam, że chyba jednak nie będę z niej korzystać więc wydam to 200zł jakoś inaczej. :lol:

No i powodzenia na sesji! :kciuki: Dasz radę! ;)

Posted

nie wiem czy juz wam kondolencje skladalam,w kazdym razie GRATULUJE!!! Dzielny west :] zobaczymy sie na zawodach w krakowie?? ja juz sie wstepnie z organizatorami umowilam,ze upchniemy tam ILLY jako przedskoczka :D

Posted

Piekne to zdjęcie Beza-Zwycięzcy :loveu: Śniegowe też są piękne. Chociaż ja już mam dosyć śniegu, bo ćwiczę z Kodą nieciąganie na smyczy (tak co by szła mniej więcej przy mojej nodze) i się kurde nie mieścimy we dwie na chodniku :roll: