agaciaaa Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Cześć, gdzie sie podziewacie? ;) czekam na fotki :cool3: Quote
basia2202 Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 witanko czwartkowe również po przerwie :loveu: mizianko dla białasa ;) Quote
Czarna_Owieczka Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Cześć! :multi: Miłego dzionka życzymy ! :D Quote
Karolina_Nett Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Tu też cisza?? No ludzie!! :mad:;-) Quote
natija Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 witamy:)widze,zepokolei wszyscy znikaja :( Quote
Bzikowa Posted October 29, 2007 Author Posted October 29, 2007 My nie zniknęliśmy ale taka brzydka pogoda, ze nawet zdjęć mi się nie chce robić bo przy moim beztalenciu nic nie wyjdzie :lol: Aleee mam filmik z niedzielnego treningu: http://youtube.com/watch?v=LVisSR35YtU Wiem, nadal jest za wolne moje białe futro:cool1: Quote
Czarna_Owieczka Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Super filmik :multi: Ja też chce na agility :placz: Quote
agaciaaa Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Świetny filmik :loveu: Jak ja bym chciała z moją paskudą spróbować agility... :cool3: Quote
anetta Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Widze że też macie taki problem z wchodzeniem do slalomu jak my ;) Nie wiem z czego to się wzięło. Od początku Masa jest uczony wchodzić lewym barkiem a zdarza się że o tym zapomina :diabloti: Quote
basia2202 Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 eloł Bziulki :loveu: co tam u Was? ;) Quote
Bzikowa Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 Aneta, on nie chciał wejść do tego slalomu lewym barkiem , on po prostu umie go dopiero od ok.2 miesięcy i jeszcze sam z siebie nie wejdzie jak mu pokaze, nie wysyła się. Więc on w ogóle nie miał zamiaru wchodzić do tego slalomu, żadnym barkiem, dopiero go naprowadziłam :eviltong: A problem to my mamy teraz nowy bo mój pies, jak pewnie słyszeliscie na filmiku zaczął strasznie drzeć japę podczas biegu :-o I ta zmiana za psem na tamtej hopce mnie zabiła...Zatrzymał się przed hopką i się na mnie darł, dopiero po kilku sekundach skoczył i poleeeeciał w drugą stronę, na szczęscie udalo mi sie goopka odwołać :mad: Ale wnerwia mnie tym darciem japy ostatnio :mad: Quote
Karolina_Nett Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 an_bzik napisał(a):Wiem, nadal jest za wolne moje białe futro:cool1: wolny, Bezik? :lol::lol::lol: an_bzik napisał(a):A problem to my mamy teraz nowy bo mój pies, jak pewnie słyszeliscie na filmiku zaczął strasznie drzeć japę podczas biegu :-o I ta zmiana za psem na tamtej hopce mnie zabiła...Zatrzymał się przed hopką i się na mnie darł, dopiero po kilku sekundach skoczył i poleeeeciał w drugą stronę, na szczęscie udalo mi sie goopka odwołać :mad: Ale wnerwia mnie tym darciem japy ostatnio :mad: Tyle ci powiem - :evil_lol::evil_lol::evil_lol::razz::razz::razz::shake::shake::shake:. Quote
ewelinka_m Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Hej Bziki! Ależ on rozszczekany na treningu:lol: aż miło popatrzeć jak pokonuje te wszystkie przeszkody, gratuluje świetnie Wam idzie :loveu: Quote
Bzikowa Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 ewelinka_m napisał(a): Ależ on rozszczekany na treningu:lol: wiem :mad: :angryy: Karolina Necikowa - a o co tak konkretnie chodzi? :eviltong:Nie zrozumiałam przesłania tysiąca emotków :eviltong: Quote
Olusia Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Świetnie Wam idzie ;) Tempo będzie coraz szybsze z każdym treningiem. Ooo ! Nick Ci w końcu zmienili ! Tamten mi się bardziej podobał :eviltong: Quote
Bzikowa Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 A mi się nie podobał, był be i wymyślałam go na poczekaniu - poza tym wszędzie prócz westikowego forum jestem bzikową :diabloti: - na agility i terierkowym forum Quote
agaciaaa Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Maja Sara też ostatnio za często drze jape :evil_lol: pozostaje nam chyba tylko... to polubić :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
olifka Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Jak dla mnie przebieg bomba:loveu: Ciekawe kiedy ja tak bede z Bisiulą biegać:evil_lol: A taeraz to jakaś moda na zmienianie nicków:evil_lol: Ja chyba tez sobie zmienie:eviltong::eviltong: Quote
Czarna_Owieczka Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 cześć! :multi: Oliwia nieee, bądź ze mną i Figa tymi osobami na forum które lubią swoje niki :lol: Quote
olifka Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Czarna_Owieczka napisał(a):cześć! :multi: Oliwia nieee, bądź ze mną i Figa tymi osobami na forum które lubią swoje niki :lol: Ale mój nick jest beznadziejny:eviltong: A twój jest piękny:loveu::evil_lol: Quote
olifka Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Olusia napisał(a):Oliwia - a na jaki chcesz zmienić ? Jeszcze się nad tym nie zastanawiałam:cool3: Quote
Recommended Posts