Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Widze że też macie taki problem z wchodzeniem do slalomu jak my ;) Nie wiem z czego to się wzięło. Od początku Masa jest uczony wchodzić lewym barkiem a zdarza się że o tym zapomina :diabloti:

Posted

Aneta, on nie chciał wejść do tego slalomu lewym barkiem , on po prostu umie go dopiero od ok.2 miesięcy i jeszcze sam z siebie nie wejdzie jak mu pokaze, nie wysyła się. Więc on w ogóle nie miał zamiaru wchodzić do tego slalomu, żadnym barkiem, dopiero go naprowadziłam :eviltong:

A problem to my mamy teraz nowy bo mój pies, jak pewnie słyszeliscie na filmiku zaczął strasznie drzeć japę podczas biegu :-o I ta zmiana za psem na tamtej hopce mnie zabiła...Zatrzymał się przed hopką i się na mnie darł, dopiero po kilku sekundach skoczył i poleeeeciał w drugą stronę, na szczęscie udalo mi sie goopka odwołać :mad: Ale wnerwia mnie tym darciem japy ostatnio :mad:

Posted

an_bzik napisał(a):
Wiem, nadal jest za wolne moje białe futro:cool1:

wolny, Bezik? :lol::lol::lol:

an_bzik napisał(a):
A problem to my mamy teraz nowy bo mój pies, jak pewnie słyszeliscie na filmiku zaczął strasznie drzeć japę podczas biegu :-o I ta zmiana za psem na tamtej hopce mnie zabiła...Zatrzymał się przed hopką i się na mnie darł, dopiero po kilku sekundach skoczył i poleeeeciał w drugą stronę, na szczęscie udalo mi sie goopka odwołać :mad: Ale wnerwia mnie tym darciem japy ostatnio :mad:

Tyle ci powiem - :evil_lol::evil_lol::evil_lol::razz::razz::razz::shake::shake::shake:.

Posted

ewelinka_m napisał(a):

Ależ on rozszczekany na treningu:lol:

wiem :mad: :angryy:

Karolina Necikowa - a o co tak konkretnie chodzi? :eviltong:Nie zrozumiałam przesłania tysiąca emotków :eviltong:

Posted

A mi się nie podobał, był be i wymyślałam go na poczekaniu - poza tym wszędzie prócz westikowego forum jestem bzikową :diabloti: - na agility i terierkowym forum

Posted

Jak dla mnie przebieg bomba:loveu: Ciekawe kiedy ja tak bede z Bisiulą biegać:evil_lol:

A taeraz to jakaś moda na zmienianie nicków:evil_lol: Ja chyba tez sobie zmienie:eviltong::eviltong:

Posted

Czarna_Owieczka napisał(a):
cześć! :multi:
Oliwia nieee, bądź ze mną i Figa tymi osobami na forum które lubią swoje niki :lol:

Ale mój nick jest beznadziejny:eviltong: A twój jest piękny:loveu::evil_lol: