Pieseczkowo Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Cudo moje,buziak od mokrego,świeżo wykąpanego braciszka :* Quote
agaciaaa Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Ooo jest Bezik domowy :lol: Faaajny :loveu: Co do białości, to ja się nie znam, ale pewnie trzeba w balansie bieli pogrzebać ;) A co do ostrości to przydałby się statyw, posiadasz? :cool3: Quote
Unbelievable Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 kolory- ustawianie reczne balansu bieli(wszystko w instrukcji) albo PSucie :diabloti: z efektem takim np. ostrość- statyw tudzież prowizoryczny statyw- pudła jedno na grugim, książki ;) Quote
Bzikowa Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 [quote name='puchu']http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/01.jpg Siostra ma taką samą narzutę :) Zresztą mam ją też w awatarze. Nie wiem czy taką samą ale pewnie kolor ten sam :) [quote name='evelynka']Bezik w wersji kanapowej, niewiarygodne ::D E tam niewiarygodne, to dla Bezika codzienność, on przesypia większość dnia jak jestem na zajęciach ;) Tylko fotek mu nie robię domowych. ;) [quote name='Pieseczkowo']Cudo moje,buziak od mokrego,świeżo wykąpanego braciszka :* Hihi braciszek dumnie reprezentuje ród byciem ładnym to moje białe może być w wersji niedźwiedziej:evil_lol: [quote name='agaciaaa']Ooo jest Bezik domowy :lol: Faaajny :loveu: Co do białości, to ja się nie znam, ale pewnie trzeba w balansie bieli pogrzebać ;) A co do ostrości to przydałby się statyw, posiadasz? :cool3: Specjalnie dla Ciebie czuj się zaszczycona :eviltong: Nie wiem czy pamiętasz ale ostatnio narzekałaś , że nie ma Bza w wersji śpiącej. Mówisz - masz! :evil_lol: Ee nie, nie posiadam statywu i chyba nie chce mi się w takie rzeczy bawić :eviltong: [quote name='Pieseczkowo']Cudnie razem wyglądają :) Eee a to apropos czego?:evil_lol::lol: [quote name='Unbelievable']kolory- ustawianie reczne balansu bieli(wszystko w instrukcji) albo PSucie :diabloti: z efektem takim np. ostrość- statyw tudzież prowizoryczny statyw- pudła jedno na grugim, książki ;) Dzieny :lol: PSuć nie umiem i mi się nie chce uczyć :P Ale na którymś z tych zdjęć (albo nawet na 2, nie pamiętam już które są które) ustawiałam balans bieli ręcznie (chodzi o zmienianie tej wartości K, tak? Przynajmniej u mnie to wygląda) i próbowałam dojść do jak najlepszych kolorów ale ciężko mi było to oceniać na ekraniku. Poza tym i tak wszystko psują szumy bo iso musiałam ustawić maksymalne czyli 1600... Quote
Unbelievable Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 [quote name='Bzikowa'] Dzieny :lol: PSuć nie umiem i mi się nie chce uczyć :P Ale na którymś z tych zdjęć (albo nawet na 2, nie pamiętam już które są które) ustawiałam balans bieli ręcznie (chodzi o zmienianie tej wartości K, tak? Przynajmniej u mnie to wygląda) i próbowałam dojść do jak najlepszych kolorów ale ciężko mi było to oceniać na ekraniku. Poza tym i tak wszystko psują szumy bo iso musiałam ustawić maksymalne czyli 1600...[/QUOTE] te co przerobiałm akurat kolory miało całkiem-całkiem, tylko bez żółty ;) a wiesz jak ustawiać? na całkowicie białym obiekcie Quote
Bzikowa Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 Dzięki, pewnie bym na to nie wpadła:D A ja, jako, że mam 'trochę' nauki dzisiaj po powrocie z zajęć nie zrobiłam nic konstruktywnego ale za to powstał taki oto fylmyk ze Złotoryi:lol::eviltong: : [video=youtube;GYLbqJVM7Mc]http://www.youtube.com/watch?v=GYLbqJVM7Mc[/video] Quote
Mudik Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Fajny filmik, coraz lepiej mu palisada idzie i piękne wejścia w slalom :-D Quote
Evelynkaa Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Nie będę mówiła już o tym jak Bezik biega bo wiadomo że wspaniale, ale jak to robi Pańcia :D:D:Dhehe Quote
Pieseczkowo Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Ania zawsze bosko wygląda. Robi kapitalne mini i fantastycznie zachęca Beza do szybszego biegania :P:) Quote
Russellka Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Filmik super :loveu: A ten przytup Bezika przed stacjonatkami wygląda przeuroczo :evil_lol: Quote
Bzikowa Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 No widzę, że już prawie nikt Bezika nie odwiedza :obrazic::mad: [quote name='Mudik']Fajny filmik, coraz lepiej mu palisada idzie i piękne wejścia w slalom :-D[/QUOTE] Dzięki Magda :) Palisadę mają tam fajowską , Bezikowi się na nią super wchodziło bo nie jest taka pochyła jak nasza klubowa :) A nad slalomem pracujemy ale nadal nie jest tak jakbym chciała... [quote name='evelynka']Nie będę mówiła już o tym jak Bezik biega bo wiadomo że wspaniale, ale jak to robi Pańcia :D:D:Dhehe[/QUOTE] [quote name='Pieseczkowo']Ania zawsze bosko wygląda. Robi kapitalne mini i fantastycznie zachęca Beza do szybszego biegania :P:)[/QUOTE] Nie wiem o czym mówicie :evil_lol: Ale to prawda, biegam jak paralityk. Duet tworzymy z Bezikiem ciekawy. On niedomaga fizycznie (podejrzewam, że psychicznie też:P) a ja nie lepiej, jak połamana 'biegam'... I najgorsze jest to, że wcale nad tym nie panuję.... [quote name='Russellka']Filmik super :loveu: A ten przytup Bezika przed stacjonatkami wygląda przeuroczo :evil_lol:[/QUOTE] Dzięki. Mam momenty, że rzeczywiście uważam, że przytup jest przeuroczy, ale czasem mam ochotę mu za to urwać mały biały łebek :eviltong: Już się przyzwyczaiłam do tego, że zawsze będzie małym ułomkiem nie potrafiącym skakać. A mój ideał agilitowego westa to fiński Ronntti... [URL]http://www.youtube.com/user/ronttijamimmi[/URL] Dla Bza takie bieganie jest nieosiągalne... Quote
wiska Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 hej ja tez chyba was tez kojaze z zawodow :) a trenujemy w klubie agility "de Luks" :D heh u nas to z kolei jamniczka troszke gorzej sobie radzi niz mloda co mozna bylo podziwiac na zawodach hih ;) masz sliczne zdjecia-bede wpadac... Quote
Kashdog Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Ja zawsze do Was zaglądam tylko, że jakoś tak się mało odzywam ostatnio :eviltong: Quote
kaskaSz Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Hej po długiej nieobecności :) Bezik w wersji domowej, rzeczywiście jest dziwnym widokiem. :) Wydaje się być taki spokony, wręcz znudzony, a na spacerach i treningach to poprostu wulkan energii. A u nas odwrotnie- na spacerach leniwiec, a w domu szaleje. :D I weź tu zrozum psa? Pzdr. Quote
agaciaaa Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 [quote name='Bzikowa']No widzę, że już prawie nikt Bezika nie odwiedza :obrazic::mad:[/QUOTE] Ogólnie na dogo coś mniejszy ruch.. wszędzie pustki. Obrazili się na dogo za te zmiany chyba :lol: Świeeetny ten filmik z dwoma westami :p szczególnie jak oba naraz robią sztuczki :loveu: Daj jakieś foty, co? :razz: Quote
Russellka Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Faktycznie, ta mała pchła Ronntti cudnie zapyla :loveu: Quote
Bzikowa Posted December 11, 2009 Author Posted December 11, 2009 [quote name='wiska']hej ja tez chyba was tez kojaze z zawodow :) a trenujemy w klubie agility "de Luks" :D heh u nas to z kolei jamniczka troszke gorzej sobie radzi niz mloda co mozna bylo podziwiac na zawodach hih ;) masz sliczne zdjecia-bede wpadac...[/QUOTE] Witam :) Jamniczka fajnie śmigała, to był jej debiut? Po prostu jeszcze jest nieobyta z nowymi przeszkodami i zawodami, ale trzymamy kciuki ;) Dzięki:) [quote name='Kashdog']Ja zawsze do Was zaglądam tylko, że jakoś tak się mało odzywam ostatnio :eviltong:[/QUOTE] Jasne jasne :eviltong: [quote name='kaskaSz']Hej po długiej nieobecności :) Bezik w wersji domowej, rzeczywiście jest dziwnym widokiem. :) Wydaje się być taki spokony, wręcz znudzony, a na spacerach i treningach to poprostu wulkan energii. A u nas odwrotnie- na spacerach leniwiec, a w domu szaleje. :D I weź tu zrozum psa? Pzdr.[/QUOTE] Hihi na zdjęciach rzeczywiście znudzony i wcale mu się nie dziwię jak mu kazałam leżeć w jednej pozycji przez jakiś czas bo zanim mi jakieś zdjęcie wyszło...:evil_lol: Ale ogólnie Bezik w domu sam z siebie nie wariuje, zabawki ma pochowane, wie, że w domu generalnie się śpi i odpoczywa (na spacerach i treningach 'męczę' go dostatecznie uwierz :evil_lol:) a czas na szaleństwa to spacerki. Ale jest czujny i jak np. jego znienawidzony bokser z piętra niżej wychodzi na spacer to robi wruuuu i ślizg do drzwi :evil_lol: Poza tym w domu też sporo klikamy, bawimy się na ile starcza miejsca itd. I bardzo się cieszę, że przez resztę czasu głównie śpi (ewentualnie czatuje w kuchni czy ktoś go nie zechce czymś uraczyć:razz:). [quote name='agaciaaa']Ogólnie na dogo coś mniejszy ruch.. wszędzie pustki. Obrazili się na dogo za te zmiany chyba :lol: Świeeetny ten filmik z dwoma westami :p szczególnie jak oba naraz robią sztuczki :loveu: Daj jakieś foty, co? :razz:[/QUOTE] A ja się już do nowego dogo przyzwyczaiłam, tylko moderowanie mam trochę utrudnione :angryy: Ale wierzę, że będzie coraz lepiej i nie narzekam :p Ten link do filmiku z dwoma westami to nie miał być link do tego filmu tylko ogółem do tego kanału na YouTube. To jest kanał dziewczyny z Finlandii, która ma 2 westy , można powiedzieć, sportowe, tam są różne filmiki z ich zawodów, głównie agilty, w którym są fenomenalne (zwłaszcza Ronntti) i naprawdę odnoszą sukcesy. To było jako kontrast biegania Bezika i biegania Ronnttigo, przepaść.:p Te westiki są po prostu naszą inspiracją. Foty? Nie wiem jak ma się sprawa pogody u Ciebie ale u nas jest po prostu tak badziewnie , że robienie zdjeć to ostatnie na co mam ochotę na spacerze :roll::shake: [quote name='Russellka']Faktycznie, ta mała pchła Ronntti cudnie zapyla :loveu:[/QUOTE] No, uwielbiam tego psa:loveu: Ale to pewnie też kwestia tego, że był od szczeniaka szkolony do agility, technikę skoku ma super więc hopki go nie spowalniają tak jak Bza, który jednak tempo ma dużo gorsze, nie popitala po torze tak jak np. za aportkiem, poza tym zwalnia go też moje prowadzenie w różnych miejscach.No ogółem trochę niedomagamy, ale co tam :P Quote
agaciaaa Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 [quote name='Bzikowa']A ja się już do nowego dogo przyzwyczaiłam, tylko moderowanie mam trochę utrudnione :angryy: Ale wierzę, że będzie coraz lepiej i nie narzekam :p Ten link do filmiku z dwoma westami to nie miał być link do tego filmu tylko ogółem do tego kanału na YouTube. To jest kanał dziewczyny z Finlandii, która ma 2 westy , można powiedzieć, sportowe, tam są różne filmiki z ich zawodów, głównie agilty, w którym są fenomenalne (zwłaszcza Ronntti) i naprawdę odnoszą sukcesy. To było jako kontrast biegania Bezika i biegania Ronnttigo, przepaść.:p Te westiki są po prostu naszą inspiracją. Foty? Nie wiem jak ma się sprawa pogody u Ciebie ale u nas jest po prostu tak badziewnie , że robienie zdjeć to ostatnie na co mam ochotę na spacerze :roll::shake:[/QUOTE] To tak jak ja, no oprócz tego moderowania ;) Wiem, wiem, bo pisałaś o agility ;) ale najpierw obejrzałam ten filmik, a potem mnie koleżanka na gg zagadała i agilitowego już nie obejrzałam :lol: zaraz sobie popatrzę. U nas mróz, ale przynajmniej nie jest mokro, szaro-buro i ciemno cały dzień :cool3: W takim razie czekam na polepszenie pogody ;) Quote
Pieseczkowo Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Kiedy nad tym nie panujesz to najlepiesz wychodzisz:D Quote
Evelynkaa Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 [quote name='Pieseczkowo']Kiedy nad tym nie panujesz to najlepiesz wychodzisz:D[/QUOTE] :D:D:D Dominiczko może ty byś też jakiś filmik dała?zobaczymy jak ty wychodzisz:D Quote
Pieseczkowo Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Równie pięknie:Pale najlepiej sie biega z moim rudym szaleńcem.Z nim nie ma czasu na ładny wygląd.,taplanko w błotku na dzień dobry :P Quote
Kashdog Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 [quote name='Bzikowa'] Jasne jasne :eviltong: [/QUOTE] Nie wierzysz :diabloti:? Quote
Bzikowa Posted December 18, 2009 Author Posted December 18, 2009 Witam ;) Czy ktoś tu jeszcze zagląda? :lol: Quote
Illusion Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Ja tu właśnie zajrzałam, z nadzieją, że pojawiły się jakieś zdjęcia, a tu nic... :shake: :mad: Quote
Recommended Posts