Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękuję Wam bardzo za odzew:loveu:, zawody były super jeśli chodzi o bieganie z Bezikiem, jak zwykle był bardzo najarany i radosny, ryjek mu się nie zamykał. 2 razy załapaliśmy się na 2 miejsce na podium i nawet otarliśmy się o łapkę do a2 ale relacja dokładna później bo obecnie umieram... Zawody były kiepskie jeśli chodzi o organizację, w sobotę trwały od ok. 9 do ponad 20, w niedzielę od 7:30 do 18... Naprawdę zgroza. A trzeba było jeszcze wrócić do domu (przypominam , że Złotoryja od Warszawy jest... w pizdu daleko). Dotarliśmy ok. 1 , w domu byłam jeszcze później więc pobudka po dwóch mega męczących dniach przed 7 była trudna... A dopiero wróciłam z uczelni... Także musze odespać i się ogarnąć z lekka... ;)

Posted

Witamy się pierwszy raz oficjalnie w Waszej galerii:loveu::multi: Wcześniej już podglądałam zdjęcia Beza ale Wasz sukces skłonił mnie do ujawnienia się:p

WIELKIE GRATULACJE! :multi:
Czekam na jakieś fotki i może nawet filmik z zawodów:cool3:

I będziemy na pewno często wpadać;)

Posted

Sukces jak sukces , raczej nie sądzę, na podium złapaliśmy się tylko w egzaminach (2 razy 2/8 ), w openach to już westiki szans nie mają raczej ;)

Niemniej jednak dziękujemy ;) Fotek brak, a z relacją przyjdę jak ogarnę filmiki.