Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Taaak, jeszcze trochę sobie na ten debiut poczekasz Oliwko :cool3: Ale Bzikowi wszystko jedno (a nawet lepiej, juz sobie wyobrazam te ploty na westie.net.pl , ze jakiego to ja psa wystawiłam, takie rzeczy sie tam zdarzają:roll: ciekawe czy są ploty ze przestraszylismy sie konkurencji;)) więc luz ;) No a potem wymieciemy cały świat :eviltong::eviltong:

A w ogóle to ja jutro wyjeżdżam do Serw na warsztaty komunikacyjne i wracam w piątek więc nie będzie zdjęć ani komentarzy :evil_lol:
Adieu moje miłe.

Posted

an_bzik napisał(a):
Taaak, jeszcze trochę sobie na ten debiut poczekasz Oliwko :cool3: Ale Bzikowi wszystko jedno (a nawet lepiej, juz sobie wyobrazam te ploty na westie.net.pl , ze jakiego to ja psa wystawiłam, takie rzeczy sie tam zdarzają:roll: ciekawe czy są ploty ze przestraszylismy sie konkurencji;)) więc luz ;) No a potem wymieciemy cały świat :eviltong::eviltong:

A w ogóle to ja jutro wyjeżdżam do Serw na warsztaty komunikacyjne i wracam w piątek więc nie będzie zdjęć ani komentarzy :evil_lol:
Adieu moje miłe.

A debiut agility kiedy?:cool3: A plotami sie nie przejmować;) Cooooooo?? Aż 5 dni??? Żartujesz sobie no nie?:evil_lol:

Posted

piękne fotki! :loveu::loveu::loveu: cudownie wygląda na takim tle, taki zadowolony :loveu:
ilekroć widzę psiaki szalejące na torze, coś mnie ściska w środku.. :-(
ah, i życzę powodzenia oczywiście :)

Posted

A ja głupia nie skojarzyłam :oops: . Przecież ja Was widziałam i na trymowaniu i na wystawie :oops: . Nie wiem co ja taka nieprzytomna :stupid: , pewnie przez maturę (ostatnio wszystko zwalam na maturę :evil_lol: ), mam nadzieję, że będzie jeszcze jakaś okazja coby się spotkać i tym razem porozmawiać ;) .

Pozdrawiamy ;) !

Posted

No właśnie, właśnie, Morris, a ja nie skojarzyłam, ze te podengi to Twoje chociaż coś mi majaczyło :cool3: Jak wiesz, z wystawą nam nie wyszło ale to dobrze, wolałam uniknąć plot bo i tak na westie.net.pl fora się zamieniają w kółka wzajemnej adoracji ... pewnej pani... :cool3:

A ja wróciłam idę odespać....
Ogłaszam wszem i wobec ze Serwy są BE! :lol:

Posted

Witam wszystkich ;)
Basiu, wyjazd był mało fajny, było ziiimno, trenerzy byli szurnięci i bylo mało wolnego czasu :roll: Chociaż wieczory były całkiem ok :evil_lol:
Morris,
P. Eva proponuje jakąś w styczniu - lutym.. To zależy kiedy oni będą jechać bo ja jeszcze sobie sama psa nie do końca potrafię zrobić ;)