Czarna_Owieczka Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Śliczny B(e)zik :loveu: :razz: My tez będziemy trzymać kciuki w lutym :cool3: Pozdrawiamy! :D Quote
Olusia Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/bezik1.jpg Super :loveu: Już się nie mogę doczekać treningów :cool3: Quote
olifka Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Jeeej jakie fotki cudowne:loveu: Mam nadzieje że uda mi się podziwiać wasz debiut:cool3: Quote
Bzikowa Posted October 7, 2007 Author Posted October 7, 2007 Taaak, jeszcze trochę sobie na ten debiut poczekasz Oliwko :cool3: Ale Bzikowi wszystko jedno (a nawet lepiej, juz sobie wyobrazam te ploty na westie.net.pl , ze jakiego to ja psa wystawiłam, takie rzeczy sie tam zdarzają:roll: ciekawe czy są ploty ze przestraszylismy sie konkurencji;)) więc luz ;) No a potem wymieciemy cały świat :eviltong::eviltong: A w ogóle to ja jutro wyjeżdżam do Serw na warsztaty komunikacyjne i wracam w piątek więc nie będzie zdjęć ani komentarzy :evil_lol: Adieu moje miłe. Quote
olifka Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 an_bzik napisał(a):Taaak, jeszcze trochę sobie na ten debiut poczekasz Oliwko :cool3: Ale Bzikowi wszystko jedno (a nawet lepiej, juz sobie wyobrazam te ploty na westie.net.pl , ze jakiego to ja psa wystawiłam, takie rzeczy sie tam zdarzają:roll: ciekawe czy są ploty ze przestraszylismy sie konkurencji;)) więc luz ;) No a potem wymieciemy cały świat :eviltong::eviltong: A w ogóle to ja jutro wyjeżdżam do Serw na warsztaty komunikacyjne i wracam w piątek więc nie będzie zdjęć ani komentarzy :evil_lol: Adieu moje miłe. A debiut agility kiedy?:cool3: A plotami sie nie przejmować;) Cooooooo?? Aż 5 dni??? Żartujesz sobie no nie?:evil_lol: Quote
Bzikowa Posted October 7, 2007 Author Posted October 7, 2007 Przepraszam ze Was wszystkich nie odwiedziłam ale zalatanam :eviltong: Napiszę w piątek bo wracam w czwartek wieczorkiem :lol: Quote
anetta Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Ale rozbiegany Bzik :lol: Bardzo lubie takie zdjęcia jak te na kładce :loveu: Quote
Likaa Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 O rozbiegane bziczki :)) Jak fajnie ;) Bedziemy na was zbzikowani czekac :) Quote
saya Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 piękne fotki! :loveu::loveu::loveu: cudownie wygląda na takim tle, taki zadowolony :loveu: ilekroć widzę psiaki szalejące na torze, coś mnie ściska w środku.. :-( ah, i życzę powodzenia oczywiście :) Quote
madziorna Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 [quote name='natija']witamy z raniutka;) Ale raniutko... He he... Raniutko to 6:00 jest... :-P Quote
Karolina_Nett Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 A ja witam wieczorkiem ;). Miłęgo wyjazdu Bziki :]. Quote
agaciaaa Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Cześć Bziki, sprawdzam czy tu porządek jest :cool3: :diabloti: Quote
natija Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 witam cotu tak cichutko,co tam u Bezika,gdzie fotki sie podzialy;) Quote
Incunabula Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 A ja głupia nie skojarzyłam :oops: . Przecież ja Was widziałam i na trymowaniu i na wystawie :oops: . Nie wiem co ja taka nieprzytomna :stupid: , pewnie przez maturę (ostatnio wszystko zwalam na maturę :evil_lol: ), mam nadzieję, że będzie jeszcze jakaś okazja coby się spotkać i tym razem porozmawiać ;) . Pozdrawiamy ;) ! Quote
Bzikowa Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 No właśnie, właśnie, Morris, a ja nie skojarzyłam, ze te podengi to Twoje chociaż coś mi majaczyło :cool3: Jak wiesz, z wystawą nam nie wyszło ale to dobrze, wolałam uniknąć plot bo i tak na westie.net.pl fora się zamieniają w kółka wzajemnej adoracji ... pewnej pani... :cool3: A ja wróciłam idę odespać.... Ogłaszam wszem i wobec ze Serwy są BE! :lol: Quote
basia2202 Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 przyszłam tu powiedzieć dogobranoc :loveu: i słodkich snów życzyć:) a jak tam wyjazd?:) Quote
agaciaaa Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Cześć Bziki :) Dobrej nocki życze :loveu: Quote
Incunabula Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Będzie jeszcze okazja Aniu ;) . A w przyszłym roku wybieracie się na jakąś wystawę? Quote
Bzikowa Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 Witam wszystkich ;) Basiu, wyjazd był mało fajny, było ziiimno, trenerzy byli szurnięci i bylo mało wolnego czasu :roll: Chociaż wieczory były całkiem ok :evil_lol: Morris, P. Eva proponuje jakąś w styczniu - lutym.. To zależy kiedy oni będą jechać bo ja jeszcze sobie sama psa nie do końca potrafię zrobić ;) Quote
olifka Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Cześć Aniu i Beziku;) Jeeeee w końcu weekend:multi::multi: Quote
anetta Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Przyszłam zobaczyć co tu się dzieje :evil_lol::evil_lol: :hand: Quote
Recommended Posts