Russellka Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Cześć Bziki! :loveu: Co dzisiaj u was słychać? :cool3: Strasznie dawno nas nie było u was :shake: Quote
angelus222 Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Dawno nas tutaj nie było :P a tutaj proszę dwa śliczne białe cuda :loveu: http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/spacerki/023.jpg ślicznie razem wyglądają. Takie dwa urwisy w domu mieć to dopiero :evil_lol: Quote
*Monia* Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 A tej to komputer zabrali czy odsypia? :evil_lol::evil_lol: Quote
ewelinka_m Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 napisałabyś coś u siebie :diabloti: jakieś zdjęcia czy opowieści :eviltong: p.s pamiętasz co Ci pisałam jakiś czas temu w pw? będę na 1000% :p Quote
Bzikowa Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 No dobra, czas się odezwać chyba ... :siara: Odespałam , wróciłam do życia :diabloti: i mogę teraz coś tutaj napisać... Co do Waszej dyskusji o drugim czterołapnym... Tak, oczywiście, że planuję kolejnego psa ale jak na razie wyrastają przede mną różne przeszkody o których nie będę się rozwodzić... Tak jak mówi Monia: *Monia* napisał(a):Rozmawiałam z nią przed wakacjami i nie spieszyło się jej wtedy zbytnio. Co ma być to będzie ;) kaskaSz napisał(a):Kiedyś coś wspominałaś o rasie, ale nie mogę sobie przypomnieć... :shake: Najprawdopodobniej prt. Ale nie jest łatwo wybrać hodowlę, szczeniaka itd więc staram się zachować cierpliwość i podchodzić do tego z dystansem. Bezik jest w kwiecie wieku, ciągle robi jakieś postępy agilitowe i mnie to cieszy więc nie mam ogromnego parcia na szczyla. Kiedyś będzie. Na tę chwilę nie wiem kiedy. Russellka napisał(a):Cześć Bziki! :loveu: Co dzisiaj u was słychać? :cool3: Strasznie dawno nas nie było u was :shake: Hmmm słychać było duuużo, wystarczy się cofnąć o parę/paręnaście stron i poczytać... :razz: ewelinka_m napisał(a): p.s pamiętasz co Ci pisałam jakiś czas temu w pw? będę na 1000% :p Super! We wszystkie dni? :cool3: Ja będę ale najprawdopodobniej bez białego. No to teraz co do obozu - no co tu dużo mówić, było jak zwykle ekstra :loveu: (to był nasz 3-ci obóz klubowy) Dla Bezika trenowanie codziennie po 2 razy to za dużo psychicznie ale biegaliśmy ile mogliśmy, jestem bardzo zadowolona z białasa ;) Zrobił postępy w porównaniu do zeszłorocznego obozu i to cieszy najbardziej :multi: No i jak zwykle towarzycho obozowe też super :lol::evil_lol: Oprócz tego jak już Dominika doniosła - trochę się zakumplował z wodą :cool3: aportował z niej różne rzeczy, wbiegał do mnie itd. Niestety pływać to nie za bardzo miał jak bo tam się idzie 100 m w głąb jeziorka i nadal ma się wodę do kolan :evil_lol: a ja się starałam rzucać mu aportek raczej blisko brzegu żeby nabrał pewności siebie ;) Szkoda, że na co dzień nie mamy zupełnie gdzie chodzić nad wodę, wtedy mogłabym w nim wodolubność rozwinąć jeszcze bardziej a tak to dupa. :lol: No i była też z nami Nightwishka :razz: która przyjechała na obóz nie umiejąc zupełnie nic, po pierwszym króciutkim treningu śmigała proste tunele, po paru dniach śmigała też zakręcone w każdą stronę i skakała niskie hopki w różnych prostych sekwencjach. Predyspozycje ma ale niestety kondycji trochę mniej, poza tym nie jest przyzwyczajona do współpracy z człowiekiem i czasem zamiast pruć do przodu to biegła za ręką z piłką. Ale i tak spisała się dobrze a na pewno powyżej moich oczekiwań ;) Możliwe, że od października będziemy kontynuować wspólne treningi, kto wie... No a teraz Nightka już jest u siebie, a ja jeszcze ciągle za nią tęsknie... Uwierzcie na słowo że to naprawdę super kochana suczka :loveu: Ona z kolei okazała się absolutną fanką wody i aportowała swoją ukochaną piłkę nawet jak bardzo daleko ją rzuciłam :cool3: Faaaajnie było mieć 2 psy, chociażby przez niecałe 2 tygodnie... Co do zdjęć... Agilitowych jeszcze nie posiadam ale jak tylko będę miała to wrzucę. Za to mam dużo zdjęć wodnych itd :eviltong: Co prawda są dość marne, w ogóle na tym obozie mi nie szło focenie, ale ta chwila - Bezik aportujący z wody - wymagała uwiecznienia więc wrzucę zdjęcia bez względu na ich jakość :razz: Ale to za chwileczkę... Quote
ewelinka_m Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Bzikowa napisał(a): Super! We wszystkie dni? :cool3: Ja będę ale najprawdopodobniej bez białego. mhm ;) przyjeżdżam w piątek;) se założę może koszulkę z whwt to mnie łatwiej znajdziesz :diabloti: szkoda,że bez Bzika bedziesz. czekam niecierpliwie na foteczki wodne :razz: całkiem fajna sprawa taki obóz, a nie było spięć miedzy psiakami? Quote
Bzikowa Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 [quote name='ewelinka_m']mhm ;) przyjeżdżam w piątek;) se założę może koszulkę z whwt to mnie łatwiej znajdziesz :diabloti: szkoda,że bez Bzika bedziesz. czekam niecierpliwie na foteczki wodne :razz: całkiem fajna sprawa taki obóz, a nie było spięć miedzy psiakami? OK ;) No Bzika nie będę ciągnąć raczej... Spięć u nas nie było - w naszym pokoju mieszkały 4 suczki, 3 dziewczyny i jeden samiec - Bezik :diabloti: miał swój mały haremik :evil_lol: No dobra, to jedziemy z fotkami ;) Najpierw Nightwishka Razem Wspólny rzut na piłkę Bez - hihi tu miał problem ze złapaniem piłki bo była bardzo śliska i mokra i jak ją próbował chwycić w szczęki to mu odpływała dalej :evil_lol: Quote
Bzikowa Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 Potem Zuzia od szelciaków pożyczyła nam super ekstra zabawkę , którą Bezik nad wodą pokochał i szarpał się zawzięcie ;) Te zdjęcia są już z drugiego razu jak poszliśmy na wodę. Za pierwszym razem nie miałam aparatu ale była tam masa dzieci, i jedna z dziewczynek koniecznie chciała rzucać westikom zabawki do wody. Bezik się nawet z nią poszarpał i przyniósł aportek:loveu: A oto i zabawka, jeszcze żywa ;) Mam! Nighti na brzegu z piłeczką Quote
Bzikowa Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 Więcej Bezika w wodzie... :evil_lol: Tarzańsko na brzegu I lądowa głupawka ;) Quote
marta_gp Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 fajna ta zabawka :loveu: zdjęcia również ;) Quote
Unbelievable Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 A ja mam pytanie: czy na taki obóz mogłabym przyjechać ja, ze szczurem jako początkujący, czy raczej jeżdzicie samymi grupami zaawansowanymi? bo szczurzy cośtam umie, tunel, prawie slalom, hopki, koło- uczone na podwórku ;) a i po tych wakacjach nadaje się do agi bo nie zwiewa- wiec mnie naszło:razz: ta zabawka wygląda jak mokry psi but :evil_lol: Quote
Bzikowa Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 [quote name='Sorata']fajna ta zabawka :loveu: zdjęcia również ;) wiem, że zdjęcia gorsze :evil_lol: [quote name='Unbelievable']A ja mam pytanie: czy na taki obóz mogłabym przyjechać ja, ze szczurem jako początkujący, czy raczej jeżdzicie samymi grupami zaawansowanymi? bo szczurzy cośtam umie, tunel, prawie slalom, hopki, koło- uczone na podwórku ;) a i po tych wakacjach nadaje się do agi bo nie zwiewa- wiec mnie naszło:razz: To był obóz klubowy więc jak sama nazwa wskazuje jest otwarty w zasadzie tylko i wyłącznie dla nas, klubowiczów. Organizujemy go sami dla siebie, co roku w tym samym miejscu od paru lat. Są inne obozy, na które mogą jeździć ludzie 'niezrzeszeni' początkujący - chociażby Fort takie organizuje. W tym roku było też parę innych. Wiem, że się zdjęcia nie podobają :evil_lol: ale mam ich tyle, że wrzucam dalej ;) i hop na brzeg Najti Quote
marta_gp Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 nie uważam, że zdjęcia są gorsze od zabawki :evil_lol: Wręcz zdjęcia są lepsze - mają o wiele lepszą jakość od zabawki :eviltong: (zabawka rozszarpana :-() Quote
Feigned Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 a mi się zdjęcia bardzo podobają :loveu: Quote
Guest aneta_w Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Mi też się strasznie podobają :) Podziwiałam razem z rodzicami Quote
Bzikowa Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 Najti nurkowanie po piłeczkę:evil_lol: :evil_lol: i na brzegu zabijanie piłeczki Quote
Bzikowa Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 c.d. Bezika z zabawki zostaje co raz mniej... :mad: Quote
Illusion Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/oboz%20cavano/66.jpg No, no, latająco pływający westie :razz:. Quote
Bzikowa Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 jak nikt nie protestuje to jeszcze trochę wrzucam... Najtisia Quote
Bzikowa Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 i jeszcze Bezowiec głupawa Najt:evil_lol: Quote
Bzikowa Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 biegnę lecę pędzę i to koniec na dziś :multi: Quote
Illusion Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Protestować?! :-o A to niby czemu? :mad: Te ostatnie zdjęcia chyba najlepiej wyszły :). Quote
Recommended Posts