Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bzikowa napisał(a):
Pieseczkowej chodziło o to, że oprócz westów są 3 psy innych ras (2 cairny, jeden czarny terier rosyjski), tylko o to chodzi ;)

Ah, rozumiem! :smile:

Bzikowa napisał(a):
No to co, zaczynacie z Tiki agility? :cool3:

Na razie nie, bo tam wszyscy teraz na obozie są, zmożemy tam pójść dopiero od 2 września. Ale to już niedużo....

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z oddaniem zawsze są problemy i to nie zawsze tylko dla osoby przetrzymującej psa (cockerka po tygodniu u mnie zawzięcie obszczekała swoją rodzinę jak po nią przyjechali :evil_lol:). Hexa też się dziwiła dlaczego sunia sobie pojechała. Za to od Aresa wracała z ulgą po 2 tygodniach (ja w sumie też, bo sama z psami byłam 24 na dobę).
Może Bzikowa się zdecyduje na jakąś towarzyszkę na stałe dla Bezika :razz::razz:. Mam tymczasowiczkę śliczną i grzeczną, kolor jasny :cool3:.

Posted

[quote name='*Monia*']
Może Bzikowa się zdecyduje na jakąś towarzyszkę na stałe dla Bezika :razz::razz:. Mam tymczasowiczkę śliczną i grzeczną, kolor jasny :cool3:.
co do tego to już plany poczynione :cool3: tylko będzie trochę mniej białego :siara:

Posted

Rozmawiałam z nią przed wakacjami i nie spieszyło się jej wtedy zbytnio. Chcieć to móc, jak już wiele razy pisałam :cool3:. Rodzice to rodzice, zawsze się argumenty 'za' znajdą ;). U mnie argumentem przeciw jest psisko rozpaskudzone, rozpuszczona moja jedynaczka :roll:.

Posted

Hej Bziki :loveu: Wracam po przerwie, wszystko nadrobione [fiuuu, ile tu nowych stron :-o]

Gratulacje sukcesów w Sopocie :multi: Widzę, że zaczynasz dogadywać się z lustrem :cool3: Fajnie Ci idzie :loveu: Super spacerowe foty :loveu: [do agilitowych dokopię się jutro] Ale masz super- dwa białasy pod jednym dachem :loveu:

Posted

Trzeba sobie wychować rodziców :razz:. Wczoraj tata przyjechał po paru dniach nieobecności i zobaczył u mnie w pokoju bałagan, a na łóżku małą sunię. Oczywiście było pytanie "Co to jest? I co tutaj robi?", to mu powiedziałam, że wygląda jak pies i spała dopóki jej nie obudził. Wyszedł mrucząc o odchodzących podłogach i konieczności pozbycia się szczeniaka. Nic więcej, bo wiedział, że ze mną kłótnia nie ma sensu. Mama wraca za tydzień i nie wiem czy sunia doczeka się jej powrotu (nowy dom się szykuje), ale ona gada więcej niż tata i ciekawszy wykład by mi dała :evil_lol: - dużo gada mało zrobić może :diabloti:.

Posted

Jeśli Hexolinie nic nie grozi to wszystko mogę wkręcić do domu. Koty i agresory odpadają :shake:. Tata się pytał czy mamie powiedziałam i się śmiał, że tego nie zrobiłam, żeby się nie złościła i nie stresowała na wakacjach :evil_lol:. Tata ustępuje swojej córci w prawie wszystkim :razz:, za to synka ma grzeczniejszego i się równoważy wszystko.
Ciekawe jak się Bziki bawią na obozie..

Posted

To wesoło tam ma :loveu:. Przyszłą panią 'mojej' małej też będę namawiać na agility, bo ma sryl niezły zapał i bardzo nakręcona na współpracę i zabawki jest. Za to jedzenia nie lubi i uważa za stratę cennego czasu :evil_lol:.

Posted

*Monia* - pooka szczyla :eviltong: tyż se już wychowałam rodziców..nigdy nie pytam ich o zgodę :diabloti: poprostu oświadczam,że z nami coś na kilka dni nowego zamieszka,albo że gdzieś wyjeżdżam nie mają nic do gadania i już :evil_lol::evil_lol:

nooo to jestem z Beza i z wodnego aportowania dumna! :p

Posted

W Hexoliny galerii jest potworek na 84 stronie, od postu 839. Jak wszystko dobrze pójdzie to pojutrze do nowego domku ją zawiozę i się wyśpię w końcu :cool3:. Hexa polubiła w końcu małą i wspólne szaleństwa są :loveu:. A ja jak na złość nie mam akumulatorków do aparatu a z telefonu foty się rozmazują :placz:.

Posted

*Monia* napisał(a):
W Hexoliny galerii jest potworek na 84 stronie, od postu 839. Jak wszystko dobrze pójdzie to pojutrze do nowego domku ją zawiozę i się wyśpię w końcu :cool3:. Hexa polubiła w końcu małą i wspólne szaleństwa są :loveu:. A ja jak na złość nie mam akumulatorków do aparatu a z telefonu foty się rozmazują :placz:.

no to lecę oblukać maleńtasa :eviltong:

A kiedy Bziki wracają?? 30 jakoś tak mnie się wydaje :roll:

Posted

Po mozolnych przeszukiwaniach galerii [zdjęcia mnie zatrzymały :loveu:] dowiedziałam się, co robi u Ciebie to 2 białe cudeńko :loveu: Kocham ją, wiesz? :razz:

A tak jeeeeeszcze wcześnieś - Agilitowy bzu bomba :loveu: