gorwin Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Bzikowa napisał(a):Pieseczkowej chodziło o to, że oprócz westów są 3 psy innych ras (2 cairny, jeden czarny terier rosyjski), tylko o to chodzi ;) Ah, rozumiem! :smile: Bzikowa napisał(a):No to co, zaczynacie z Tiki agility? :cool3: Na razie nie, bo tam wszyscy teraz na obozie są, zmożemy tam pójść dopiero od 2 września. Ale to już niedużo.... Quote
Feigned Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 obydwa białasy śliczne :loveu: ja bym się bała wziąć drugiego psa, w sensie, że tylko na jakiś czas, miałabym problemy z oddaniem go. :diabloti: Quote
*Monia* Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Z oddaniem zawsze są problemy i to nie zawsze tylko dla osoby przetrzymującej psa (cockerka po tygodniu u mnie zawzięcie obszczekała swoją rodzinę jak po nią przyjechali :evil_lol:). Hexa też się dziwiła dlaczego sunia sobie pojechała. Za to od Aresa wracała z ulgą po 2 tygodniach (ja w sumie też, bo sama z psami byłam 24 na dobę). Może Bzikowa się zdecyduje na jakąś towarzyszkę na stałe dla Bezika :razz::razz:. Mam tymczasowiczkę śliczną i grzeczną, kolor jasny :cool3:. Quote
Unbelievable Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 [quote name='*Monia*'] Może Bzikowa się zdecyduje na jakąś towarzyszkę na stałe dla Bezika :razz::razz:. Mam tymczasowiczkę śliczną i grzeczną, kolor jasny :cool3:. co do tego to już plany poczynione :cool3: tylko będzie trochę mniej białego :siara: Quote
Pieseczkowo Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Yhy,tylko jeszcze pewnie troche poczekamy,bo rodzice Ani sa duza przeszkoda w tym cudownym planie:eviltong: Quote
Unbelievable Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 I Ania też sama sobie przeszkadza :diabloti::diabloti: Quote
*Monia* Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Rozmawiałam z nią przed wakacjami i nie spieszyło się jej wtedy zbytnio. Chcieć to móc, jak już wiele razy pisałam :cool3:. Rodzice to rodzice, zawsze się argumenty 'za' znajdą ;). U mnie argumentem przeciw jest psisko rozpaskudzone, rozpuszczona moja jedynaczka :roll:. Quote
Pestka Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/spacerki/030.jpg Hehe, Bezik na jakiego Ty patyka się porwałes, co? :D Quote
kaskaSz Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/spacerki/025.jpg :loveu: Jak ja bym chciała mieć drugiego białasa. A Ty co za psiaka planujesz? Kiedyś coś wspominałaś o rasie, ale nie mogę sobie przypomnieć... :shake: Quote
agaciaaa Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Ale Bezik ma fajną koleżankę :loveu: Super im dobrałaś obróżki :p http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/spacerki/030.jpg świetna patyczkowa fotka :loveu::loveu::loveu: Quote
Olusia Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Hej Bziki :loveu: Wracam po przerwie, wszystko nadrobione [fiuuu, ile tu nowych stron :-o] Gratulacje sukcesów w Sopocie :multi: Widzę, że zaczynasz dogadywać się z lustrem :cool3: Fajnie Ci idzie :loveu: Super spacerowe foty :loveu: [do agilitowych dokopię się jutro] Ale masz super- dwa białasy pod jednym dachem :loveu: Quote
Czarna_Owieczka Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/spacerki/013.jpg ale cudeńka :loveu: :loveu: Quote
Foxowa Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/spacerki/030.jpg Malutki patyczek :diabloti: Quote
infers Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Z rodzicami to są zawsze problemy. Szczególnie jeśli się coś chce:diabloti: Quote
*Monia* Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Trzeba sobie wychować rodziców :razz:. Wczoraj tata przyjechał po paru dniach nieobecności i zobaczył u mnie w pokoju bałagan, a na łóżku małą sunię. Oczywiście było pytanie "Co to jest? I co tutaj robi?", to mu powiedziałam, że wygląda jak pies i spała dopóki jej nie obudził. Wyszedł mrucząc o odchodzących podłogach i konieczności pozbycia się szczeniaka. Nic więcej, bo wiedział, że ze mną kłótnia nie ma sensu. Mama wraca za tydzień i nie wiem czy sunia doczeka się jej powrotu (nowy dom się szykuje), ale ona gada więcej niż tata i ciekawszy wykład by mi dała :evil_lol: - dużo gada mało zrobić może :diabloti:. Quote
Pieseczkowo Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Fajnie ze masz takich rodziców,a szczegolnie tate.U mnie tylko mama jest dosc przychylna do moich pomysłow:lol: Quote
*Monia* Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Jeśli Hexolinie nic nie grozi to wszystko mogę wkręcić do domu. Koty i agresory odpadają :shake:. Tata się pytał czy mamie powiedziałam i się śmiał, że tego nie zrobiłam, żeby się nie złościła i nie stresowała na wakacjach :evil_lol:. Tata ustępuje swojej córci w prawie wszystkim :razz:, za to synka ma grzeczniejszego i się równoważy wszystko. Ciekawe jak się Bziki bawią na obozie.. Quote
Pieseczkowo Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Jak Ania napisała mi w sms-ie jest super,Nightwisha robi juz tunele i pewnie wiele innych rzeczy,a Bezienko aportuje z wody:multi: Quote
*Monia* Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 To wesoło tam ma :loveu:. Przyszłą panią 'mojej' małej też będę namawiać na agility, bo ma sryl niezły zapał i bardzo nakręcona na współpracę i zabawki jest. Za to jedzenia nie lubi i uważa za stratę cennego czasu :evil_lol:. Quote
ewelinka_m Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 *Monia* - pooka szczyla :eviltong: tyż se już wychowałam rodziców..nigdy nie pytam ich o zgodę :diabloti: poprostu oświadczam,że z nami coś na kilka dni nowego zamieszka,albo że gdzieś wyjeżdżam nie mają nic do gadania i już :evil_lol::evil_lol: nooo to jestem z Beza i z wodnego aportowania dumna! :p Quote
*Monia* Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 W Hexoliny galerii jest potworek na 84 stronie, od postu 839. Jak wszystko dobrze pójdzie to pojutrze do nowego domku ją zawiozę i się wyśpię w końcu :cool3:. Hexa polubiła w końcu małą i wspólne szaleństwa są :loveu:. A ja jak na złość nie mam akumulatorków do aparatu a z telefonu foty się rozmazują :placz:. Quote
ewelinka_m Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 *Monia* napisał(a):W Hexoliny galerii jest potworek na 84 stronie, od postu 839. Jak wszystko dobrze pójdzie to pojutrze do nowego domku ją zawiozę i się wyśpię w końcu :cool3:. Hexa polubiła w końcu małą i wspólne szaleństwa są :loveu:. A ja jak na złość nie mam akumulatorków do aparatu a z telefonu foty się rozmazują :placz:. no to lecę oblukać maleńtasa :eviltong: A kiedy Bziki wracają?? 30 jakoś tak mnie się wydaje :roll: Quote
*Monia* Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Chyba coś koło tego. Mnie o pamiętanie czegokolwiek posądzać nie można :evil_lol: Quote
Kisses Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Po mozolnych przeszukiwaniach galerii [zdjęcia mnie zatrzymały :loveu:] dowiedziałam się, co robi u Ciebie to 2 białe cudeńko :loveu: Kocham ją, wiesz? :razz: A tak jeeeeeszcze wcześnieś - Agilitowy bzu bomba :loveu: Quote
anetta Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Łaaa, podwoiło mi sie w oczach :lol::lol: http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/spacerki/030.jpg super! Quote
Recommended Posts