ewka i haker Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 no nie ładnie ja nie kupuje tej gazety wiec nie zobaczę Quote
Olusia Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Pieseczkowo napisał(a):Ta niespodzianka:eviltong:To chyba nie o tej Ani rozmawiamy. Dla innych tak, ja o tym wiedziałam :eviltong: Może nie zakładała, że to będzie niespodzianka- ale tak wyszło :p Quote
basia2202 Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 cześć piękna pani z czasopisma :p tyle mnie nie było... a jak już zajrzałam, to proooszę... artykuły się pisze;) fotka super! :multi: a na początku pomyślałam, że skoczył i się walnął w głowę o jakiś tyłek:evil_lol::eviltong: http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/zmniejszone/_P5H7132.jpg Quote
agaciaaa Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Bzikowa napisał(a):Jeśli chodzi o picie to ja zawsze chętna.... :drinking: Jaki żuuuul :eviltong: :diabloti: Bzikowa napisał(a):ech byłoby jeszcze lepsze gdyby nie moja wielka dupa zasłaniająca kadr :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ...wybacz, musiałam :eviltong: Fotka rzeczywiście suuuuperowa :loveu: w ogóle wszystkie fotki świetne :loveu: I też mi sie najbardziej podobają te które Ci sie najbardziej podobają (ale napisałam :evil_lol:) ;) Quote
Pieseczkowo Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 ja też wiedziałam.Nawet dostałam pierwsza wersje Ani dzieła.Choc chyba sie nie postarała,bo mnie i tak nie zniecheciła do kupna westa:eviltong::eviltong: Quote
Bzikowa Posted July 15, 2009 Author Posted July 15, 2009 [quote name='madziorna']Ania!!! A czemu Ty się nic nie chwalisz, że piszesz artykuł o WHWT do "Mojego Psa"? :mad: Właśnie zajrzałam do sierpniowego numeru i jesteś już na 2-giej stronie :lol: No tak wyszło... Zaproponowali to napisałam, a co!:eviltong: Nic odkrywczego ale o westikach zbyt makabrycznie napisać się nie da... [quote name='hovomaniaczka']No ja sie tez dzisiaj dowiedzialam dopiero :P To dziewcze nie smiale jest po prostu:evil_lol: Bo Ci ktoś wygadał :eviltong: (Ale wybaczam wybaczam Ci to Dominiko, matko brata mojego dziecka :evil_lol:) [quote name='Olusia']To miała być niespodzianka ;):loveu: Eee w zasadzie to raczej wolałabym żeby nikt się za bardzo nie dowiedział ale widzę że tu wszyscy są czytelnikami MP. Ja kupuję z przyzwyczajenia. Olu jeszcze raz dziękuję za użyczone zdjęcie!Jesteś podpisana nawet :evil_lol: [quote name='Feigned'] tylko co do jednego zdania mogłabym się kłócić.. tego, że psa na kanapę można szukać w 9 gr. Axel jest z tej grupy, ale za nic nie potrafię sobie go wyobrazić leżącego całymi dniami na kanapie. :shake: chociaż na pewno i takie rasy tam są, więc po części miałaś dużą rację, tylko, żeby nie było, że wszystkie psy z tej grupy robią tylko i wyłącznie za ozdóbki :diabloti: Wiesz co w zasadzie to masz rację :oops: Ozdóbki to wcale nie zawsze takie kanapowce ale jednak zostały wyhodowane do towarzystwa i o to mi chodziło... Nie miałam nic złego na myśli :) [quote name='Pieseczkowo']Ta niespodzianka:eviltong:To chyba nie o tej Ani rozmawiamy. Dobrze gada... :lol: [quote name='ewka i haker']no nie ładnie ja nie kupuje tej gazety wiec nie zobaczę Nie masz czego żałować :evil_lol: Quote
Bzikowa Posted July 15, 2009 Author Posted July 15, 2009 [quote name='basia2202']cześć piękna pani z czasopisma :p tyle mnie nie było... a jak już zajrzałam, to proooszę... artykuły się pisze;) fotka super! :multi: a na początku pomyślałam, że skoczył i się walnął w głowę o jakiś tyłek:evil_lol::eviltong: http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/zmniejszone/_P5H7132.jpg Pierwszy i ostatni Basiu :evil_lol: No na szczęście nie walnął bo mogłoby się to skończyć tragicznie... :siara: Ja to zawsze psu zdjęcie zepsuję. To już któreś z moim wielkim tyłkiem zamiast psa. [quote name='agaciaaa']Jaki żuuuul :eviltong: :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ...wybacz, musiałam :eviltong: Fotka rzeczywiście suuuuperowa :loveu: w ogóle wszystkie fotki świetne :loveu: I też mi sie najbardziej podobają te które Ci sie najbardziej podobają (ale napisałam :evil_lol:) ;) się wie! i co się cieszy? :diabloti: i ma się ten gust! [quote name='Pieseczkowo']ja też wiedziałam.Nawet dostałam pierwsza wersje Ani dzieła.Choc chyba sie nie postarała,bo mnie i tak nie zniecheciła do kupna westa:eviltong: Nooo musiałam mieć jakiegoś recenzenta kto by przeczytał i powiedział, że nie jest tak źle. Ale jak widzisz połowę tekstu zasadniczo usunięto, żeby się zmieścił na dwóch stronach... Nie mam żadnych zdjęć, tylko se pogadam ;) Rano Bezik prawie przyprawił mnie o palpitację serca. Byliśmy na spacerze, jechały dzieci na rowerach więc go przytrzymałam za obrożę, nagrodziłam że nie zaczął dziamać i puściłam jak odjechały... a co on zrobił ? Wypruł oczywiście. Niezłe ma przyspieszenie za dzieciaczkami, powiem Wam :evil_lol: Tylko chyba nie do końca mu wyszło bo dogonił je, a jak już przegonił najbardziej wysunięte naprzód dziecko to spojrzał... stwierdził, że eee tam - dogoniłem no i co teraz? :diabloti: i dopiero wtedy zareagował na moje histeryczne wrzaski 'do mnie!' :roll::evil_lol: Idiota. A po południu mieliśmy trening i Bezisław pięknie się starał mimo 100000 stopni i 1,5 godziny dojazdu w dusznych autobusach :roll: Kochane dziecko :loveu: Quote
Olusia Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Bzikowa napisał(a): Eee w zasadzie to raczej wolałabym żeby nikt się za bardzo nie dowiedział ale widzę że tu wszyscy są czytelnikami MP. Ja kupuję z przyzwyczajenia. Olu jeszcze raz dziękuję za użyczone zdjęcie!Jesteś podpisana nawet :evil_lol: No, ale wyszło jak wyszło- w jakimś sensie to niespodzianka :razz: Proszę bardzo :cool3: Nawet nie wiem, bo jeszcze MP nie kupiłam, jutro muszę się wybrać do kiosku ;) Quote
Illusion Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 No, no... Aniu, najpierw mod na chyba największym forum o psach w Polsce, potem artykuł w znanym, psim miesięczniku, to pewnie niedługo jakiś występ w TV :evil_lol:. Ja co miesiąc PP i MP kupuję, więc niedługo sobie przeczytam :cool3:. Quote
Feigned Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 no wiem, wiem. :) chyba taki miał być zamiar z tą 9 gr., tylko im dłużej czytam forum maltańczykowe, tym bardziej widzę, że z maltanami im nie wyszło. :diabloti: toż to diabły wcielone. :evil_lol: [quote name='Bzikowa'] Nie mam żadnych zdjęć, tylko se pogadam ;) Rano Bezik prawie przyprawił mnie o palpitację serca. Byliśmy na spacerze, jechały dzieci na rowerach więc go przytrzymałam za obrożę, nagrodziłam że nie zaczął dziamać i puściłam jak odjechały... a co on zrobił ? Wypruł oczywiście. Niezłe ma przyspieszenie za dzieciaczkami, powiem Wam :evil_lol: Tylko chyba nie do końca mu wyszło bo dogonił je, a jak już przegonił najbardziej wysunięte naprzód dziecko to spojrzał... stwierdził, że eee tam - dogoniłem no i co teraz? :diabloti: i dopiero wtedy zareagował na moje histeryczne wrzaski 'do mnie!' :roll::evil_lol: Idiota. A po południu mieliśmy trening i Bezisław pięknie się starał mimo 100000 stopni i 1,5 godziny dojazdu w dusznych autobusach :roll: Kochane dziecko :loveu: hahah :evil_lol: ale ostatecznie grzeczny był, więc jest powód do radości :cool3::loveu: Quote
Kisses Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 *Biegnie do kiosku po MP* :evil_lol: Musze, musze to przeczytać :loveu: Już wiem, dlaczego tak się ten numer rozchodzi u mnie szybko :evil_lol: Quote
Kinia Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Aaaaaaaaaaaaaaa co ja tu czytam?! A mój MP jeszcze nie dotarł....:/ Quote
Kisses Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Mam :D A ja Cię po grzywce poznałam :evil_lol: To gdzie kolejny artukuł? Ty na dziennikarstwo idź :razz: Quote
Bzikowa Posted July 16, 2009 Author Posted July 16, 2009 RCookie napisał(a):No, no... Aniu, najpierw mod na chyba największym forum o psach w Polsce, potem artykuł w znanym, psim miesięczniku, to pewnie niedługo jakiś występ w TV :evil_lol:. Ja co miesiąc PP i MP kupuję, więc niedługo sobie przeczytam :cool3:. Przesadzasz.;) Mod to nic, a artykuł tym bardziej. Jeden mały krótki nic nie znaczący. Nie planuję pisać więcej mimo, że mi to zaproponowano. Nie mam wiedzy. Feigned napisał(a):no wiem, wiem. :) chyba taki miał być zamiar z tą 9 gr., tylko im dłużej czytam forum maltańczykowe, tym bardziej widzę, że z maltanami im nie wyszło. :diabloti: toż to diabły wcielone. :evil_lol: hahah :evil_lol: ale ostatecznie grzeczny był, więc jest powód do radości :cool3::loveu: Maltany im się nie udały i tyle :eviltong: Kisses napisał(a): A ja Cię po grzywce poznałam :evil_lol: To gdzie kolejny artukuł? Ty na dziennikarstwo idź :razz: Taa i po dwóch podbródach , które na tym zdjęciu widnieją :roll::evil_lol: Redakcja nie była zadowolona ze zdjęcia bo nie widać mnie na nim ale nie miałam żadnego portretowego... I nie miał mi kto zrobić żeby ładne wyszło. Jaki kolejny ludzie uspokójcie się, nie mam zamiaru nic więcej pisać, żeby napisać coś takiego nie potrzeba zbytnio wiedzy itd. Ale zgodziłam się bo w sumie czemu nie? Co z tego, że połowę mojego tekstu usunęli bo za długi... :evil_lol: Nadal nie mam zdjęć... Quote
Illusion Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Żartowałam tylko ;). Jak zaproponowali napisanie artykułu, a potem mają pretensje, że zdjęcie jest beee, to powinni zatrudnić jakiegoś fotografa, żeby zrobił cacy zdjęcie :evil_lol:. Quote
Kisses Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Usunęli? :mad: Ej, jak oni na Ciebie trafili? :razz: Quote
Olusia Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Bzikowa napisał(a): Taa i po dwóch podbródach , które na tym zdjęciu widnieją :roll::evil_lol: Redakcja nie była zadowolona ze zdjęcia bo nie widać mnie na nim ale nie miałam żadnego portretowego... I nie miał mi kto zrobić żeby ładne wyszło. RCookie napisał(a):Żartowałam tylko ;). Jak zaproponowali napisanie artykułu, a potem mają pretensje, że zdjęcie jest beee, to powinni zatrudnić jakiegoś fotografa, żeby zrobił cacy zdjęcie :evil_lol:. Szkoda, że wcześniej o tym nie wiedziałaś :razz: Porobiłabym trochę portretowych, nooo... :lol: Quote
Bzikowa Posted July 16, 2009 Author Posted July 16, 2009 [quote name='RCookie']Żartowałam tylko ;). Jak zaproponowali napisanie artykułu, a potem mają pretensje, że zdjęcie jest beee, to powinni zatrudnić jakiegoś fotografa, żeby zrobił cacy zdjęcie :evil_lol:. Dobre dobre :lol: Wiesz co to się wszystko bardzo szybko stało ja myślałam, że mam ze dwa tygodnie na napisanie a się okazało, że muszę to w kilka dni zrobić. Poczułam się znowu jak w szkole :loveu: [quote name='Kisses']Usunęli? :mad: Ej, jak oni na Ciebie trafili? :razz: No skrócili, oczywiście za moją akceptacją... W sumie to ja trochę za dużo napisałam i musieli coś wywalić żeby im się na dwóch stronach zmieściło... Jedna baba drugiej babie... i tak dalej :cool3: [quote name='Olusia']Szkoda, że wcześniej o tym nie wiedziałaś :razz: Porobiłabym trochę portretowych, nooo... :lol: No dowiedziałam się już po Pucharze i to sporo. ;) W sumie to to zjęcie jest dobre bo prawie mnie nie widać. Szkoda tylko, że Beza też widać od tyłu... A dzisiaj coś mnie natchnęło i oprócz Bezika na wieczorny krótki spacerek wzięłam również mego fotoidiotę ;) I siłą rzeczy pocykałam trochę zdjęć... Ze spaceru wróciłam ze zdjęciami i .... tysiącem ugryzień komara. Sukinsyny małe latające no :angryy: No to teraz zdjęcia ;) Najpierw jedno jeszcze wczorajsze Bezunio na przystanku, czekamy na spóźniające się wiecznie 108... (podpowiedź: uwagę zwracamy na brendniu obróżkę :cool3:) I już z dzisiaj - portretowe - trochę już zarastamy... Na zamieszczonym obrazku znajdź tarzającego się westika... Jak podeszłam bliżej to jeszcze nie skończył :lol: Quote
Bzikowa Posted July 16, 2009 Author Posted July 16, 2009 Tarzanie to ostatnio jego hobby... Ale ta trawa ma jakiś taki dziwny zapach. :loveu: Jeż! średniej ostrości :evil_lol: Bzikowy ryjok kolejne :loveu: tutaj komuś się gdzieś włączył alarm w samochodzie więc pies wypluł jeża i przyjął pozycję strategiczną :cool3: Quote
Bzikowa Posted July 16, 2009 Author Posted July 16, 2009 Jeszcze kilka ostatnich... Patrzcie ! Patrzcie ! Wyszło mi jedno w miarę ostre w ruchu :loveu: Znaczy się takie na które da się patrzeć... :cool3: Bezik prezentuje Wam swoje przednie uzębienie... i takie sobie dwa trawiaste:lol: i jeszcze jeden bonusik - zdjęcie komórkowe sprzed paru dni ;) WSJO ;) Quote
Illusion Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/Zdjcie0046.jpg To ta nowa obroża z wystawy? Ślicznie mu w niej :loveu:. Mnie dzisiaj na spacerze napadło małe stadko jakiś osopodobnych żyjątek, wydaje mi się, że to przez dość ostry kolor bluzki :lol:. Komary to mnie codziennie, nawet w domu gryzą, wady oczka wodnego :angryy:. Quote
hovomaniaczka Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/160709_09.jpg Super ozorek:lol: No nareszcie sie pochwalilas obroza, wiesz ile ja czekalam zeby ja zobaczyc?! :mad::lol: Quote
Olusia Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 [quote name='Bzikowa'] No dowiedziałam się już po Pucharze i to sporo. ;) W sumie to to zjęcie jest dobre bo prawie mnie nie widać. Szkoda tylko, że Beza też widać od tyłu... Szkoda właśnie ;) Ale co tam, ważne, że jest. No, chyba, że nas zaprosisz na spacer do Was, to nadrobimy portreciki- a nuż się przydadzą :cool3: Gazetka zakupiona, rodzinka się ucieszyła, że moje zdjęcie wstawione... :lol: Nie no, fajnie- od czegoś w końcu trzeba zacząć :diabloti: http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/160709_02.jpg Mmm... Przystojniak :loveu: Quote
Kisses Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/160709_10.jpg On jest taki.. westowy :loveu: Taki kochany :loveu: Quote
infers Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/160709_09.jpg jak cysty pyszczek:loveu: Quote
Recommended Posts