Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No właśnie wiem, znowu ominę trening i swoj i Wasz!
a Was nie będzie w nd. w NDMie i nie będę miała fotek :angryy: :cool3:
I nie będziemy mieli treningów 2 razy w tygodniu bo Elka będzie w soboty pracować a chce sama nam prowadzić treningi. I tylko niedzielki zostają :( Ale kurka i tak muszę się na terenie pojawić w sobotę bo musze wziąć transporterek ktory zostawiłam... Na wystawę go muszę mieć... Wrr...

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ŁOO !! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Ale świetne zdjęcia :cool3: !! A Bezik!? Piękny urwis :cool3:! Śliczne! To jak? Zaczynacie karierę wystawową :lol:? A pożyczyć nie możesz? Nikt w okolicy nie ma? Jedź do mnie pożyczę ci :D ! :evil_lol: :mad:

Posted

[quote name='an_bzik']No właśnie wiem, znowu ominę trening i swoj i Wasz!
a Was nie będzie w nd. w NDMie i nie będę miała fotek :angryy: :cool3:
I nie będziemy mieli treningów 2 razy w tygodniu bo Elka będzie w soboty pracować a chce sama nam prowadzić treningi. I tylko niedzielki zostają :( Ale kurka i tak muszę się na terenie pojawić w sobotę bo musze wziąć transporterek ktory zostawiłam... Na wystawę go muszę mieć... Wrr...[/quote]

A już miałam plan zeby was podziwiać a tu doopa.... NDM się kłania...:placz:

A ja chce was zobaczyć na wystawie:placz::placz::placz::placz:

Posted

Nie będzie na co patrzeć :lol:
Ale za 2 tygodnie się na treningu w niedzielę widzimy i już tym razem ZDĄŻE przyjść wcześniej żeby sobie popatrzeć na nasze nowe psiulki i oczywiscie Balbinkę :P I moze jakieś foty, chociaz ja nie umiem ich robić :eviltong:

Posted

Ja też chce zobaczyć :placz::placz::placz: A nie ma sie czego bać bezik podbije wszystkich swoją piękną mordką :evil_lol: ! Będzie dobrze! Aww ja chce was zobaczyć no :placz::placz: !
PS: Będą fotki z wystawki nie? :cool3:

Posted

[quote name='an_bzik']Nie będzie na co patrzeć :lol:
Ale za 2 tygodnie się na treningu w niedzielę widzimy i już tym razem ZDĄŻE przyjść wcześniej żeby sobie popatrzeć na nasze nowe psiulki i oczywiscie Balbinkę :P I moze jakieś foty, chociaz ja nie umiem ich robić :eviltong:[/quote]
Będzie na pewno...
Za dwa tygodnie na pewno! Ale filmiki nakręcić możesz. Chociaż naszych popisów to lepiej nie :eviltong:

Posted

Nakręcę, nakręcę :lol:
Waxy, będą jeśli ktos mi je zrobi :eviltong:

Dobra, kurde, koniec , IDĘ SOBIE z tego dogo bo tylko w tłuszcz obrastam przed monitorem :lol: Baju baju :lol:

Posted

No a ja jestem trzecia ;) Deszcz pada, zimno i nie wiem co jeszcze :shake: . Złapał mnie katar :shake: . No to czekamy na foteczki i jakiś informacje :cool3:

Posted

Dzieńdobry (dobry wieczór? :eviltong:) wszystkim!
Co Wy sobie laskimyślicie ;)
Przed 15 minutami do domu wróciłam dopiero :angryy: Najpierw szkoła do 16 potem spotkanie wolontariackie w providencie i dopiero potem autobusik do domu.. Na szczęscie Bzik nie siedział sam i miał go kto wysikać :lol: A teraz wybaczcie, idę zjeść obiad, potem wrócę tu i zajrzę do Was wszyściutkich :p