Bzikowa Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 No właśnie wiem, znowu ominę trening i swoj i Wasz! a Was nie będzie w nd. w NDMie i nie będę miała fotek :angryy: :cool3: I nie będziemy mieli treningów 2 razy w tygodniu bo Elka będzie w soboty pracować a chce sama nam prowadzić treningi. I tylko niedzielki zostają :( Ale kurka i tak muszę się na terenie pojawić w sobotę bo musze wziąć transporterek ktory zostawiłam... Na wystawę go muszę mieć... Wrr... Quote
Waxy Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 ŁOO !! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Ale świetne zdjęcia :cool3: !! A Bezik!? Piękny urwis :cool3:! Śliczne! To jak? Zaczynacie karierę wystawową :lol:? A pożyczyć nie możesz? Nikt w okolicy nie ma? Jedź do mnie pożyczę ci :D ! :evil_lol: :mad: Quote
Bzikowa Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 Waxy, kobieto, jaką karierę :eviltong: idziemy w niedzielę pierwszy raz w życiu i mamy 7 psów w stawce.. To dużo jak dla mnie. :shake: Quote
olifka Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='an_bzik']No właśnie wiem, znowu ominę trening i swoj i Wasz! a Was nie będzie w nd. w NDMie i nie będę miała fotek :angryy: :cool3: I nie będziemy mieli treningów 2 razy w tygodniu bo Elka będzie w soboty pracować a chce sama nam prowadzić treningi. I tylko niedzielki zostają :( Ale kurka i tak muszę się na terenie pojawić w sobotę bo musze wziąć transporterek ktory zostawiłam... Na wystawę go muszę mieć... Wrr...[/quote] A już miałam plan zeby was podziwiać a tu doopa.... NDM się kłania...:placz: A ja chce was zobaczyć na wystawie:placz::placz::placz::placz: Quote
Bzikowa Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 Nie będzie na co patrzeć :lol: Ale za 2 tygodnie się na treningu w niedzielę widzimy i już tym razem ZDĄŻE przyjść wcześniej żeby sobie popatrzeć na nasze nowe psiulki i oczywiscie Balbinkę :P I moze jakieś foty, chociaz ja nie umiem ich robić :eviltong: Quote
Waxy Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Ja też chce zobaczyć :placz::placz::placz: A nie ma sie czego bać bezik podbije wszystkich swoją piękną mordką :evil_lol: ! Będzie dobrze! Aww ja chce was zobaczyć no :placz::placz: ! PS: Będą fotki z wystawki nie? :cool3: Quote
olifka Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='an_bzik']Nie będzie na co patrzeć :lol: Ale za 2 tygodnie się na treningu w niedzielę widzimy i już tym razem ZDĄŻE przyjść wcześniej żeby sobie popatrzeć na nasze nowe psiulki i oczywiscie Balbinkę :P I moze jakieś foty, chociaz ja nie umiem ich robić :eviltong:[/quote] Będzie na pewno... Za dwa tygodnie na pewno! Ale filmiki nakręcić możesz. Chociaż naszych popisów to lepiej nie :eviltong: Quote
Ania-shira Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Witam Świetne fotki białego Bezika sa super. Jak ty to robisz że on taki bialusi jest :multi: Quote
Bzikowa Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 Nakręcę, nakręcę :lol: Waxy, będą jeśli ktos mi je zrobi :eviltong: Dobra, kurde, koniec , IDĘ SOBIE z tego dogo bo tylko w tłuszcz obrastam przed monitorem :lol: Baju baju :lol: Quote
basia2202 Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 h h h... faaaajnyyyyy :loveu: http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/AADziakapilka2.jpg słodki ten Twoj białasek :) pozdrawiamy i dobrej nocki życzymy:) Quote
anetta Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/AAdziakapikarzuc2.jpg :roflt::roflt::roflt: Quote
natija Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 fajny,super jest,a w dodatku taki slodziutki:) Quote
basia2202 Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 i tu też pierwsza jessteeeeem!! :multi::multi::multi: witanko Aniu i białasku w ten chmurny dzionek :p Quote
natija Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 witam,a ja jestem druga dzisiaj:) i owczywiscie czekamy na foteczki:) Quote
Waxy Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 No a ja jestem trzecia ;) Deszcz pada, zimno i nie wiem co jeszcze :shake: . Złapał mnie katar :shake: . No to czekamy na foteczki i jakiś informacje :cool3: Quote
saya Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 a gdzie fotki? :> napaliłam się, proszę bardzo, a nowych nie ma.. żądam więcej :razz: Quote
Bzikowa Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 Dzieńdobry (dobry wieczór? :eviltong:) wszystkim! Co Wy sobie laskimyślicie ;) Przed 15 minutami do domu wróciłam dopiero :angryy: Najpierw szkoła do 16 potem spotkanie wolontariackie w providencie i dopiero potem autobusik do domu.. Na szczęscie Bzik nie siedział sam i miał go kto wysikać :lol: A teraz wybaczcie, idę zjeść obiad, potem wrócę tu i zajrzę do Was wszyściutkich :p Quote
olifka Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='an_bzik']Nakręcę, nakręcę :lol: [/quote] Dobra, może lepiej nie:eviltong::eviltong: Wstyd będzie pokazywać :eviltong: Quote
natija Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Witam z raniutka;) i zycze milego i slonecznego dzionka:) Quote
Recommended Posts