Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bzikowa napisał(a):

Nie podejrzewałam Cię o to, że planujesz szelciaka, tylko tyle ;)
W takim razie do zobaczenia, pewnie parę moich znajomych przy szelciakach też będzie więc na pewno się spotkamy! Tylko nie mam pojęcia jak Cię poznać...

Na razie ciężko to nazwać planowaniem, teraz zdobywam informacje, a potem się zobaczy :).
Może jak już będę pewna, że pojadę, to wyślę Ci jakiś opis? :lol: Nic innego nie przychodzi mi do głowy :lol:.
Prawdopodobnie będę jeszcze przy ASTach.

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak wyślij mi jakiś znak rozpoznawczy. A mnie widziałaś może na paru zdjęciach z Bezikiem jak Ola wklejała z Pucharu (no cóż za pięknie się tam nie prezentuję ale zawsze coś:eviltong:) to jak mnie rozpoznasz to po prostu podchodź i zagaduj ze to Ty ;)

Posted

Pieseczkowo napisał(a):
Była jeszcze w Nowym Dworze Mazowieckim:eviltong:W przeciwieństwoe do mnie ona nie ma takiego hopla na punkcie wystaw jak ja:eviltong::eviltong:

To szkoda, bo liczyłam, ze jej się zachce do Kielc jechać albo gdzieś :siara:

Posted

No jak jest coś blisko to jadę się pogapić albo pomóc. ;)
Dalej - w Toruniu - byłam tylko raz, jak wystawiałam Bezika (pierwszy i ostatni raz), to było w lutym 2008. Szczerze mówiąc niespecjalnie mnie to kręci... ale jak jest blisko to mogę wpaść.

A, i będę w Sopocie w sierpniu...

... bo tam będą równolegle zawody agility :evil_lol:

Posted

Bzikowa napisał(a):
Albo gdzieś gdzie będą zawody.... :lol:

Jak nam się agility rozkręci w Rzeszowie [narazie to tak jest, nie ma :roll:] to moze i my będziemy skakać 'zawodowo' :lol: Wtedy większe szanse :D

Posted

Kisses, mam nadzieję, że zaczniecie się w tym kierunku edukować w Wombatem! :)

Tynka a frisbee będzie w tym samym czasie co agility i wystawa? Nie znam tych frisbowych terminów...

Ewka to pewnie poznamy się dopiero w Warszawie na naszych cavanowskich ... ;) Na tych to już na pewno będę :evil_lol:

Posted

ewka i haker napisał(a):
ja nie wiem czy bede w warszawie;)
a w poznaniu będziecie?:)

W Poznaniu?A co jest w Poznaniu i kiedy bo chyba mnie jakaś informacja ominęła...:lol:

Posted

ewka i haker napisał(a):
mistrzostwa polski
8listopada sa nawet w kalendarzu mama nadzieje ze beda

O super! To musiały się jakoś niedawno pojawić. Mam nadzieję, że będzie jakaś obszerniejsza informacja na dogo ;) Pewnie będę chociaż to pewnie też zależy na jakie studia w końcu pójdę. Ale przyjadę z wielką chęcią!

Junka napisał(a):
Anka a czym jedziesz do Sopotu??

Pociągiem pewnie. ;) Ze znajomą (na dogo hovomaniaczka) a właściwie wcześniej znajomą znajomej. Jakoś tak to wyszło, że jedziemy razem i noclegu sobie razem szukamy ;) A Ty ze Szczeniakiem chcesz jechać? :cool3:

agaciaaa napisał(a):
Cześć Bziki :lol:

Ale śmiesznie Bziczek wygląda w namordniku :lol::lol:

http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/050709_05.jpg cuuudny :loveu:

No śmiesznie, ja się na początku nie mogłam przyzwyczaić do niego w namordniku :lol:

:loveu:

Posted

ewka i haker napisał(a):
wiadomość juz jest daaaawno;)
a czy beda to sie okaże

gdzie? :crazyeye: szczerze mówiąc to nawet w kalendarzu nie widzę (na dgm):roll::roll:

Unbelievable napisał(a):
bzik wygląda śmiesznie? grama nie widzieliście :evil_lol::evil_lol: szczególnie że ma o rozmiar za duży, a i tak się ledwo na długość mieści :evil_lol:

eeetam Bzik na pewno gorzej wygląda :evil_lol: