anetta Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Hej! Podoba mi się wystawianie na bajgla :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Może powinnaś zacząć go tak pokazywać na wystawach? hahaha Zdjęcia z zawodów zajadwabiste :loveu::loveu: A Bzik to nie dobry pieseczek, po pańci skacze :evil_lol::evil_lol: Dobrze że wszystko zdałaś :klacz: Szkoda tylko tej bezpłatnej weterynarii... Quote
Russellka Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Cześć Bziki :loveu: apropos upału - Koda nie lubi dosyc szybko sie meczy i niestety podczas frisbowania mozemy krocej sie bawic. Jak sie po drodze napatoczy kałuza to jest fajnie :evil_lol: Quote
Illusion Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Hej! :multi: Toś też kiepsko znosi upały... :shake:. Nawet w cieniu jak siedzi to wygląda na taką zmęczoną, ale się nie dziwię, bo strasznie duszno zazwyczaj jest. Quote
Foxowa Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Hej wam :multi: Jak tam wam minął dzień? :loveu: Quote
Kisses Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Mój w upały śpi, sika, pije... :roll::evil_lol: a w ogole to hej :multi: Quote
agaciaaa Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Ej Bzikowa, fotek nie dajesz to chociaż napisz co u Was :razz: ;) Quote
Bzikowa Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 No a co mam pisać jak ani nic nowego ani fotek nie mam.... Bezik powoli traci cierpliwość do tych upałów :roll: a właściwie do ogólnej pogody - nawet jak nie ma słońca to jemu bardziej przeszkadza to okropne ciężkie powietrze, niskie ciśnienie, duchota. Na spacery chodzimy delikatne, bawimy się raczej w domu a nie na spacerach bo nie chcę go zniechęcać i męczyć niepotrzebnie. No i tyle. Oj, zbyt szybko się zadeklarowałam, że nie mam zdjęć. Mam parę brzydkich - komórkowych... Na przystanku w drodze na trening - chyba jeszcze Wam nie pokazywałam jak bardzo idiotycznie Bezik wygląda w swoim kagańcu? :evil_lol: Na dodatek jest to kaganiec dość prowizoryczny, zawsze go miałam tylko na wypadek jakby się ktoś czepiał a psu zakładałam sporadycznie. Teraz niestety zakładam przed każdym wejściem do autobusu... :roll: Także muszę mu nabyć porządny - CHOPO , żeby mu bardziej komfortowo było. No dobrze, zdjęcie (tak, wiem, że jest całkiem oklapnięty :evil_lol:) I parę z dzisiaj - też komórkowe... i dwa z aparatu sprzed paru dni... No to tyle;) Quote
Kisses Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Poznaje te buty :diabloti: http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/bbb1.jpg Patrz jak on patrzy! :lol::placz: http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/bbb3.jpg Szaleństwooo :multi: Grr, mój pies też ma dość chyba. Szaleje sobie z psami, fajnie wszystko, tylko ze reszte dnia przesypia.. Nic mu sie nie chce, nic :shake: Także Cię rozumiem :evil_lol: Quote
anetta Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Szkoda że nie nie ma białych, nie rzucał by się tak bardzo w oczy :evil_lol::evil_lol: Ale upiaszczona i szczęśliwa mordeczka! Quote
Illusion Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/bbb1.jpg "Dlaczego zamknęłaś mój pyszczek w tej klatce?" :shake: :evil_lol: Quote
Bzikowa Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 anetta napisał(a):Szkoda że nie nie ma białych, nie rzucał by się tak bardzo w oczy :evil_lol::evil_lol: Ostatnio wsiadłam z psem do autobusu i chciałam kupić bilet więc poszłam od razu na sam początek a kobieta - kierowca do mnie 'a dlaczego ten pies nie ma kagańca?!' Ja mówię, że ma i się odsuwam z psem, żeby widziała. A ona : 'A myślałam, że ma taki czarny pyszczek!' :evil_lol: Quote
Bzikowa Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 Tak :) Oczywiście bez białego bezjajka :lol: Quote
Pieseczkowo Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 No jasne,że Bzikowa bedzie.Jak by mogła byc nieobecna.:eviltong: RCookie napisał(a):Domyślam się, że przy białasach? :cool3: Widzisz jaka ta Panna Anna jest.Nawet nie chce odpisac i ja to muszę zrobić:eviltong: Oczywiście dopadniesz ją przy białych diabełkach.Z reszta mnie też znajdziesz:diabloti: EDIT: Posty skacza:mad: Quote
Bzikowa Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 Dominika jak zawsze na posterunku :lol: RCookie napisał(a):Domyślam się, że przy białasach? :cool3: A owszem przy białasach ale pewnie nie cały czas bo tym razem jadę tylko towarzysko, nie 'pomocowo' ;) Quote
Illusion Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Jeśli uda mi się pojechać, to ja będę przy ringu 2 na początku, zamierzam sobie trochę tam posiedzieć (w sensie, że na wystawie), więc się pewnie spotkamy ;). Ale te posty skaczą :mad:. Quote
Bzikowa Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 Na ringu 2? U szelciaków? :crazyeye::lol: Ja to będę pewnie krążyć między ringami żeby poznajdować znajomych z klubu ;) Quote
Illusion Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Bzikowa napisał(a):Na ringu 2? U szelciaków? :crazyeye::lol: Ja to będę pewnie krążyć między ringami żeby poznajdować znajomych z klubu ;) A co w tym takiego dziwnego? :cool3: Chciałabym złapać właścicieli pewnego sheltie i popytać o parę rzeczy ;). Quote
Kisses Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Też kcem na wystawę :placz: Jak się uda, to MOŻE w przyszłym roku, abo na inną warszwską wybierzemy się z Simbą :evil_lol: Bzikowa, obcykasz terrierkowe, prawda? :loveu: Quote
Bzikowa Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 Russellka napisał(a):Doberek! :loveu: Co u Beza? Nadal nic nowego a co ma być? :lol: Trochę jest chłodniej więc lepiej mu się żyje. Dzisiaj po południu jedziemy na trening bo w weekend nie będzie. RCookie napisał(a):A co w tym takiego dziwnego? :cool3: Chciałabym złapać właścicieli pewnego sheltie i popytać o parę rzeczy ;). Nie podejrzewałam Cię o to, że planujesz szelciaka, tylko tyle ;) W takim razie do zobaczenia, pewnie parę moich znajomych przy szelciakach też będzie więc na pewno się spotkamy! Tylko nie mam pojęcia jak Cię poznać... Kisses napisał(a): Bzikowa, obcykasz terrierkowe, prawda? :loveu: Ja? :crazyeye: No co Ty, mój aparat się nie nadaje,a na pewno będzie dużo ludzi z lufami więc o zdjęcia się nie martw;) Quote
Recommended Posts