Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja niestety nie jestem jedynaczką :shake:

madziorka, Bezo też kiedyś miał z tym problemy chociaż nie w każdej sytuacji, w wielu sytuacjach bawił się przy innych psach (moja działka, spacery w lesie) ale po prostu trudno mi było przewidzieć kiedy jak się zachowa i co będzie dla niego ważniejsze, też jest dużo dużo lepiej :loveu:

Mam kolejna 2 zdjęcia z Pucharu Ras :)

To mnie strasznie śmieszy:evil_lol: Bezik wyszedł jak ofiara, ma jakąś mega długą szyję, przypomina mi łabędzia :evil_lol: no i mina - mi się wydaje , że on jednym oczkiem łypie na fotografa :lol:

i jeszcze jedno, tym razem bez podtekstów :eviltong:

Posted

Jedynaki to rozpuszczone stworzenia zwykle są :shake: (mój chłopak jest jedynakiem i często miło mu przypominam o tym :diabloti:).
Na drugim zdjęciu mina Bezikowego skupienia :loveu:

Posted

Magda a z którego zdjęcia wnioskujesz, że Kleksik może być strzyżony?
To pewnie wina mojego aparatu :wink: bo na tych zdjęciach nic nie widać. Tak jak Dominika pisze, był dzień po trymowaniu i został troszkę za krótko zrobiony na grzbiecie, ale na strzyżonego na pewno nie wygląda.

Posted

Dziękujemy za odwiedziny :)

Przyszłam zapodać kilka zdjęć z dzisiejszego treningu :loveu: Autorką jest Asia :loveu:

hmm ale zaraz co ja mam właściwie zrobić z tym żółtym...:evil_lol:

wybiegnięcie z tunelu, proszę nie patrzeć na mój tłusty boczek... czas się odchudzać :shake:

a reszta to slalomowe :loveu: kiedyś narzekałam, że mój pies nie ma na slalomie żadnych zdjęć a teraz ma tyyyyle fajnych:cool3:

Posted

Jeszcze będą, tylko, że tak powiem limit mi sie na portalu skończył i albo muszę pokasowac stare zdjecia alboe założyć nowy profil :evil_lol: Ale dzisiaj już mi sie nie chce i wracam do nauki chemii :grab::pissed::cry: Trzymać kciuki bo jutro mam egazamin :angryy:

Posted

O, to super, że masz więcej :)
Nie wiedziałam , że na photobuckecie jest limit :-o

Trzymam kciuki żeby Cię szczeniak zbytnio nie męczył żebyś się mogła uczyć :evil_lol: Ja po tym roku chemią już po prostu rzygam , na samą myśl mi niedobrze :evil_lol: