Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

z soboty - biegaliśmy w mega deszczu dlatego ma takie dziwne miny :lol:

nie wiem z którego dnia - autorstwa Plinki

i jedno autorstwa Kingi
\

i to na razie wsjo ;)

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bzikowa napisał(a):

- Wczoraj w A1 prawie prawie i mielibyśmy pierwszą nóżkę do a2 (tylko 3 punkty karne za czas!)

Teraz mi powiedz, czy Bezik przyspieszył, czy sędzia ustawił niski
czas standardowy? ;)

Posted

[quote name='agaciaaa']No to brawo dla Bezika :multi:

http://lh5.ggpht.com/_fsUiKVHrElI/SjYaOBlSq9I/AAAAAAAAGrg/89UmVnKWYHM/s720/P6121081.JPG nooo nieźle zapierdziela :lol: :loveu:

dzięki ;)

[quote name='Kisses']Witamy :loveu:

http://i339.photobucket.com/albums/n453/plinka111/agility%20-%20zawody/DSC04753.jpg
Bzu szaleje :lol:

no bo to Bzik w końcu :lol: imię zobowiązuje!

[quote name='Pieseczkowo']Stram sie,stram i biegne jak najszybciej moge:loveu:
Moje białe,westikowe szczeście:loveu::loveu::loveu:

prawda prawda prawda :loveu::loveu::loveu:

[quote name='Feigned']http://lh3.ggpht.com/_fsUiKVHrElI/SjYaN07toOI/AAAAAAAAGrc/qlmITRczU3I/s720/P6121080.JPG piękny jest :loveu:

nie zaprzeczam :diabloti:

[quote name='Pieseczkowo']Czarne wegielki wpatrzone w Anie:loveu:Bezcenne!!

hihi nie zawsze we mnie czasem w przeszkodę którą akurat ma zamiar zrobić :evil_lol: jak się tak zastanowię to mieliśmy sporo odmów na tych zawodach bo Bezik stwierdził, że akurat tamtą hopkę chcę skoczyć (na szczęście dyskwalifikacją się skończyło tylko jedną - bo Bezo wolał tunelik a nie hopkę, no cóż, jak chciał tak zrobił :eviltong:), w ogóle jumpingi były pokręcone więc tak wychodziło :lol: Nawet raz uciekł mi na palisadę! Tzn nie udało mu się bo go odwołałam ale biegł do niej cały rozradowany :D

[quote name='Inkaa']Teraz mi powiedz, czy Bezik przyspieszył, czy sędzia ustawił niski
czas standardowy? ;)

chyba chodziło Ci o wysoki SCT...
czy ty zawsze takie pytania musisz zadawać? masz manię prędkości koleżanko :lol: nie wiem, nie patrzyłam na standardowy czas, tor był bardzo prosty (powiedziałabym, że zerówkowy, tylko była huśtawka i slalom...) więc nie sądzę, żeby sędzia (a to był GRYGAR - który często ustawia maskarycznie czasy :roll:) ustawił na niego długi czas. Ale parę osób oglądających ten nasz przebieg powiedziało nam, że bardzo fajnie, szybko i dynamicznie Bezo biegł. Zobaczę jak wyniki zostaną opublikowane w sieci, na razie ich nie ma.

Posted

Hej :cool3: Ja poznałam osobiście pana Bza :loveu: Strasznie fajny jest, wpatrzony, usłuchany i w ogóle :loveu: Może i niezły z niego szczekacz, ale Ania nie masz co marudzić- Diana głośniej nadaje (jak widać ma dużo z terriera) :diabloti: Bardzo fajnie to Twoje psisko pracuje :loveu: Jestem pełna podziwu- z jednej strony to zadziorny terrrier, ale jak trzeba to i super współpracuje z Tobą :cool3: ]
Fotek trochę mam, nie ma co się martwić :lol: Tylko czekają w kolejce, bo przed nimi dużo belgów i borderów :razz:

Posted

[quote name='Kinia']http://lh5.ggpht.com/_fsUiKVHrElI/SjYaOBlSq9I/AAAAAAAAGrg/89UmVnKWYHM/s720/P6121081.JPG
Widać, że się śpieszył:)

pędził ile fabryka dała :eviltong:

[quote name='Olusia']Hej :cool3: Ja poznałam osobiście pana Bza :loveu: Strasznie fajny jest, wpatrzony, usłuchany i w ogóle :loveu: Może i niezły z niego szczekacz, ale Ania nie masz co marudzić- Diana głośniej nadaje (jak widać ma dużo z terriera) :diabloti: Bardzo fajnie to Twoje psisko pracuje :loveu: Jestem pełna podziwu- z jednej strony to zadziorny terrrier, ale jak trzeba to i super współpracuje z Tobą :cool3: ]
Fotek trochę mam, nie ma co się martwić :lol: Tylko czekają w kolejce, bo przed nimi dużo belgów i borderów :razz:

dziękujemy za miłe spotkanie!!! :loveu:
i mam nadzieję masę fotek :razz:

nie wiem które biegi widziałaś oprócz tego okropnego jumpingu na ringu 3... ale w tym dniu co byłaś to najlepiej pobiegł na ringu 1 (tym najbliżej wejścia) , właściwie zaraz po jumpingu... tylko potem jakoś nie mogłam Cię już zlokalizować :roll:

to szybko obrabiaj te belgi i bordery! :eviltong:

Posted

Bzikowa napisał(a):

dziękujemy za miłe spotkanie!!! :loveu:
i mam nadzieję masę fotek :razz:

nie wiem które biegi widziałaś oprócz tego okropnego jumpingu na ringu 3... ale w tym dniu co byłaś to najlepiej pobiegł na ringu 1 (tym najbliżej wejścia) , właściwie zaraz po jumpingu... tylko potem jakoś nie mogłam Cię już zlokalizować :roll:

to szybko obrabiaj te belgi i bordery! :eviltong:

Widziałam ten bieg :p Mam z niego fotki akurat- nawet chyba lepiej mi wyszły niż z tego poprzedniego biegu :cool3:

Mam nadzieję, że kiedyś się jeszcze gdzieś spotkamy ;)

Posted

No to Cię przeoczyłam... bo zaraz po tym biegu (a właściwie podczas...) było zapoznanie z torem A1, które przegapiłam i uczyłam się potem indywidualnie, trochę mnie zakręciło :lol:

No gdzieś na pewno się jeszcze spotkamy, zwłaszcza jak coś będzie w Kozienicach - to moje ulubione miejsce na zawody, już tam byliśmy 3 razy i za każdym razem było ekstra :loveu: może następnym razem wpadniesz z Dianą :)

Posted

No wiesz, mnie jest trudno zlokalizować bez sucz :lol: Akurat po Waszym i kilku biegach poszłam do ringu nr 1, żeby się spotkać z Guć i Paulą- a że akurat biegliście, to porobiłam foty :D

No właśnie, obiecałam sobie, że kolejnym razem ją wezmę- może zainwestuję w jakąś klatkę, żeby było łatwiej ;)

Posted

Ufff, w końcu i do Was dotarłam. ;) I czytam, że Bezik się super spisał. Gratuluję! Co do deszczu+ trawy to nikt się nie poślizgnął? :evil_lol: Czekam na fotki :) Na tych co wstawiłaś widać, że białas się starał. Jeszcze raz gratki!
Pzdr.

Posted

dopiero weszłam i jestem pod wrażeniem...
dla mnie i tak byliście najlepsi ze wszystkich :loveu: białe gorą :diabloti:
a jak się małe starało i ile radości w oczach :loveu: i ten pęd ./...

czekam na resztę fotek :cool3:

Posted

Olusia napisał(a):
No wiesz, mnie jest trudno zlokalizować bez sucz :lol: Akurat po Waszym i kilku biegach poszłam do ringu nr 1, żeby się spotkać z Guć i Paulą- a że akurat biegliście, to porobiłam foty :D

No właśnie, obiecałam sobie, że kolejnym razem ją wezmę- może zainwestuję w jakąś klatkę, żeby było łatwiej ;)

Ja się starałam po lufie lokalizować ale jakoś mi nie wyszło...
Klateczka dobra rzecz,a dla nas już niezbędna :lol:

kaskaSz napisał(a):
Ufff, w końcu i do Was dotarłam. ;) I czytam, że Bezik się super spisał. Gratuluję! Co do deszczu+ trawy to nikt się nie poślizgnął? :evil_lol: Czekam na fotki :) Na tych co wstawiłaś widać, że białas się starał. Jeszcze raz gratki!
Pzdr.

dziękujemy:loveu:
ojjj niektórzy się ślizgali :evil_lol: ale większość jednak ma na to spodoby - korki itd. Z resztą podłoże było ekstra - nawet mokre. Ta trawa była bardzo króciutka i równa więc nawet jakoś specjalnie poślizgowa nie była...

ewelinka_m napisał(a):
dopiero weszłam i jestem pod wrażeniem...
dla mnie i tak byliście najlepsi ze wszystkich :loveu: białe gorą :diabloti:
a jak się małe starało i ile radości w oczach :loveu: i ten pęd ./...

czekam na resztę fotek :cool3:

prawda, białe górą! :diabloti: szkoda, że oprócz nas były tylko 2 westiki... z czego jeden tylko w weekend...

No cóż, zdjęć żadnych z Pucharu Ras na razie więcej nie mam, ale z okazji 300 strony... :cool3: mam inne :eviltong: bo byliśmy dziś na dłuższym spacerze rozluźniającym po zawodach. ;) więc może zaraz wrzucę.

Posted

Bzikowa napisał(a):
Ja się starałam po lufie lokalizować ale jakoś mi nie wyszło...
Klateczka dobra rzecz,a dla nas już niezbędna :lol:

Nie dziwię się :evil_lol: Każda lufa podobna jest przecież :lol:

No właśnie się nad nią zastanawiam, ale nie nad metalową (jednak za ciężkie toto). Tylko muszę jeszcze trochę kasy dozbierać :cool3:

Posted

[quote name='Bzikowa']
chyba chodziło Ci o wysoki SCT...
czy ty zawsze takie pytania musisz zadawać? masz manię prędkości koleżanko :lol: nie wiem, nie patrzyłam na standardowy czas, tor był bardzo prosty (powiedziałabym, że zerówkowy, tylko była huśtawka i slalom...) więc nie sądzę, żeby sędzia (a to był GRYGAR - który często ustawia maskarycznie czasy :roll:) ustawił na niego długi czas. Ale parę osób oglądających ten nasz przebieg powiedziało nam, że bardzo fajnie, szybko i dynamicznie Bezo biegł. Zobaczę jak wyniki zostaną opublikowane w sieci, na razie ich nie ma.
Wysoki czas standardowy, tfu - pomyliło mi się.

Posted

No dobra nikt nie protestuje to wrzucam przerywnik od agility - czyli fotki z dzisiejszego spacerku ;)

Na początku nie padało... i pies był w miarę suchy...

więc trochę się pobawiliśmy piłeczką na sznurku

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

oho... tam coś się dzieje? komu nastukać? :evil_lol:

potem wymieniliśmy piłeczkę na bardziej odbijającą się :cool3:

no i zaczęło troszkę lać... a deszcz + pies biegający po mokrej wysokiej trawie nie wróży nic dobrego :evil_lol:

Posted

Próba zdjęcia w statyce...

a potem pani coś odwaliło i chciała zdjęcie w kwiatkach :eviltong:
ale albo pies robił durną minę...

...albo interesował się kwiatkami...

Następnie pani wyjęła chyba absolutnie ulubioną piłeczkę pana Bza ... więc on, nie widząc jej przez tydzień (na zawodach nakręcaliśmy się głównie na smaczki ew. na szarpanie smyczki) dostał lekkiej szajby i wychodziły takie zdjęcia:

albo takie...

Posted

W końcu udało się zrobić jedno, w miarę nierozmazane :cool3:

i pies już szczęśliwy:loveu:

tutaj wygląda jakby był bardzo nieszczęśliwy :evil_lol: ale to po prostu faza szczeknięcie - zamknięty ryjek:lol:

i ostatnie... cały bziku...

KONIEC :cool3: