Junka Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Aniu kochana ja przyjeżdżam Ja przyjeżdżam z aparatem :D Módlmy się tylko o ładną pogodę. :angryy::mad: Quote
Bzikowa Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 Junka napisał(a):Aniu kochana ja przyjeżdżam Ja przyjeżdżam z aparatem :D Módlmy się tylko o ładną pogodę. :angryy::mad: Myślisz, że szczyl Ci pozwoli zdjęcia robić? :eviltong: ewka i haker napisał(a):a we wroclawiu nie będzie nikogo:placz: Musiałam się zastanowić o co Ci chodzi :lol: ale już wiem, no cóż, my nie-frizbowi jesteśmy ;) Quote
Junka Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 No wiesz ten tego, mam taki ambitny plan, zeby pół dnia w klatce przesypiał. :evilbat: Ale znając jego to może być z tym problem. :angryy: Jeszcze tydzień temu, to bym o to obaw nie miała. Quote
Bzikowa Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 No dobrze, ogłaszam, że jutro wyjeżdżamy z Bezem na zawody - Puchar Ras. Już się nie mogę doczekać bo to nasze pierwsze zawody po przerwie (ostatnie były... w listopadzie:-o)! Zatem - wracamy w niedzielę późno wieczorem i proszę o trzymanie kciuków! :loveu: Quote
ewelinka_m Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 trzymam za Was bardzo mocno!! :thumbs::thumbs: Quote
Moniek193 Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Hejo:multi:Ja tu pierwszy raz i jestem pod wrazeniem:-o Pies jest boski, zbzikowany pozytywnie:loveu: Quote
Czarna_Owieczka Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Hej Bziki :multi: Podłaczamy się jescze do kciuków :cool3: powodzenia ! :) Quote
madzior_ka Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Trzymamy z Denisem kciuki również, ale w zamian to nalezy sie potem obfita relacja! Quote
Pieseczkowo Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 No czekamy,czekamy kiedy to Ania cos nam tu napisze o swoim uczestniku:diabloti::evil_lol: Quote
angelus222 Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 My też dołączamy sie do kciuków trzymanych za Bezika :lol: Quote
Bzikowa Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 No więc wróciliśmy ;) Bezunia jest najdzielniejszym psem na całym świecie :loveu: i najdzielniejszym westikiem w całej galaktyce :loveu: i cholernym agresorem... ale to pomińmy... No cóż, oczywiście miejsc żadnych nie zajmowaliśmy zaszczytnych :evil_lol: jak mieliśmy 70 psów w konkurencji z czego większość mega zapierdalaczy 2 razy lżejszych :evil_lol: i to połowa ruskich przewodników... bo była ich chmara.... W egzaminach mieliśmy 20 psów w konkurencji i raz nam się udało zająć w nim zaszczytne ósme miejsce :eviltong: Sukcesy ? - Prawie się nie zmęczył. Najlepiej biegał chyba 3 dnia, w sobotę - chyba dlatego, że nie było gorąco (a wręcz przeciwnie - lało cały dzień) więc dla niego pogoda idealna. Pozostałe dni było głównie gorąco (w czwartek tak sobie twarz zjarałam, że myślałam, że mi odpadnie) ale mimo to Bez był absolutnie rewelacyjny. Ja wiem, że mówię to po każdych zawodach :evil_lol: ale to były zawody 4-dniowe czyli wysiłek fizyczny i zwłaszcza psychiczny 2 razy większy. Jestem z cholery białej dumna bo się dziecko starało :loveu: - Wczoraj w A1 prawie prawie i mielibyśmy pierwszą nóżkę do a2 (tylko 3 punkty karne za czas! no i zrzuta ale to tam mnie nie martwi, i tak na tych zawodach nie zrzucał, no może z parę tyczek poleciało)... ja bym chciała chociaż jedną do emerytury zaliczyć i byłabym szczęśliwym człowiekiem (mimo, że wiem, że to będzie bardzo trudne jeśli on nie nauczy się porządnie skakać i szybciej robić palisadę) ;) Może kiedyś się uda... - zaliczył wszystkie strefy na całych zawodach ! - miał tylko jedną detkę na całych zawodach i to z mojej winy :cool3: - i pewnie masa innych małych rzeczy o których nie pamiętam w tym momencie ;) Jedyne co mnie martwi to ten jego agresor, którego nie wiem jak się wyłącza... Mój krótkołapny mistrzunio!!! :loveu: Nie mam na razie żadnych filmików (pewnie ich nie będzie...) ani zdjęć (a te pewnie będą ale to zależy kiedy się fotografowie zlitują :lol:), jak coś będzie to nie omieszkam pokazać. :lol: Teraz brakuje mu długich spacerów żeby odreagować atmosferę zawodów ;) widać po nim że go rozsadza, żeby sobie tak pobiegać luzem po prostu ;)- Idziemy odsypiać na razie ;) Quote
Moniek193 Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Super:multi: Brawo dla zdolniachy:multi: I brawo dla panci ktora nie przyniosla nam ani 1 zdjecia:diabloti: Idzcie spac, ja tez idem :loveu: papa:multi: Quote
Kisses Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 O jaa :loveu: Super, dumna jestem, duumna :multi: Spać, spać :razz: A ja na fotki sobie poczekam... Quote
Inkaa Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Nie mam na razie żadnych filmików (pewnie ich nie będzie...) O mały włos i byśmy was nakręcili. Ale złośliwość rzeczy martwych sprawiła, że AKURAT na wasz przebieg mój kochany aparacik się rozładował. :roll: Wczoraj w A1 prawie prawie i mielibyśmy pierwszą nóżkę do a2 (tylko 3 punkty karne za czas) Widziałam to na tablicy wyników, i byłam pod wrazeniem. :multi: Quote
Pieseczkowo Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Widzisz Aniu mowilam ze Westy to najcudowmniejsze psy na świecie!!Wycaluj najmocniej jak mozesz pana Beziulka i powiedz mu ze Kleksik jak i jego Pani sa z Beziczka bardzo dumni:loveu::lol::multi: Quote
Bzikowa Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 Dziękujemy ! :lol: [quote name='Pieseczkowo']Widzisz Aniu mowilam ze Westy to najcudowmniejsze psy na świecie!!Wycaluj najmocniej jak mozesz pana Beziulka i powiedz mu ze Kleksik jak i jego Pani sa z Beziczka bardzo dumni:loveu::lol::multi: No jasne, że najcudowniejsze:loveu: Mam kilka zdjęć z Pucharu! Najpierw autorstwa pana Grzegorza z piątku patrzcie jak się spieszy moja biała torpeda :loveu: Quote
Recommended Posts