agaciaaa Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Jak dobrze widzę, to mamy takiego samego jeżyka :lol: wprawdzie to Sary zabawka z "dzieciństwa" (teraz już troche przymała) ale ostatnio ją gdzieś znalazła i znów wróciła do jej łask :lol: http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/250509_03.jpg :loveu::loveu::loveu: Quote
Bzikowa Posted May 26, 2009 Author Posted May 26, 2009 Agatka dziękuję za komentarz już myślałam, że zupełnie nikt nas nie lubi:eviltong: Jeszcze filmik z treningu, autorswa Oli Erowej, Beziczek pojawia się kilka razy. ;) YouTube - CAVANO Quote
agaciaaa Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Lubią, lubią Aniu, tylko wyobraź sobie że większość ludzi jest w tej chwili z szkole (ew. pracy) :eviltong: Fajny filmik :) Bziki przyjeżdżajcie na piknik do Białegostoku!!!! :razz: Quote
Mudik Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Aniu o ile miejsce noclegu na Pucharze się nie zmieniło. to zawody nie będą na tym boisku co rok temu, tylko w innej części Kozienic choć nie daleko. Tam gdzie w zeszłym roku jest za mało miejsca na 3 ringi. Quote
Bzikowa Posted May 26, 2009 Author Posted May 26, 2009 Magda naprawdę ?? :-o Ale na stronie jest napisane, że tam gdzie rok temu w kwietniu i we wrześniu... :roll: Quote
Kisses Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Dobry :diabloti: Filmik super. Na początku myslałam, że zgubiłaś włosy, ale znalazłam kucyka :evil_lol: Fajnie macie tam. Też tak chce xd I chyba tyle :diabloti: do widzenia ;] Quote
angelus222 Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Bzikowa , kurczę ten Twój Bziku to naprawdę słodki jest :eviltong: I tak w ogóle to gdzie wy trenujecie agility? Ja też bym chciała trenować z moim Jasperem tylko jeszcze nie teraz bo on to jeszcze za mały jest :evil_lol: Quote
Inkaa Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 agaciaaa napisał(a): Fajny filmik :) Bziki przyjeżdżajcie na piknik do Białegostoku!!!! :razz: Właśnie Ania - jedziesz? Ja chciałam się wybrać, ale głupio zgłaszać się, ale nie mieć jak pojechać - zero transportu, a za pociąg - dziękuje. Mam dosyć dojazdów tym środkiem lokomocji na treningi :diabloti: A na Zabrze się zgłosiłaś? ;-) Quote
agaciaaa Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 No dziewczyny przyjeżdżajcie! Poznałabym dwa białasy :loveu: Zgłoszenia do końca maja, także niewiele czasu zostało :cool3: Quote
agaciaaa Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Ależ marudzisz :eviltong: Daleko przecież nie masz :cool3: weź namiot i problem noclegu z głowy :lol: Nikt z Twego klubu się nie wybiera? Quote
Bzikowa Posted May 26, 2009 Author Posted May 26, 2009 Feigned napisał(a):ale fajny ten Twój białas :loveu: białas dziękuje:) Kisses napisał(a):Dobry :diabloti: Filmik super. Na początku myslałam, że zgubiłaś włosy, ale znalazłam kucyka :evil_lol: Fajnie macie tam. Też tak chce xd I chyba tyle :diabloti: do widzenia ;] Włosy są tam gdzie były :wink: No nic nie stoi na przeszkodzie :cool3: Hahahaha! Co ja widzę w nowym avatarze??? :loveu::loveu::loveu: angelus222 napisał(a):Bzikowa , kurczę ten Twój Bziku to naprawdę słodki jest :eviltong: I tak w ogóle to gdzie wy trenujecie agility? Ja też bym chciała trenować z moim Jasperem tylko jeszcze nie teraz bo on to jeszcze za mały jest :evil_lol: Bzik dziękuje po raz kolejny :) trenujemy w klubie Cavano, jest napisane na początku galerii :razz: Inkaa napisał(a):Właśnie Ania - jedziesz? Ja chciałam się wybrać, ale głupio zgłaszać się, ale nie mieć jak pojechać - zero transportu, a za pociąg - dziękuje. Mam dosyć dojazdów tym środkiem lokomocji na treningi :diabloti: A na Zabrze się zgłosiłaś? ;-) Nie wiem... Co roku sobie myślę, że może by pojechać do tego B-stoku ale jeszcze mi ani razu nie wyszło :evil_lol: Nie wiem... A jak już wiesz - do Zabrza jestem zgłoszona ale nie wiem czy jadę bo Heineken (Opener) jest w tym samym terminie :roll: a ja zgłaszając się na Zabrze zupełnie o tym zapomniałam... agaciaaa napisał(a):No dziewczyny przyjeżdżajcie! Poznałabym dwa białasy :loveu: Zgłoszenia do końca maja, także niewiele czasu zostało :cool3: Jak już pisałam - nie wiem ;) Przyjechałabym w ostateczności gdyby ktoś mi załatwił wszystko czyli transport i noclegi, nie chce mi się tego ogarniać jakoś :evil_lol: Poza tym nie chcę nadwyrężać uprzejmości Bezika że będzie mu się chciało biegać w upały... I tak go zgłosiłam na wszystkie 4 dni Pucharu Ras... :roll: Quote
agaciaaa Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Ależ marudzisz :eviltong: Daleko przecież nie masz :cool3: weź namiot i problem noclegu z głowy :lol: Nikt z Twego klubu się nie wybiera? Quote
Inkaa Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Bzikowa napisał(a):Nie mam namiotu :lol: Poza tym Bzik nigdy nie spał w namiocie i nie wiem czy nie miałby księciunio czegoś naprzeciwko... ;) Ja mam namiot. :diabloti: A psem się tak nie przejmuj, przeżyje :diabloti: Quote
Bzikowa Posted May 26, 2009 Author Posted May 26, 2009 Nie mam namiotu :lol: Poza tym Bzik nigdy nie spał w namiocie i nie wiem czy nie miałby księciunio czegoś naprzeciwko... ;) Quote
agaciaaa Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Inkaa napisał(a):Ja mam namiot. :diabloti: A psem się tak nie przejmuj, przeżyje :diabloti: Ona ma rację :diabloti: Quote
Unbelievable Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Już ja się bezem zaopiekuję jak mu się nie będzie chciało w namiocie spać :diabloti: przyjeżdżajcie!:loveu: Quote
Bzikowa Posted May 28, 2009 Author Posted May 28, 2009 Inkaa napisał(a):Ja mam namiot. :diabloti: A psem się tak nie przejmuj, przeżyje :diabloti: To w końcu jedziesz czy nie? Jedźcie do Zabrza, proszę , zgłoście się, razem się zanoclegujemy;) Nie, serio, on może odmówić spania w namiocie... On i tak jest wybiórczy gdzie mu się chce spać... Np. jak jesteśmy u babci albo na działce to nie mogę go zgonić wieczoren do domu a każdy ruch w stronę drzwi powoduje, że mam psa, który szczeka pod moimi nogami... :roll: Budzi mnie czasem i o 5 rano , żeby go wypuścić :roll: Zwłaszcza jak jesteśmy u babci. Boję się, że nocleg w namiocie będzie wyglądał tak, że pies mi będzie całą noc burczał i popskiwał... i nikt się nie wyśpi. A w domu to on może i do 12 spać. :roll: I weź tu miej takiego idiotę :eviltong: Tinka:) napisał(a):Już ja się bezem zaopiekuję jak mu się nie będzie chciało w namiocie spać :diabloti: przyjeżdżajcie!:loveu: A mogę wiedzieć w jaki sposób się nim zaopiekujesz? :evil_lol::lol: Quote
Unbelievable Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Bzikowa napisał(a): I weź tu miej takiego idiotę :eviltong: A mogę wiedzieć w jaki sposób się nim zaopiekujesz? :evil_lol::lol: nie idiotę tylko terriera ;) wykorzystuje cię- wie że ty jesteś dobra i zrobisz to co on będzie chciał. Dlatego na ciebie szczeka ;) szczurzy wielka lejdi nawet by w wodzie usiadł gdybym mu kazała, a on jest taki że łapką do kałuży nie wlezie, po błocie chodził nie będzie, czyścioszek po prostu : P ale ja chcę, to on zrobi, i nie ma żadnego ale : P jeszcze anwet nie wiesz czy jedziesz :diabloti::diabloti: Quote
Inkaa Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Bzikowa napisał(a):To w końcu jedziesz czy nie? Jedźcie do Zabrza, proszę , zgłoście się, razem się zanoclegujemy;) Jej, nie wiem! :eviltong: Nie wysłałam zgłoszenia, ale mam jeszcze ciut czasu. Ja bym się zgłosiła, ale, ale .... do Zabrza? :cool1: Toż to Śląsk, drugi koniec Polski! :lol: Quote
Bzikowa Posted May 28, 2009 Author Posted May 28, 2009 A tam, co za różnica ;) Jak znajdziemy transport to będzie spoko! Zgłaszaj się bo zostało 15 miejsc, jest limit! Tinka - no ale on w domu może spać i spać godzinami, gadzina :evil_lol: A jak jesteśmy na działce to ciągle czuwa bo tu trzeba dobytku pilnować :lol: Quote
Kisses Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Bzikowa napisał(a): No nic nie stoi na przeszkodzie :cool3: Hahahaha! Co ja widzę w nowym avatarze??? :loveu::loveu::loveu: Masz coś konkretnego na myśli? Wybierasz się do mnie? :loveu::cool3: Co widzisz to nie wiem, bo ciągle mi znika :diabloti: Niedługo zobaczysz całą galerie. Bo po jutrze jadę :razz: Quote
Bzikowa Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 Witam Was drodzy fani pana Bza :lol: Bziczek się dzisiaj lansował na pokazach agility na Targówku :loveu: Co prawda połowę czasu padało ale trochę żeśmy pobiegali. Beziczek wrócił brudny ale nie tak jak się spodziewałam, na szczęście. Bilans przedstawiam : zjedzonych dzieci - 0, prób zjedzenia dzieci - n :angryy: zjedzonych piesków - 0 , prób zjedzenia piesków - n do kwadratu :angryy: zniszczonych klatek - 1 :angryy::angryy: cholera straszna się z niego zrobiła... zaczyna mnie to martwić :roll::shake: ale biegał jak zwykle czyli ciesząc się niezmiernie , że biega :loveu: nie próbował uciekać do dzieci które licznie okrążyły tor (zjadał tylko jak nie biegał) i był kochany jak zwykle:loveu: Oto zdjęcia, autorstwa Oli od Ery ;) :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts