Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

madzior_ka napisał(a):
Oj no to szkoda ze wam trening przepadł, u nas na szczescie nie padało wiec dzielnie cwiczymy i idziemy do przodu - Denis wszystkop robi slicznier ale strasznie woolno... ech a ja nie wiem juz jak z tym pracowac bo w domu szaleje, biega, na spacerah tez a tam na placu jakis przycisk OFF chyba ma i slicznie mysli, szybko lap[ie ale robi to strasznie wolno... sama nie wiem juz jak nad tym pracowac....

A co do konia - trzymam kcviuki! Ja jezdzilam przez zeszly sezon na takim oszołomie - aj super wspominam te czasu:)) CO jak co ale takie konie lbie najbardziej choc trzeba je dobrze poznac i nigdy do konca nie ufać, to nic ze w moim przypadku wlasnie jeden blad za duzo z mojej strony kosztował mnie zlamanym obojczykiem, ale kobyla akurat wtedy spisywala sie swietnie:)

Ale o co Ci chodzi, że robi wszystko wolno? Biega po torze?
Spokojnie, do wszystkiego Wam się uda dojść! Przynajmniej macie fizyczne predyspozycje większe niż moja krótkołapna biała baryła :evil_lol:

Wiesz co, ja też lubię konie z charakterem ale to nie jest mój koń ani koń szkółkowy tylko koń koleżanki więc tak jakby ja odpowiadam... :roll: A poza tym ja nie jeżdżę jakoś super, jakoś od 4 lat, ale zawsze tylko 'rekreacja'...

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

madzior_ka napisał(a):
Oj no to szkoda ze wam trening przepadł, u nas na szczescie nie padało wiec dzielnie cwiczymy i idziemy do przodu - Denis wszystkop robi slicznier ale strasznie woolno...

Ja generalnie jestem bardzo początkująca, ale może robisz z nim za trudne torki? ;)

Posted

Agacia, dzięki :lol:

Tinka, cholero :eviltong: Trochę się boję, że koń mi spierdzieli w las za którymś razem :evil_lol: Ale na razie jest całkiem nieźle ...

Kto chce trochę brzydkich zdjęć Bziczka ? :eviltong::eviltong::p

Posted

Ania po pierwsze dawaj zdjęcia Bezika :loveu::loveu::loveu:

Po drugie a gdzie trzyma tego konia? Ja na konie zawsze chętna, a teraz przez 2 tygodnie jestem w domu, więc mogę nawet w ciągu dnia z Tobą jechać jeśli to gdzieś blisko.

Odezwij się do mnie dziewczyno na gg 2414914 to pogadamy troszkę ;)

Posted

Dominika (post skoczył...), Feigned, Kinia, a proooszę :eviltong:
Ale ostrzegałam , że brzydkie (ustawiłam jakiś dziki rozmiar zdjęć na aparacie przez przypadek).

Fotki są z dzisiejszego spacerku potreningowego.

Zaczęło się... jak zwykle :diabloti:

Piłeczka;)

Hamowanie na piłeczce :lol: (aż momentami się boję czy on sobie czegoś nie zrobi jak będzie robił takie hamowania...)

Memłańsko w biegu

Posted

Tebusa, sekundkę, wgram foteczki (to wymaga ode mnie dużej koncentracji:evil_lol:) i już się odzywam :lol:

Fuksowata, czytaj żesz no :eviltong: Tam BYŁ dołek, do którego wpadła sobie Bzika piłeczka (bo ja rzucam wszystkim jak osioł :lol:) więc Bzunia musiał piłeczkę wydobyć, ot i tyle. On nie ma prawie wcale zapędów do kopania.

To jeszcze trochę.

Pamięta ktoś drzewko? No to teraz w odsłonie wiosennej :lol:

Trochę też pofrizbowaliśmy (Bzunia zaczyna coraz częściej prześlicznie łapać w locie, jestem z niego dumna bo to trochę ułomek:loveu:), ale niestety zdjęcia, które wyszły jako tako mam dwa... Reszta się nie nadawała. Nie umiem jednocześnie rzucać i focić;)

Westik trawiasty

Posted

I w ogóle dzidzia była dziś bardzo zadowolona - trening agility i długi spacer z atrakcjami (wcześniej kilka dni mnie nie było to nie miałam czasu dla niego za dużo) na raz - to jest to!:loveu:

To wszystko , dziękujemy za uwagę:loveu:

Posted

Feigned napisał(a):

Kinia napisał(a):

dziękujemy za obejrzenie :loveu:

starałam się żeby coś wyszło ale te zdjęcia i tak zawsze wychodzą bardzo podobnie :lol:

Posted

Kuźwa, jak te posty skaczą :roll:

Pieseczkowo napisał(a):
A ja dziękuje za piekne zdjęcia,tylko teskni mi się za nie co innymi postawami beza niz w pozycjii siad:eviltong:

co masz na myśli ? większość zdjęć jest w innej pozycji ;)

Shappy napisał(a):
Piękniś :D

a jak! :D