Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jak już tu nie wejdę to znaczy, że przegrałam ze stresem i zamieniłam się w krwawą plamę na chodniku pod oknem

powodzenia. :loveu: (znaczy o mature mi chodzi, nie o rzucanie się z okna)

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dasz rade!!! Fajnie ze biologia była w miare ok bo wlasnie z tego co widziałam to mieliscie normalną biologie czyli wiekszosc człowieka i nawet znosne pytanka, a nie to co my w tamtym roku, gdzie pytan z człowieka było max kilka a reszta to roślinki i inne rzeczy :diabloti: ale i tak nie było najgorzej:)

Powodzenia na chemi!!!

Posted

Bzikowa Pani :diabloti: Woolna kobieta :diabloti:
Motto masz trochę nieaktualne chyba :razz:

Jak już tu nie wejdę to znaczy, że przegrałam ze stresem i zamieniłam się w krwawą plamę na chodniku pod oknem :lol:
Ale żyjesz :multi: I masz zieloną lampkę i w ogóle. Chyba, że Bzik dorwał się do komputera :razz:

I jak się czujesz po? Zdążyłam wyczytać, ze jestem smutna, bo to koniec końców szkoły i ze będziesz sobie wypominać chemie...

To teraz jeszcze 35 dni udajesz mnie w szkole, sprawiasz, ze z chemii mam 4 i wszyscy są szczęśliwi :loveu:

Posted

Dziękuję Wam bardzo za kciuki i komentarze do zdjęć :loveu:

No cóż, no to wakacje :evil_lol: Fajnie, że jak się zaczęły to od razu zaczęło też lać :evil_lol:

Ale jako, że wakacje to mogę wrzucić pierwsze wakacyjne foty, jak jeszcze nie lało robione :lol:

Wybaczcie, że znów patyczaste. Nie mam pomysłów na zdjęcia na spacerach:roll:

Posted

Kisses napisał(a):

Idziesz do nas, tzn.? :diabloti:

to znaczy, że masz się bać :D
a tak serio to Ty nie bo jeszcze nie założyłaś galeri swojemu kerniemu maleństwu :obrazic: a ja chcę wiedzieć który to...

Posted

[quote name='Bzikowa']a tak serio to Ty nie bo jeszcze nie założyłaś galeri swojemu kerniemu maleństwu :obrazic: a ja chcę wiedzieć który to...

No przepraszam no :oops::diabloti:
Galeryjka będzie. Zaraz Ci powiem kiedy...
w pierwszych dniach czerwca :loveu:
Wtedy będziesz mogła mnie straszyć, nawiedzać i co tam jeszcze chcesz, ok? :eviltong:
a na stronie hodowli są nowe fotki : D

Posted

I co mi to da, że są nowe zdjęcia jeśli nie wiem na którego bobasa mam patrzeć? :eviltong:
No poooowiedz, który jest Twój!
A btw tej hodowli to dzisiaj na klubówce terierów w Nowym Dworze mały Vito p.Evy jakoś wymiótł , wygrał klasę młodzieży :)

A jak się wolnemu dziecku nudzi w życiu to powstaja takie o to bezsensowne filmiki :lol:

YouTube - bziku agility history ;-)

Posted

Bzikowe foty są naprawdę genialne :loveu: i ten filmik super :razz:
Chciałabym żeby mój Jasper wziął przykład z Bzika wyrósł na takiego mądrego psiaka jak on:evil_lol: Bo jak na razie z niego to nie zły demon jest :diabloti:

Posted

[quote name='Bzikowa']I co mi to da, że są nowe zdjęcia jeśli nie wiem na którego bobasa mam patrzeć? :eviltong:
No poooowiedz, który jest Twój!
A btw tej hodowli to dzisiaj na klubówce terierów w Nowym Dworze mały Vito p.Evy jakoś wymiótł , wygrał klasę młodzieży :)

To, ze możesz jako wolna kobieta zastanawiać się, który to mój :diabloti:
http://altacarya.com/adela-puppies-2009/4-weeks/ct4weeks-puppies-00.jpg Mój :loveu: Teraz możesz patrzeć :diabloti:

Gratki dla Cairna :loveu:

Filmik jest boski. Bziku tak fajnie hamuje przed każdą przeszkodą :loveu:

Posted

[quote name='madziorna']Widziałam filmik :multi:

cieszę się :evil_lol:

[quote name='agaciaaa']Ależ Ci zazdroszczę wakacji :placz:

Mi się patyczkowe foty bardzo podobają Zauważyłaś, że tylko na ostatniej fotce widać Bzikowe oczy? :evil_lol: a właściwie to jedno oko.[SIZE=2]

http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/140509_02.jpg i nawet latającego psa złapałaś :loveu:

wcale się nie dziwię, że zazdrościsz :evil_lol: ale Ty już tak miałaś!

No właśnie zauważyłam... Pies bez oczu :splat:

[quote name='RCookie']http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/140509_06.jpg

"Rzuć wreszcie tego patyka, bo inaczej nie przestanę krzyczeć"
Fajny filmik, Bezik śmiesznie biega :evil_lol:.

nie śmiesznie, tylko jak idiota :eviltong:

[quote name='angelus222']Bzikowe foty są naprawdę genialne :loveu: i ten filmik super :razz:
Chciałabym żeby mój Jasper wziął przykład z Bzika wyrósł na takiego mądrego psiaka jak on:evil_lol: Bo jak na razie z niego to nie zły demon jest :diabloti:

dziękujemy.
oj nie lepiej niech nie bierze przykładu, Beziczek nie jest 'mądrym pieskiem' :evilbat:

[quote name='Kisses']To, ze możesz jako wolna kobieta zastanawiać się, który to mój :diabloti:
http://altacarya.com/adela-puppies-2009/4-weeks/ct4weeks-puppies-00.jpg Mój :loveu: Teraz możesz patrzeć :diabloti:

Gratki dla Cairna :loveu:

Filmik jest boski. Bziku tak fajnie hamuje przed każdą przeszkodą :loveu:

Supeeeeer:loveu: Będzie miał fajne umaszczenie jak dorośnie. Ja już zamawiam mizianie!

Fajnie?! Fajnie?! Ja tu sobie mózg przegrzewam myśląc co by zrobić, żeby NIE hamował a Ty mi tu z takim... :mad:

[quote name='Feigned']fajnie biega Bezik :loveu:

No proszę, jedyna słuszna wypowiedź :evil_lol:

Byliśmy wczoraj nareszcie na treningu!

Beziczek dostał troszeczkę szajby i troszeczkę nie myślał :evil_lol:
Ale za to cały trening pięknie biegał na zabawki i nikomu nie wyrwał futra!
Kochany był !

Ale następnie wydarzyło się coś mniej miłego a mianowicie Bziczek prawie udziabał jakąś kobietę na przystanku w łydkę. Dlaczego nie udziabał? Bo miał kaganiec :angryy:
Szukałam czegoś jedną ręką w plecaku, drugą trzymałam Bza na smyczy. I stał autobus. Jakaś pani do niego biegła,za blisko nas. Mój pies czasem dziwnie reaguje na szybko poruszające się przedmioty...Poczułam szarpnięcie, usłyszałam i zobaczyłam jak uderzył ją kagańcem w łydkę, z warkotem. Przeprosiłam panią ale miałam ochotę udusić tego białego gnojka :angryy: i spalić się ze wstydu bo oczywiście wszyscy się na nas gapili ...
Całe szczęście, że miał kaganiec... Nie zawsze mu go zakładam na przystankach ale chyba muszę zacząć bo następnym razem to może być dziecko. On nie patrzy co to biegnie. Pies, człowiek czy samochód ...A ja nie zawsze wiem kiedy się tak zachowa bo nie zawsze tak reaguje... Kurna i miej tu teriera :placz:

Co jeszcze? Bziczek zainaugurował dzisiaj sezon polowania na muchy : P
Miotał się po pokoju i oboje z muchą próbowali mnie zdenerwować, aż do chwili jak litościwie wypuściłam muchę z pokoju.Teraz jest spokój:eviltong:

Zdjęć brak, jutro wyjeżdżam na działkę na kilka dni ze znajomymi inaugurować wakacje:loveu: Ale bez psa bo to by się mogło źle dla niego skończyć :lol:

Pozdrawiamy!

Posted

Bzikowa napisał(a):

Supeeeeer:loveu: Będzie miał fajne umaszczenie jak dorośnie. Ja już zamawiam mizianie!

Fajnie?! Fajnie?! Ja tu sobie mózg przegrzewam myśląc co by zrobić, żeby NIE hamował a Ty mi tu z takim... :mad:

Będzie, będzie :loveu:
To kiedy przyjeżdżasz? :diabloti:
31 jade zobaczyć, więc 1.06 z okazji dnia dziecka dostaniecie galerie :razz:

Fajnie :eviltong: To taki znak rozpoznawczy agilitowego Bza :loveu:
Myśl, myśl, a ja sobie pooglądam hamującego Bzika :loveu:

Bzikowa napisał(a):
Co jeszcze? Bziczek zainaugurował dzisiaj sezon polowania na muchy : P
Miotał się po pokoju i oboje z muchą próbowali mnie zdenerwować, aż do chwili jak litościwie wypuściłam muchę z pokoju.Teraz jest spokój:eviltong:

mmmm :loveu: Ale fajnie. Może kiedyś nakręcisz jakiś filmik polującego Bza :loveu:

Posted

Jak Ci poszło na maturze?

Ładna historia z Bzikiem...jakbym Masaja widziała w akcji :mad:

Wszystcy zachwalali podpis a tu guucioooo :eviltong: A ja chciałam zobaczyć.