Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sznaucerka-Balbina napisał(a):

pewnie zdasz na 5 wszystko czy tam na co to sie zdaje :cool3:

na procenty, dziecino :lol:

nie wiem skąd taki wniosek :roll: powinnam już teraz się pociąć jakimś arkuszem próbnym z chemii :roll:

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tinka:) napisał(a):
:loveu::loveu:
dlategio ja zdaję geografię:evil_lol::evil_lol:

Proszę Cię... chemia ma w sobie choć nutkę czegoś ciekawego :evil_lol: np. jak coś wybucha :evil_lol:
Ale geografia ? Ja na geografii całe liceum (ale to staro brzmi, haha! mam wykształcenie średnie od piątku, jestem ekhm ABITURIENTKĄ! :lol: lans!) spałam albo grałam w statki! Ew. mnie na niej nie było :eviltong:

Aneta, noooo, sportowiec :loveu:
Ale dla sportowca już się robi za ciepło, nie wiem co my zaprezentujemy na tym IABC w czerwcu :roll:

Posted

Bzikowa napisał(a):
Proszę Cię... chemia ma w sobie choć nutkę czegoś ciekawego :evil_lol: np. jak coś wybucha :evil_lol:
Ale geografia ? Ja na geografii całe liceum (ale to staro brzmi, haha! mam wykształcenie średnie od piątku, jestem ekhm ABITURIENTKĄ! :lol: lans!) spałam albo grałam w statki! Ew. mnie na niej nie było :eviltong:

Aneta, noooo, sportowiec :loveu:
Ale dla sportowca już się robi za ciepło, nie wiem co my zaprezentujemy na tym IABC w czerwcu :roll:

za to nie trzeba się uczyć, bo i tak zdam :evil_lol::evil_lol: ale chyba będę jeszcze próbowała z historią sztuki... chemia to dla mnie czarna magia, wolę już fizę bo tam się przynajmniej układa wszytsko w logiczną całość:cool1:

Posted

Bzikowa napisał(a):
na procenty, dziecino :lol:

nie wiem skąd taki wniosek :roll: powinnam już teraz się pociąć jakimś arkuszem próbnym z chemii :roll:

Cii:eviltong: Po co mi to wiedzieć, jeszcze troche czasu zostało:cool3:

Po prostu w Ciebie wierzę:cool3:

Posted

[quote name='ewka i haker']fajny Bzik:)

bedziemy trzymac kciuki
tym bardziej ze jestem na biol chem:evil_lol:

dzięki:)

[quote name='Russellka']A Ja z kolei chcę iść na biol-chem :evil_lol: Też będę trzymać kciuki ma się rozumieć co by ci dobrze poszło :lol:
Bziku ma świetny ozorek po piłeczkowaniu :diabloti:

dzięki, dzięki :)

[quote name='Sorata']a ja żałuję, że nie poszłam do biol-chemu :evil_lol:

no i witam...pierwszy raz się tu odzywam, a oglądam galerię od paru stron :P

Witam u Bza :multi:

co Wy wszyscy z tym biol-chemem :evil_lol:
ja trochę żałuję, że rozszerzyłam chemię...

[quote name='Feigned']http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/280409_05.jpg :roflt: skąd ja to znam :evil_lol:

ja też od września na biol. chem :cool3: będziemy trzymać kciuki :eviltong:

następna sprytna :lol:
na kciuki oczywiście liczę:)

[quote name='Sznaucerka-Balbina']Jej, a co ty myślisz, będę trzymac tak że mi pewno ręcę poodpadają;):cool3:

dostrzegłam tą subtelną ironię w Twej wypowiedzi :eviltong:

[quote name='madziorna']http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/280409_02.jpg => Bziku odwiedził fryzjera? :cool3:

Ty kochana nie na czasie jesteś :lol: Odwiedził już dawno temu, jakieś 3 tygodnie. :hmmmm: teraz znowu zaczyna zarastać:roll:

[quote name='kaskaSz']Ty już się tak nie ucz, bo Ci się mózg przegrzeje. :evil_lol: Trzymam kciuki, ale na pewno będzie dobrze! :thumbs:

chyba już to się stało :evil_lol:

[quote name='Pieseczkowo']Wyleci uszami i zostanie sama czaszka:P:eviltong:

patrz wyżej :evil_lol:

Dzięki za odwiedziny!
Baj :loveu:

Posted

Ania matura to pikuś- zobaczysz jak pójdziesz na studia i będziesz miała 30 sekund na pytanie :evil_lol: Ja gdybym mogła to bym bez zastanowienia wróciła do pięknych czasów liceum :loveu::lol::eviltong:

Ja też zdawałam geografię i to był świetny wybór- chemia... też mi pomysł :eviltong: Ale dobrze, dobrze w końcu muszę mieć super weta pod ręką :razz:

A Bezika uściskaj ode mnie mocno.

P.s ciekawe, że jak chodziłaś ze mną na spacery to NIGDY nie wzięłaś aparatu, a jak chodzisz sama to bierzesz- normalnie foch z przytupem :diabloti:

Posted

Tebusa napisał(a):
Ania matura to pikuś- zobaczysz jak pójdziesz na studia i będziesz miała 30 sekund na pytanie :evil_lol: Ja gdybym mogła to bym bez zastanowienia wróciła do pięknych czasów liceum :loveu::lol::eviltong:

Ja też zdawałam geografię i to był świetny wybór- chemia... też mi pomysł :eviltong: Ale dobrze, dobrze w końcu muszę mieć super weta pod ręką :razz:

A Bezika uściskaj ode mnie mocno.

P.s ciekawe, że jak chodziłaś ze mną na spacery to NIGDY nie wzięłaś aparatu, a jak chodzisz sama to bierzesz- normalnie foch z przytupem :diabloti:

tia, matura to pikuś - powtarzam to sobie wciąż :evil_lol:

Ej no, miałam wyjmować moją malutką, martniutką cyfróweczkę przy Twojej LUFIE ? :evil_lol: Jak sobie kiedyś sprawię jakiegoś Nikusia czy coś to będę brać obiecuję :eviltong:

Posted

Oj widzę, że muszę się do czegoś przyznać... Otóż mój Olympus był kupowany bardzo dawno temu- pierwsze własne zarobione i odłożone pieniądze poszły na dobry aparat- i trzeba przyznać, że często zdjęcia robione "małpkami" nie mają szans przy lustrzankach jeżeli chodzi o jakość i kolory zdjęć. ALE...

1. moim aparatem nie nakręcisz filmiku- a jak patrzę jak Cynamon wywija zajączki, albo jak za mną skacze, albo jak przybiega pełnym pędem- chciałam bym to uwiecznić inaczej niż na zdjęciu, bo zdjęcie nie oddaje całej sytuacji.

2. często jest tak, że nie chce mi się gdzieś brać aparatu, bo jak widziałaś zajmuje on mały plecak- więc nie mogę wziąć drugiego plecaka, ani torebki. Poza tym aparat jest ciężki, więc np. w lato nie chce sobie jeszcze dokładać.

3. są też sytuacje kiedy boję się gdzieś zabrać aparatu. Mam wizje, że ktoś może mi go ukraść, lub co gorsze (bo w 100% z mojej winy) mogę go tak zasyfić (np. na plaży) że sama nie dam rady go wyczyścić. Fakt, że moja lustrzanka należy do mega brudnych, ale jeszcze działa :evil_lol:

4. no właśnie i jeszcze jedno. Lustrzanki mają to do siebie, że jak Ty jako właściciel i użytkownik zabierzesz ją np. na wystawę lub zawody i dasz koleżance prosząc o kilka zdjęć to często nic z nich nie wychodzi... Dużo trudniej złapać ostrość, inaczej kadrujesz itd itd itd

Więc uwierz dziewczyno, że ja od dawna planuje zakup "Awaryjnej" małpki tylko cały czas mam jakieś niezapowiedziane wydatki i zakup trzeba przekładać- np. Cynamon jak ja byłam dziś pod prysznicem wygryzł mi gąbkę z łóżka :angryy: a teraz leży i mi zanieczyszcza powietrze :angryy::angryy::angryy:

Posted

[quote name='Bzikowa']

oo skąd ja to znam :diabloti: jakoś nigdy na geografie dotrzeć nie mogę :evil_lol:

trzymam kciuki... :loveu:
http://img257.imageshack.us/img257/4928/bez3.jpg
co za uśmiech!!

http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/280409_04.jpg
rewelacyjne!!

Posted

Tebusa, to trza było gadać, że się filmików domagasz! :mad:
W zasadzie za prawie każdym razem miałam ze sobą mojego małego fotoidiotę, ale nie chciałam jej wyjmować w towarzystwie lustra :oops::eviltong:

Nadrobi się :razz:

Oliwka, wybacz i trzymajta kciuki z Bisiem!

Ewelinka, to ty w której klasie LO jesteś? Zawsze mi się wydawało, że Ty starsza jesteś ode mnie :hmmmm:
Dzięki:loveu:

Idę umrzeć ................................:placz:

Posted

[quote name='Bzikowa']

Ewelinka, to ty w której klasie LO jesteś? Zawsze mi się wydawało, że Ty starsza jesteś ode mnie :hmmmm:
Dzięki:loveu:

Idę umrzeć ................................:placz:

bedziemy mocno ściskać kciuki....mam wolny pon, i wtorek dzięki maturom więc mogę sie poświęcić trzymaniu:diabloti:
będzie dobsz, dasz se radę :multi:

bzikowa ja za rok będę miała to samo ;)... z matmą obowiązkową, więc dopiero będzie szał :diabloti: