Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękujemy :lol:

Wybaczcie, że u nikogo nic nie piszę za bardzo ostatnio ale nie mam czasu :roll:
Dzisiaj postaram się to nadrobić , a potem jeszcze tylko niecały miesiąc i matura :shake:

Posted

Niestety w święta nie ma żadnego treningu dla zaawansowanych więc nas chyba nie będzie :cool1: a szkoda, liczyłam na pobieganie :roll: jest trening we wtorek ale ja mam już wtedy kursy :placz:

Posted

Ależ on wpatrzony w Ciebie i posłuszny :loveu: Pewnie jakoś w tym tygodniu masz zakończenie roku szkolnego? Trzymam kciuki za M. ;) A po kastracji widzisz jakieś zmieny zachowania Bzika teraz? Jest mniej aktywny, ospały?
Pzdr.

Posted

Dziękujemy wszystkim ;)

kaskaSz napisał(a):
Jest mniej aktywny, ospały?
Pzdr.

:roflt:

powiedziałabym, że jest wręcz odwrotnie, na spacerach bardziej szaleje i chce się bawić bo nie ma w głowie samych suk i cieczek ;)
No i zrobił się jeszcze bardziej zadziorny (agresywny to chyba za duże słowo bo on raczej 'atakuje' trochę na podłożu lękowym i w sensie "no chodź chodź chcesz dostać ?") do psów :stupid: ale nie wiem czy to bezpośredni wynik kastracji. No i schudł :crazyeye:

Posted

Ja też nie mam zbytnio czasu na odwiedzinki :shake:
TYlko weekendy mi zostają, ale też nie zawsze bo jak ładna pogoda to wolę iść na spaceros :loveu:

Łącze się z Tobą w bólu :evil_lol::evil_lol:

Posted

anetta napisał(a):
Ja też nie mam zbytnio czasu na odwiedzinki :shake:
TYlko weekendy mi zostają, ale też nie zawsze bo jak ładna pogoda to wolę iść na spaceros :loveu:

Łącze się z Tobą w bólu :evil_lol::evil_lol:

Hej Anetko ;)

Łącz się, łącz... 15 maja to data mojego zgonu :placz: Bo wcześniejsze matury przeżyję ale chemia :placz:

kaskaSz napisał(a):
Czyli z tego co widzę, każdy pies reaguje inaczej na kastrację. :) Dzięki za info.

A znasz jakiegoś psa który stał się 'mniej aktywny i ospały' ? Ja znam same takie, które się zmieniły na lepsze i jeśli już to stały się, tak jak Bzik, tak samo albo bardziej aktywne.

EDIT Post przeskoczył nad post Kaśki :angryy:

Posted

Bzikowa napisał(a):

powiedziałabym, że jest wręcz odwrotnie, na spacerach bardziej szaleje i chce się bawić bo nie ma w głowie samych suk i cieczek ;)
No i zrobił się jeszcze bardziej zadziorny (agresywny to chyba za duże słowo bo on raczej 'atakuje' trochę na podłożu lękowym i w sensie "no chodź chodź chcesz dostać ?") do psów :stupid: ale nie wiem czy to bezpośredni wynik kastracji. No i schudł :crazyeye:

Czyli z tego co widzę, każdy pies reaguje inaczej na kastrację. :) Dzięki za info.

Posted

Kasiu mój post przeskoczył nad Twój ostatni.

A ja mam zdjęcia, ha. I to pierwszy raz od daaaawna robione przeze mnie, także sorry ale piękne nie będą, tak tylko zrobiłam, żeby pokazać, że żyjemy :)

biegnę!

'gdzieś się kroi jakaś impreza? ' czyli piękna postawa mojego psa

A teraz zwykła chamska patyczkowa sesja...

mój , nie oddam!