Bzikowa Posted March 22, 2009 Author Posted March 22, 2009 Pieseczkowo napisał(a):Aniu to jak przyjdziesz i wejdziesz na kompyter to pzreczytasz sobie to co Ci napisze i zoabczysz,ze poczujesz sie lepiej. Wiec bylismy dzis na treningu,z Kleksińskiego jest wprost dumna.Gdyz mimo,ze byla w grupie suniaktora miala chyba mocne zalecialosci cieczkowe choc jej wlacicielka mi powiedziela,ze nic jej nie leci,ale Kleks chcial ja wprost kryc.W kazdym razie mimo tego psa pieknie robil prosciutkie torki,wchodzil do tunelu,bardzo dizlenie i smialo wskakiwal na palisade,ale co bylo najlepsze skakal na takiej samej wysokosci jak reszta psów i jak na niego robil to bardzo szybko. Nie pusialam juz go kierowac na hopki,bo lecial sam i zrzucil tylko raz. Wiec jestm z niego bardzo bardzo dumna:loveu:Nie mozege sie doczekac kiedy was zobaczymy.mam nadziej,ze 13.04 z lany poniedzialek sie pokarzecie?:razz::lol:Duzo buziaków dla BeZa i trzymaj sie jakos na tych kursach. Wróciłam :lol: Żyję. ;) No to super, cieszę się, że macie lepsze początki niż to było u nas! Gratuluję!:multi: Jak będzie dla zaawansowanych jakiś trening w piątek, sobotę lub poniedziałek świąteczne to jesteśmy na 100%! A jak nie to i tak przyjdę Was popodziwiać:loveu: Infortune. napisał(a):Weszłam szukając zdjęć obróżki red dingo i trochę poczytałam ;) Ślicznego masz psiakia to po pierwsze :) Po drugie myślę, że nie masz się co przejmować maturą, jakoś pójdzie :) (chociaż ja już boję się o swoją a to jeszcze dwa lata...) Widzę, że planujesz zdawać bio i chemię, można wiedzieć na jakie studia planujesz iść? ;) Witam u Bza :razz: Dziękujemy bardzo. W Twoim wieku też tak myślałam 'o to jeszcze 2 lata, co ja się uczyć będę' :evil_lol: a teraz nagle się zrobiło 1,5 miesiąca :evil_lol::hmmmm::roll: A na co planuję iść? Głównym wyborem jest weterynaria i tam idę jeśli chemia nie popsuje mi planów... :roll: A jak popsuje :diabloti: to mam jeszcze kilka innych pomysłów... ale nie chcę zapeszać to nie napiszę :lol: Quote
ewka i haker Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 ja tez za dwa lata:evil_lol: ale watpie ze ten rok zdam:-(:roll: Quote
Junka Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Heheh Bzik malutki :evil_lol: Myślała, że z krzesła spadne jak to przeczytałam :evil_lol::cool3::eviltong: Quote
Inkaa Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/170309_15.jpg Widać, że zaliczyliście fajny spacerek! My od 12 dni nie poszliśmy się nigdzie porządnie wybiegać, pies już mi od jakiegoś czasu wariuje w domu (tradycją jest bieganie w lini prostej z pokoju do pokoju) Niby sobie klikamy, ale to jednak za mało. :lol: Quote
Russellka Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Cześć Bzikowa! :loveu: proszę o najnowsze fotencje białego Bza :lol: Jak tam agilitowanie? Quote
agaciaaa Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Cześć Bziki :multi: Russellka napisał(a):proszę o najnowsze fotencje białego Bza :lol: Przyłączam się do prośby :lol: Quote
Kisses Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Witamy się :loveu: Co tam u Bza? I pani Bza? :lol: I wtedy zapada taka niezręczna cisza... Quote
Teba Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 To może ja wstawię foteczki, bo właśnie wróciłam z Bezikową i Bezikiem ze spacerku :cool3: Bezik i mój szczeniaczek: Quote
Teba Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Zdjęcia indywidualne: Spacerek był super i teraz już chyba też wiadomo czemu w mojej opinii Bzik jest mały psem :loveu: Quote
Kisses Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 To jest skandal. Bzikowa, ja to sobie zapamiętam :cool3: Wracając do tematu. Jaki Bez :loveu: Quote
madziorna Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Bzowi się chyba trochę zarosło :razz: http://i441.photobucket.com/albums/qq138/Cynamonowydom/latawiec.jpg => Jakie cudne uchole :loveu: Quote
Bzikowa Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 Dziękuję za zdjęcia, jak szybko :multi: Są super wszystkie! :loveu: Dziękujemy również za spacerek, przepraszamy za to jego ciągłe darcie ryja :roll::oops: Zupełnie mu się mózg blokuje w pewnych sytuacjach. No i deklarujemy chęć na więcej takich spacerków :) Bodyguard w postaci Nuki bardzo nam pasuje :evil_lol: Kisses, zupełnie nie wiem o co Ci chodzi :evil_lol: Madziorna żebyś wiedziała , zarośnięty jest jak owca :oops: Ale jedziemy w piątek na trymowanie i będziemy pięęękni :loveu: No to ja wracam do zadanek :roll: Quote
Teba Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Bzikowa ja co prawda nie przyzwyczajona do szczekania, ale dałam radę. Trzeba będzie się spotkać jakoś w weekend, żeby zrobić zdjęcia pięknego Bzika :loveu: Ja tylko kombinuje nad jakimś innym fajnym miejscem- myślę, że jakoś by nam się udało razem załadować do samochodu- tylko moje ulubione miejsce spacerowe jest mocno zakleszczone- wczoraj z moich psów zdjęłam ok. 20 kleszczy, a na Bziku pewnie trudno coś znaleźć :roll::shake: Aniu i jeszcze raz dzięki za zrobienie nam fotek wystawowych :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Pieseczkowo Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 OOO ja tez tak bym chciała,ale moze bedzie podobnie bo za tydzień jade do kolezanki,która ma westa,a trenuje w Alternatywie i wybierzemy sie na spacerek,moze jeszcze jedna dolaczy z yorkasem. Kleks tez idzie na trym.w srode. Czyzby Bezik sie zmeczył:eviltong:? Quote
Bzikowa Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 Tebusa napisał(a):Bzikowa ja co prawda nie przyzwyczajona do szczekania, ale dałam radę. Trzeba będzie się spotkać jakoś w weekend, żeby zrobić zdjęcia pięknego Bzika :loveu: Ja tylko kombinuje nad jakimś innym fajnym miejscem- myślę, że jakoś by nam się udało razem załadować do samochodu- tylko moje ulubione miejsce spacerowe jest mocno zakleszczone- wczoraj z moich psów zdjęłam ok. 20 kleszczy, a na Bziku pewnie trudno coś znaleźć :roll::shake: Aniu i jeszcze raz dzięki za zrobienie nam fotek wystawowych :loveu::loveu::loveu::loveu: Muszę coś wymyślić na to jego szczekanie, terrorysta jeden :shake: Z tymi kleszczami to prawda... Przeszukuję go po każdym spacerze a dziś rano znalazłam w pościeli trzy spacerujące cholery:mad:. Na szczęście żaden się w białego nie wpił bo B ma regularnie zakraplany Fiprex. Chętnie zatem nasze spacerowe horyzonty poszerzymy! Tylko, hmm ,w weekend to w okolicach 18 bo wcześniej mam kursy w W-wie. Właśnie a fotki Cynamona w pozycji wystawowej wrzuć do Waszej galerii, chętnie zobaczę jak wyszły :loveu: Pieseczkowo napisał(a):OOO ja tez tak bym chciała,ale moze bedzie podobnie bo za tydzień jade do kolezanki,która ma westa,a trenuje w Alternatywie i wybierzemy sie na spacerek,moze jeszcze jedna dolaczy z yorkasem. Kleks tez idzie na trym.w srode. Czyzby Bezik sie zmeczył:eviltong:? O, co to za west który trenuje w Alternatywie? Powiedz coś więcej! Zmęczył ? Niespecjalnie :lol: Tzn się zziajał lataniem po piłeczkę a zwłaszcza darciem się nieustannym :angryy: Ale na tym zdjęciu tyłem akurat szedł z piłką w pysku i położył się ją pomemłać chwilę. Quote
Pieseczkowo Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 A Manio Margaret.Teraz zaczał przygode z agility,bo Margaret biega tez ze swoja sunia Inezka. Manio jest z hodowli Superbia(po Speedku)poogladam kolege,podobno jest strasznie slodki:eviltong::loveu: A tez jezor Bzowy to do czego?Pewnie od tej pilki:eviltong:Moj szaleje za sukami,za swoja prywatna tez,która ma obecnie koniec cieczki. Quote
Kisses Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Kisses, zupełnie nie wiem o co Ci chodzi :evil_lol: O to chodziło :cool3: Skandalem jest, że masz takiego sierściucha fajnego :loveu: Teeeż chce... Quote
Pieseczkowo Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Bedziesz miec i ty,na pewno(znaczy tak zakladam:eviltong:):lol: Quote
Kisses Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Na 99% będe :diabloti: W lipcu :loveu: Bzikowa, jak Ci tam nauka idzie? :razz: Quote
agaciaaa Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 http://i441.photobucket.com/albums/qq138/Cynamonowydom/co.jpg super Bziku :loveu: tylko zarośnięty odrobinkę :lol: koniecznie zróbcie sesje po trymowanku :) Śmiesznie wyglądają z Cynamonem, są zupełnie inni :lol: Quote
Teba Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Bzikowa całkiem fajne Ci te fotki wyszły, choć miałaś trudne zadanie- bo moja lustrzanka humorzasta jest i jak dla niej dziś już było dość ciemno- tak więc to cud, że w ogóle coś wyszło. Widzę jednak, że jak ja robię zdjęcia to się skupiam na Bziku, a jak Ty robisz fotki to się skupiasz na moich psach :eviltong: Quote
agaciaaa Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Jest Bziczek po fryzjerze :loveu: http://i441.photobucket.com/albums/qq138/Cynamonowydom/BezikMoniekNuka.jpg hmm niech zgadne co on tu robi.....:evil_lol: Quote
Bzikowa Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 Oj, zdjęcia to nie jest moje powołanie, zdecydowanie :evil_lol: Musimy się kiedyś spotkać wcześniej żeby jeszcze jaśniej było ;) Ale robi się coraz cieplej :shake: Dziękujemy za spacerek dzisiejszy ;) Quote
agaciaaa Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Jest Bziczek po fryzjerze :loveu: http://i441.photobucket.com/albums/qq138/Cynamonowydom/BezikMoniekNuka.jpg hmm niech zgadne co on tu robi.....:evil_lol: Quote
Recommended Posts