Unbelievable Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Bzikowa napisał(a): Hej Agatko :razz: No właśnie już parę razy tak było, że mieliśmy jechać a nie pojechaliśmy do B-stoku. Może w tym roku się uda chociaż te upały :roll: ee, zwasze można się między drzewkami schować : P Quote
Kinia Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Jeszcze z miesiąc i nie będzie się sukami w ogóle przejmował. Mój zaczął już sie bawić zabawkami przy suczkach i jest super! Quote
Pieseczkowo Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Kleksikowy tez lsina leci jak wacha jakies siki od suki z cieczka,ale mnie wtedy sie tak chce siac,ze chej.Wiem jestem straszna,a to mój smiech jest z glupiego i kretynskiego powodu.:oops: Quote
Bzikowa Posted March 17, 2009 Author Posted March 17, 2009 [quote name='Tinka:)']ee, zwasze można się między drzewkami schować : P O psa mi chodzi, geniuszu :evil_lol: Bieganie w upał to dla niego samobójstwo :roll: Dooobra, w przerwie między jednym zadankiem a drugim wrzucam zdjęcia dzisiejsze :lol: Zarośnięty pan pies ;) Zdychanko :lol: Długo jeszcze mam tak zdychać, na boga! się pytałem! Quote
Bzikowa Posted March 17, 2009 Author Posted March 17, 2009 no to wstaję! nie ma smaczka, nie ma zdychanka :diabloti: ruszasz się? A teraz sesja nadrzewna ;) Stało sobie rozwidlone drzewko. Więc ja nie myśląc zbyt długo (:diabloti:) mówię psu 'bziku, hop!' a co na to Bzik ? Najpierw obiegł drzewko ze 3 razy bo ostatnio sporo tego ćwiczymy a następnie... Eee, jesteś pewna? no dobra, włażę! ładnie? Quote
Bzikowa Posted March 17, 2009 Author Posted March 17, 2009 fajnie na tym drzewku jest! ale może ja już zejdę? :lol: no to schodzę i trochę pobiegam :evil_lol: Quote
Bzikowa Posted March 17, 2009 Author Posted March 17, 2009 Trochę się pobawiliśmy frisbee, ale niestety większość zdjęć jakie zrobiłam wyszło pt. 'biała plama' :roll: także jest tylko kilka i to średnich takich tu mój pies chyba nie wyhamował na rollerku :evil_lol: mam! ja chcę jeszcze raaaaaz Quote
Bzikowa Posted March 17, 2009 Author Posted March 17, 2009 masz i rzucaj kobieto ale ogólnie najlepiej mojego psa na spacerze wyraża takie zdjęcie dziękujemy za uwagę, wracam do zadanek :shake: Quote
Pieseczkowo Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 O jej strasznie fajny wyszedl na tych zdjeciach:loveu:Szczegolnie sesja drzewna i talerzowa:eviltong::lol: Quote
Kisses Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Ej, jak wysokie to drzewko było? :evil_lol: Bziku szaleje. Normalnie pozazdroscik tak niewyżytego psa :loveu: Obroża Red Dingo? Quote
Pieseczkowo Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 My mamy taka obrozyne w kosteczki. W pierwszej mysli myslalam,ze to taka jak nasza. No Red Dingo:eviltong: Quote
agaciaaa Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 [quote name='Bzikowa']Hej Agatko :razz: No właśnie już parę razy tak było, że mieliśmy jechać a nie pojechaliśmy do B-stoku. Może w tym roku się uda chociaż te upały :roll: Dacie radę :lol: http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/170309_06.jpg nie no, on to nawet leżąc szczeka :evil_lol: Fajne te nadrzewne :p Quote
Pieseczkowo Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Pomylilo mi sie i napisalam nie do tego watku. Z forum klubowym mi sie walnelo:mad::eviltong: Quote
Joy106 Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 cudowny jest :loveu: http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/170309_06.jpg moja Emi tak robi jak się ją drapie po tyłku :razz: Quote
kaskaSz Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Super fotki i świetne komentarze! Te na drzewku są fajne :loveu: Pzdr. Quote
JIM Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Fajnie, ze bedziecie we Włocławku :) Moja siostra bedzie biegac z Daisy :) Wiec moze sie spotkamy :D Quote
Bzikowa Posted March 20, 2009 Author Posted March 20, 2009 [quote name='Pieseczkowo']Pomylilo mi sie i napisalam nie do tego watku. Z forum klubowym mi sie walnelo:mad::eviltong: Już Ci odpisałam u Ciebie :lol: [quote name='Joy106']cudowny jest :loveu: http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/170309_06.jpg moja Emi tak robi jak się ją drapie po tyłku :razz: Ooo, witam szkocisko u nas. Bez też się tak fajnie wygina jak się go drapie po tyłku ale to akurat było zdychanie:evil_lol: [quote name='kaskaSz']Super fotki i świetne komentarze! Te na drzewku są fajne :loveu: Pzdr. dzięki! :) [quote name='JIM']Fajnie, ze bedziecie we Włocławku :) Moja siostra bedzie biegac z Daisy :) Wiec moze sie spotkamy :D Hej hej :) No następna co z czytaniem nie do końca :evil_lol: My NIE JEDZIEMY do Włocławka. Mam kursy do matury i najbliższe nasze zawody to IABC. :shake: Powodzenia Daisy życzymy :multi: Pozdrawiamy:loveu: Quote
ewelinka_m Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 zaglądam, podglądam i czytam:diabloti: zdjęcia genialne :loveu: Quote
Teba Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Jako, że parę dni temu mieliśmy przyjemność poznać Bezika to mamy do powiedzenia trzy rzeczy. 1. Najfajniejszą rzeczą jaką ma Bezik- jest jego ogon- to jest opinia mojego szczeniaka, który przez znaczną część spaceru ów ogon chciał odgryźć :evil_lol: 2. Powiem szczerze, że Bezik jest najpiękniejszym westem jakiego widziałam- malutki, proporcjonalny, grubo kościsty, krótko nożny (albo przy moich takie wrażenie sprawiał :evil_lol:) Jest przepięknym psem :loveu::loveu::loveu::loveu: 3. Było nam bardzo miło tak przypadkiem Was spotkać i chwilkę pospacerować- liczymy na więcej :lol::lol: Quote
Bzikowa Posted March 21, 2009 Author Posted March 21, 2009 Tebusa napisał(a):Jako, że parę dni temu mieliśmy przyjemność poznać Bezika to mamy do powiedzenia trzy rzeczy. 1. Najfajniejszą rzeczą jaką ma Bezik- jest jego ogon- to jest opinia mojego szczeniaka, który przez znaczną część spaceru ów ogon chciał odgryźć :evil_lol: 2. Powiem szczerze, że Bezik jest najpiękniejszym westem jakiego widziałam- malutki, proporcjonalny, grubo kościsty, krótko nożny (albo przy moich takie wrażenie sprawiał :evil_lol:) Jest przepięknym psem :loveu::loveu::loveu::loveu: 3. Było nam bardzo miło tak przypadkiem Was spotkać i chwilkę pospacerować- liczymy na więcej :lol::lol: 1. Może jeszcze mu się uda kiedyś :evil_lol: 2. Bez dziękuje :loveu: Malutki (jak na westa) to on z całą pewnością nie jest :lol: No chyba, że przy rodezjanach :wink: ale posturę męską ma, nie da się ukryć :wink: 3. Nam też :cool3: Nie wiedziałam, że tam spacerujecie a to nasze stałe miejsce, bardzo blisko domu, także czekamy na wiadomość, Bzu na spacer chętny zawsze ;) tylko czasem zajęcia moje psują plany... Quote
Teba Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 No próbowałam się do Ciebie dodzwonić w piątek, ale nie chciałaś ze mną gadać :eviltong:;) Quote
Bzikowa Posted March 22, 2009 Author Posted March 22, 2009 W piątek ? :hmmmm: Ach, coś dzwoniło ale myślałam, że to zupełnie ktoś inny więc nie odbierałam, ale i tak byłam jeszcze w W-wie. Wyślij mi może dla pewności nr na PW bo ja podałam Ci swój ale nie wpadłam na to żeby wziąć od Ciebie :evil_lol: Jadę spędzić kolejne urocze 7 godzin na SGGW... :roll: Quote
Pieseczkowo Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Aniu to jak przyjdziesz i wejdziesz na kompyter to pzreczytasz sobie to co Ci napisze i zoabczysz,ze poczujesz sie lepiej. Wiec bylismy dzis na treningu,z Kleksińskiego jest wprost dumna.Gdyz mimo,ze byla w grupie suniaktora miala chyba mocne zalecialosci cieczkowe choc jej wlacicielka mi powiedziela,ze nic jej nie leci,ale Kleks chcial ja wprost kryc.W kazdym razie mimo tego psa pieknie robil prosciutkie torki,wchodzil do tunelu,bardzo dizlenie i smialo wskakiwal na palisade,ale co bylo najlepsze skakal na takiej samej wysokosci jak reszta psów i jak na niego robil to bardzo szybko. Nie pusialam juz go kierowac na hopki,bo lecial sam i zrzucil tylko raz. Wiec jestm z niego bardzo bardzo dumna:loveu:Nie mozege sie doczekac kiedy was zobaczymy.mam nadziej,ze 13.04 z lany poniedzialek sie pokarzecie?:razz::lol:Duzo buziaków dla BeZa i trzymaj sie jakos na tych kursach. Quote
Infortune. Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Weszłam szukając zdjęć obróżki red dingo i trochę poczytałam ;) Ślicznego masz psiakia to po pierwsze :) Po drugie myślę, że nie masz się co przejmować maturą, jakoś pójdzie :) (chociaż ja już boję się o swoją a to jeszcze dwa lata...) Widzę, że planujesz zdawać bio i chemię, można wiedzieć na jakie studia planujesz iść? ;) Quote
Recommended Posts