Bzikowa Posted March 14, 2009 Author Posted March 14, 2009 Ale tam na dole ? Bo tylko to tam oznacza, że ktoś jest na forum. Taka lista on-line po lewej to nie wiem od czego zależy ale tam zawsze jest dużo nicków. Na westie.net zwyklę 1-2 razy dziennie wchodzę na chwilę sprawdzić czy coś się dzieje i znikam ;) U Bezika w porządku, właśnie zagryzł swoją maskotkę-strusia (w kolorach róż-pomarańcz-zieleń, bardzo męsko :diabloti:) EDIT Post skoczył nad post Kisses :angryy: Quote
Pieseczkowo Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Matko Boska,co tam sie dzieje w tym dou.pewnie Bez nie dostaje jedzonka i musial juz poswiecic strusia,zeby brzusi nie byl glodny:eviltong::eviltong: EDIT:Posty skacza:mad: Quote
Kisses Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 To widocznie się przypadkowo zsynchronizowałam. :evil_lol: W każdym razie przeważnie pisze 'blaze' Co tam u Bzika? Quote
Kisses Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Nie, tam z boku. To ja też nie wiem od czego. Może nie jesteś tak często jak mi się wydaje :evil_lol: U Bezika w porządku, właśnie zagryzł swoją maskotkę-strusia (w kolorach róż-pomarańcz-zieleń, bardzo męsko :diabloti:) Fajne kolorki strusiowe :diabloti: Post skoczył nad post Kisses :angryy: Zły post, nie dobry, post, post - wstydź się. Ostatnio zostałam uświadomiona, że na westie jest dużo hodowców. W tym Adoxa i Devil Quote
Kisses Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 [quote name='Pieseczkowo']Matko Boska,co tam sie dzieje w tym dou.pewnie Bez nie dostaje jedzonka i musial juz poswiecic strusia,zeby brzusi nie byl glodny:eviltong::eviltong: Bzikowa, to się nazywa niesportowe zachowanie! Ubijmy posty Quote
Czarna_Owieczka Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Hej Beziołki :multi: :loveu: Jak tam, agilitujecie? w kwietniu sa zawody w Białym :razz: Quote
Olusia Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 A w czerwcu w Kozienicach :multi: Pofocę, pofocę białasa :loveu: Quote
anetta Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/maly%20bezik/reading_newspapers.jpg Od malucha był żądny wiedzy :evil_lol::evil_lol: Bziczku, spóźnione ale bardzo szczere! Wszystkiego najlepszego białasku, nie rośnij :evil_lol::lol::lol:, baw pańcię i żyj chwilą :lol::lol: :BIG::lilangel: Quote
Bzikowa Posted March 15, 2009 Author Posted March 15, 2009 multicytat mi działa, cud! [quote name='Czarna_Owieczka']Hej Beziołki :multi: :loveu: Jak tam, agilitujecie? w kwietniu sa zawody w Białym :razz: jakbyś poczytała parę/paręnaście stron wstecz to byś wiedziała , że moje weekendy to jedna wielka kupa bo mam kursy do matury i już od dwóch miesięcy prawie nie chodzimy na treningi WCALE i tak do połowy maja (no, może w czasie matur na jakiś trening się wyrwę) i na zawody również nie jeździmy WCALE :shake: Najbliższe zawody dla nas do IABC :roll: Bez sensu, mój pies bez kondycji pojedzie na 4-o dniowe zawody. :roll: Będzie zabawnie... :lol: [quote name='Olusia']A w czerwcu w Kozienicach :multi: Pofocę, pofocę białasa :loveu: dokładnie tak :loveu: liczę na to! :lol: [quote name='anetta']http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/maly%20bezik/reading_newspapers.jpg Od malucha był żądny wiedzy :evil_lol::evil_lol: no jacha, a sposób na jej zdobywanie ma podobny do mojego :evil_lol: jaki pan taki kram :mad: nie rośnij :evil_lol::lol::lol:, nooo łapki to by mu mogły trochę urosnąć na długość :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Bzikowa napisał(a): jakbyś poczytała parę/paręnaście stron wstecz to byś wiedziała , że moje weekendy to jedna wielka kupa bo mam kursy do matury i już od dwóch miesięcy prawie nie chodzimy na treningi WCALE i tak do połowy maja (no, może w czasie matur na jakiś trening się wyrwę) i na zawody również nie jeździmy WCALE :shake: Najbliższe zawody dla nas do IABC :roll: Bez sensu, mój pies bez kondycji pojedzie na 4-o dniowe zawody. :roll: Będzie zabawnie... :lol: i co, do białego nie? mendo jedna :mad::mad: ja będę ze szczurem zapewne :diabloti: EDIT: uprzedzając pytania- nie, nie będziemy biegać : P Quote
Feigned Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 oo jak w białymsotku to może ja się przejdę, ale tylko jako widz :cool3: Quote
Bzikowa Posted March 15, 2009 Author Posted March 15, 2009 No jak do Białego jak on w kwietniu :placz: a ja wtedy będę srać żarem że nie zdam matury i umierać ze strachu:roll: Wpadnij ze szczurem do Kozienic Tinkaaa :lol: Quote
Inkaa Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Cześć Aniu&Beziku! Bez sensu, mój pies bez kondycji pojedzie na 4-o dniowe zawody. Będzie zabawnie... :lol: Dacie radę. :cool1: [quote name='Olusia']A w czerwcu w Kozienicach :multi: Pofocę, pofocę białasa :loveu: Drugiego białaska też masz pofocić. :diabloti: Quote
Bzikowa Posted March 15, 2009 Author Posted March 15, 2009 [quote name='Kinga&Wenka']Cześć Aniu&Beziku! Dacie radę. :cool1: No jasne. My mamy nie dać :lol: Drugiego białaska też masz pofocić. :diabloti: No ba! Ola, coś mi się wydaje, że na białasach Ci się wyczerpie miejsce na aparacie :eviltong: Bo będzie jeszcze trzeci (Muff) i czwarty (Gabi) :lol: Quote
Olusia Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Bzikowa napisał(a): No ba! Ola, coś mi się wydaje, że na białasach Ci się wyczerpie miejsce na aparacie :eviltong: Bo będzie jeszcze trzeci (Muff) i czwarty (Gabi) :lol: Tylko, żeby nie było bardzo słonecznie, bo piękne białaski się poprzepalają :lol: Myślisz, że 4gb mi nie starczy? :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Bzikowa napisał(a):No jak do Białego jak on w kwietniu :placz: a ja wtedy będę srać żarem że nie zdam matury i umierać ze strachu:roll: Wpadnij ze szczurem do Kozienic Tinkaaa :lol: eee, odprężysz się :diabloti: ja myślałam bardziej o pikniku agility, ale nigdzie nic nie jest o nim napisane, ciekawe czy w tym roku będzie... musi być : P ee, nie chce mi się tyle jechać :roll: Quote
Bzikowa Posted March 15, 2009 Author Posted March 15, 2009 Olusia napisał(a):Tylko, żeby nie było bardzo słonecznie, bo piękne białaski się poprzepalają :lol: Myślisz, że 4gb mi nie starczy? :evil_lol: O nie , żadnego słońca ma nie być, mój książę źle znosi upały :lol::roll: Mam nadzieję, że będzie powiedzmy 16 stopni (w czerwcu , taa :evil_lol:) i chmurki na zmianę ze słońcem. 4gb ? Akurat bo jednym giga na białasa :evil_lol: Tinka:) napisał(a):eee, odprężysz się :diabloti: ja myślałam bardziej o pikniku agility, ale nigdzie nic nie jest o nim napisane, ciekawe czy w tym roku będzie... musi być : P ee, nie chce mi się tyle jechać :roll: Na Piknik może przyjedziemy... Ale to nic pewnego :lol: Bo nie mam jeszcze zaplanowanych wakacji ;) Quote
Kisses Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Napiszesz, zdasz, Bziku się ucieszy i sobie poskaczecie za wszystkie czasy :diabloti: Za rok ja będę miałą depresje, bo pisze testy gimnazjalne (wiem, wiem, to nie to samo, ale ja spać nie mogłam jak w podstawówce pisałam :diabloti:) I jak już zdasz to pójdziesz (na co pójdziesz?)... Quote
Rybka_39 Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Zdasz, zdasz:loveu:, trzymać kciuki będziemy!:multi: Ale przyznam ,że bardzo podoba mi się Twoje motto!:loveu: Akurat na gimnazjalnym był luz, jakoś się nie przejmowałam;) Quote
Unbelievable Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Bzikowa napisał(a): Na Piknik może przyjedziemy... Ale to nic pewnego :lol: Bo nie mam jeszcze zaplanowanych wakacji ;) ee, co to za wakacje, chwilę po zakończeniu roku :diabloti: (wiem, nie dla ciebie : P) Quote
ewelinka_m Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 i po co tu panikę siać, maturkę zdasz oczywiście :eviltong: a jak tam Bzik po ciachanku,wyciszył się w stosunku do suk itd? :cool3: Quote
Bzikowa Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 ewelinka_m napisał(a): a jak tam Bzik po ciachanku,wyciszył się w stosunku do suk itd? :cool3: Hmm, może minimalnie :lol: Nadal czuje suki i się na nie napala jak spotka ale już tak się nie wwąchuje całym sobą w siuśki, jak kiedyś mocno potrafił. Było mi go żal jak stał potem z latającą szczęką i kapiącą śliną. Wtedy to dopiero musiał się męczyć, absolutnie nie żałuję kastracji. Ze zmian mogę powiedzieć, że jest jeszcze bardziej zadziorny do psów :roll: Taki potrafi cyrk odwalić na środku ulicy jak zobaczy dużego psa, że :crazyeye: mnie samej się za niego wstyd robi , chociaż zawsze małą wredotą był ale że aż tak... :roll: Zupełnie nie potrafię go wtedy opanować...:cool1: Nie wiem czy to wina kastracji ale ewidentnie po niej mu coś w tej kwestii odwaliło. Poza tym jest jeszcze chyba jeszcze bardziej szajbnięty niż kiedyś, aportuje piłeczkę/patyk z prędkością światła :lol: W zabawie podszczypuje mnie po rękach i próbuje przeciągać się moją własną kurtką. :lol: Ale to dodatkowa 'wina' tego, że nie chodzimy na treningi i ma nadmiar energii. Poza tym wszystko zostało jak było, zmian na minus brak ;) :evil_lol: Quote
ewka i haker Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 witamy po raz pierwszy:) widziałam film na świadomość i w konuc tu trafiłam super wam idzie;) będziecie we włocławku? Quote
agaciaaa Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Hej Bziki :multi: Szkoda że was w Białymstoku nie będzie, ale na piknik w czerwcu musicie przyjechać :razz: :diabloti: Tak blisko macie a ciągle wam nie po drodze, musicie to nadrobić :lol: Quote
Bzikowa Posted March 17, 2009 Author Posted March 17, 2009 ewka i haker napisał(a):witamy po raz pierwszy:) widziałam film na świadomość i w konuc tu trafiłam super wam idzie;) będziecie we włocławku? witamy nowych gości:multi: dziękujemy;) nie, nie będziemy :shake: kursy do matury mam agaciaaa napisał(a):Hej Bziki :multi: Szkoda że was w Białymstoku nie będzie, ale na piknik w czerwcu musicie przyjechać :razz: :diabloti: Tak blisko macie a ciągle wam nie po drodze, musicie to nadrobić :lol: Hej Agatko :razz: No właśnie już parę razy tak było, że mieliśmy jechać a nie pojechaliśmy do B-stoku. Może w tym roku się uda chociaż te upały :roll: Quote
Recommended Posts