Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ale tam na dole ? Bo tylko to tam oznacza, że ktoś jest na forum. Taka lista on-line po lewej to nie wiem od czego zależy ale tam zawsze jest dużo nicków. Na westie.net zwyklę 1-2 razy dziennie wchodzę na chwilę sprawdzić czy coś się dzieje i znikam ;)

U Bezika w porządku, właśnie zagryzł swoją maskotkę-strusia (w kolorach róż-pomarańcz-zieleń, bardzo męsko :diabloti:)

EDIT Post skoczył nad post Kisses :angryy:

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie, tam z boku.
To ja też nie wiem od czego.
Może nie jesteś tak często jak mi się wydaje :evil_lol:

U Bezika w porządku, właśnie zagryzł swoją maskotkę-strusia (w kolorach róż-pomarańcz-zieleń, bardzo męsko :diabloti:)

Fajne kolorki strusiowe :diabloti:

Post skoczył nad post Kisses :angryy:

Zły post, nie dobry, post, post - wstydź się.

Ostatnio zostałam uświadomiona, że na westie jest dużo hodowców. W tym Adoxa i Devil

Posted

[quote name='Pieseczkowo']Matko Boska,co tam sie dzieje w tym dou.pewnie Bez nie dostaje jedzonka i musial juz poswiecic strusia,zeby brzusi nie byl glodny:eviltong::eviltong:

Bzikowa, to się nazywa niesportowe zachowanie!

Ubijmy posty

Posted

multicytat mi działa, cud!

[quote name='Czarna_Owieczka']Hej Beziołki :multi: :loveu:
Jak tam, agilitujecie? w kwietniu sa zawody w Białym :razz:

jakbyś poczytała parę/paręnaście stron wstecz to byś wiedziała , że moje weekendy to jedna wielka kupa bo mam kursy do matury i już od dwóch miesięcy prawie nie chodzimy na treningi WCALE i tak do połowy maja (no, może w czasie matur na jakiś trening się wyrwę) i na zawody również nie jeździmy WCALE :shake:
Najbliższe zawody dla nas do IABC :roll:
Bez sensu, mój pies bez kondycji pojedzie na 4-o dniowe zawody. :roll: Będzie zabawnie... :lol:

[quote name='Olusia']A w czerwcu w Kozienicach :multi: Pofocę, pofocę białasa :loveu:

dokładnie tak :loveu: liczę na to! :lol:

[quote name='anetta']http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/maly%20bezik/reading_newspapers.jpg
Od malucha był żądny wiedzy :evil_lol::evil_lol:

no jacha, a sposób na jej zdobywanie ma podobny do mojego :evil_lol: jaki pan taki kram :mad:

nie rośnij :evil_lol::lol::lol:,

nooo łapki to by mu mogły trochę urosnąć na długość :evil_lol:

Posted

Bzikowa napisał(a):

jakbyś poczytała parę/paręnaście stron wstecz to byś wiedziała , że moje weekendy to jedna wielka kupa bo mam kursy do matury i już od dwóch miesięcy prawie nie chodzimy na treningi WCALE i tak do połowy maja (no, może w czasie matur na jakiś trening się wyrwę) i na zawody również nie jeździmy WCALE :shake:
Najbliższe zawody dla nas do IABC :roll:
Bez sensu, mój pies bez kondycji pojedzie na 4-o dniowe zawody. :roll: Będzie zabawnie... :lol:

i co, do białego nie? mendo jedna :mad::mad: ja będę ze szczurem zapewne :diabloti:

EDIT: uprzedzając pytania- nie, nie będziemy biegać : P

Posted

No jak do Białego jak on w kwietniu :placz: a ja wtedy będę srać żarem że nie zdam matury i umierać ze strachu:roll:

Wpadnij ze szczurem do Kozienic Tinkaaa :lol:

Posted

Cześć Aniu&Beziku!

Bez sensu, mój pies bez kondycji pojedzie na 4-o dniowe zawody. Będzie zabawnie... :lol:

Dacie radę. :cool1:

[quote name='Olusia']A w czerwcu w Kozienicach :multi: Pofocę, pofocę białasa :loveu:
Drugiego białaska też masz pofocić. :diabloti:

Posted

[quote name='Kinga&Wenka']Cześć Aniu&Beziku!
Dacie radę. :cool1:

No jasne. My mamy nie dać :lol:

Drugiego białaska też masz pofocić. :diabloti:

No ba! Ola, coś mi się wydaje, że na białasach Ci się wyczerpie miejsce na aparacie :eviltong: Bo będzie jeszcze trzeci (Muff) i czwarty (Gabi) :lol:

Posted

Bzikowa napisał(a):

No ba! Ola, coś mi się wydaje, że na białasach Ci się wyczerpie miejsce na aparacie :eviltong: Bo będzie jeszcze trzeci (Muff) i czwarty (Gabi) :lol:

Tylko, żeby nie było bardzo słonecznie, bo piękne białaski się poprzepalają :lol:

Myślisz, że 4gb mi nie starczy? :evil_lol:

Posted

Bzikowa napisał(a):
No jak do Białego jak on w kwietniu :placz: a ja wtedy będę srać żarem że nie zdam matury i umierać ze strachu:roll:

Wpadnij ze szczurem do Kozienic Tinkaaa :lol:

eee, odprężysz się :diabloti: ja myślałam bardziej o pikniku agility, ale nigdzie nic nie jest o nim napisane, ciekawe czy w tym roku będzie... musi być : P

ee, nie chce mi się tyle jechać :roll:

Posted

Olusia napisał(a):
Tylko, żeby nie było bardzo słonecznie, bo piękne białaski się poprzepalają :lol:

Myślisz, że 4gb mi nie starczy? :evil_lol:

O nie , żadnego słońca ma nie być, mój książę źle znosi upały :lol::roll: Mam nadzieję, że będzie powiedzmy 16 stopni (w czerwcu , taa :evil_lol:) i chmurki na zmianę ze słońcem.

4gb ? Akurat bo jednym giga na białasa :evil_lol:

Tinka:) napisał(a):
eee, odprężysz się :diabloti: ja myślałam bardziej o pikniku agility, ale nigdzie nic nie jest o nim napisane, ciekawe czy w tym roku będzie... musi być : P

ee, nie chce mi się tyle jechać :roll:

Na Piknik może przyjedziemy... Ale to nic pewnego :lol: Bo nie mam jeszcze zaplanowanych wakacji ;)

Posted

Napiszesz, zdasz, Bziku się ucieszy i sobie poskaczecie za wszystkie czasy :diabloti:

Za rok ja będę miałą depresje, bo pisze testy gimnazjalne (wiem, wiem, to nie to samo, ale ja spać nie mogłam jak w podstawówce pisałam :diabloti:)

I jak już zdasz to pójdziesz (na co pójdziesz?)...

Posted

Zdasz, zdasz:loveu:, trzymać kciuki będziemy!:multi:
Ale przyznam ,że bardzo podoba mi się Twoje motto!:loveu:
Akurat na gimnazjalnym był luz, jakoś się nie przejmowałam;)

Posted

Bzikowa napisał(a):

Na Piknik może przyjedziemy... Ale to nic pewnego :lol: Bo nie mam jeszcze zaplanowanych wakacji ;)

ee, co to za wakacje, chwilę po zakończeniu roku :diabloti: (wiem, nie dla ciebie : P)

Posted

ewelinka_m napisał(a):

a jak tam Bzik po ciachanku,wyciszył się w stosunku do suk itd? :cool3:

Hmm, może minimalnie :lol: Nadal czuje suki i się na nie napala jak spotka ale już tak się nie wwąchuje całym sobą w siuśki, jak kiedyś mocno potrafił. Było mi go żal jak stał potem z latającą szczęką i kapiącą śliną. Wtedy to dopiero musiał się męczyć, absolutnie nie żałuję kastracji.

Ze zmian mogę powiedzieć, że jest jeszcze bardziej zadziorny do psów :roll: Taki potrafi cyrk odwalić na środku ulicy jak zobaczy dużego psa, że :crazyeye: mnie samej się za niego wstyd robi , chociaż zawsze małą wredotą był ale że aż tak... :roll: Zupełnie nie potrafię go wtedy opanować...:cool1: Nie wiem czy to wina kastracji ale ewidentnie po niej mu coś w tej kwestii odwaliło.

Poza tym jest jeszcze chyba jeszcze bardziej szajbnięty niż kiedyś, aportuje piłeczkę/patyk z prędkością światła :lol: W zabawie podszczypuje mnie po rękach i próbuje przeciągać się moją własną kurtką. :lol: Ale to dodatkowa 'wina' tego, że nie chodzimy na treningi i ma nadmiar energii. Poza tym wszystko zostało jak było, zmian na minus brak ;) :evil_lol:

Posted

Hej Bziki :multi: Szkoda że was w Białymstoku nie będzie, ale na piknik w czerwcu musicie przyjechać :razz: :diabloti: Tak blisko macie a ciągle wam nie po drodze, musicie to nadrobić :lol:

Posted

ewka i haker napisał(a):
witamy po raz pierwszy:)
widziałam film na świadomość
i w konuc tu trafiłam
super wam idzie;)

będziecie we włocławku?

witamy nowych gości:multi:
dziękujemy;)

nie, nie będziemy :shake: kursy do matury mam

agaciaaa napisał(a):
Hej Bziki :multi: Szkoda że was w Białymstoku nie będzie, ale na piknik w czerwcu musicie przyjechać :razz: :diabloti: Tak blisko macie a ciągle wam nie po drodze, musicie to nadrobić :lol:

Hej Agatko :razz:
No właśnie już parę razy tak było, że mieliśmy jechać a nie pojechaliśmy do B-stoku. Może w tym roku się uda chociaż te upały :roll: