agaciaaa Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Dobrze, że wycięte to paskudztwo!!! Dużo zdrówka dla Bzika! :) Quote
despera Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Chcemy foty, chcemy foty!!:multi: Dobrze, że to coś zostało wycięte, i dobrze, że nie złośliwe:) Nie przejmuj się, ważne, że Bezik jest zdrowy:loveu: Pozdrawiamy:loveu: Quote
Bzikowa Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 Uhh, właśnie.. dobrze, ze cholerstwo wycięte. I mam zdrowego psa:loveu: A ja jestem chora a i tak do szkoly chodzę, bo bym sobie takich zaległości narobiła ,ze hooo. Nie ma to jak mieć bananową szkółkę :p Chcę już weekend! Po pierwsze - treningi z białasem a po drugie nareszcie kunie... Szukam właśnie stajni, w której mogłabym sie bardziej rozwijać jeździecko niż tu gdzie jeżdżę teraz.. Ale wszystkie DOBRE kluby ode mnie daleko :angryy: Dupa, ze tak powiem:angryy: No dobra, nie narzekam już. FOTY, moje drogie. FOTY. Na razie takie z sesji nadjeziorkowej - autorką zdjęc jest Mokka :) Skoczyć? Nie skoczyć? Oto jest pytanie :evil_lol: Jestem faaaajny i SKOCZĘ, a cooo! :razz: [co z tego, ze rozwaliłem jedną część przeszkody...] Quote
ewelinka_m Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 :-o jakie cudne foty, to niebo w tle sprawia że całość jest ekstra :loveu: musisz je gdzieś zgłosić :cool3: startujcie w zawodach, wróże Wam karierę cieszę sie że cholerstwo wycięte i niech mu nigdy więcej nie powraca a Pańci zdrowia życzymy i pozdrawiamy ewelinka i spaikuś Quote
Bzikowa Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 To nie są zdjęcia mojego autorstwa! To Mokki focenie :lol: Zgadzam się - super. Pozdrawiamy Spaikuśka, może w końcu galeryjkę swoją otworzycie? Quote
ewelinka_m Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 an_bzik napisał(a):To nie są zdjęcia mojego autorstwa! To Mokki focenie :lol: Zgadzam się - super. Pozdrawiamy Spaikuśka, może w końcu galeryjkę swoją otworzycie? Mokki świetne zdjęcia ;) nad galeryjką się zastanawiam, wiele osób namawia, ale wiecznie czasu brak na wszystko, pewnie kiedyś się zbiorę i ją założę :evil_lol: a na zdjęcia się napatrzyć nie mogę ten wiatr we włosach, uwielbiam westki na torze :loveu: Quote
Olusia Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Cudowne zdjęcia :loveu: Ale z Bzika sportowiec :) Kariera agility murowana ! Quote
agaciaaa Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 No nareeeeeszcie fotki! I to jakie! Jeziorko, chmurki na niebie i skaczący białas :loveu: Quote
anetta Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Co Ty z tą bananową szkołą??? :lol::oops::lol: Jak przeczytałam o nowotworze to mina mi zrzedła...Ale całe szczęście jest wycięty!! Super wyszły te zdjęcia :multi: Z klimacikiem 8) Quote
basia2202 Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 czeeeść Beziątka!! :multi: :loveu: pięęęknie Bezik skacze przez przeszkody... wytresowany taki.. supeeer :multi::loveu: cieszymy się, że z Bzikiem dobrze wszystko i że udało się zawczasu usunąć całe to paskudztwo :roll: buziaki dla Was!! :loveu: aa... i zdrówka dla Bziczka!! :p P.S. a zajrzyjcie na bloga do Madzi i jej króliczki Frani...;) pusto tam strasznie... nikt ich nie odwiedza...:( a Franiusia taaaka śliczna:) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=78767 Quote
Bzikowa Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 [quote name='anetta']Co Ty z tą bananową szkołą??? :lol::oops::lol: No bo mam bananową szkołę ;) chociaż fajni ludzie też są ;) Mówi Ci coś nazwa 2slo ? [quote name='basia2202']wytresowany taki.. supeeer :multi::loveu: i zdrówka dla Bziczka!! :p Nieee, tylko nie wytresowany, nie cierpię tego słowa :eviltong: Dziękujemy za życzenia, białemu się przyda zdecydowane !! [quote name='basia2202'] P.S. a zajrzyjcie na bloga do Madzi i jej króliczki Frani...;) pusto tam strasznie... nikt ich nie odwiedza...:( a Franiusia taaaka śliczna:) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=78767 Wejdziemy w chwili wolnej ;) Quote
Olusia Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Aniu, może dasz jeszcze jakieś zdjęcia ? ;) Quote
anetta Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Mówi Ci coś nazwa 2slo ? nie :shake: Co to znaczy bananowa szkoła?? Czy to jakis nowy młodzieżowy slang? :lol::lol::oops: Quote
Bzikowa Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 anetta napisał(a):nie :shake: Co to znaczy bananowa szkoła?? Czy to jakis nowy młodzieżowy slang? :lol::lol::oops: lans i bauns generalnie to oznacza :p snobizm, trochę. Quote
JIM Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Moja tez jest troche bananowa ... Czekam na nowe fotki Bezika :loveu: Quote
agaciaaa Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 bananowa szkoła... a to ciekawe :cool3: za moich czasów nie było takich określeń :evil_lol: (zabrzmiało jakbym miała paredziesiąt lat...:eviltong:) Quote
Bzikowa Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 Tak, Agatko, tak... Ah, ta dzisiejsza młodzież :evil_lol: Padam na ryjek po treningu [i Bzium także!], wpadnę do Was wszystkich jak już się zregeneruję bo teraz idę odpoczywać a potem do staaajniii:cool3: Julix... banany łączmy się :eviltong: Quote
basia2202 Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 SŁONECZNE WITANKOOOO!! :loveu: Są już pierwsze foty maluszków!! :multi: Zapraszamy!! :loveu: Byłyśmy tu :cool3: ja i Zuzola :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 an_bzik napisał(a):Tak, Agatko, tak... Ah, ta dzisiejsza młodzież :evil_lol: no dokładnie.. banany jedne :eviltong: :evil_lol: a fotki jakieś będą?? :razz: Quote
Czarna_Owieczka Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 tak, tak, chcemy fotek :evil_lol: Quote
Olusia Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Fotki, fotki dawać - nie leniuchować ! Quote
agaciaaa Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 jutro mają być fotki :mad: bo jak nie to........... :mad: :diabloti: Quote
Likaa Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Zbzikowana... gdzie fotencje ?? Ale Ci dobrze.. treningi agility, stajnia.. ja jestem w tyle i ze stajnia i z agility... Quote
Recommended Posts