Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Cześć wszystkim :multi:
Przyszłam powiedzieć,że żyjemy i wrzucić parę zdjęć - uwaga - dzisiejszych ;)
Są do dupy bo odzwyczaiłam się od robienia zdjęć,poza tym pogoda beznadziejna, a model zarośnięty.. Ale proszę :lol:

Posted

[B]Kashdog [/B] no bywam znacznie częściej, ale jeszcze sie mało odzywam ;) Może niedługo wrócę do stanu sprzed roku ;)

[B]Justa[/B] - pisałam na pewno! jestem u Was na sggw, na oś (znaczy się msoś ;)) ;) do wety jeszcze troszkę punktów zabrakło ale tu mi się podoba znacznie bardziej niż na uw, mimo,że zapieprz ogromny... Sesja? Hm, nie wiem, nie zaczęła się jeszcze a ja już ledwo żyję bo kolokwiów i zaliczeń od cholery, egzaminy to będzie już ostatni najpiękniejszy etap... Jeszcze 2 tygodnie, ech... ;)

[B]KaskaSz[/B] - w sumie dużo się nie zmieniło oprócz miejsca zamieszkania i nowych studiów ;) Bzik też ciągle ten sam odpał, tylko latka lecą (za miesiąc siódemeczka dziadkowi stuknie), ale na szczeniaka chyba jeszcze nie czas ... ;)

Posted

Witamy Aneczkę :D imprezowiczkę :D Beza nie poznałam-byś się wstydziła takie zarośle trzymać! Cieszę się,że ze studiami idzie ale będę Cię musiała pomęczyć o tą ochronę srodowiska bo myślę nad tym ,ale ten zapieprz mi się bardzoo nie spodobał. Trzymaj się!

Posted

Przedmioty typu chemia/matematyka/informatyka są chyba na każdym kierunku studiów na I roku. Ogólnie I rok jest taki średni.. praktycznie brak konkretnych, ciekawych przedmiotów, dopiero później zaczyna się rozkręcać ;)
No i cóż, jak chce się studiować dziennie, to trzeba się liczyć z zajęciami od 8 do 20 ;) Ale po pewnymc zasie człowiek zaczyna się orientować na co warto chodzić, na co nie i część zajęć odpada.
Ja jestem akutalnie na III roku i wciąż zajęcia od 8 do 20 :mdleje:

Cieszę się, że Ci się podoba na MSOŚ-u (bo chyba tak to się nazywa? ;) )
I trzymaj się dzielnie - I sesja zawsze najgorsza ;)

Posted

[quote name='Justa']Przedmioty typu chemia/matematyka/informatyka są chyba na każdym kierunku studiów na I roku.
[/QUOTE]

Nie na każdym :P na artystycznym nie ma :D jedynie komputerowe wspomaganie projektowania...

Posted

[quote name='Kisses']Bizkowa, nie wierze :diabloti:

[url]http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/2011/01.jpg[/url] :loveu:[/QUOTE]

uwierz! ;)

[quote name='Pieseczkowo']Witamy Aneczkę :D imprezowiczkę :D Beza nie poznałam-byś się wstydziła takie zarośle trzymać! Cieszę się,że ze studiami idzie ale będę Cię musiała pomęczyć o tą ochronę srodowiska bo myślę nad tym ,ale ten zapieprz mi się bardzoo nie spodobał. Trzymaj się![/QUOTE]

oj ciii :p

Haha mówisz jakbyś go nigdy w takim stanie nie widziała :diabloti: no wytrymuję go niedługo, w przeciągu 2 tygodni na pewno bo na zawody jedziemy i musi jakoś wyglądać i hopki widzieć przez kudły :diabloti:
No zapieprz jest ale wydaje mi się,że na każdym kierunku ścisłym/przyrodniczym tak jest,że trzeba coś robić a nie tylko uczyć się trochę w sesji jak na większości humanistycznych kierunków. Nie mówię,że ja się uczyłam systematycznie bo to nie byłabym ja :lol: ale jest dużo praktycznych rzeczy, np. geologia i geomorfologia :grab: Moja OŚ jest kierunkiem inżynierskim i mam matmę i fizykę i trochę mnie to przerasta ale przez to po prostu trzeba jakoś sprytnie przebrnąć, bez szczególnego zagłębiania się w temat... Też mi się to nie podoba ale jak trzeba to trzeba ;)

[quote name='kaskaSz']I ja myślałam nad ochroną środowiska, ale popatrzyłam na plan zajęć i się załamałam- matma i chemia mmm...[/QUOTE]

no ale jak chcesz iść na łatwy,prosty i przyjemny kierunek to na pewno nie wybieraj nic przyrodniczego.. Chociaż to jeszcze zależy od uczelni.. Ale to wtedy bez sensu:eviltong:

[quote name='Justa']Przedmioty typu chemia/matematyka/informatyka są chyba na każdym kierunku studiów na I roku. Ogólnie I rok jest taki średni.. praktycznie brak konkretnych, ciekawych przedmiotów, dopiero później zaczyna się rozkręcać ;)
No i cóż, jak chce się studiować dziennie, to trzeba się liczyć z zajęciami od 8 do 20 ;) Ale po pewnymc zasie człowiek zaczyna się orientować na co warto chodzić, na co nie i część zajęć odpada.
Ja jestem akutalnie na III roku i wciąż zajęcia od 8 do 20 :mdleje:

Cieszę się, że Ci się podoba na MSOŚ-u (bo chyba tak to się nazywa? ;) )
I trzymaj się dzielnie - I sesja zawsze najgorsza ;)[/QUOTE]

No, na większości - na humanistycznych może ni ma fizyki i chemii ale zwykle jest informatyka i statystyka.
No podoba mi się w sumie ;) Staram się jak mogę choć łatwo nie jest ;)

[quote name='westie_justa']Piękny Bezik, i szelki też ma ładne pozdrawia moja Dotka:D[/QUOTE]

;)

[quote name='Evelynkaa']Nie na każdym :P na artystycznym nie ma :D jedynie komputerowe wspomaganie projektowania...[/QUOTE]

ale do tego trzeba mieć zapędy artystyczne :diabloti: a moje zdolności manualne są żadne :eviltong:

Posted

[B]Dominika[/B] - dzięki, dzięki ;) Ja będę trzymać kciuki za maturkę!!!

[B]Angi[/B] - oj nie wiem czy taki czysty...

[B]Ewooosiek [/B]- zawody pod Wrocławiem, w Sycowie, za niecałe 2 tygodnie : [url]http://www.agility-psi-sport.strefa.pl/php/imprezy.php?id=23[/url] :)

Posted

Bziki :cool3: Wybierzcie się do Radomia jak będą zawody w czasie wystawy, bo też tam będę, chyba, że gdzieś obsada lepsza się pojawi :D

No i - w Wa-wie, w te wakacje, znowu będą organizowane zawody agi? Bo na wystawie sie pojawiam :razz:

Posted

[B]Kisses[/B]
Nie lubię zawodów połączonych z wystawami... A zawodów w Radomiu nie ma żadnych oficjalnie ogłoszonych. Są organizowane przez oddział Radom (znaczy przez Fort, oddziały ZK zwykle bardziej przeszkadzają niż pomagają w organizacji zawodów,przynajmniej tak jest z warszawskim...), ale odbędą się w Powsinie czyli praktycznie Warszawa.

A w Warszawie będziemy bo organizujemy ;) Chyba,że gdzieś wyjadę ale tego jeszcze nie wiem. ;)

[B]Unbelievable[/B] :cool3::cool3::cool3:

[B]westie_justa[/B] a gdzie trenujecie? :)