Mudik Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Oooo żyjecie, u nas też za nie długo nowe fotki, to u was nikt nie foci na treningach? ach jak mi tęskno do zawodów! Quote
olifka Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 o kurde to ty teraz na mojej dzielni mieszkasz tylko że ja z saskiej kępy dziewczyna jestem :cool3: Quote
anetta Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Szkoda że nadal daleko odemnie i Justy :lol: Do Skaryszaka to chyba Doginka chadza :hmmmm: Filmiki bardzo fajne! Quote
Bzikowa Posted November 14, 2010 Author Posted November 14, 2010 [quote name='Sznaucerka-Balbina']o kurde to ty teraz na mojej dzielni mieszkasz tylko że ja z saskiej kępy dziewczyna jestem :cool3: To kiedy na spacer ? :D I co z Waszym adżility? :p Parę zdjęć z treningu sprzed paru tygodni :) Robiła Natalia od Tosi :razz: Quote
Czarna_Owieczka Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 http://i678.photobucket.com/albums/vv147/RaspberryCookie/CAVANO%20301010/IMG_1996.jpg łapeczki :loveu: uwielbiam psio-sportowe fotki :D Quote
Mudik Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Eeeee...... co się tunelowi stało???? http://i678.photobucket.com/albums/vv147/RaspberryCookie/CAVANO%20301010/IMG_1988.jpg Quote
puchu Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Nic :) Ten typ tak ma, tzn. od góry jest przezroczysty. Quote
Evelynkaa Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Hoho kogo my tu widzimy :) Tunel fajny bo przynajmnej pies się nie boi bo jasno pewnie w nim. Ech jak szkoda że tu nie ma takiej szkoły jak wasza :( A Bezik widzę odfutrzony :D Quote
olifka Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 to ja się pytam kiedy na spacer:cool3: co do agility to się nic z miejsca nie ruszyło. starsi tak mniej więcej co 2, 3 tygodnie zabierają Balbi na działkę na mazury na weekend więc nawet nie ma jak regularnie pobiegać. kombinuje cały czas, jednak kiepawo to idzie. Ale przynajmniej schroniskowe psiaki mają więcej spacerków:loveu: Quote
Pieseczkowo Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Bezik wygląda jak west nie jak niedzwiedz bądz ryś :P tylko te czarny nogi nic a nic nie pasują do westika może teraz ania chce miec szkocika :D Zaczynam widzieć w tych oczkach trochę mojego Kleksika.Może oni na starość zaczną byc do siebie podobni :P Quote
Bzikowa Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 Czarna_Owieczka , ja też lubię sportowe fotki mojego psa :D wygląda na nich profesjonalnie, nie to co w rzeczywistości :p Mudik , nooo teraz Cavano się lansuje przezroczystym tunelem, czaderski jest! :p Evelynkaa , w sumie ta przezroczystosc niewiele zmienia dla zaawansowanych psów ale rzeczywiście początkującym pieskom jest tam pewnie bardziej komfortowo niż w ciemnych tunelach :) No Bezik był odfutrzany tak z miesiąc temu ;) już znowu trochę zarasta ;) Oliwkaaa a kiedy masz czas? moze w jakis weekend? :) Dupa z tym Waszym agility ;/ A do jakiego schroniska jezdzisz? Dominika no czasem widać w nim westa :D a łapki wcale nie były brudne jak na jego umiejętności ;) Trzeba jakiś braterski spacer wykminić ja Ci mówię! Zapraszam do Skaryszaka :) Maaaaaaaaaam jakieś zaległe zdjęcia :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Ale ostrzegam,że niedźwiedziowe! Quote
Bzikowa Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 Wybaczcie,że nikogo nie odwiedzam,tzn nigdzie nie mam czasu pisać :roll: Wkrótce nadrobię,obiecuję :loveu: Quote
Ppx Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/2010/10-6.jpg super :loveu: Quote
olifka Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 no właśnie weekendy mi raczej pasują, bo w tygodniu to mi szkoła normalnie żyć nie daje:shake: ten weekend może być, bo w przyszłym chyba znowu psa nie mam ;) a do schroniska to jeżdżę do azylu pod psim aniołem w Falenicy bo najbliżej i dobry dojazd jest :) Quote
Kashdog Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Bezik jak zwykle świetny :) Taki wariatuńcio :diabloti: Mam nadzieję, że jeszcze kiedyś tutaj zawitasz :cool3: Quote
Pieseczkowo Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 UWIELBIAM UWIELBIAM! :D skorociocia A tak bardzo chce :P to odzywam sie na face Quote
Evelynkaa Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/2010/01-7.jpg Ech ale my lubimy bardzo niedzwiedzie :D tym bardziej że wyglądają mimo wszystko proporcjonalnie o czym świadczy dobry trimming, ja po miesiącu już muszę robić poprawki :P Quote
Czarna_Owieczka Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Bzikowa napisał(a):wygląda na nich profesjonalnie, nie to co w rzeczywistości :p :mdleje: dla mnie Bezik jest perfecto w każdym calu :loveu: Quote
Pieseczkowo Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Anka jak zwykle pewnie baluje albo śpi :P Quote
Guest papillonek Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 to najśliczniejszy westie jakiego widzałam:laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2:Zapraszam do galerii papillonka w grupie 9 wszystkich westomaniakow i autorkę tematu:thumbs::thumbs: Quote
Yuveza Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Piękniusi Westik, zapraszam do mojej galerii (link w podpisie):razz: wszystkich westomaniaków :loveu: Quote
anetta Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Zaroślak :lol: Ale przynajmniej wesolutki ten zaroślak :multi: Quote
Bzikowa Posted January 16, 2011 Author Posted January 16, 2011 A ja znowu zapomniałam o Dogomanii :oops: Starzeję się :lol: Dziękujemy wszystkim za komplementy ;) Bezik żyje i ma się dobrze, ostatnio doskwiera mu drobne adhd bo nie mam zbyt wiele czasu na długie spacery i na treningach zachowuje się jakbym go czymś naćpała :lol: No i zgłosilśmy się wreszcie na zawody, juz tak dawno nie byliśmy :multi: więc 12 lutego jedziemy na kwalifikacje, gdzieś pod Wrocławiem ;) Nie mam żadnych nowych zdjęć a przy obecnej pogodzie nawet nie będę próbowała ich robić :eviltong: poza tym zarośliśmy znowu... :oops: Na treningach też nikt nie foci bo biegamy od dłuższego czasu już na hali :cool3: Także ten. Do napisania :lol: Pozdrawiamy wszystkich! Quote
Recommended Posts