Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Sznaucerka-Balbina']o kurde to ty teraz na mojej dzielni mieszkasz tylko że ja z saskiej kępy dziewczyna jestem :cool3:

To kiedy na spacer ? :D
I co z Waszym adżility? :p

Parę zdjęć z treningu sprzed paru tygodni :) Robiła Natalia od Tosi :razz:

Posted

to ja się pytam kiedy na spacer:cool3:

co do agility to się nic z miejsca nie ruszyło. starsi tak mniej więcej co 2, 3 tygodnie zabierają Balbi na działkę na mazury na weekend więc nawet nie ma jak regularnie pobiegać. kombinuje cały czas, jednak kiepawo to idzie. Ale przynajmniej schroniskowe psiaki mają więcej spacerków:loveu:

Posted

Bezik wygląda jak west nie jak niedzwiedz bądz ryś :P tylko te czarny nogi nic a nic nie pasują do westika może teraz ania chce miec szkocika :D Zaczynam widzieć w tych oczkach trochę mojego Kleksika.Może oni na starość zaczną byc do siebie podobni :P

Posted

Czarna_Owieczka , ja też lubię sportowe fotki mojego psa :D wygląda na nich profesjonalnie, nie to co w rzeczywistości :p

Mudik , nooo teraz Cavano się lansuje przezroczystym tunelem, czaderski jest! :p

Evelynkaa , w sumie ta przezroczystosc niewiele zmienia dla zaawansowanych psów ale rzeczywiście początkującym pieskom jest tam pewnie bardziej komfortowo niż w ciemnych tunelach :)
No Bezik był odfutrzany tak z miesiąc temu ;) już znowu trochę zarasta ;)

Oliwkaaa a kiedy masz czas? moze w jakis weekend? :)
Dupa z tym Waszym agility ;/ A do jakiego schroniska jezdzisz?

Dominika no czasem widać w nim westa :D a łapki wcale nie były brudne jak na jego umiejętności ;)
Trzeba jakiś braterski spacer wykminić ja Ci mówię! Zapraszam do Skaryszaka :)

Maaaaaaaaaam jakieś zaległe zdjęcia :crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Ale ostrzegam,że niedźwiedziowe!

Posted

no właśnie weekendy mi raczej pasują, bo w tygodniu to mi szkoła normalnie żyć nie daje:shake: ten weekend może być, bo w przyszłym chyba znowu psa nie mam ;)
a do schroniska to jeżdżę do azylu pod psim aniołem w Falenicy bo najbliżej i dobry dojazd jest :)

Guest papillonek
Posted

to najśliczniejszy westie jakiego widzałam:laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2:Zapraszam do galerii papillonka w grupie 9 wszystkich westomaniakow i autorkę tematu:thumbs::thumbs:

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

A ja znowu zapomniałam o Dogomanii :oops: Starzeję się :lol:
Dziękujemy wszystkim za komplementy ;) Bezik żyje i ma się dobrze, ostatnio doskwiera mu drobne adhd bo nie mam zbyt wiele czasu na długie spacery i na treningach zachowuje się jakbym go czymś naćpała :lol:
No i zgłosilśmy się wreszcie na zawody, juz tak dawno nie byliśmy :multi: więc 12 lutego jedziemy na kwalifikacje, gdzieś pod Wrocławiem ;)

Nie mam żadnych nowych zdjęć a przy obecnej pogodzie nawet nie będę próbowała ich robić :eviltong: poza tym zarośliśmy znowu... :oops:
Na treningach też nikt nie foci bo biegamy od dłuższego czasu już na hali :cool3: Także ten. Do napisania :lol:

Pozdrawiamy wszystkich!