Infortune. Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 [quote name='Bzikowa'] Chciałam też ambitnie zrobić w końcu wchodzenie do miski ale westik uznał , że to wykluczone i najpierw z 2 łapami w misce obracał się zawzięcie tylnymi łapciami wokół niej a potem wpadł na genialny pomysł drapania (MEGA zawzięcie) przednimi łapkami w dno miski wydając dziwne dźwięki. Dosłownie RAZ kliknęłam mu to zachowanie a potem jak pokazałam mu miskę - wiedział co ma robić... Cholerny terier, jak mu się coś spodoba to się nauczy w mig, a jak mu coś nie pasuje to nie ma bata :mad: U nas było tak samo, w końcu suka przekonała się, że wejście wszystkimi czterema łapami do miski jest fajne, ale siadanie w niej jeszcze lepsze. :lol: Zmniejszyłam miskę, ale na początku i to niewiele pomogło było nadal siadała z tymże micha się przewracała i chyba to oduczyło ją sadzania tyłka na brzegach.:diabloti: http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/spacerki/206.jpg Śliczny porter. :loveu: Strasznie spodobał mi się wasz kaczuszkowy ID, aż zamówiłam taki sam. Jaki macie rozmiar? Mały czy średni? Quote
Unbelievable Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Bzikowa napisał(a):Aaaaa teraz ogarniam :cool3: to się kurna magia internetu nazywa... No właśnie a ja z Bezem ostatnio sporo ćwiczyłam wskakiwania na rączki w miarę płynnie i jakoś mu się spodobało :loveu: ale chyba go to nadwyrężyło. Ogółem wygląda na przetrenowanego. Głupia pańcia :shake::mad: Chciałam też ambitnie zrobić w końcu wchodzenie do miski ale westik uznał , że to wykluczone i najpierw z 2 łapami w misce obracał się zawzięcie tylnymi łapciami wokół niej a potem wpadł na genialny pomysł drapania (MEGA zawzięcie) przednimi łapkami w dno miski wydając dziwne dźwięki. Dosłownie RAZ kliknęłam mu to zachowanie a potem jak pokazałam mu miskę - wiedział co ma robić... Cholerny terier, jak mu się coś spodoba to się nauczy w mig, a jak mu coś nie pasuje to nie ma bata :mad: wskakiwanie na rączki też u nas bez problemu się odbywa ;) tylko się to jemu nie podoba :evil_lol: gram też na początku tak drapał, ale wbrew wszelkim zasadom klikerowym panującym na swiecie mówiłam NIE- i przestał :evil_lol: teraz mamy już prawie 4 łapy w pudełku o średnicy 10cm :cool3: Quote
Cavy Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/spacerki/206.jpg świetnie wygląda w niebieskim. :loveu: Quote
Bzikowa Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 Agmarek - dzięki:loveu: a co do sznaucerów to one chyba mają w sobie coś z terriera, mają fajne charakterki chociaż ja nie przepadam za nimi wizualnie ;) skąd jest Twój Corsik? Zaniedbany jest chłopak zdjęciowo w galerii Szansy:razz: Infortune - witamy! :multi: Mi się wydaje, że on po prostu ma fizyczny problem ze zmieszczeniem wszystkich łapek w małej misce i dlatego znalazł lepszy sposób na sztuczkę z miską:loveu: i chyba nie będę go już prosić żeby się zmieścił ;) i tak sztuczek na świadomość ciała potrafi ho ho i jeszcze trochę. Albo zrobimy wchodzenie do miski ale... do takiej duuuuużej :diabloti: co, nie będzie się liczyło? :diabloti: Dzięki! :loveu: Co do kaczuszkowego ID to nie wiem jaki to rozmiar bo nie zamawiałam tych IDów przez allegro a bezpośrednio od wytwórcy (znamy się z Terierkowa) i nie byłam proszona o podanie rozmiaru.;) Tinka - jak pisałam wyżej - ja nie mówiłam mu 'nie' tylko to klikałam bo po prostu z taką radością i determinacją drapał w tę michę... jakbym mu co najmniej miesiąc klikała taką sztuczkę, a on to zrobił zupełnie sam z siebie, jakby mu się lampeczka zaświeciła. Muszę nagrać filmik jak on to robi... Pewnie jakbym chciała mu wyklikać takie drapanie bez jego inwencji to miałabym wielki problem żeby mu pokazać o co mi chodzi :diabloti: Także miskę na razie sobie darujemy. Cavy - dzięki ;) Jeden dzisiejszy Bezik - sztuczka zdychaj - w liściach Quote
Illusion Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Martwy Bez - bezcenny :loveu: :evil_lol:. Co do wchodzenia do miski, to Tośka też drapała albo w zęby chciała brać :lol:. Bzikowa, znasz z Legionowa jakiegoś czarnego sznaucera mini, z przydomkiem "Hebanowa Sfora"? :cool3: Quote
Bzikowa Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 Hihi pierwsze zdanie zabrzmiało nieco makabrycznie! :evil_lol: Nie znam żadnego czarnego sznaucera w Legionowie , tzn tak osobiście żeby gadać z właścicielem :lol: albo 'znam' z widzenia ale o tym nie wiem ;) Raczej nie nawiązujemy znajomości psich na spacerach za często ;) Quote
Evelynkaa Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Bezik w liściach wygląda cudownie, śliczne zdjęcie :p Nadaje się na konkurs fotograficzny "złota jesień" hehe Quote
Infortune. Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Tylko się obok niego rzucić w te liście i tulić! :evil_lol: Quote
Illusion Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Bzikowa napisał(a):Hihi pierwsze zdanie zabrzmiało nieco makabrycznie! :evil_lol: Nie znam żadnego czarnego sznaucera w Legionowie , tzn tak osobiście żeby gadać z właścicielem :lol: albo 'znam' z widzenia ale o tym nie wiem ;) Raczej nie nawiązujemy znajomości psich na spacerach za często ;) Zdaje Ci się :siara:. Pytam z ciekawości, bo dowiedziałam się, że moja koleżanka z klasy, która mieszka w Legionowie, ma sznaucera mini. z tej hodowli i tak sobie pomyślałam, że może kojarzysz ;). Trochę się zdziwiłam, jak się dowiedziałam o historii jej psa, że on "papierowy" jest, jakbym była hodowcą i znała sytuację, to bym się poważnie zastanawiała nad sprzedaniem im psa :lol:. Quote
puchu Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/spacerki/1e423e05.jpg :loveu::loveu::loveu: To może przerób drapanie w grani, jak u Arii zrobiłam? Quote
agaciaaa Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/spacerki/1e423e05.jpg śliczny zdechnięty Bezik :lol: Quote
dadiii Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/spacerki/1e423e05.jpg jeeny cudne!! :loveu: :) Quote
Bzikowa Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 [quote name='evelynka']Bezik w liściach wygląda cudownie, śliczne zdjęcie :p Nadaje się na konkurs fotograficzny "złota jesień" hehe Dzięki :lol: [quote name='Infortune.']Tylko się obok niego rzucić w te liście i tulić! :evil_lol: Jakoś nie miałam ochoty wiesz :evil_lol: [quote name='RCookie']Zdaje Ci się :siara:. Pytam z ciekawości, bo dowiedziałam się, że moja koleżanka z klasy, która mieszka w Legionowie, ma sznaucera mini. z tej hodowli i tak sobie pomyślałam, że może kojarzysz ;). Trochę się zdziwiłam, jak się dowiedziałam o historii jej psa, że on "papierowy" jest, jakbym była hodowcą i znała sytuację, to bym się poważnie zastanawiała nad sprzedaniem im psa :lol:. Hmm nie no to Ci raczej nie pomogę. Zwłaszcza, że Legionowo aż takie małe nie jest żebym kojarzyła :evil_lol: [quote name='puchu']http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/spacerki/1e423e05.jpg :loveu::loveu::loveu: To może przerób drapanie w grani, jak u Arii zrobiłam? No nie wiem czy on taki ':loveu:' :eviltong: Ale mi się to podoba jak on tak drapie w dno i chyba dodam komendę jakąś uroczą, tylko jeszcze nie wiem jaką... Na razie tylko raz to klikałam (wtedy jak na to wpadł) więc nie wiem czy np tym razem nie zapomni o drapaniu i nie wymyśli czegoś nowego :evil_lol: [quote name='agaciaaa']http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/spacerki/1e423e05.jpg śliczny zdechnięty Bezik :lol: [quote name='dadiii']http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/spacerki/1e423e05.jpg jeeny cudne!! :loveu: :) Dzięki! :loveu:;) jeszcze jedno z wczoraj, nie wiem co to za mina i poza... Quote
Russellka Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 To jest mina: "Pańcia! Patrz na mnie, jestem uroczy!" :loveu: Quote
Evelynkaa Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Mina z seri: "...i tak Cię dogonie":razz: Quote
Pieseczkowo Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Ja bym powiedziała: -mamo już pedzę,patrz jaką mam chryzanteme:cool3::eviltong::loveu: Quote
Bzikowa Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 Russellka napisał(a):To jest mina: "Pańcia! Patrz na mnie, jestem uroczy!" :loveu: evelynka napisał(a):Mina z seri: "...i tak Cię dogonie":razz: Ciekawe koncepcje :eviltong: Pieseczkowo napisał(a):Ja bym powiedziała: -mamo już pedzę,patrz jaką mam chryzanteme:cool3::eviltong::loveu: Oj bardzo jestem ciekawa co ona tam robi, bo ja nie mam z tym nic wspólnego :lol: chyba akurat się musiał otrzepywać bo tarzaniu w liściach i stąd ta cała ściema :lol::eviltong: Jutro śmigamy do Złotoryi także proszę trzymać kciuki za mojego panicza Bezisława :) Quote
Evelynkaa Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Trzymamy kciuki i czekamy na relacje opowieściowo-fotograficzną :multi: Quote
Pieseczkowo Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Kleniecki i jego Pańcia trzymają kciukasy i pazurki za braciszka Beziczka:lol::lol::lol::lol:Bez is the BEST dog!!!!! Quote
Pestka Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Ja również trzymam kciuki i czekam na relację fotkowa! :) Quote
Infortune. Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Trzymamy kciuki bardzo mocno! :cool3: Quote
Russellka Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Trzymamy kciuki i czekamy na focisze :loveu: Quote
kaskaSz Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Ja również trzymam kciukasy oraz czakam na info i foto :) Pzdr. Quote
Recommended Posts