Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kurcze no , musi być coś na rzeczy skoro dzisiaj nie chciał się bawić w domu... Tego jeszcze nie było... Ucieka na swoje posłanie jakby go coś ewidentnie bolało... :shake:
No i jak ja mam się uczyć teraz no...

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Olusia - dziękuję za palisadowe Bzy :loveu:
Miny ma na nich niezbyt uradowane ale na tych zawodach naprawdę nieźle sobie z palisadkami radził, nawet z tymi dwoma pod rząd w A1 niedzielnym :razz: (to chyba z tego biegu są te zdjęcia...)

[quote name='Mudik']Gratki zawodów, fajna relacja, a to zdjęcie mi sie bardzo podoba!:loveu::loveu:

http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/spacerki/01-3.jpg

Jak przeczytałaś całą to gratuluję bo trochę przydługawa mi wyszła :diabloti:

dzięki!:loveu:

[quote name='*Monia*']I jak tam Bezisław dzisiaj? Może coś na spacerze dorwał ciężkostrawnego albo w kuchni coś spadało? Hexolina mi chorowała po maleńkim kawałku pomidora..

Podejrzewam, że coś na spacerze wpieprzył, albo napił się brudnej wody z kałuży... Albo mam fazę bo ostatnio na botanice się dowiedziałam jakie ciekawe toksyczne żyjątka w kałużach pomieszkują.

W każdym razie jak będę z nim wychodzić późnym wieczorem na sikanie (wtedy go puszczam luzem po osiedlu, jak jest 23 czy 24 to nikogo nie ma) to będzie dostawał kaganiec na ryj, bo jak jest ciemno to i tak nie zauważę jak zacznie coś pochłaniać...

[quote name='border_collie&westie']Dawno nie byłam, fajne fotki :)

[quote name='Russellka']Śliczny palisadowy Bez :loveu:
I przede wszystkim zdrówka!!!

[quote name='ewka i haker']jak tam BEz?

[quote name='Feigned']właśnie, co u białasa?

[quote name='Sznaucerka-Balbina']Bezik zdobywający palisadkę, achh:loveu::loveu:

Zdrówkaa dla mordki!

[quote name='agaciaaa']No i jak Bzikowe zdrówko? Mam nadzieję, że już lepiej.

Dziękujemy za komentarze i życzenia zdrowia :lol: Bezo ma się już praktycznie dobrze, ale w ten weekend odpuściłam mu treningi... :roll: Jeszcze antybiotyk dostaje.

[quote name='Pieseczkowo']Ania z Bezem wyglądają cudnieeee:loveu:A szczególnie Ania w tych swoich agilitowych pozach. Duży całus w czarny ,bzikowy nos!!:eviltong:

Ta, cudnie, moje miny + jego zarośnięcie, mrrr :diabloti:
Całus przekazany!

[quote name='kaskaSz']http://i295.photobucket.com/albums/mm126/ola-art/Final%20PPA%20W-wa%204%2010%2009/DSC_6355.jpg Nie bój się, mamusia cię złapie. :evil_lol:

I jak tak zdrówko?

Mamusia nie złapała :evil_lol:

Zdrówko - patrz wyżej ;)

[quote name='Pieseczkowo']Motylem jestem :eviltong:

Leciutkim jak pióreczko na wietrze :evil_lol:

No, a dziś zabrałam aparat na spacer, mimo, że było szaro, buro i ponura to stwierdziłam, że podejmuję wyzwanie. Chyba ustawiłam za duże iso bo wyszły szumy itd... (a właśnie przed chwilą doczytałam w instrukcji , że mam gdzieś w aparacie funkcję odszumiania na 3 poziomach, będę musiała poszukać:evil_lol: nie ma to jak świadome używanie sprzętu:eviltong:) Ale i tak trochę ich wrzucę :lol:

Mój brzydal zarośnięty tragicznie...

westoskoczek

Posted

Dalej:

pani piłeczki skąpi ostatnio to trzeba się ratować w inny sposób :razz:

wiem, że technicznie do dupy ale podoba mi się na nim mój latający pies:P

Portretos

tak trochę jesiennie

Posted

Foteczki super, mają klimat. :loveu: Bzik zarośnięty rzeczywiście, ale ładnie mu z taką główką włochatą.
Pzdr.

PS. Co studiujesz, bo chyba przeoczyłam?

Posted

Oliwko moja droga możesz ale muszę Cię zmartwić, on już jajek dawno nie ma :evil_lol:

Kasia - dziękujemy :) A główkę i uchole to mu trochę poprawiałam 2 tygodnie temu, bez tego to byłaby masakra...

A studiuję dziennie biologię na UW :)

Kilka odsłon 'Szczęk' :razz:

:evil_lol:

i dla porządnego kontrastu... hop siup

Posted

Feigned toż to żadna nowość, Bzuń to morderca na pełen etat! :P

tutaj wygląda jak zbity pies bo mu kazałam stać w jednym miejscu :lol:

nie ma to jak sobie poobgryzać korę z patysia :razz:

i to koniec ;)

Posted

Ohoho biologia. Ja mam zamiar zdawać na maturze, ale podstawę... Nie wiem czy to dobry wybór. :shake:
Bezika to tylko do filmu dać -setna część ''szczęk" :evil_lol: albo do konkursu na najwspanialszy zgryz. :loveu: