ewelinka_m Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 nadrabiaaam :oops: się pochorowało mi to chociaż mam chwilę na dogo :diabloti: http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/oboz%20cavano/214.jpg szczur :eviltong: jaka uchachana morducha :loveu: http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/spacerki/02.jpg rozkosznie http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/spacerki/016-1.jpg ii jak tam na zawodach?? wracać opowiadać :mad: Quote
Bzikowa Posted September 20, 2009 Author Posted September 20, 2009 Nikt nas nie kocha i nie odwiedza ale poodpisuję na jakieś zaległe posty dobra będę :lol: [quote name='Sorata']do flyballu trzeba aportu, do frisbee też, a agility - jak będzie jakiś kurs dla początkujących to pewnie się zapiszemy, a na razie mam jeden głowny cel - aport :diabloti: tylko się nie denerwuj przy tym aporcie za bardzo... :diabloti: [quote name='Unbelievable']jasne :diabloti: ja ci tylko mówię, że mimo iż będzie ci się podobał, to w żadnym wypadku nie bierz takiego psa, co zabiera zabawkę i idzie do kąta nawapać się nią w samotności, bo to jest właśnie kwintesencja grama :diabloti: Powtórz mi to kiedy będę trochę bliżej zrealizowania akcji:szczeniak niż teraz:evil_lol: zyczę sobie zdjęcia szczurów:loveu:wzięłam aparat ale nie wyjęłam go przez całe zawody bo były na hali i i tak by g wyszło :cool1: a szczury były ale powiem Ci szczerze, że nie za specjalne... [quote name='madzior_ka']Jak wszystko robiłas tak jak ci radzono, czyli wysokie iso, przyslona jak najmniejsza, no a do tego czasy aby zamrozic ruch, niekidy rzeczywiscie jest ciezko przy slabym swietle dlatego jakie sa najdrozsze oiektytwy? a no wlasnie jasne i dlugie czyli idealne do sportu, nawet przykmnięcie do f8 to jest czasem za mało i jak robie nawet na 5-6 ale przy moim wtedy rzadko ostre wychodza dlatego zbieram i zbieram na cos lepszego:) dzięki za rady :wink: [quote name='kaskaSz']http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/spacerki/019-1.jpg To jest najlesze! Nic tylko na tapete ustawić. :loveu: A żebyś wiedziała, że właśnie to jest moja tapeta! :loveu: [quote name='ewelinka_m']nadrabiaaam :oops: się pochorowało mi to chociaż mam chwilę na dogo :diabloti: http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/oboz%20cavano/214.jpg szczur :eviltong: jaka uchachana morducha :loveu: http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/spacerki/02.jpg rozkosznie http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/spacerki/016-1.jpg ii jak tam na zawodach?? wracać opowiadać :mad: ooo nadrabiasz, cześć:diabloti: Na zawodach było strasznie fajnie :multi: Jak zawsze :lol: Bezunia jak zwykle niezastąpiony i kochany! W pierwszym biegu - jumpingu open - zdisował się na hopce omijając koło :mad: ale żadnej zrzutki. W drugim biegu - A1 - zrzucił dwie tyczki z mojej winy :placz: gdyby nie te tyczki to mielibyśmy 3 miejsce bo mieliśmy tylko 1,88 pkt-a za czas:loveu: Ale przez zrzutki wywaliło nas gdzieś dalej. W trzecim biegu - agility open - zrzuciliśmy jedną tyczkę ale ogólnie było całkiem ładnie choć bez podium oczywiście. W czwartym biegu - dodatkowym jumpingu dla terierów, sheltie i IX gr. nie byliśmy brani pod uwagę w klasyfikacji (tzn nie było opcji zostania najlepszym terierem:eviltong:) bo się zdisowaliśmy w jumpingu open. Na zawodach nie zostały wywieszone wyniki tego biegu a i tak nagradzali tylko pierwsze miejsce. Potem wrzucili wyniki na stronkę www i już w Polsce się okazało, że Bezo zajął trzecie miejsce:):razz: No, ale tak naprawdę to jestem zadowolona z tego, że to były zawody na wykładzinie i spodziewałam się, że będzie się rozjeżdżał, ślizgał, zwalniał i demotywował (bo wykładzina na MP w Łącku 08 mu nie podeszła) - a okazało się, że poradził sobie pięknie i bawił się naprawdę przednio - baaardzo radośnie biegał:loveu: zaliczał wszystkie strefy i dość płynnie robił palisadę! :multi: Niestety nie mam filmików żadnych ani zdjęć z tych zawodów:shake: No, a następne zawody za 2 tygodnie w Warszawie (3-4 października) - nasze, cavanowskie - finał PPA , wszystkich Warszawiaków i nie tylko zapraszamy bo będzie dobra impreza, 160 psów, na 2 ringach :cool3: szczegóły na stronie Cavano. Quote
Bzikowa Posted September 20, 2009 Author Posted September 20, 2009 No i mimo, że nas nie lubicie już :eviltong: to wrzucę kilka zdjęć. Byliśmy dziś na spacerku z Dominiką i Kleksem. Zdjęcia wyszły mi tragicznie albo właściwie NIE wyszły :roll: Może dlatego, że zajmowałam się głównie ciągłym przestawianiem ustawień i ich testowaniem :roll: bardziej niż faktycznym foceniem... ale i tak mam kryzys i dalej jestem fotograficznym debilem. Zwłaszcza przerastają mnie tragiczne prześwietlenia, których nie umiem uniknąć :roll: no i robienie zdjęć z wodą w tle - kolory trafia szlag, prześwietla się wszystko, masakra... :placz: No i oczywiście łapanie ostrości. Notorycznie łapię ostrość na np: fragment trawy obok psa :evil_lol: piłkę :evil_lol: jakiś mały nic nie znaczący element... itd:evil_lol: Konstruktywne rady dla debila? :cool3: No to te parę które nie krzyczą aż tak dramatycznie "skasuj mnie!" Chociaż w sumie trochę krzyczą:evil_lol: i to wszystko... Quote
infers Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Czego Ty dziewczyno chcesz od tych zdjęć?:shake: Quote
Junka Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Zdjęcia bardzo fajne. Ale ja się tak głupio zapytam, bo jestem nie w temacie, gdzie byłaś na zawodach? Ostatnio troszkę zaniedbałam, kiedy są jakie zawody, bo mi narazie te info nie jest potrzebne.:oops: Quote
Agmarek Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Bzikowa! To że się ktoś nie odzywa nie oznacza że Was nie lubi, albo nie odwiedza :mad: Ja tu bywam regularnie, bezsłownie i dosłownie :evil_lol: Zdjęcia fajne Ci wyszły, bo obiekt był fotogeniczny :evil_lol: ja jestem fotograficznym debilem, a raczej będę jak się w końcu doczekam porządnego aparatu, a nie pudła które robi szare zdjęcia, albo wcale ich nie robi :oops: masakra :oops: Quote
Pieseczkowo Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 A gdzie kurna moj chłop?Tak ładnie Ci pozował i teraz gdzie jest?:mad:Co mam mu powiedzieć,że ciocia Anie nie ma jego zdjęc!! Zdjęcia są super i nie wiem gdzie jest ten napis skasuj mnie!!Choć i tak tego łobuza Beza trzeba zobaczyć w realu:eviltong: Quote
Bzikowa Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 infers napisał(a):Czego Ty dziewczyno chcesz od tych zdjęć?:shake: żeby były ładniejsze:eviltong: Junka napisał(a):Zdjęcia bardzo fajne. Ale ja się tak głupio zapytam, bo jestem nie w temacie, gdzie byłaś na zawodach? Ostatnio troszkę zaniedbałam, kiedy są jakie zawody, bo mi narazie te info nie jest potrzebne.:oops: Dziękuję:) No w Bratysławie tydzień temu :) Agmarek napisał(a):Bzikowa! To że się ktoś nie odzywa nie oznacza że Was nie lubi, albo nie odwiedza :mad: Ja tu bywam regularnie, bezsłownie i dosłownie :evil_lol: Zdjęcia fajne Ci wyszły, bo obiekt był fotogeniczny :evil_lol: ja jestem fotograficznym debilem, a raczej będę jak się w końcu doczekam porządnego aparatu, a nie pudła które robi szare zdjęcia, albo wcale ich nie robi :oops: masakra :oops: :evil_lol: to tak jak mój stary aparat ale przynajmniej od tamtego nie mogłam więcej wymagać :lol: Pieseczkowo napisał(a):A gdzie kurna moj chłop?Tak ładnie Ci pozował i teraz gdzie jest?:mad:Co mam mu powiedzieć,że ciocia Anie nie ma jego zdjęc!! Zdjęcia są super i nie wiem gdzie jest ten napis skasuj mnie!!Choć i tak tego łobuza Beza trzeba zobaczyć w realu:eviltong: A Ty mi tutaj bez fochów tylko zajrzyj do galerii Kleksa :lol: Łobuza? Dlaczego łobuza? :evil_lol: Chciał tylko zrównać z ziemią całą faunę Parku Skaryszewskiego :evil_lol: całe szczęście, że wiewiórki chodzą po drzewach... Quote
Junka Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Aaaa i co ty dopiero teraz relacje robisz? Myślałam, że w ten week gdzies byłaś. :razz: Quote
Pieseczkowo Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Tak widziałam fotasy i bardzo Ci za nie dziekuję:lol: Bezik chyba juz ma u mnie taka ksywe łobuziak:eviltong: Quote
Unbelievable Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 [quote name='Bzikowa'] No, a następne zawody za 2 tygodnie w Warszawie (3-4 października) - nasze, cavanowskie - finał PPA , wszystkich Warszawiaków i nie tylko zapraszamy bo będzie dobra impreza, 160 psów, na 2 ringach :cool3: szczegóły na stronie Cavano. mam przyjść? bo w warszawie pewnie będę :diabloti: tylko trza mi będzie wytłumaczyć gdzie i jak mam iść, od okolic metra pole mokotowskie/centrum, no i raczej będę po 13:razz: chyba że się skończą przez 16, to będę od początku : P Quote
ewelinka_m Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 faktycznie zdjecia masakraaa :diabloti: nie da się na nie patrzeć... :shake: też bym chciała tak nie umieć focić :eviltong::eviltong: http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/spacerki/08-1.jpg :loveu: gratulejszyn za zawody!! kurde ciągle, żałuję, że was nie spotkałam na dcdc :mad: byliście w ogóle? w sobotę pogoda byla totalnie beznadziejna, więc się nie zdziwię, jak wam się nie chciało :evil_lol: Quote
Bzikowa Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 Tinka: No jasne, wpadaj , zapraszamy :wink: Teraz Ci nie wytłumaczę jak dojechać bo nie dojeżdżałam tam komunikacją ale poszukam jakiejś mapki czy instrukcji dojazdu sprzed roku, bo ktoś tam takie coś zrobił, jak znajdę to podeślę. :) Co do godzin to planujemy skończyć właśnie ok. 16, będą 2 ringi więc stosunkowo niedużo psów na ring. Początek w sobotę o 9 , w niedzielę o 8. A będziesz w Warszawie w oba dni? Ewelinka: W sobotę nie dotarłam :P a w niedzielę byłam chwilę ale nigdzie Cię nie widziałam i stwierdziłam, że po sobocie nie chciałaś znowu moknąć. Czyli jednak byłaś a ja jestem ślepcem? :shake: To wpadaj na nasze zawody agilitowe za 2 tygodnie!!! Quote
Unbelievable Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Bzikowa napisał(a):Tinka: No jasne, wpadaj , zapraszamy :wink: Teraz Ci nie wytłumaczę jak dojechać bo nie dojeżdżałam tam komunikacją ale poszukam jakiejś mapki czy instrukcji dojazdu sprzed roku, bo ktoś tam takie coś zrobił, jak znajdę to podeślę. :) Co do godzin to planujemy skończyć właśnie ok. 16, będą 2 ringi więc stosunkowo niedużo psów na ring. Początek w sobotę o 9 , w niedzielę o 8. A będziesz w Warszawie w oba dni? jak ktoś się mną zaopiekuje :evil_lol: to przyjdę :cool3: będę raczej w sobotę, jestem co tydzień ;) Quote
ewelinka_m Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Bzikowa napisał(a): Ewelinka: W sobotę nie dotarłam :P a w niedzielę byłam chwilę ale nigdzie Cię nie widziałam i stwierdziłam, że po sobocie nie chciałaś znowu moknąć. Czyli jednak byłaś a ja jestem ślepcem? :shake: To wpadaj na nasze zawody agilitowe za 2 tygodnie!!! byliśmy i w sobotę i w niedzielę od początku do samego końca :diabloti: /siedziałam tam w loży vipów:evil_lol::evil_lol: przy namiotach/ też Cię szukałam, rozglądałam się za czymś białym i ogólnie za Tobą...ale z moim wzrokiem...potem się kapłam, że zapomniałam zostawić swój nr :mad: a byłam w koszulce z westkiem :P niee kuś mniee tą wawą :evil_lol: Quote
Russellka Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Cześć Bziki! :loveu: Wy biegacie w Cavano tak? Mam takie pytanie. Czy do waszego klubu można przyjechać od tak sobie poćwiczyć, czy TRZEBA być członkiem klubu? Bo może kiedyś by mi się udało wpaść... A Bziku jest przekochany, fotki są piękne!!!! :loveu::loveu::loveu::multi: Quote
Bzikowa Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 Unbelievable napisał(a):jak ktoś się mną zaopiekuje :evil_lol: to przyjdę :cool3: będę raczej w sobotę, jestem co tydzień ;) wystosowałam pw :eviltong: ewelinka_m napisał(a):byliśmy i w sobotę i w niedzielę od początku do samego końca :diabloti: /siedziałam tam w loży vipów:evil_lol::evil_lol: przy namiotach/ też Cię szukałam, rozglądałam się za czymś białym i ogólnie za Tobą...ale z moim wzrokiem...potem się kapłam, że zapomniałam zostawić swój nr :mad: a byłam w koszulce z westkiem :P niee kuś mniee tą wawą :evil_lol: W loży vipów, no ładnie :shake: Myślisz, że ja się tam Ciebie spodziewałam?:diabloti: Ja siedziałam w namiocie z ozikowcami, tak wyszło jakoś. No trochę głupio zrobiłyśmy, że nie dałyśmy sobie nr-ów... nooo ale do Ciebie też mogę wystosować odpowiednie pw jak dotrzeć na nasze zawody :evil_lol: wbijaj! tym razem dasz mi swój nr i się uda zobaczyć :lol: Russellka napisał(a):Cześć Bziki! :loveu: Wy biegacie w Cavano tak? Mam takie pytanie. Czy do waszego klubu można przyjechać od tak sobie poćwiczyć, czy TRZEBA być członkiem klubu? Bo może kiedyś by mi się udało wpaść... A Bziku jest przekochany, fotki są piękne!!!! :loveu::loveu::loveu::multi: Hmmm nie wiem czy można przyjechać 'tak sobie' poćwiczyć :razz: najlepiej napisz na maila podanego na stronie albo zadzwoń na podany tam nr i zapytaj, ja Ci na takie pytanie nie odpowiem bo się tym nie zajmuję :lol: Bezo dziękuje:loveu: Quote
ewka i haker Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 za dobrze masz po bratysławie sie wozisz Quote
Olusia Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/spacerki/08-1.jpg Oo :loveu: To jest miodzio! :loveu: Ja się może w W-wie pojawię, ale to nic pewnego- zresztą pisałam niedawno ;) Quote
Bzikowa Posted September 22, 2009 Author Posted September 22, 2009 Ewka - no nie ukrywam, na zawodach w Bratysławie było super :razz: i już niecałe 2 tygodnie do Warszawy:loveu: będziesz w końcu czy nie? Ola - cieszę się, że się podoba! :) pisałaś pisałaś i mam nadzieję, że wpadniesz! Quote
ewelinka_m Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 [quote name='Bzikowa'] W loży vipów, no ładnie :shake: Myślisz, że ja się tam Ciebie spodziewałam?:diabloti: Ja siedziałam w namiocie z ozikowcami, tak wyszło jakoś. No trochę głupio zrobiłyśmy, że nie dałyśmy sobie nr-ów... nooo ale do Ciebie też mogę wystosować odpowiednie pw jak dotrzeć na nasze zawody :evil_lol: wbijaj! tym razem dasz mi swój nr i się uda zobaczyć :lol: [/quote] też się siebie tam nie spodziewałam :diabloti: w ogóle o tym, że nie zostawiłam swojego nr to pomyślałam w drodze :mad: zabrakło czasu na dogranie szczegółów. najdłużej siedzieliśmy pod tym namiotem głównym, a na ogłaszaniu wyników stałam na przeciwko tego :eviltong: nie kuś tak nie kuuuuś, bo jeszcze wsiądę w pociąg :evil_lol: Quote
Bzikowa Posted September 23, 2009 Author Posted September 23, 2009 Ewelinka - no to dupa nam wyszła ze spotkania :eviltong: ale możemy to nadrobić jak wsiądziesz w pociąg i przyjedziesz 3-4 na nasze zawody :loveu: co Ci szkodzi, matura jeszcze daleko :evil_lol: Ewka - no to szkoda, że Was nie będzie.. Quote
*Monia* Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 A ze mną się spotkasz na zawodach? :evil_lol: Muszę tylko wetki zapytać czy tydzień po szczepieniu mogę sryla na imprę ciągnąć :roll: [SIZE="1"](chociaż z Hexą żadnej kwarantanny nie było i nawet na wsi się szlajała z psami - socjal byl priorytetem po takiej matce..) [/SIZE] Chcialam napisać, że odwiedzam Was regularnie, ale jak zwykle nie piszę :roll:. [url]http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/spacerki/11.jpg[/url] - biedny Bezio ma minę katowanego westika... ;) Quote
Unbelievable Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 [quote name='*Monia*']A ze mną się spotkasz na zawodach? :evil_lol: Muszę tylko wetki zapytać czy tydzień po szczepieniu mogę sryla na imprę ciągnąć :roll: [SIZE="1"](chociaż z Hexą żadnej kwarantanny nie było i nawet na wsi się szlajała z psami - socjal byl priorytetem po takiej matce..) [/SIZE] Chcialam napisać, że odwiedzam Was regularnie, ale jak zwykle nie piszę :roll:. [url]http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/spacerki/11.jpg[/url] - biedny Bezio ma minę katowanego westika... ;)[/QUOTE] ja chcę, ja:multi: pomęczę szczyla:roll::evil_lol: Quote
Recommended Posts