Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bzikowa napisał(a):

To był obóz klubowy więc jak sama nazwa wskazuje jest otwarty w zasadzie tylko i wyłącznie dla nas, klubowiczów. Organizujemy go sami dla siebie, co roku w tym samym miejscu od paru lat.

Są inne obozy, na które mogą jeździć ludzie 'niezrzeszeni' początkujący - chociażby Fort takie organizuje. W tym roku było też parę innych.

tak właśnie myślałam :cool3:

a zdjęcia są świetne, nie wiem czemu narzekasz :diabloti:

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='RCookie']Protestować?! :-o A to niby czemu? :mad:
Te ostatnie zdjęcia chyba najlepiej wyszły :).

Bo tak wrzucam i wrzucam ... :lol:

[quote name='Unbelievable']tak właśnie myślałam :cool3:

a zdjęcia są świetne, nie wiem czemu narzekasz :diabloti:

sratatata :evil_lol:

[quote name='Pieseczkowo']Aniu Twoje dzieciaki były suppppppeeeerrrrr:loveu:

dzieciaki owszem:loveu:

[quote name='miroszki']Sunieczka ma bardzo ładną obróżkę... Akurat w tej chwili zwróciłam przede wszystkim uwagę własnie na nią ;)
Pozdrawiam Cię słonecznie Aniu!

Muszę się przyznać, że to BYŁA obróżka Bezika. Night przyjechała ze swoim komplecikiem, innym, ale po prostu musiałam jej ten ordynarny róż założyć, nie mogłam inaczej! :lol: A obróżka BYŁA Bezika bo na obozie dokonała się transakcja i różowa obróżka + smycz jest już Anety, a właściwie jej Kluchy.:loveu:

Dziękuję za pozdrowienia, nawzajem!

[quote name='hovomaniaczka']http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/oboz%20cavano/66.jpg
Urbanizacja!
http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/oboz%20cavano/70.jpg
Sliczna mordka:loveu:

A czemuż urbanizacja?:lol:

:loveu:

[quote name='ewelinka_m']też nie wiem,czemu tak narzekasz bo fotki są naprawdę super :mad:
to mi sie strasznie podoba:
http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/oboz%20cavano/52.jpg

noo to jestem dumna z Beza,że odważył się wleźć do wody :loveu:

http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/oboz%20cavano/57.jpg

Najti jest obłędna :loveu:

po raz kolejny sratatata :diabloti:

dzięki:loveu: Najt rzeczywiście jest superowa! I jaki z niej wodny westik:loveu:

Czy mogę wrzucić jeszcze więcej zdjęć?:razz:

Posted

W takim razie mały przerywnik od moich zdjęć - zdjęcia agilitowe autorstwa Jurka ;) Więcej zdjęć treningowych będzie jak uda mi się dostać płytkę ze zdjęciami ludzi z klubu ;)

Lecim.

Posted

Agacia - dzięki:loveu: nie, akurat w tym momencie nie drze japy tylko się na mnie gapi bo chyba coś tam do niego nadawałam :lol:

Mudikowa - dziękuję;) chociaż ja jestem umiarkowanie zadowolona,nie ze sprzętu tylko z mojego braku ogarnięcia ze sprzętem... ale będę walczyć:evil_lol:

Hov - dzieny :lol:

Kashdog - witam nowego gościa ;) Bezo dziękuje za komplement :loveu: Co do agility to masz rację... Twoja suczka wydaje się być do tego stworzona:loveu:

Zdjęcia białasów będą za chwilę, ostatnia część z obozu ;)

Posted

[quote name='Bzikowa']

Kashdog - witam nowego gościa ;) Bezo dziękuje za komplement :loveu: Co do agility to masz rację... Twoja suczka wydaje się być do tego stworzona:loveu:

Zdjęcia białasów będą za chwilę, ostatnia część z obozu ;)

O tak. Na spacerach staramy się pokonywać wszystko co nam na drodze stanie do tego Fifi jest strasznie skoczna...aleee może KIEDYŚ w Kielcach zorganizują jakiś klub agility, chociaż myślę, że będziemy musiały sobie troche poczekać

Posted

Odpisałam Wam na poprzedniej stronie:razz:

Kashdog - to czas wziąć sprawy w swoje ręce, na pewno w Kielcach znajdziecie zainteresowane osoby ;) Nasz klub zaczynał tak, że sobie dziewczyny same zrobiły prowizoryczne przeszkódki z PCV i woziły na każdy trening bo nie było ich gdzie schować podobno. A wcale bardzo dawno to nie było bo jakieś 7-8 lat temu ;)A teraz już od kilku lat mamy profesjonalne przeszkody, już 2 raz organizujemy zawody... Także chcieć to móc!!! Tylko wystarczy znaleźć zapalonych ludzi i skrawek terenu! Trzymam kciuki :cool3:

A teraz zdjęcia, dalsza część nie-agilitowa z obozu ;)

Bezik z patysiem

Nightwish, Ashka i Speed (Bez był w tym czasie na smyczy bo usiłował dorwać Speedka:shake:

Sama Najt

Najt i Ashka

Posted

Trochę Bezowca

Trochę pofrizbowaliśmy pożyczonymi-dużymi dyskami - i powiem Wam, że nawet kilka razy złapał to-to w locie:p ale fotka żadna nie wyszła:evil_lol:

te 2 robiła moim aparatem Zuzia od szelciaków

Posted

[quote name='*Monia*']http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/oboz%20cavano/137.jpg - jaka mina :evil_lol::evil_lol:
Ale Ashka urosła :-o

Mina wyraża delektowanie się przepysznym patysiem :evil_lol:
No Ashka urosła ale z niej jest napraaaawdę super sunia:loveu:mówiłam ja, nielubiąca owczarków:evil_lol:

Nikt więcej nie ogląda :mad:ale wrzucę i tak, w przestrzeń:eviltong:

Bezik z mordem w oczach:shake: i Speedek... Bezik uwielbia po prostu ganiać takie włochate pieski... ale pani mu to udaremnia:evil_lol:

Bezo zafrizbowany