Feigned Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 oo, widzę, że nowy aparat masz, gratuluję. :loveu: też chciałam tego olympusa, ale wyszło inaczej.. :eviltong: zaprzyjaźniaj się z nim szybko i dawaj dużo zdjęć :razz: Quote
Mudik Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 FAjne zdjęcia i nie ustawiał reszty białych, czy to wszystko suczki? powodzenia w Sopocie, zazdroszczę Wam zawodów,ale tym razem wybrałam inną imprezę:razz::razz::lol::p Quote
Kinia Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Gratuluję lustra! Czekam na zdjęcia:) Powodzenia w Sopocie! Quote
ewelinka_m Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 trzymam kciuki za sopot!!! :multi::multi::multi: :loveu: Quote
Olusia Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Powodzenia w Sopocie :loveu: Dużo fot napstrykać proszę :D Quote
agaciaaa Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Trzymam kciuki ;) http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/Alaya_zdominowana.jpg świetne :lol: Quote
Foxowa Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Gratuluje lustra i czekam na wieści z Sopotu :multi::multi: Quote
hovomaniaczka Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Dobra Anka wstawaj!!!! Ile mozna spac!? Bezik na pewno juz sie wyspal, a ty co? :evil_lol: Quote
Bzikowa Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 Wrócilim :lol: Żyjemy, prawie odespaliśmy. Wyjazd był super, zawody również. :loveu: Bezik oczywiście bez spektakularnych sukcesów ale: - nie zrzucił żadnej tyczki na całych zawodach!!! - zaliczył wszystkie strefy - w sobotnim jumpingu open, gdyby nie jedna odmowa na slalomie to mielibyśmy 3 miejsce :crazyeye: bo za czas dostaliśmy tylko 4 pkt karne a wszystkie psy oprócz dwóch pierwszych miejsc miały co najmniej po jednym błędzie/odmowie ( = 5 pkt) , także jestem zła na siebie, że mu schrzaniłam to wejście w slalom - reszta openowych biegów na czysto :loveu: tylko oczywiście trochę za czas karnych... - cała reszta wejść w slalom poprawna! Ogólnie maleństwo było okrutnie dzielne :loveu: Biegało z wielką chęcią i zaangażowaniem mimo tragicznego upału!!! Widzę poprawę biegając z nim. To jego 4 zawody w openach i z zawodów na zawody czuje się pewniej i biega lepiej :multi: teraz tylko trenować - a ku temu sprzyjające okoliczności bo za niecałe 2 tygodnie jedziemy na nasz klubowy obóz :loveu: to już będzie nasz trzeci :) Jestem bardzo zadowolona i dumna z mojego dziecięcia:loveu: Skaszaniliśmy tylko oba egzaminy A1 ale oba z mojej winy. Jeden - Bezik skoczył koło ze złej strony, drugi - dis za czas :crazyeye: ale nie przejmuję się bo czas standardowy był taki, że tylko 3 psy nie miały za niego disa, a tylko jeden w ogóle się zmieścił... sędzia poszalał :roll: Oprócz tego Bezo w końcu widział morze!!! Nie wszedł cały do wody bo on ogólnie pływakiem nie jest ale nie bał się zbytnio fal i bawił się tuż przy nich tzn aportował piłeczkę, frisbee i patyki :) Będą zdjęcia ale to jak się uporam z tymi, które robiłam na zawodach wypróbowując dzielnie lustrzankę. ;) Jak ktoś chce popatrzeć to są w dziale agility-zawody, na wątku bałtyckich zawodów agility ;) A tymczasem daję parę zdjęć Bezika z tych zawodów:) Autorka: Anna Skaja :loveu: Quote
Bzikowa Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 I jeszcze autorstwa Zuzi od Ghandiego Na razie tylko tyle nam zrobiono ;) Ach, i zapomniałabym, jeden filmik! Z sobotniego pierwszego biegu - egzaminu A1 - dis - przez to cholerne koło. I tak sobie patrzę na ten filmik i stwierdzam, że ja biegam tak od niechcenia troszkę, pochylam się i w ogóle styl paralityka uprawiam :evil_lol: Ech, a od psa to wymagam :eviltong: Proszę: YouTube - A1 Anna&Bezik, Sopot 2009 Quote
Illusion Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Super fotki i filmik też! ;) Na kolejnych zawodach będzie już tylko lepiej :). A ja mam takie pytanie z innej beczki, Wy macie IDy z plexi, te półprzezroczyste w kolorze fioletowym? Quote
hovomaniaczka Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Beziatko biegalo super! My obie na torze sie wyglupiamy :P Tylko taki biedny byl jak sie po palisadzie zsuna w dol.... :) Quote
Mudik Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 jaki przystojniak!:loveu::loveu: http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/zmniejszone/P8087984.jpg jak ja Ci zazdroszczę obozu, ale coś za coś;);) Quote
Foxowa Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Wszystko pięknie i fajnie tylko to koło. A tak cudnie :loveu: Quote
ewelinka_m Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 zajebiaszcze :loveu: uśmiech pełną gębą http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/zmniejszone/P8087980.jpg Quote
Feigned Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 super zdjęcia, filmik też :loveu: Bez jak zawsze uśmiechnięty :cool3: Quote
Inkaa Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Mam wasze dwa filmiki YouTube - ANIA&BEZIK Sopot 8-9.08.2009 YouTube - ANIA&BEZIK Sopot 8-9.08.2009 Quote
kaskaSz Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Gratuluje zapału i wytrwałości. Śmiesznie wyglądało z tym kołem, jak mu się nie chciało skoczyc przez nie. :evil_lol: Ale Bezik jest dzielny i się stara. :) Na palisadzie (?) to widać jak się wspina za wszelką cenę. Pzdr. Quote
madziorna Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/zmniejszone/P8087984.jpg => Ja go po prostu uwielbiam :loveu: Aniu, ja muszę Ci się do czegoś przyznać. Podczas CACIB Warszawa w połowie lipca chyba Cię widziałam w niedzielę przy ringu westów, ale... wstydziłam się podejść. A jakbyś mnie nie poznała? Głupio by mi było :oops: A może będziesz na krajówce we wrześniu w Wa-wie? Wprawdzie west'y są w piątek, a cc w sobotę, ale może jakoś uda się spotkać? Bardzo chciałabym poznać Ciebie i Twojego Beza :roll: Quote
Bzikowa Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 Kinga, dzięki za filmiki. :) [quote name='RCookie']Super fotki i filmik też! ;) Na kolejnych zawodach będzie już tylko lepiej :). A ja mam takie pytanie z innej beczki, Wy macie IDy z plexi, te półprzezroczyste w kolorze fioletowym? Dzięki! Musi być lepiej! Tak, mamy takie półprzestroczyste ID, już ktoś o to pytał, mamy 4 takie, w różnych kolorach, z allegro. [quote name='hovomaniaczka']Beziatko biegalo super! My obie na torze sie wyglupiamy :P Tylko taki biedny byl jak sie po palisadzie zsuna w dol.... :) Dziękujemy:loveu: No , pierwszy raz mu się zdarzyło się zsunąć, w niedzielnym A1... Ale cieszę się, że po prostu się zsunął - a nie zrezygnował! Walczył do końca tylko go dupeczka przeciążyła:evil_lol: [quote name='Mudik']jaki przystojniak!:loveu::loveu: http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/zmniejszone/P8087984.jpg jak ja Ci zazdroszczę obozu, ale coś za coś;);) prawda?:loveu: to zdjęcie jest prześliczne! masz czego zazdrościć! a Wy macie już gdzie regularnie trenować w Łodzi? [quote name='Foxowa']Wszystko pięknie i fajnie tylko to koło. A tak cudnie :loveu: No koło pechowe ale w końcu skoczył. A potem jeszcze chciał do niego zwiać , no bo przecież się nauczył to trza się polansować :evil_lol: [quote name='ewelinka_m']zajebiaszcze :loveu: uśmiech pełną gębą http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/zmniejszone/P8087980.jpg [quote name='Feigned']super zdjęcia, filmik też :loveu: Bez jak zawsze uśmiechnięty :cool3: [quote name='kaskaSz']Gratuluje zapału i wytrwałości. Śmiesznie wyglądało z tym kołem, jak mu się nie chciało skoczyc przez nie. :evil_lol: Ale Bezik jest dzielny i się stara. :) Na palisadzie (?) to widać jak się wspina za wszelką cenę. Pzdr. Dziękujemy!:loveu: [quote name='madziorna']http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/zmniejszone/P8087984.jpg => Ja go po prostu uwielbiam :loveu: Aniu, ja muszę Ci się do czegoś przyznać. Podczas CACIB Warszawa w połowie lipca chyba Cię widziałam w niedzielę przy ringu westów, ale... wstydziłam się podejść. A jakbyś mnie nie poznała? Głupio by mi było :oops: A może będziesz na krajówce we wrześniu w Wa-wie? Wprawdzie west'y są w piątek, a cc w sobotę, ale może jakoś uda się spotkać? Bardzo chciałabym poznać Ciebie i Twojego Beza :roll: Byłam tam, byłam, chociaż niedługo ;) Trzeba było podejść, skojarzyłabym! Chociaż ja też jak nie jestem pewna czy ktoś mnie rozpozna (kogo nie znam w rzeczwistości) to rzadko podchodzę, chyba, że się wcześniej umówię. Także luz! ;) A Beza to raczej nie poznasz na wystawie bo on wyciachany i nie zabieram go na wystawy (w ogóle rzadko jeżdżę, tylko jeśli jest gdzieś blisko...). W Warszawie we wrześniu mnie nie będzie bo jedziemy z Bezem na zawody na Słowację - Mistrzostwa Terierów :) Ale może będziesz w Warszawie w październiku? 3-4 organizujemy zawody na Fortach Bema, zapraszamy do oglądania.;) Quote
Bzikowa Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 Odpisałam Wam na poprzedniej stronie. A teraz czas na zdjęcia :lol: Najpierw fotki z mini spacerku po Hipodromie sopockim - gdzie miały miejsce zawody :) Bezik jak zobaczył przestrzeń i się wyluzował (było już pod wieczór) to dostał swojej klasycznej głupawki i zaczął biegać z prędkościa światła wokół nas :lol: No ale zdjęcia mam bardziej stateczne, jak już się w miarę uspokoił ;) Quote
Bzikowa Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 Bez z towarzyszami podróży - dalmatynką Miką i jamniczką Fridą Quote
Bzikowa Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 na końskiej przeszkodzie :) nie wiem dlaczego ale podoba mi się to zdjęcie no to schodzimy (TAK, skoczył stamtąd, idiota :splat:) na koniec dziewczyny - Frida i Mika jestem zadowolona z aparatu ale muszę się jeszcze sporo nauczyć... :wink: Mam jeszcze fotki plażowe - ale to jutro :D Quote
Illusion Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Ładne fotki jak na początek :cool3:. http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/sopot%20poza%20zawodami/24.jpg Też mi się to zdjęcie podoba, szkoda tylko, że w tle są domy, mogłoby być jakieś pole z nieskoszonym zbożem albo las :evil_lol:. A jak znajdziesz trochę wolnego czasu, to mogłabyś mi sfotografować ten fioletowy na psie? Nie musi być z bliska, chciałabym tylko zobaczyć, jak ten kolor wygląda, bo na fotkach z aukcji ciężko stwierdzić, a niedługo chciałabym zamówić kilka takich IDów. Quote
hovomaniaczka Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/sopot%20poza%20zawodami/7.jpg Sliczne Beziatko:loveu: No fakt, to jego szalenstwo bylo super - jakby nie mogl biegac tak po torze:evil_lol: Dzieki za zdjecia Fridaśki!!! ;):multi: Quote
Recommended Posts