Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

oo, widzę, że nowy aparat masz, gratuluję. :loveu:
też chciałam tego olympusa, ale wyszło inaczej.. :eviltong:
zaprzyjaźniaj się z nim szybko i dawaj dużo zdjęć :razz:

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

FAjne zdjęcia i nie ustawiał reszty białych, czy to wszystko suczki?

powodzenia w Sopocie, zazdroszczę Wam zawodów,ale tym razem wybrałam inną imprezę:razz::razz::lol::p

Posted

Wrócilim :lol: Żyjemy, prawie odespaliśmy.

Wyjazd był super, zawody również. :loveu:
Bezik oczywiście bez spektakularnych sukcesów ale:

- nie zrzucił żadnej tyczki na całych zawodach!!!
- zaliczył wszystkie strefy
- w sobotnim jumpingu open, gdyby nie jedna odmowa na slalomie to mielibyśmy 3 miejsce :crazyeye: bo za czas dostaliśmy tylko 4 pkt karne a wszystkie psy oprócz dwóch pierwszych miejsc miały co najmniej po jednym błędzie/odmowie ( = 5 pkt) , także jestem zła na siebie, że mu schrzaniłam to wejście w slalom
- reszta openowych biegów na czysto :loveu: tylko oczywiście trochę za czas karnych...
- cała reszta wejść w slalom poprawna!

Ogólnie maleństwo było okrutnie dzielne :loveu:
Biegało z wielką chęcią i zaangażowaniem mimo tragicznego upału!!! Widzę poprawę biegając z nim. To jego 4 zawody w openach i z zawodów na zawody czuje się pewniej i biega lepiej :multi: teraz tylko trenować - a ku temu sprzyjające okoliczności bo za niecałe 2 tygodnie jedziemy na nasz klubowy obóz :loveu: to już będzie nasz trzeci :)
Jestem bardzo zadowolona i dumna z mojego dziecięcia:loveu:

Skaszaniliśmy tylko oba egzaminy A1 ale oba z mojej winy. Jeden - Bezik skoczył koło ze złej strony, drugi - dis za czas :crazyeye: ale nie przejmuję się bo czas standardowy był taki, że tylko 3 psy nie miały za niego disa, a tylko jeden w ogóle się zmieścił... sędzia poszalał :roll:

Oprócz tego Bezo w końcu widział morze!!!
Nie wszedł cały do wody bo on ogólnie pływakiem nie jest ale nie bał się zbytnio fal i bawił się tuż przy nich tzn aportował piłeczkę, frisbee i patyki :)
Będą zdjęcia ale to jak się uporam z tymi, które robiłam na zawodach wypróbowując dzielnie lustrzankę. ;) Jak ktoś chce popatrzeć to są w dziale agility-zawody, na wątku bałtyckich zawodów agility ;)

A tymczasem daję parę zdjęć Bezika z tych zawodów:)

Autorka: Anna Skaja

:loveu:

Posted

I jeszcze autorstwa Zuzi od Ghandiego

Na razie tylko tyle nam zrobiono ;)

Ach, i zapomniałabym, jeden filmik!
Z sobotniego pierwszego biegu - egzaminu A1 - dis - przez to cholerne koło. I tak sobie patrzę na ten filmik i stwierdzam, że ja biegam tak od niechcenia troszkę, pochylam się i w ogóle styl paralityka uprawiam :evil_lol: Ech, a od psa to wymagam :eviltong:

Proszę:
YouTube - A1 Anna&Bezik, Sopot 2009

Posted

Super fotki i filmik też! ;)
Na kolejnych zawodach będzie już tylko lepiej :).

A ja mam takie pytanie z innej beczki, Wy macie IDy z plexi, te półprzezroczyste w kolorze fioletowym?

Posted

Gratuluje zapału i wytrwałości. Śmiesznie wyglądało z tym kołem, jak mu się nie chciało skoczyc przez nie. :evil_lol: Ale Bezik jest dzielny i się stara. :) Na palisadzie (?) to widać jak się wspina za wszelką cenę.
Pzdr.

Posted

http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/zmniejszone/P8087984.jpg => Ja go po prostu uwielbiam :loveu:

Aniu, ja muszę Ci się do czegoś przyznać. Podczas CACIB Warszawa w połowie lipca chyba Cię widziałam w niedzielę przy ringu westów, ale... wstydziłam się podejść. A jakbyś mnie nie poznała? Głupio by mi było :oops: A może będziesz na krajówce we wrześniu w Wa-wie? Wprawdzie west'y są w piątek, a cc w sobotę, ale może jakoś uda się spotkać? Bardzo chciałabym poznać Ciebie i Twojego Beza :roll:

Posted

Kinga, dzięki za filmiki. :)

[quote name='RCookie']Super fotki i filmik też! ;)
Na kolejnych zawodach będzie już tylko lepiej :).

A ja mam takie pytanie z innej beczki, Wy macie IDy z plexi, te półprzezroczyste w kolorze fioletowym?

Dzięki! Musi być lepiej!
Tak, mamy takie półprzestroczyste ID, już ktoś o to pytał, mamy 4 takie, w różnych kolorach, z allegro.

[quote name='hovomaniaczka']Beziatko biegalo super! My obie na torze sie wyglupiamy :P Tylko taki biedny byl jak sie po palisadzie zsuna w dol.... :)

Dziękujemy:loveu:
No , pierwszy raz mu się zdarzyło się zsunąć, w niedzielnym A1... Ale cieszę się, że po prostu się zsunął - a nie zrezygnował! Walczył do końca tylko go dupeczka przeciążyła:evil_lol:

[quote name='Mudik']jaki przystojniak!:loveu::loveu:

http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/zmniejszone/P8087984.jpg

jak ja Ci zazdroszczę obozu, ale coś za coś;);)

prawda?:loveu: to zdjęcie jest prześliczne!
masz czego zazdrościć! a Wy macie już gdzie regularnie trenować w Łodzi?

[quote name='Foxowa']Wszystko pięknie i fajnie tylko to koło.
A tak cudnie :loveu:

No koło pechowe ale w końcu skoczył. A potem jeszcze chciał do niego zwiać , no bo przecież się nauczył to trza się polansować :evil_lol:

[quote name='ewelinka_m']zajebiaszcze :loveu: uśmiech pełną gębą

http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/zmniejszone/P8087980.jpg

[quote name='Feigned']super zdjęcia, filmik też :loveu:
Bez jak zawsze uśmiechnięty :cool3:

[quote name='kaskaSz']Gratuluje zapału i wytrwałości. Śmiesznie wyglądało z tym kołem, jak mu się nie chciało skoczyc przez nie. :evil_lol: Ale Bezik jest dzielny i się stara. :) Na palisadzie (?) to widać jak się wspina za wszelką cenę.
Pzdr.

Dziękujemy!:loveu:

[quote name='madziorna']http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/zmniejszone/P8087984.jpg => Ja go po prostu uwielbiam :loveu:

Aniu, ja muszę Ci się do czegoś przyznać. Podczas CACIB Warszawa w połowie lipca chyba Cię widziałam w niedzielę przy ringu westów, ale... wstydziłam się podejść. A jakbyś mnie nie poznała? Głupio by mi było :oops: A może będziesz na krajówce we wrześniu w Wa-wie? Wprawdzie west'y są w piątek, a cc w sobotę, ale może jakoś uda się spotkać? Bardzo chciałabym poznać Ciebie i Twojego Beza :roll:

Byłam tam, byłam, chociaż niedługo ;)
Trzeba było podejść, skojarzyłabym! Chociaż ja też jak nie jestem pewna czy ktoś mnie rozpozna (kogo nie znam w rzeczwistości) to rzadko podchodzę, chyba, że się wcześniej umówię. Także luz! ;)

A Beza to raczej nie poznasz na wystawie bo on wyciachany i nie zabieram go na wystawy (w ogóle rzadko jeżdżę, tylko jeśli jest gdzieś blisko...). W Warszawie we wrześniu mnie nie będzie bo jedziemy z Bezem na zawody na Słowację - Mistrzostwa Terierów :)
Ale może będziesz w Warszawie w październiku? 3-4 organizujemy zawody na Fortach Bema, zapraszamy do oglądania.;)

Posted

Odpisałam Wam na poprzedniej stronie.
A teraz czas na zdjęcia :lol:

Najpierw fotki z mini spacerku po Hipodromie sopockim - gdzie miały miejsce zawody :) Bezik jak zobaczył przestrzeń i się wyluzował (było już pod wieczór) to dostał swojej klasycznej głupawki i zaczął biegać z prędkościa światła wokół nas :lol: No ale zdjęcia mam bardziej stateczne, jak już się w miarę uspokoił ;)

Posted

na końskiej przeszkodzie :) nie wiem dlaczego ale podoba mi się to zdjęcie

no to schodzimy (TAK, skoczył stamtąd, idiota :splat:)

na koniec dziewczyny - Frida

i Mika

jestem zadowolona z aparatu ale muszę się jeszcze sporo nauczyć... :wink:

Mam jeszcze fotki plażowe - ale to jutro :D

Posted

Ładne fotki jak na początek :cool3:.

http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/sopot%20poza%20zawodami/24.jpg

Też mi się to zdjęcie podoba, szkoda tylko, że w tle są domy, mogłoby być jakieś pole z nieskoszonym zbożem albo las :evil_lol:.

A jak znajdziesz trochę wolnego czasu, to mogłabyś mi sfotografować ten fioletowy na psie? Nie musi być z bliska, chciałabym tylko zobaczyć, jak ten kolor wygląda, bo na fotkach z aukcji ciężko stwierdzić, a niedługo chciałabym zamówić kilka takich IDów.