Bzikowa Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 angelus222 - dzięki :) Agacia, no na razie sprawują się dobrze, żadna nie odpadła, nie zarysowała się etc ;) Dla mnie są fajne bo nie dzwonią a mnie szlag trafia jak idę z psem i mi cały spacer coś dzwoni :lol: No i są bardzo lekkie. Jednak ja mam ich 4 więc używałam ich mało, pewnie jak się użytkuje częściej to się szybciej ścierają i psują... Quote
agaciaaa Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Dzięki za opinię ;) Ja też nie cierpię jak identyfikator brzęczy, m.in. dlatego zwróciłam uwagę na te. No i ja też chcę kilka sztuk, więc wolałabym jakieś tańsze ;) A te akurat cenę mają bardzo fajną. Quote
Foxowa Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 A pokazałabyś je? Bo jakoś niezauważyłam jak wyglądają :oops: Quote
Olusia Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Foxowa napisał(a):A pokazałabyś je? Bo jakoś niezauważyłam jak wyglądają :oops: To te: IDENTYFIKATOR dla PSA KOTA grawerowany, zawieszka (689265799) - Aukcje internetowe Allegro Sama mam od jakiegoś czasu (3) i sobie chwalę ;) Bardzo fajne są :cool3: Quote
dadiii Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 no właśnie :D ja po długiej nieobecności tutaj wpadłam a tu cicho tak jakoś :D Quote
Mudik Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Ania chyba wyjechała, albo baaardzo zajęta, na PW nie odpisuje , telefonu nie odbiera...:???::hmmmm::hmmmm: Quote
Pieseczkowo Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Mi sie wydaje,że to cisza przed zawodowa burza w Sopocie:eviltong: Quote
Olusia Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Aaaa :loveu: Wyczytałam na fotograficznym, że masz lusterko :multi: Gratulacje! I czekamy na mnóstwo fot!! :loveu: Quote
Illusion Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 No to teraz się nie odpędzisz :diabloti:. Prosimy o zdjęcia :evil_lol:. Quote
Teba Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 No i ja również czekam na obiecane fotki- i pamiętaj początki bywają trudne, ale jak z moim brudasem sobie poradziłaś, to ze swoim cackiem też dasz radę - już się nie mogę doczekać Bezikowych fotek :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
ewelinka_m Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 też widziałam te rewelacje :diabloti: to teraz będzie mnóstwo fotek :loveu: wrzuć coś po trymowaniu :cool3: Quote
Bzikowa Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 [quote name='ewelinka_m']co tu taka cisza?:mad: [quote name='dadiii']no właśnie :D ja po długiej nieobecności tutaj wpadłam a tu cicho tak jakoś :D [quote name='Mudik']Ania chyba wyjechała, albo baaardzo zajęta, na PW nie odpisuje , telefonu nie odbiera...:???::hmmmm::hmmmm: No tak, byłam trochę zajęta i nie miałam czasu żeby tu cokolwiek napisać... Mudikowa - potem widziałam, że dzwoniłaś ale ja i tak nie miałabym wiele w kwestii tych ćwiczeń na technikę skoku do powiedzenia ale pw żadnego nie dostałam :roll::???: [quote name='Pieseczkowo']Mi sie wydaje,że to cisza przed zawodowa burza w Sopocie:eviltong: [quote name='Kisses']A moze i racja :evil_lol: Łejk ap :multi: nie, akurat mój brak odzewu nie miał nic wspólnego z Sopotem :wink: [quote name='Olusia']Aaaa :loveu: Wyczytałam na fotograficznym, że masz lusterko :multi: Gratulacje! I czekamy na mnóstwo fot!! :loveu: [quote name='RCookie']No to teraz się nie odpędzisz :diabloti:. Prosimy o zdjęcia :evil_lol:. [quote name='Tebusa']No i ja również czekam na obiecane fotki- i pamiętaj początki bywają trudne, ale jak z moim brudasem sobie poradziłaś, to ze swoim cackiem też dasz radę - już się nie mogę doczekać Bezikowych fotek :loveu::loveu::loveu::loveu: [quote name='ewelinka_m']też widziałam te rewelacje :diabloti: to teraz będzie mnóstwo fotek :loveu: wrzuć coś po trymowaniu :cool3: Nie cieszcie się tak bo jak na razie nie dogaduję się z lustrem... Chcę coś ustawić... a zwykle wychodzi mi coś zupełnie odwrotnego - i takie tam drobiazgi... :lol: Ale nie miałam jeszcze okazji wypróbować aparatu poza domem, pies jest na trymowaniu a ja mam jeszcze kilka rzeczy do załatwienia dziś i jutro i chyba nie znajdę czasu na rozkminienie tych wszystkich ustawień i zrobienie Bezikowi jakichś foteczek. Nie wiem czy przed Sopotem będą jakieś zdjęcia. Wyjeżdżamy w piątek rano a wracamy w poniedziałek późnym wieczorem. Trzymajcie kciuki za Bezikowe bieganie (to zwłaszcza) i za moje próby dogadania się z aparatem! :) Quote
Pestka Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 No to teraz tylko wyczekujmy lustrzanych zdjeć :diabloti: Quote
Kisses Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 No to trzymam kciuki za lusterko :razz: I oczywiście za Bzikowe hopanko :multi: Może komuś się uda Was uchwycić :loveu: Quote
Bzikowa Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 Macie szczęście :lol: Zdjęć lustrzankowych jeszcze nie ma i będą dopiero po Sopocie. Bezik jeszcze nie wrócił z trymowania ale dostałam od pani Evy zdjęcia, które zrobiła po trymowaniu, tzn ze wspólnej eksploracji podwórka przez teriery :lol: Bezik i CTR-ka pani Evy, Luśka nie, białe fajniejsze :eviltong: Bezik z Missinką i Melodią Alaya zarywa Bzika... (w rogu cairn - Vito) Ale Bezik mówi jej gdzie jest jej miejsce :evil_lol: Quote
Bzikowa Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 Stadko :lol: Bezik to ten na środku... z ogonem na grzbiecie... samiec :mad: wspólne wąchanko Bezik z dziwną miną CTR Luśka, Bezik, cairny - ciemniejsza Bubak i jaśniejszy Vito, i z prawej Bezikowa mamusia - Irish. Bezik z lotu ptaka :lol: a po prawej Irishka To wszystkie które dostałam od p Evy :) Quote
Teba Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Gdyby moja hodowczyni miała tyle rhodesianów co Pani Eva terierów to chyba bym się tam przeprowadziła :evil_lol: Quote
Olusia Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Nooo, Bzik przystojniak :loveu: Miłej nauki lustra! :p Quote
Bzikowa Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 Tebusa napisał(a):Gdyby moja hodowczyni miała tyle rhodesianów co Pani Eva terierów to chyba bym się tam przeprowadziła :evil_lol: W Grandiflorze jest łącznie, jeśli dobrze liczę: 12 westików, 2 cairny i jeden CTR (terier tylko z nazwy :lol:) + szczeniaki jeśli akurat są. Nie wyobrażam sobie takiej ilości RR w jednym miejscu :evil_lol: Olusia napisał(a):Nooo, Bzik przystojniak :loveu: Miłej nauki lustra! :p Na tych zdjęciach to niezbyt go widać :lol: ja go jeszcze nie widziałam bo coś się chłopak zasiedział :evil_lol: Nie dziękuję... Mam nadzieję, że coś tam mi wyjdzie w Sopocie.... Quote
kaskaSz Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Tak późno a Bzika jeszcze nie ma w domu? Zawąchał się chyba. :evil_lol: Quote
Kisses Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Super fotki :loveu: Oczywiście zaraz po Beziku Vito :loveu: Quote
Bzikowa Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 Bezik na szczęście wrócił do domu, koniec balu :lol: Co do fotek to mi się najbardziej spodobały te gdzie Alayka zostaje spacyfikowana przez Bza łapą :lol: Teraz nareszcie jest łysy :loveu: i zmęczony hasaniem i eksplorowaniem cały dzień... Jutro będzie odpoczywał a w piątek ruszamy na podbój Sopotu :lol: Quote
Kisses Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Bzikowa napisał(a):Co do fotek to mi się najbardziej spodobały te gdzie Alayka zostaje spacyfikowana przez Bza łapą :lol: Ta też niezła :evil_lol: Taak, pozwól mistrzowi odpocząć, aby miał silę na podbój świata :siara: Quote
Recommended Posts