Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

angelus222 - dzięki :)

Agacia, no na razie sprawują się dobrze, żadna nie odpadła, nie zarysowała się etc ;) Dla mnie są fajne bo nie dzwonią a mnie szlag trafia jak idę z psem i mi cały spacer coś dzwoni :lol: No i są bardzo lekkie. Jednak ja mam ich 4 więc używałam ich mało, pewnie jak się użytkuje częściej to się szybciej ścierają i psują...

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzięki za opinię ;) Ja też nie cierpię jak identyfikator brzęczy, m.in. dlatego zwróciłam uwagę na te. No i ja też chcę kilka sztuk, więc wolałabym jakieś tańsze ;) A te akurat cenę mają bardzo fajną.

Posted

No i ja również czekam na obiecane fotki- i pamiętaj początki bywają trudne, ale jak z moim brudasem sobie poradziłaś, to ze swoim cackiem też dasz radę - już się nie mogę doczekać Bezikowych fotek :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='ewelinka_m']co tu taka cisza?:mad:

[quote name='dadiii']no właśnie :D
ja po długiej nieobecności tutaj wpadłam a tu cicho tak jakoś :D

[quote name='Mudik']Ania chyba wyjechała, albo baaardzo zajęta, na PW nie odpisuje , telefonu nie odbiera...:???::hmmmm::hmmmm:

No tak, byłam trochę zajęta i nie miałam czasu żeby tu cokolwiek napisać...

Mudikowa - potem widziałam, że dzwoniłaś ale ja i tak nie miałabym wiele w kwestii tych ćwiczeń na technikę skoku do powiedzenia

ale pw żadnego nie dostałam :roll::???:

[quote name='Pieseczkowo']Mi sie wydaje,że to cisza przed zawodowa burza w Sopocie:eviltong:

[quote name='Kisses']A moze i racja :evil_lol:

Łejk ap :multi:

nie, akurat mój brak odzewu nie miał nic wspólnego z Sopotem :wink:

[quote name='Olusia']Aaaa :loveu: Wyczytałam na fotograficznym, że masz lusterko :multi: Gratulacje! I czekamy na mnóstwo fot!! :loveu:

[quote name='RCookie']No to teraz się nie odpędzisz :diabloti:.
Prosimy o zdjęcia :evil_lol:.

[quote name='Tebusa']No i ja również czekam na obiecane fotki- i pamiętaj początki bywają trudne, ale jak z moim brudasem sobie poradziłaś, to ze swoim cackiem też dasz radę - już się nie mogę doczekać Bezikowych fotek :loveu::loveu::loveu::loveu:

[quote name='ewelinka_m']też widziałam te rewelacje :diabloti:

to teraz będzie mnóstwo fotek :loveu:
wrzuć coś po trymowaniu :cool3:

Nie cieszcie się tak bo jak na razie nie dogaduję się z lustrem...
Chcę coś ustawić... a zwykle wychodzi mi coś zupełnie odwrotnego - i takie tam drobiazgi... :lol: Ale nie miałam jeszcze okazji wypróbować aparatu poza domem, pies jest na trymowaniu a ja mam jeszcze kilka rzeczy do załatwienia dziś i jutro i chyba nie znajdę czasu na rozkminienie tych wszystkich ustawień i zrobienie Bezikowi jakichś foteczek.
Nie wiem czy przed Sopotem będą jakieś zdjęcia. Wyjeżdżamy w piątek rano a wracamy w poniedziałek późnym wieczorem. Trzymajcie kciuki za Bezikowe bieganie (to zwłaszcza) i za moje próby dogadania się z aparatem! :)

Posted

Macie szczęście :lol: Zdjęć lustrzankowych jeszcze nie ma i będą dopiero po Sopocie. Bezik jeszcze nie wrócił z trymowania ale dostałam od pani Evy zdjęcia, które zrobiła po trymowaniu, tzn ze wspólnej eksploracji podwórka przez teriery :lol:

Bezik i CTR-ka pani Evy, Luśka

nie, białe fajniejsze :eviltong:

Bezik z Missinką i Melodią

Alaya zarywa Bzika... (w rogu cairn - Vito)

Ale Bezik mówi jej gdzie jest jej miejsce :evil_lol:

Posted

Stadko :lol: Bezik to ten na środku... z ogonem na grzbiecie... samiec
:mad:

wspólne wąchanko

Bezik z dziwną miną

CTR Luśka, Bezik, cairny - ciemniejsza Bubak i jaśniejszy Vito, i z prawej Bezikowa mamusia - Irish.

Bezik z lotu ptaka :lol: a po prawej Irishka

To wszystkie które dostałam od p Evy :)

Posted

Tebusa napisał(a):
Gdyby moja hodowczyni miała tyle rhodesianów co Pani Eva terierów to chyba bym się tam przeprowadziła :evil_lol:

W Grandiflorze jest łącznie, jeśli dobrze liczę: 12 westików, 2 cairny i jeden CTR (terier tylko z nazwy :lol:) + szczeniaki jeśli akurat są. Nie wyobrażam sobie takiej ilości RR w jednym miejscu :evil_lol:

Olusia napisał(a):
Nooo, Bzik przystojniak :loveu: Miłej nauki lustra! :p

Na tych zdjęciach to niezbyt go widać :lol: ja go jeszcze nie widziałam bo coś się chłopak zasiedział :evil_lol:

Nie dziękuję... Mam nadzieję, że coś tam mi wyjdzie w Sopocie....

Posted

Bezik na szczęście wrócił do domu, koniec balu :lol:

Co do fotek to mi się najbardziej spodobały te gdzie Alayka zostaje spacyfikowana przez Bza łapą :lol:

Teraz nareszcie jest łysy :loveu: i zmęczony hasaniem i eksplorowaniem cały dzień... Jutro będzie odpoczywał a w piątek ruszamy na podbój Sopotu :lol:

Posted

Bzikowa napisał(a):
Co do fotek to mi się najbardziej spodobały te gdzie Alayka zostaje spacyfikowana przez Bza łapą :lol:

Ta też niezła :evil_lol:

Taak, pozwól mistrzowi odpocząć, aby miał silę na podbój świata :siara: