madzior_ka Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 u nas też dzisiaj upalnie i Denis na nic nie ma siły:) Ale wieczorkiem już energia go roznosiła:) Quote
Bzikowa Posted June 29, 2009 Author Posted June 29, 2009 Oberwanie chmury nad Warszaw�. Zalana kancelaria premiera A w Warszawie było oberwanie chmury akurat jak byłam w centrum i prawie utonęłam biegnąc z Bordo do samochodu :lol: Następnie koleżanka musiała w pewnym miejscu wjechać na chodnik bo ulicą płynęła rzeczka :lol: i samochody miały wody do połowy drzwi. Ale na moim zadupiu sucho :evil_lol: Quote
hovomaniaczka Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Bzikowa napisał(a):Oberwanie chmury nad Warszaw�. Zalana kancelaria premiera A w Warszawie było oberwanie chmury akurat jak byłam w centrum i prawie utonęłam biegnąc z Bordo do samochodu :lol: Następnie koleżanka musiała w pewnym miejscu wjechać na chodnik bo ulicą płynęła rzeczka :lol: i samochody miały wody do połowy drzwi. Ale na moim zadupiu sucho :evil_lol: Ja na szczescie w czasie wielkiej ulewy bylam w domu :P Quote
agaciaaa Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Bzikowa napisał(a):Nie wiedziałam , że na photobuckecie jest limit :-o Jest, ale wystarczy założyć nowy album, nie trzeba nowego konta ;) Foty z tarzanka genialne :evil_lol: :loveu: http://i158.photobucket.com/albums/t120/Junka_89/DSC_0088-2.jpg Bzik jak zwykle z rozdartą japą :lol: http://i295.photobucket.com/albums/mm126/ola-art/IABC%20Kozienice%2014%20czerwca%2009/DSC_4079.jpg świetnie tu wyszedł :loveu: Czekam na wieści jak matura :cool3: Quote
Kaya93 Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Witam:loveu: http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/290609_01.jpg łaa :loveu: cudny jest :loveu: :loveu: pozdrawiamy;) Quote
Russellka Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/290609_16-1.jpg zabójcza mina :evil_lol::loveu::diabloti: Quote
BellaLab Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Witamy :):) My tu pierwszy raz, ale będziemy częściej na pewno :) http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/290609_16-1.jpg świetna minka:loveu: Quote
Junka Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Dobra Anka chwal sie wynikami!!! :mad::mad::mad::evil_lol::cool3: Quote
Bzikowa Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 Nie ma się czym chwalić, tak jak przewidywałam - oczywiście wszystko zdałam , polski i biologia ok, ale trochę zawaliłam chemię (chociaż naprawdę miałam wrażenie że poszła mi całkiem nieźle :roll:) i nie mam żadnych szans na niepłatną weterynarię w Warszawie. Cóż, zarejestrowałam się jeszcze na 5 innych kierunków (na UW i WUM) i zobaczymy co z tego wszystkiego będzie... Jedyne czym się mogę pochwalić to 94% z rozszerzonego angielskiego. I teraz zamiast gdzieś wyjechać to siedzę w domu i się stresuję co ze mną będzie. I musiałam zrezygnować z Zabrza. Quote
Mudik Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Te procenty to jednak głupi pomysł. ja wolałabym tak jak kiedyś każdy zdawał egzamin i ok :p Quote
hovomaniaczka Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Mimo wszystko trzymam kciuki, zeby bylo dobrze ;) Quote
*Monia* Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Gratuluję anglika :razz:. Może o anglistyce pomyśl :evil_lol:. Trzymam kciuki, będzie dobrze :). Quote
Bzikowa Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 Dziękuję Wam, ale koniec tematu, proszę... Po prostu jak się dowiem jak się to wszystko skończyło to napiszę na co idę. Monia, anglistyka :crazyeye: jeszcze nie oszalałam. :lol: Bez odbioru :lol: Quote
*Monia* Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 To znaczy że ja szalona jestem? :evil_lol: A jak tam Bzik żyje? Jakieś zdjęcia bym obejrzała :roll:... Tu jakoś mało psów mam do oglądania to chociaż na znajome pyski bym chciała popatrzeć :loveu: Quote
Bzikowa Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 O, to Ty wyjechana, nie wiedziałam , że to już! Jak jest? Bezisław całkiem dobrze mimo okropnie upalnej pogody. W tym roku jakoś lepiej to znosi niż w poprzednim, takie mam wrażenie. Nawet na treningach biega tak samo chętnie (a w ostatnią sobotę to w ogóle się rozszalał...) i cieszy mnie to niezmiernie bo zawsze mi go było żal :) Oczywiście nadal mu jednak ta pogoda trochę przeszkadza i ograniczam spacery w upał. Ja za to gorzej bo nie cierpię upału w mieście (jak się w końcu skończy ten cały cyrk z rekrutacją to nareszcie gdzieś wyjadę ze znajomymi, niech to już się skończy, proszę... ), na dodatek muszę spać przy otwartym oknie więc Bezik nad ranem codziennie stara się mnie doprowadzić do szału bo na zewnętrznym parapecie lądują gołębie, albo przechodzą psy chodnikiem i za każdym razem on skacze do okna z warkotem depcząc po mnie i mnie budząc :roll: Zdjęć nie mam i nie wiem kiedy jakieś będą. Mi się już nie chce robić. Quote
Pestka Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Właśnie jakieś fotki by się przydały bo ja tak wchodze i wchodze ale fot nie widze :D Quote
Foxowa Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Pestka napisał(a):Właśnie jakieś fotki by się przydały bo ja tak wchodze i wchodze ale fot nie widze :D No właśnie nie ładnie tak :mad:. :evil_lol: Quote
madzior_ka Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Denisowi zas upały przeszkadzają, moze nie bardzo i jak wyjdzie na chwilkę to jest w stanie biegać, ale dłuzej to juz nie, ranem też mam wesoło, bo niedaleko nas buduje się dom i codzienie rano coś tam robią i zawsze jakieś stukanie, wiercenie słychać i Denis zależnie od humoru albo to prześpi, albo stwierdzi ze to jest starszne i on się boi i musi wejść mi na głowe i tam spać... wpycha sie wtedy gdzie może... Quote
Bzikowa Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 Nie no ja nie mówię, że Bezowi upał nie przeszkadza... Bo przeszkadza i to mocno. Ale w porównaniu z zeszłymi wakacjami jest sporo lepiej bo wtedy to w ogóle był 'zdechły'... :) Quote
infers Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Mojemu psu w upał nic się nie chce, tylko szuka sobie jakiegoś chłodnego miejsca aby się wylegiwać. O jakimkolwiek bieganiu nie mam mowy;) Quote
*Monia* Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Hexolina podobno przewala się tylko na łóżkach, okupuje wszystkie możliwe w domu. Ale podobno na moje rzadko się kładzie :-(. Tęskni? Gdzie jakieś fotki? :mad: Quote
Recommended Posts