Bzikowa Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 Agacia - nie komentuj mi tu moich min :mad:Są jak zwykle urocze... Ej! Wcale nie jesteśmy gupi :mad: Kiedyś do Białego dotrzemy! Chociaż nam nie wychodzi od jakiegoś czasu :lol: ale ty się Tinka raczej ciesz, że nas nie będzie bo nasi biali chłopcy by się tam pozjadali... a przynajmniej mój taką by przyjął koncepcję jak go znam... :roll: http://i295.photobucket.com/albums/mm126/ola-art/IABC%20Kozienice%2014%20czerwca%2009/DSC_3962.jpg hihi a do tego zdjęcia mógłby być dymek od Bezika pt. 'czarno ten jumping widzę, mamo...jak ja mam to dobrze pobiec ?!' :evil_lol: , i rzeczywiście pobiegliśmy go fatalnie, dwie odmowy i jakaś masa punktów za czas :lol: a to dlatego, że za wcześnie go wyjęłam z klatki i się przez kilkanaście minut prażył na słońcu... ale w slalom przynajmniej wszedł poprawnie:loveu: Quote
Illusion Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Super zdjęcia dziewczyny! :multi: Bezik jak dzielnie pokonuje tor :loveu:. Quote
Pieseczkowo Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 OMG! Te zdjęcia sa cccuuuddddoooowwnneeeeee:loveu:No a beziątko?Jest wprost do zjedzenia.Nie mam słow by opisac te zdjęcia,slicznie razem wygladacie Aniu:diabloti::loveu::loveu: Quote
Kisses Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 http://lh3.ggpht.com/_aGa69ZWDlqw/SjuZAwecKII/AAAAAAAAAPc/thJQR1Plk4s/s400/IMG_5423.jpg Kocham go :loveu: Quote
ewelinka_m Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 aaa :loveu: to jest przeurocze :loveu: http://i295.photobucket.com/albums/mm126/ola-art/IABC%20Kozienice%2014%20czerwca%2009/DSC_3945.jpg co za skupienie :lol: http://i295.photobucket.com/albums/mm126/ola-art/IABC%20Kozienice%2014%20czerwca%2009/DSC_3972.jpg Quote
Unbelievable Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Bzikowa napisał(a):Agacia - nie komentuj mi tu moich min :mad:Są jak zwykle urocze... Ej! Wcale nie jesteśmy gupi :mad: Kiedyś do Białego dotrzemy! Chociaż nam nie wychodzi od jakiegoś czasu :lol: ale ty się Tinka raczej ciesz, że nas nie będzie bo nasi biali chłopcy by się tam pozjadali... a przynajmniej mój taką by przyjął koncepcję jak go znam... :roll: to przyjedź bez bza w niedzielę! :diabloti: szczura zobaczysz :loveu: bo muszę go, jak zwykle przed wakacjami, trochę posocjalizować ;) Quote
Bzikowa Posted June 20, 2009 Author Posted June 20, 2009 Dziękujemy wszystkim:loveu: Tinka - bez Bza? Ja się bez Bza nigdzie nie ruszam! :lol: z dzisiejszego treningu, by Ola Erowa Quote
Moniek193 Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Hej Wam:multi: Super fota:loveu: http://img195.imageshack.us/img195/7690/49472566.jpg Quote
*Monia* Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Dzisiaj Bezika poobserwowałam i jego skupienie na przeszkodach jest suuuper :loveu:. Szybki i dzielny jest maluch. A agresor z niego wcale taki nie jest :eviltong: Nie wiem dlaczego mi się wątek w subskrybcjach nie zapisał, więc nabazgrałam i się teraz już na pewno zapisze. Quote
Bzikowa Posted June 20, 2009 Author Posted June 20, 2009 [quote name='*Monia*']Dzisiaj Bezika poobserwowałam i jego skupienie na przeszkodach jest suuuper :loveu:. Szybki i dzielny jest maluch. A agresor z niego wcale taki nie jest :eviltong: Nie wiem dlaczego mi się wątek w subskrybcjach nie zapisał, więc nabazgrałam i się teraz już na pewno zapisze. Bo go kontroluję :shake: Na przeszkodach się skupia i ma gdzieś psy ale poza przebiegami gorzej. Np daję mu smaczki i proszę o różne komendy, podchodzi Trojka, na odległość metra, a białas do niej startuje z zębiskami. Albo startuje z bulgotem do Jazzika, który przebiega obok. No a z Brunem się zmierzyli się wzrokiem i jak mieli okazje to poburczeli ale trzymałyśmy ich od siebie z dala :lol: Na szczęście jak wszystkie są luzem to unika konfliktów (no chyba, że stwierdza, że jakiś pisek jest zdecydowanie za duży i tak być nie może i wtedy pyszczy - patrz: na Barusia...) Quote
Foxowa Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Witamy się. Że nas jeszcze tu nie było :mad:. Wszędzie rozpoznam tego pięknego pychola. Super zdjęcie ^^ Quote
Czarna_Owieczka Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Bzikowa napisał(a):bez Bza? Ja się bez Bza nigdzie nie ruszam! :lol: i prawidłowo :p przyjeżdżajcie na piknik (27-28.06) :razz: Quote
*Monia* Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Jak Hexy nie próbował jeszcze zeżreć to znaczy, że nie jest źle ;). Ona działa na większość psów jak obiad na głodnego :cool1: i tak jest odkąd ją mam (czyli od 6go tygodnia jej życia). Od Bezika robiącego kładkę oczu oderwać nie mogłam. To skupienie i takie starania jak napotkał trudności :loveu:. No właśnie Barusia przykład miałam na myśli. Wystartował, ale został olany i dał sobie spokój, jak by był agresor to by nie odpuścił :evil_lol:. Chyba, że doszedł do wniosku, że pokonał intruza.. Quote
Bzikowa Posted June 20, 2009 Author Posted June 20, 2009 [quote name='*Monia*']Jak Hexy nie próbował jeszcze zeżreć to znaczy, że nie jest źle ;). Ona działa na większość psów jak obiad na głodnego :cool1: i tak jest odkąd ją mam (czyli od 6go tygodnia jej życia). Od Bezika robiącego kładkę oczu oderwać nie mogłam. To skupienie i takie starania jak napotkał trudności :loveu:. Myślę, że nie miał okazji jej w ogóle poznać ;) Ale on suczek nie zjada bez przyczyny, ew. jeśli np ja wydaję smaczki albo się z nim bawię to wtedy może mieć jakieś odpały. Jutro będziecie? To mogą się poznać ale Bez musi być luzem a ja daleko żeby sobie nie ubzdurał czegoś. Chociaż nie wiem, nie ufam mu a nie chcę Hexie dokładać stresu... :roll: Chociaż myślę, że takiego gnojka Twoja suka oleje pewnie :lol: Oczywiście chodzi Ci o palisadę :lol: Ojj , skakał ze strefy - aż miło :roll: Muszę się za to zabrać bo zarówno wchodzenie (dzisiaj było OK) jak i schodzenie z palisady zabiera nam czas... No właśnie Barusia przykład miałam na myśli. Wystartował, ale został olany i dał sobie spokój, jak by był agresor to by nie odpuścił :evil_lol:. Chyba, że doszedł do wniosku, że pokonał intruza..chyba zaczął obmyślać nowy plan :lol: intelektualista:evil_lol: Quote
*Monia* Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Bzikowa napisał(a):Myślę, że nie miał okazji jej w ogóle poznać ;-) Ale on suczek nie zjada bez przyczyny, ew. jeśli np ja wydaję smaczki albo się z nim bawię to wtedy może mieć jakieś odpały. Jutro będziecie? To mogą się poznać ale Bez musi być luzem a ja daleko żeby sobie nie ubzdurał czegoś. Chociaż nie wiem, nie ufam mu a nie chcę Hexie dokładać stresu... :roll: Chociaż myślę, że takiego gnojka Twoja suka oleje pewnie :lol: Oczywiście chodzi Ci o palisadę :lol: Ojj , skakał ze strefy - aż miło :roll: Muszę się za to zabrać bo zarówno wchodzenie (dzisiaj było OK) jak i schodzenie z palisady zabiera nam czas... Mijali się jak byli luzem i się nie zeżarli ;). Hexolina go nie zaczepiała, on jej też nie, więc nie mieli powodów do kłótni. Jej się zdarza mniejszego psa nie zauważyć. Kelpik ją dręczył i Hexi wykazała wieeelką cierpliwość. Co ten Kelpik ma w sobie, że wszyscy ją tak lubią? Jutro będziemy chyba na 11 jak dobrze pamiętam i w następną sobotę jak się spakuję do końca to też przyjedziemy. Tak, palisada to była :oops:. Zawsze mi się te przeszkody dwie mylą. Ale on z taką gracją skakał z tej strefy, że oderwać oczu nie mogłam. I to piszę szczerze, a nie żeby sobie z niego pożartować :roll:. Quote
Bzikowa Posted June 20, 2009 Author Posted June 20, 2009 *Monia* napisał(a):Mijali się jak byli luzem i się nie zeżarli ;). Hexolina go nie zaczepiała, on jej też nie, więc nie mieli powodów do kłótni. Jej się zdarza mniejszego psa nie zauważyć. Kelpik ją dręczył i Hexi wykazała wieeelką cierpliwość. Co ten Kelpik ma w sobie, że wszyscy ją tak lubią? Jutro będziemy chyba na 11 jak dobrze pamiętam i w następną sobotę jak się spakuję do końca to też przyjedziemy. Tak, palisada to była :oops:. Zawsze mi się te przeszkody dwie mylą. Ale on z taką gracją skakał z tej strefy, że oderwać oczu nie mogłam. I to piszę szczerze, a nie żeby sobie z niego pożartować :roll:. A , no tak, jak on jest luzem to żadnej chryi nie zrobi tylko zajmuje się sobą albo za mną łazi. Chyba, że jakieś psy się bawią to on wtedy staje i szczeka na nie :roll: On to w ogóle jest dziwnym psem... A kelpika akurat Bezik nie lubi, chociaż się hamuje , bo to jeszcze dziecko :evil_lol: No to się widzimy bo my na 10 biegamy ;) Tylko tym razem nie mam lufy bo to Oli była, ja nie posiadam ;) Nie wiedziałam, że skok ze strefy można wykonać z gracją :evil_lol: Ale Bzik dziękuje za uznanie :loveu: Quote
*Monia* Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Hexa też porządki lubi robić i czasem się drze jak psy zbyt niedelikatnie się bawią. Kelpika nie lubi :-o. A Hexa dziwnie się przy Kelpiątku zmienia i daje ze sobą wszystko zrobić- łącznie z dosłownym włażeniem na głowę i wgryzaniem się w szyję. Muszę jej takiego Kelpika sprawić i w końcu drugiego psa będzemy mogły mieć :razz:. Jak nie zapomnę to wezmę aparat (niezbyt dobry ale fotki robi) i białego obfocę zamiast stać i się gapić ;). No on to akurat specyficznie robił :eviltong:. Kiedyś nie przepadałam za małymi psami przez kilka upierdliwych osobników, a teraz na nowo odkrywam ich uroki. Zaczęłam od Ariuli już dawno, kilka innych maluchów, później był Drops i teraz padło na Bezika. Wenę jeszcze poznać muszę bliżej ;). Quote
agaciaaa Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 http://img195.imageshack.us/img195/7690/49472566.jpg bardzo fajna ta fotka slalomowa :p Quote
madzior_ka Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 z dzisiejszego treningu, by Ola Erowa Slicna fota, ale to wy dzisiaj taką pogode mieliscie ladną;;>? Pozazdrościć... my skakaliśmy, ba raczej próbowalismy skakac w wielkiej ulewie, która nie chciała przejść ale w koncu się poddaliśmy...;/ Quote
Bzikowa Posted June 21, 2009 Author Posted June 21, 2009 [quote name='*Monia*']Hexa też porządki lubi robić i czasem się drze jak psy zbyt niedelikatnie się bawią. Kelpika nie lubi :-o. A Hexa dziwnie się przy Kelpiątku zmienia i daje ze sobą wszystko zrobić- łącznie z dosłownym włażeniem na głowę i wgryzaniem się w szyję. Muszę jej takiego Kelpika sprawić i w końcu drugiego psa będzemy mogły mieć :razz:. Jak nie zapomnę to wezmę aparat (niezbyt dobry ale fotki robi) i białego obfocę zamiast stać i się gapić ;). No on to akurat specyficznie robił :eviltong:. Kiedyś nie przepadałam za małymi psami przez kilka upierdliwych osobników, a teraz na nowo odkrywam ich uroki. Zaczęłam od Ariuli już dawno, kilka innych maluchów, później był Drops i teraz padło na Bezika. Wenę jeszcze poznać muszę bliżej ;). No właśnie on dziwnie reaguje jak się psy bawią ze sobą, może myśli,że to jaka anomalia:lol: Nie tyle nie lubi co kelpik go drażni i nie ma do niej cierpliwości ;) więc zdarza mu się warknąć... bezo dziękuje:loveu: [quote name='agaciaaa']http://img195.imageshack.us/img195/7690/49472566.jpg bardzo fajna ta fotka slalomowa :p :loveu: [quote name='madzior_ka']Slicna fota, ale to wy dzisiaj taką pogode mieliscie ladną;;>? Pozazdrościć... my skakaliśmy, ba raczej próbowalismy skakac w wielkiej ulewie, która nie chciała przejść ale w koncu się poddaliśmy...;/ zarówno wczoraj jak i dziś mieliśmy super pogodę, chociaż duszno było... ale nie za gorąco , no i nie padało ani trochę ;) Jeszcze z wczoraj - autorstwa Moniki od Trojki tutaj jak zwykle mina - mistrz :evil_lol: Quote
Moniek193 Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 http://www.bullwitmo.pl/forum/cav_14.jpg To jest fajne:loveu::multi: Quote
Inkaa Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Pieseczkowo napisał(a):Czy ty kiedyś kobieto napiszesz cos pozytywnego np.a tu biegnie westowy mistrz Westowym mistrzem, to moja droga, jest Wena! :diabloti: Bziątko może być co najwyżej wice-mistrzem. :diabloti: Quote
Pieseczkowo Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Czy ty kiedyś kobieto napiszesz cos pozytywnego np.a tu biegnie westowy mistrz i Pani the best?Będę musiala w srode nad tym z Toba popracowac:evil_lol::eviltong: Quote
Feigned Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 oo, widzę, że "awansowałaś" :evil_lol: gratulacje :cool3: Quote
Recommended Posts