Junka Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Hej Bezikowa nadal możemy spać ze szczylem u was w pokoju na Pucharze, nadal nas chcesz?? :cool3: Quote
Junka Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Bzikowa napisał(a):A dlaczego mam Was nie chcieć? :cool3: A tak się upewniam czy napewno mamy gdzie spać! :p Quote
Bzikowa Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 Junka napisał(a):A tak się upewniam czy napewno mamy gdzie spać! :p Ja się zgadzam, żebyście spali z nami, Wera pewnie też ale może jeszcze zapytaj. Tylko najlepiej by było gdyby nasze psy mogły najpierw poznać szczeniaka poza pokojem. ;) Quote
agaciaaa Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 http://i441.photobucket.com/albums/qq138/Cynamonowydom/4Ania.jpg ale super miejsce na spacery :loveu: Quote
Bzikowa Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 Agatka żebyś wiedziała :cool3: Co prawda żeby się tam dostać to trzeba się poświęcić - poprzedzierać przez haszcze itd :evil_lol: ale psom się podoba :multi: FILMIKI ;) Pierwszy - z pokazów (co prawda Kinga nakręciła chyba najgorszy z możliwych :diabloti: bo pies np. zamiast wejść w slalom to zaczyna na mnie szczekać :lol: a potem naprowadzam go obok hopki a nie na nią, a potem schodzimy z ringu a Bzik postanawia , że on se jeszcze kładeczkę pyknie ;)) ale akurat z momentu kiedy sobie tak ot biegaliśmy bo wszystkie dzieci już się wtedy deszczu przestraszyły...:D YouTube - Bezik Drugi - z pierwszego treningu niedzielnego ;) 2 pierwsze dodupne przebiegi. TAK wiem, że ominął mi ostatnią tyczkę... nie zauważyłam tego biegnąc, dopiero na filmiku. YouTube - Bezik trening agility 31 maja i to tyle na razie ;) enjoy ;) Quote
Unbelievable Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Beeeeeeez :diabloti: :evil_lol: śmieszny jest :evil_lol: Quote
Inkaa Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Ja się nagrywam, a ty jeszcze marudzisz, że najgosze przebiegi. :cool1: Quote
infers Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Czemu on tak ujada przy każdej przeszkodzie:evil_lol: Quote
Bzikowa Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 No ten z pokazów najgorszy :evil_lol: bo było ślisko, to chyba dlatego mu coś się stało w mózg :evil_lol: infers, ujada bo jest idiotą i się nakręca jakby nie wiadomo jak szybko biegał :evil_lol: Quote
Bzikowa Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 Tebusa napisał(a):Hehe Bezik przy rhodesianach wymięka jeszcze zanim te się na dobre rozpędzą :evil_lol: Szczeka jakby był od nich kilka razy większy :evil_lol: A ma problem, żeby się przedrzeć przez drobne krzaczorki :eviltong: Kupiłaś już te kalosze? Jak nie to się streszczaj to znów pojedziemy na plażyczkę :loveu: Ej akurat przez krzaczorki się przedziera zawodowo :evil_lol: Ale na plaży rzeczywiście miał problem bo się autentycznie zakopywał :lol: Ale jakby Ci to powiedzieć :hmmmm: Ma 10 razy krótsze łapencje :evil_lol: proszę mi tu nie dyskryminować psa! :lol: potrafi szybko biegać, sama widziałaś :evilbat: tylko czasem mu się małe BUM przydarzy.... :evil_lol: Hahaha oczywiście, że nie kupiłam kaloszy - jak ja mam duuuuużo czasu to nie robię absolutnie nic :lol: Ale jutro się muszę wybrać bo moje buciki spacerowe do dziś nie wyschły :cool1: Kiedy kiedy ? Smycz muszę odzyskać! I oddać Wam Waszą :siara: EDIT: ZARĄBIE KUR** TE POSTY :angryy::angryy::angryy: Quote
Teba Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Hehe Bezik przy rhodesianach wymięka jeszcze zanim te się na dobre rozpędzą :evil_lol: Szczeka jakby był od nich kilka razy większy :evil_lol: A ma problem, żeby się przedrzeć przez drobne krzaczorki :eviltong: Kupiłaś już te kalosze? Jak nie to się streszczaj to znów pojedziemy na plażyczkę :loveu: Quote
Unbelievable Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Bzikowa napisał(a): Hahaha oczywiście, że nie kupiłam kaloszy - jak ja mam duuuuużo czasu to nie robię absolutnie nic :lol: skąd ja to znam.. :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Bzikowa napisał(a):Agatka żebyś wiedziała :cool3: Co prawda żeby się tam dostać to trzeba się poświęcić - poprzedzierać przez haszcze itd :evil_lol: ale psom się podoba :multi: Ja bym się chętnie poprzedzierała... w takie miejsce :loveu: Filmiki obejrzane ;) Świetnie sie wdrapuje na palisade :lol: Quote
Teba Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Bezikowa nakręciła jeszcze jeden filmik: YouTube - Cynamonowe zabawy na plaży :-) Quote
Bzikowa Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 Hihi ale ten filmik to powinien do Twojej galerii trafić:evil_lol: A w ogóle to Ci odpisałam na Twego posta jednakowoż kochana Dogomania postanowiła wywalić mój post nad Twój :angryy: Quote
Teba Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 No dobrze, że napisałaś bo nie zauważyłam. Jak kupisz kalosze to możemy nawet jutro podjechać :loveu: Quote
Bzikowa Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 Jak będą oczojebno-różowe to je kupuję bez zastanowienia! :eviltong: Tylko najpierw muszę się uporać z mega-burdlem który panuje w moim pokoju od eeee... pewnego czasu :diabloti: Quote
ewka i haker Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 widziałam film z pokazu i fajnie tylko dlaczego on tak przytupuje:roll: nie fajnie to wygląda Quote
Bzikowa Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 Tebusa - tak, jedźmy jutro! :loveu: ewka i haker napisał(a):widziałam film z pokazu i fajnie tylko dlaczego on tak przytupuje:roll: nie fajnie to wygląda jeszcze jest drugi, wg mnie lepszy, z treningu. przytupuje... bo taka jego uroda... ale zawsze przytupuje więc nie wiem czemu się dziwicie ;) Quote
Kisses Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 [quote name='Bzikowa']przytupuje... bo taka jego uroda... ale zawsze przytupuje więc nie wiem czemu się dziwicie ;) Genialnie przytupuje :loveu::diabloti: Jak kupisz kalosze, to chce je zobaczyć :loveu: To Ty tam na tym filmiku przemawiasz? :razz: Quote
Bzikowa Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 [quote name='Kisses']Genialnie przytupuje :loveu::diabloti: Jak kupisz kalosze, to chce je zobaczyć :loveu: To Ty tam na tym filmiku przemawiasz? :razz: Nie tak genialnie... :shake: Tiaaa, kupię. Na razie to ani nie posprzątałam ani nie ruszyłam się z domu :siara: :evil_lol: Eee na filmiku występują 2 głosy, tzn ja się odzywam chyba tylko raz. Te piski do Cynamona to Paulina :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts