Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Junka napisał(a):
A tak się upewniam czy napewno mamy gdzie spać! :p

Ja się zgadzam, żebyście spali z nami, Wera pewnie też ale może jeszcze zapytaj. Tylko najlepiej by było gdyby nasze psy mogły najpierw poznać szczeniaka poza pokojem. ;)

Posted

Agatka żebyś wiedziała :cool3:
Co prawda żeby się tam dostać to trzeba się poświęcić - poprzedzierać przez haszcze itd :evil_lol: ale psom się podoba :multi:

FILMIKI ;)

Pierwszy - z pokazów (co prawda Kinga nakręciła chyba najgorszy z możliwych :diabloti: bo pies np. zamiast wejść w slalom to zaczyna na mnie szczekać :lol: a potem naprowadzam go obok hopki a nie na nią, a potem schodzimy z ringu a Bzik postanawia , że on se jeszcze kładeczkę pyknie ;)) ale akurat z momentu kiedy sobie tak ot biegaliśmy bo wszystkie dzieci już się wtedy deszczu przestraszyły...:D

YouTube - Bezik

Drugi - z pierwszego treningu niedzielnego ;) 2 pierwsze dodupne przebiegi. TAK wiem, że ominął mi ostatnią tyczkę... nie zauważyłam tego biegnąc, dopiero na filmiku.
YouTube - Bezik trening agility 31 maja

i to tyle na razie ;) enjoy ;)

Posted

No ten z pokazów najgorszy :evil_lol: bo było ślisko, to chyba dlatego mu coś się stało w mózg :evil_lol:

infers, ujada bo jest idiotą i się nakręca jakby nie wiadomo jak szybko biegał :evil_lol:

Posted

Tebusa napisał(a):
Hehe Bezik przy rhodesianach wymięka jeszcze zanim te się na dobre rozpędzą :evil_lol: Szczeka jakby był od nich kilka razy większy :evil_lol: A ma problem, żeby się przedrzeć przez drobne krzaczorki :eviltong:

Kupiłaś już te kalosze? Jak nie to się streszczaj to znów pojedziemy na plażyczkę :loveu:

Ej akurat przez krzaczorki się przedziera zawodowo :evil_lol:
Ale na plaży rzeczywiście miał problem bo się autentycznie zakopywał :lol:

Ale jakby Ci to powiedzieć :hmmmm: Ma 10 razy krótsze łapencje :evil_lol: proszę mi tu nie dyskryminować psa! :lol: potrafi szybko biegać, sama widziałaś :evilbat: tylko czasem mu się małe BUM przydarzy.... :evil_lol:

Hahaha oczywiście, że nie kupiłam kaloszy - jak ja mam duuuuużo czasu to nie robię absolutnie nic :lol: Ale jutro się muszę wybrać bo moje buciki spacerowe do dziś nie wyschły :cool1:

Kiedy kiedy ? Smycz muszę odzyskać! I oddać Wam Waszą :siara:

EDIT: ZARĄBIE KUR** TE POSTY :angryy::angryy::angryy:

Posted

Hehe Bezik przy rhodesianach wymięka jeszcze zanim te się na dobre rozpędzą :evil_lol: Szczeka jakby był od nich kilka razy większy :evil_lol: A ma problem, żeby się przedrzeć przez drobne krzaczorki :eviltong:

Kupiłaś już te kalosze? Jak nie to się streszczaj to znów pojedziemy na plażyczkę :loveu:

Posted

Bzikowa napisał(a):
Agatka żebyś wiedziała :cool3:
Co prawda żeby się tam dostać to trzeba się poświęcić - poprzedzierać przez haszcze itd :evil_lol: ale psom się podoba :multi:

Ja bym się chętnie poprzedzierała... w takie miejsce :loveu:

Filmiki obejrzane ;) Świetnie sie wdrapuje na palisade :lol:

Posted

Hihi ale ten filmik to powinien do Twojej galerii trafić:evil_lol:
A w ogóle to Ci odpisałam na Twego posta jednakowoż kochana Dogomania postanowiła wywalić mój post nad Twój :angryy:

Posted

Jak będą oczojebno-różowe to je kupuję bez zastanowienia! :eviltong:

Tylko najpierw muszę się uporać z mega-burdlem który panuje w moim pokoju od eeee... pewnego czasu :diabloti:

Posted

Tebusa - tak, jedźmy jutro! :loveu:

ewka i haker napisał(a):
widziałam film z pokazu
i fajnie
tylko dlaczego on tak przytupuje:roll:
nie fajnie to wygląda

jeszcze jest drugi, wg mnie lepszy, z treningu.

przytupuje... bo taka jego uroda... ale zawsze przytupuje więc nie wiem czemu się dziwicie ;)

Posted

[quote name='Bzikowa']przytupuje... bo taka jego uroda... ale zawsze przytupuje więc nie wiem czemu się dziwicie ;)

Genialnie przytupuje :loveu::diabloti:

Jak kupisz kalosze, to chce je zobaczyć :loveu:

To Ty tam na tym filmiku przemawiasz? :razz:

Posted

[quote name='Kisses']Genialnie przytupuje :loveu::diabloti:

Jak kupisz kalosze, to chce je zobaczyć :loveu:

To Ty tam na tym filmiku przemawiasz? :razz:

Nie tak genialnie... :shake:

Tiaaa, kupię. Na razie to ani nie posprzątałam ani nie ruszyłam się z domu :siara: :evil_lol:

Eee na filmiku występują 2 głosy, tzn ja się odzywam chyba tylko raz. Te piski do Cynamona to Paulina :evil_lol::evil_lol::evil_lol: