Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lubią, lubią Aniu, tylko wyobraź sobie że większość ludzi jest w tej chwili z szkole (ew. pracy) :eviltong:

Fajny filmik :) Bziki przyjeżdżajcie na piknik do Białegostoku!!!! :razz:

Posted

Aniu o ile miejsce noclegu na Pucharze się nie zmieniło. to zawody nie będą na tym boisku co rok temu, tylko w innej części Kozienic choć nie daleko. Tam gdzie w zeszłym roku jest za mało miejsca na 3 ringi.

Posted

Dobry :diabloti:
Filmik super. Na początku myslałam, że zgubiłaś włosy, ale znalazłam kucyka :evil_lol:
Fajnie macie tam. Też tak chce xd

I chyba tyle :diabloti: do widzenia ;]

Posted

Bzikowa , kurczę ten Twój Bziku to naprawdę słodki jest :eviltong:
I tak w ogóle to gdzie wy trenujecie agility? Ja też bym chciała trenować z moim Jasperem tylko jeszcze nie teraz bo on to jeszcze za mały jest :evil_lol:

Posted

agaciaaa napisał(a):

Fajny filmik :) Bziki przyjeżdżajcie na piknik do Białegostoku!!!! :razz:

Właśnie Ania - jedziesz?
Ja chciałam się wybrać, ale głupio zgłaszać się, ale nie mieć jak pojechać - zero transportu, a za pociąg - dziękuje. Mam dosyć dojazdów tym środkiem lokomocji na treningi :diabloti:

A na Zabrze się zgłosiłaś? ;-)

Posted

Feigned napisał(a):
ale fajny ten Twój białas :loveu:

białas dziękuje:)

Kisses napisał(a):
Dobry :diabloti:
Filmik super. Na początku myslałam, że zgubiłaś włosy, ale znalazłam kucyka :evil_lol:
Fajnie macie tam. Też tak chce xd

I chyba tyle :diabloti: do widzenia ;]

Włosy są tam gdzie były :wink:

No nic nie stoi na przeszkodzie :cool3:

Hahahaha! Co ja widzę w nowym avatarze??? :loveu::loveu::loveu:

angelus222 napisał(a):
Bzikowa , kurczę ten Twój Bziku to naprawdę słodki jest :eviltong:
I tak w ogóle to gdzie wy trenujecie agility? Ja też bym chciała trenować z moim Jasperem tylko jeszcze nie teraz bo on to jeszcze za mały jest :evil_lol:

Bzik dziękuje po raz kolejny :) trenujemy w klubie Cavano, jest napisane na początku galerii :razz:

Inkaa napisał(a):
Właśnie Ania - jedziesz?
Ja chciałam się wybrać, ale głupio zgłaszać się, ale nie mieć jak pojechać - zero transportu, a za pociąg - dziękuje. Mam dosyć dojazdów tym środkiem lokomocji na treningi :diabloti:

A na Zabrze się zgłosiłaś? ;-)

Nie wiem... Co roku sobie myślę, że może by pojechać do tego B-stoku ale jeszcze mi ani razu nie wyszło :evil_lol: Nie wiem... A jak już wiesz - do Zabrza jestem zgłoszona ale nie wiem czy jadę bo Heineken (Opener) jest w tym samym terminie :roll: a ja zgłaszając się na Zabrze zupełnie o tym zapomniałam...

agaciaaa napisał(a):
No dziewczyny przyjeżdżajcie! Poznałabym dwa białasy :loveu: Zgłoszenia do końca maja, także niewiele czasu zostało :cool3:

Jak już pisałam - nie wiem ;) Przyjechałabym w ostateczności gdyby ktoś mi załatwił wszystko czyli transport i noclegi, nie chce mi się tego ogarniać jakoś :evil_lol:

Poza tym nie chcę nadwyrężać uprzejmości Bezika że będzie mu się chciało biegać w upały... I tak go zgłosiłam na wszystkie 4 dni Pucharu Ras... :roll:

Posted

Bzikowa napisał(a):
Nie mam namiotu :lol:
Poza tym Bzik nigdy nie spał w namiocie i nie wiem czy nie miałby księciunio czegoś naprzeciwko... ;)

Ja mam namiot. :diabloti:
A psem się tak nie przejmuj, przeżyje :diabloti:

Posted

Inkaa napisał(a):
Ja mam namiot. :diabloti:
A psem się tak nie przejmuj, przeżyje :diabloti:

To w końcu jedziesz czy nie?
Jedźcie do Zabrza, proszę , zgłoście się, razem się zanoclegujemy;)

Nie, serio, on może odmówić spania w namiocie... On i tak jest wybiórczy gdzie mu się chce spać... Np. jak jesteśmy u babci albo na działce to nie mogę go zgonić wieczoren do domu a każdy ruch w stronę drzwi powoduje, że mam psa, który szczeka pod moimi nogami... :roll: Budzi mnie czasem i o 5 rano , żeby go wypuścić :roll: Zwłaszcza jak jesteśmy u babci.
Boję się, że nocleg w namiocie będzie wyglądał tak, że pies mi będzie całą noc burczał i popskiwał... i nikt się nie wyśpi.
A w domu to on może i do 12 spać. :roll:

I weź tu miej takiego idiotę :eviltong:

Tinka:) napisał(a):
Już ja się bezem zaopiekuję jak mu się nie będzie chciało w namiocie spać :diabloti:
przyjeżdżajcie!:loveu:

A mogę wiedzieć w jaki sposób się nim zaopiekujesz? :evil_lol::lol:

Posted

Bzikowa napisał(a):

I weź tu miej takiego idiotę :eviltong:

A mogę wiedzieć w jaki sposób się nim zaopiekujesz? :evil_lol::lol:

nie idiotę tylko terriera ;) wykorzystuje cię- wie że ty jesteś dobra i zrobisz to co on będzie chciał. Dlatego na ciebie szczeka ;) szczurzy wielka lejdi nawet by w wodzie usiadł gdybym mu kazała, a on jest taki że łapką do kałuży nie wlezie, po błocie chodził nie będzie, czyścioszek po prostu : P ale ja chcę, to on zrobi, i nie ma żadnego ale : P

jeszcze anwet nie wiesz czy jedziesz :diabloti::diabloti:

Posted

Bzikowa napisał(a):
To w końcu jedziesz czy nie?
Jedźcie do Zabrza, proszę , zgłoście się, razem się zanoclegujemy;)

Jej, nie wiem! :eviltong: Nie wysłałam zgłoszenia, ale mam jeszcze ciut czasu.

Ja bym się zgłosiła, ale, ale .... do Zabrza? :cool1: Toż to Śląsk, drugi koniec Polski! :lol:

Posted

A tam, co za różnica ;) Jak znajdziemy transport to będzie spoko! Zgłaszaj się bo zostało 15 miejsc, jest limit!

Tinka - no ale on w domu może spać i spać godzinami, gadzina :evil_lol: A jak jesteśmy na działce to ciągle czuwa bo tu trzeba dobytku pilnować :lol:

Posted

Bzikowa napisał(a):

No nic nie stoi na przeszkodzie :cool3:

Hahahaha! Co ja widzę w nowym avatarze??? :loveu::loveu::loveu:

Masz coś konkretnego na myśli? Wybierasz się do mnie? :loveu::cool3:
Co widzisz to nie wiem, bo ciągle mi znika :diabloti: Niedługo zobaczysz całą galerie. Bo po jutrze jadę :razz:

Posted

Witam Was drodzy fani pana Bza :lol:

Bziczek się dzisiaj lansował na pokazach agility na Targówku :loveu:
Co prawda połowę czasu padało ale trochę żeśmy pobiegali. Beziczek wrócił brudny ale nie tak jak się spodziewałam, na szczęście.
Bilans przedstawiam :
zjedzonych dzieci - 0, prób zjedzenia dzieci - n :angryy:
zjedzonych piesków - 0 , prób zjedzenia piesków - n do kwadratu :angryy:
zniszczonych klatek - 1 :angryy::angryy:

cholera straszna się z niego zrobiła... zaczyna mnie to martwić :roll::shake:

ale biegał jak zwykle czyli ciesząc się niezmiernie , że biega :loveu: nie próbował uciekać do dzieci które licznie okrążyły tor (zjadał tylko jak nie biegał) i był kochany jak zwykle:loveu:

Oto zdjęcia, autorstwa Oli od Ery ;)

:loveu::loveu::loveu::loveu: