Inkaa Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Kiedy się umówimy na jakiś spacerek westowy? (Wełniak&Bezik&Kleks)? :razz: Jesteś po maturze, więc czasu masz aż nadto, ja w sumie też (do szkoły już teraz chodzę w kratkę) :lol: Quote
Pieseczkowo Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Ja jestem jak najbardziej za:eviltong::lol: Quote
Inkaa Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Pieseczkowo napisał(a):Ja jestem jak najbardziej za:eviltong::lol: Ten weekend? :diabloti: Quote
Pieseczkowo Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 No może byc,ale na 100%dam znac w patiek,a gdzie miałybyśmy ta Bzikowa wyciagnąć.:eviltong: Quote
Bzikowa Posted May 25, 2009 Author Posted May 25, 2009 Junka napisał(a):Hej Aniu. Ty się powoli widze rozkręcasz z tymi fotami. :lol: Ciekawe kiedy ja wreszcie Beziczka zobaczę. :roll: Zapraszam na trening , fotograf zawsze się przyda! ;) No i chętnie się dowiem czegoś więcej o maluchu, którego masz brać :cool3: Mudik napisał(a):Ale poszalałaś z fotkami!!!!:eviltong::eviltong::eviltong::evil_lol: Pozdrówka!;);) hej Magda! no poszalałam :evil_lol: ewka i haker napisał(a):wow ile zdjęć jak przygotowania:lol: no sporo :lol: do czego przygotowania? Inkaa napisał(a):Kiedy się umówimy na jakiś spacerek westowy? (Wełniak&Bezik&Kleks)? :razz: Jesteś po maturze, więc czasu masz aż nadto, ja w sumie też (do szkoły już teraz chodzę w kratkę) :lol: Chętnie, ja mogę cały tydzień ale w tę sobotę są pokazy a w niedzielę może trening. Możemy ew. w niedzielę po treningu... A jak nie to w tygodniu, któregoś dnia po południu. No właśnie widzę,że w kratkę o 12 nie w szkole ?? :evil_lol: Ale spoko ja w kratkę całe liceum przechodziłam :lol: Pieseczkowo napisał(a):Ja jestem jak najbardziej za:eviltong::lol: ja też ale od razu mówię, że pola mokotowskie odpadają! ja bym wolała coś w stylu lasek kabacki etc. Quote
Junka Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Kochana w ten weekend nie dam rady, bo właśnie się po malucha wybieram :cool3: Jestem strasznie zła, bo w następna sobotę bym przyjechała i wam dziecine przedstawiła, ale niestety o 10 mam informatykę tylko!!! 45 minut zliczenia, a w niedzielę na 11.15 i tez tylko zalicznie z chemii. A jeszcze w następnym tygodniu nieżle bym się musiała nagimnastykowac przed szefem, żeby mi urlop w piątek dał. I byśmy się dopiero na Pucharku spotkali. :lol: Mam nadzieje, że Zuza trzyma dla mnie miejsce w samochodzie. Tylko nie wiem czy mi szczeniak w namiocie nie zamarźnie :evil_lol: Quote
Pieseczkowo Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Ja nie wiem co ty chcesz od Poł mokotowskich jak bylysmy dawno z Kinga bylysmy prawie same:eviltong: Junko,a kto bedzie nowym towarzyszem? Quote
Junka Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Pieseczkowo napisał(a):Ja nie wiem co ty chcesz od Poł mokotowskich jak bylysmy dawno z Kinga bylysmy prawie same:eviltong: Junko,a kto bedzie nowym towarzyszem? Hehe zobaczysz za tydzień :evil_lol: Quote
Bzikowa Posted May 25, 2009 Author Posted May 25, 2009 Junka napisał(a):Kochana w ten weekend nie dam rady, bo właśnie się po malucha wybieram :cool3: Jestem strasznie zła, bo w następna sobotę bym przyjechała i wam dziecine przedstawiła, ale niestety o 10 mam informatykę tylko!!! 45 minut zliczenia, a w niedzielę na 11.15 i tez tylko zalicznie z chemii. A jeszcze w następnym tygodniu nieżle bym się musiała nagimnastykowac przed szefem, żeby mi urlop w piątek dał. I byśmy się dopiero na Pucharku spotkali. :lol: Mam nadzieje, że Zuza trzyma dla mnie miejsce w samochodzie. Tylko nie wiem czy mi szczeniak w namiocie nie zamarźnie :evil_lol: zazdroszczę szczeniaka ;) ja na swojego jeszcze chyba sporo poczekam :roll: no to mam nadzieję, że się jeszcze przed Pucharem zobaczymy! co do zmarznięcia to my mamy jakby co z Werą 2-kę w hotelu , możesz się ze szczeniakiem rozłożyć na karimacie jak się nie boisz , że nasze potwory go zjedzą (właśnie, chłopiec czy dziewczynka to będzie ? ) :lol: Pieseczkowo napisał(a):Ja nie wiem co ty chcesz od Poł mokotowskich jak bylysmy dawno z Kinga bylysmy prawie same:eviltong: Junko,a kto bedzie nowym towarzyszem? Po prostu nie lubię tego miejsca będąc z psem :lol: Quote
Junka Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Aniu ja bardzooo chetnie :lol: Mi to nie przeszkadza bo i tak bym na karimacie spała, a zawsze to lepiej bo i cieplej. A daleko to jest od zawodów?? Bo ja pewnie z Zuzką będe jechała i nie chce jej za bardzo po jakiś hotelach ciągac. :roll: A no i biorę pieska :lol: Quote
Pieseczkowo Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 To czekam na zdjęcia,Ania to jeszcze długo nie bedzie miec,bo ona po prostu nie moze sie zdecydowac. Chyba bedzie trzeba Tobie pomoc:eviltong: Quote
Bzikowa Posted May 25, 2009 Author Posted May 25, 2009 Asia, nie byłaś w Kozienicach? :hmmmm: No w każdym razie to gdzie my śpimy jest tuż przy płycie zawodów, za płotem dosłownie, nie ma problemu z jeżdżeniem ;) A Zuza (od Draki jak rozumiem?) nie śpi w tym hotelu aby? A nawet jeśli w domku to to jest wszystko w jednym 'ośrodku' - hotelik, domki i pole namiotowe. ;) Dominika, to jest skomplikowane. Kiedyś papiś z pewnością, było już blisko ale nie wyszło, ja jednak wyznaje zasadę co ma być to będzie i po prostu poczekam na rozwój sytuacji ... ;) Na razie Bziątko (spodobało mi się to określenie) pocieszy się wolnością :evil_lol: Quote
Junka Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Nie byłam w Kozienicach dlatego się pytam :lol: No to suuuper. To ja się dołączam do was jesli się koleżanka zgodzi :cool3: Eh uwielbiam spac na twardej podłodze :evil_lol: A właśnie mam do Ciebie takie pytanko ile ty dałaś za klatkę, bo jakoś nigdzie ni mogę obczajić ile ja dałam za Juny, a chciałabym ją sprzedać po połowie kosztów z tego względu, że ona mi się już nie przyda, a ma ślady użytkowania w postaci tylko takiej, że jest tu i ówdzie brudna :evil_lol: Quote
Bzikowa Posted May 25, 2009 Author Posted May 25, 2009 Nie ma sprawy, Wera pewnie nie będzie miała nic przeciwko, tylko nie wiem jak się dogadają z Twoim szczeniakiem nasze teriery. :evil_lol: Kurcze ja nie pamiętam za ile mu tę klatkę kupiłam ale to było w Kakadu w Warszawie więc pewnie drożej wyszło niż przez internet. Teraz np. w Karusku taka klatka kosztuje 120 zł. Ferplast Holiday- namiot dla psa - sklep zoologiczny Karusek.com.pl, artyku�y zoologiczne dla psa, kota i innych zwierz�t na allegro 119 (to jest rozmiar 2) Transporter, klatka, namiot Holiday (10)-109/71/81 (626605100) - Aukcje internetowe Allegro a tu już 156 :-o Coral Bio :: Ferplast - Holiday 2 Klatka 36 x 46 x 41cm Quote
Junka Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Może go nie zjedzą :evil_lol: Dzieki Ci Aniu za info. :lol: Quote
Pieseczkowo Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Niech sie cieszy wolnąscia.kleksinski moze mu cos powiedziec na ten temat.Zartuje z tym ze tak dlugo wybierasz,ale dobry wybor psa to najwazniejsze.Mysle,ze w koncu sie uda:lol: Quote
Bzikowa Posted May 25, 2009 Author Posted May 25, 2009 Asia, no może nie zjedzą :diabloti: Dominika, kiedyś musi się udać :lol: Ja w to wierzę :lol: A teraz uwaga uwaga wszyscy, zwłaszcza warszawiacy :cool3: "Pokazy sportowego szkolenia psów" to nasze (Cavano) pokazy agility ;) Bziątko oczywiście będzie biegać. Jakby ktoś chciał wpaść popatrzeć to zapraszamy! Quote
Bzikowa Posted May 25, 2009 Author Posted May 25, 2009 Pewnie tak. Zapytaj się jeszcze na forum. Quote
Teba Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Widzę, że obróżka rogza poszła w ruch :evil_lol: Ania ja mam podobny problem- jak się bawię z Młodym to nie daję rady robić zdjęć- ale może jutro by nam się udało coś ufocić fajnego? Naładuję akumulatorek do aparatu :loveu: Wezmę frisbee i aporcik :loveu: Quote
Bzikowa Posted May 25, 2009 Author Posted May 25, 2009 Tebusa napisał(a):Widzę, że obróżka rogza poszła w ruch :evil_lol: Ania ja mam podobny problem- jak się bawię z Młodym to nie daję rady robić zdjęć- ale może jutro by nam się udało coś ufocić fajnego? Naładuję akumulatorek do aparatu :loveu: Wezmę frisbee i aporcik :loveu: Obróżka Rogza ma sto lat :eviltong: I jest to jedna z eee... 7 czy 8 obróżek Bezika :eviltong::evil_lol: Normalnie na każdy dzień tygodnia :diabloti: OK, tylko nie wiem gdzie my tam będziemy focić. Zawsze możemy iść na spacer bo koniowaniu :evil_lol::cool3: Quote
Bzikowa Posted May 25, 2009 Author Posted May 25, 2009 Dobra, ja Was przepraszam bardzo ale mam jeszcze trochę fotek :cool3: ... z serii... Beziczek i jego jeżyk :loveu: Bziczek się w nim zakochał i jeż już nie piszczy, bo jest dobry do memłania! :mad: Proszę bardzo: he he żaba :evil_lol: Quote
Recommended Posts