Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kiedy się umówimy na jakiś spacerek westowy? (Wełniak&Bezik&Kleks)? :razz:
Jesteś po maturze, więc czasu masz aż nadto, ja w sumie też (do szkoły już teraz chodzę w kratkę) :lol:

Posted

Junka napisał(a):
Hej Aniu. Ty się powoli widze rozkręcasz z tymi fotami. :lol: Ciekawe kiedy ja wreszcie Beziczka zobaczę. :roll:

Zapraszam na trening , fotograf zawsze się przyda! ;)
No i chętnie się dowiem czegoś więcej o maluchu, którego masz brać :cool3:

Mudik napisał(a):
Ale poszalałaś z fotkami!!!!:eviltong::eviltong::eviltong::evil_lol:
Pozdrówka!;);)

hej Magda! no poszalałam :evil_lol:

ewka i haker napisał(a):
wow ile zdjęć
jak przygotowania:lol:

no sporo :lol:
do czego przygotowania?

Inkaa napisał(a):
Kiedy się umówimy na jakiś spacerek westowy? (Wełniak&Bezik&Kleks)? :razz:
Jesteś po maturze, więc czasu masz aż nadto, ja w sumie też (do szkoły już teraz chodzę w kratkę) :lol:

Chętnie, ja mogę cały tydzień ale w tę sobotę są pokazy a w niedzielę może trening. Możemy ew. w niedzielę po treningu... A jak nie to w tygodniu, któregoś dnia po południu.

No właśnie widzę,że w kratkę o 12 nie w szkole ?? :evil_lol:
Ale spoko ja w kratkę całe liceum przechodziłam :lol:

Pieseczkowo napisał(a):
Ja jestem jak najbardziej za:eviltong::lol:

ja też ale od razu mówię, że pola mokotowskie odpadają! ja bym wolała coś w stylu lasek kabacki etc.

Posted

Kochana w ten weekend nie dam rady, bo właśnie się po malucha wybieram :cool3: Jestem strasznie zła, bo w następna sobotę bym przyjechała i wam dziecine przedstawiła, ale niestety o 10 mam informatykę tylko!!! 45 minut zliczenia, a w niedzielę na 11.15 i tez tylko zalicznie z chemii. A jeszcze w następnym tygodniu nieżle bym się musiała nagimnastykowac przed szefem, żeby mi urlop w piątek dał. I byśmy się dopiero na Pucharku spotkali. :lol: Mam nadzieje, że Zuza trzyma dla mnie miejsce w samochodzie. Tylko nie wiem czy mi szczeniak w namiocie nie zamarźnie :evil_lol:

Posted

Pieseczkowo napisał(a):
Ja nie wiem co ty chcesz od Poł mokotowskich jak bylysmy dawno z Kinga bylysmy prawie same:eviltong:
Junko,a kto bedzie nowym towarzyszem?

Hehe zobaczysz za tydzień :evil_lol:

Posted

Junka napisał(a):
Kochana w ten weekend nie dam rady, bo właśnie się po malucha wybieram :cool3: Jestem strasznie zła, bo w następna sobotę bym przyjechała i wam dziecine przedstawiła, ale niestety o 10 mam informatykę tylko!!! 45 minut zliczenia, a w niedzielę na 11.15 i tez tylko zalicznie z chemii. A jeszcze w następnym tygodniu nieżle bym się musiała nagimnastykowac przed szefem, żeby mi urlop w piątek dał. I byśmy się dopiero na Pucharku spotkali. :lol: Mam nadzieje, że Zuza trzyma dla mnie miejsce w samochodzie. Tylko nie wiem czy mi szczeniak w namiocie nie zamarźnie :evil_lol:

zazdroszczę szczeniaka ;) ja na swojego jeszcze chyba sporo poczekam :roll:

no to mam nadzieję, że się jeszcze przed Pucharem zobaczymy! co do zmarznięcia to my mamy jakby co z Werą 2-kę w hotelu , możesz się ze szczeniakiem rozłożyć na karimacie jak się nie boisz , że nasze potwory go zjedzą (właśnie, chłopiec czy dziewczynka to będzie ? ) :lol:

Pieseczkowo napisał(a):
Ja nie wiem co ty chcesz od Poł mokotowskich jak bylysmy dawno z Kinga bylysmy prawie same:eviltong:
Junko,a kto bedzie nowym towarzyszem?

Po prostu nie lubię tego miejsca będąc z psem :lol:

Posted

Aniu ja bardzooo chetnie :lol: Mi to nie przeszkadza bo i tak bym na karimacie spała, a zawsze to lepiej bo i cieplej. A daleko to jest od zawodów?? Bo ja pewnie z Zuzką będe jechała i nie chce jej za bardzo po jakiś hotelach ciągac. :roll:

A no i biorę pieska :lol:

Posted

Asia, nie byłaś w Kozienicach? :hmmmm:
No w każdym razie to gdzie my śpimy jest tuż przy płycie zawodów, za płotem dosłownie, nie ma problemu z jeżdżeniem ;) A Zuza (od Draki jak rozumiem?) nie śpi w tym hotelu aby? A nawet jeśli w domku to to jest wszystko w jednym 'ośrodku' - hotelik, domki i pole namiotowe. ;)

Dominika, to jest skomplikowane. Kiedyś papiś z pewnością, było już blisko ale nie wyszło, ja jednak wyznaje zasadę co ma być to będzie i po prostu poczekam na rozwój sytuacji ... ;) Na razie Bziątko (spodobało mi się to określenie) pocieszy się wolnością :evil_lol:

Posted

Nie byłam w Kozienicach dlatego się pytam :lol: No to suuuper. To ja się dołączam do was jesli się koleżanka zgodzi :cool3: Eh uwielbiam spac na twardej podłodze :evil_lol: A właśnie mam do Ciebie takie pytanko ile ty dałaś za klatkę, bo jakoś nigdzie ni mogę obczajić ile ja dałam za Juny, a chciałabym ją sprzedać po połowie kosztów z tego względu, że ona mi się już nie przyda, a ma ślady użytkowania w postaci tylko takiej, że jest tu i ówdzie brudna :evil_lol:

Posted

Nie ma sprawy, Wera pewnie nie będzie miała nic przeciwko, tylko nie wiem jak się dogadają z Twoim szczeniakiem nasze teriery. :evil_lol:

Kurcze ja nie pamiętam za ile mu tę klatkę kupiłam ale to było w Kakadu w Warszawie więc pewnie drożej wyszło niż przez internet.
Teraz np. w Karusku taka klatka kosztuje 120 zł.
Ferplast Holiday- namiot dla psa - sklep zoologiczny Karusek.com.pl, artyku�y zoologiczne dla psa, kota i innych zwierz�t

na allegro 119 (to jest rozmiar 2)
Transporter, klatka, namiot Holiday (10)-109/71/81 (626605100) - Aukcje internetowe Allegro

a tu już 156 :-o
Coral Bio :: Ferplast - Holiday 2 Klatka 36 x 46 x 41cm

Posted

Asia, no może nie zjedzą :diabloti:

Dominika, kiedyś musi się udać :lol: Ja w to wierzę :lol:

A teraz uwaga uwaga wszyscy, zwłaszcza warszawiacy :cool3:

"Pokazy sportowego szkolenia psów" to nasze (Cavano) pokazy agility ;) Bziątko oczywiście będzie biegać.
Jakby ktoś chciał wpaść popatrzeć to zapraszamy!

Posted

Widzę, że obróżka rogza poszła w ruch :evil_lol:

Ania ja mam podobny problem- jak się bawię z Młodym to nie daję rady robić zdjęć- ale może jutro by nam się udało coś ufocić fajnego? Naładuję akumulatorek do aparatu :loveu: Wezmę frisbee i aporcik :loveu:

Posted

Tebusa napisał(a):
Widzę, że obróżka rogza poszła w ruch :evil_lol:

Ania ja mam podobny problem- jak się bawię z Młodym to nie daję rady robić zdjęć- ale może jutro by nam się udało coś ufocić fajnego? Naładuję akumulatorek do aparatu :loveu: Wezmę frisbee i aporcik :loveu:

Obróżka Rogza ma sto lat :eviltong: I jest to jedna z eee... 7 czy 8 obróżek Bezika :eviltong::evil_lol: Normalnie na każdy dzień tygodnia :diabloti:

OK, tylko nie wiem gdzie my tam będziemy focić.
Zawsze możemy iść na spacer bo koniowaniu :evil_lol::cool3:

Posted

Dobra, ja Was przepraszam bardzo ale mam jeszcze trochę fotek :cool3:

...

z serii...

Beziczek i jego jeżyk :loveu: Bziczek się w nim zakochał i jeż już nie piszczy, bo jest dobry do memłania! :mad:

Proszę bardzo:

he he żaba :evil_lol: