Unbelievable Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Jak podeślesz zdjęcia to ci zrobię coś... Ja, blondynka :diabloti: Quote
Bzikowa Posted May 9, 2009 Author Posted May 9, 2009 Dobra blondynko :evil_lol:, to jak będę miała koncept z jakich chcę zdjęć to się odezwę :razz: Quote
agaciaaa Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Bannerek baardzo fajny :loveu: Tylko troszkę za duży :cool3: Quote
Aaliyah1981 Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Bzikowa napisał(a):Dzięki, dzięki, to jest jedyny bannerek jaki potrafię 'zrobić' :lol: czyli po prostu w Picasie obciąć zdjęcie tak, żeby fajnie wyglądało i dodać napisy. Żadnego fotoszita nie używałam bo nie umiem i się boję takich programów , jestem mentalnie blondynką :lol: Chciałam żeby był mniejszy ten bannerek ale jak zmniejszyłam (w IrfanView, zawsze w nim zmniejszam zdjęcia) to jakość się ZDECYDOWANIE pogorszyła a nie chciałam psuć Twojego zdjęcia, Tebusa:) Za tydzień będę wolnym człowiekiem!!!!!!!!!!!!!!!!! :multi: hahahah znam ten bol zawsze jak jakims cudem udalo mi sie zrobic banerek to dostalam info z gory ;) ze mam zmniejszyc bo za duzy :evil_lol:. Ale mnie sie wasz banerek bardzo podoba :loveu: Quote
Inkaa Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Bzikowa napisał(a):Dzięki, dzięki, to jest jedyny bannerek jaki potrafię 'zrobić' :lol: Spójrz na mój 'bannerek' Ja umiem jedynie napisać 'galeria' i podlinkować, tylko tyle. :diabloti: Quote
Kinia Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Wpadłam bo jak zobaczyłam banerek nowy to musiałam wejść! Śliczny jest! Quote
agaciaaa Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 No i jak ta biologia? :razz: Mam małe pytanko odnośnie bannerka- co to za czcionka? ;) Quote
Unbelievable Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 agaciaaa napisał(a):No i jak ta biologia? :razz: Mam małe pytanko odnośnie bannerka- co to za czcionka? ;) już parę osób potwierdziło, że biologia była straszna :diabloti: Quote
Bzikowa Posted May 12, 2009 Author Posted May 12, 2009 Dziękujemy, ale właściwie to należą się te ochy Tebusie bo to ona zdjęcie zrobiła:loveu: Agatka, czcionka nazywa się Papyrus. Na razie wszystkie matury całkiem całkiem ale nie chcę zapeszać. Jestem już po prawie wszystkim... Została mi jedna matura :-( Ta najgorsza :-( Chemia :-( Strasznie się jej boję i po prostu wiem, że źle mi pójdzie.:roll: Tinka- bio straszna? Była wg mnie całkiem łatwa! Chociaż dużo trudniejsza niż próbna bo bardziej szczegółowa. Napisałam dobrze ale z pewnością mam kilka głupich błędów , jak zwykle :roll: Quote
Unbelievable Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Bzikowa napisał(a): Tinka- bio straszna? Była wg mnie całkiem łatwa! Chociaż dużo trudniejsza niż próbna bo bardziej szczegółowa. Napisałam dobrze ale z pewnością mam kilka głupich błędów , jak zwykle :roll: ty odszczepieńcu :diabloti: dla wszystkich których pytałam była strasznie trudna :roll: Quote
Bzikowa Posted May 12, 2009 Author Posted May 12, 2009 Tinka:) napisał(a):ty odszczepieńcu :diabloti: dla wszystkich których pytałam była strasznie trudna :roll: Cieszę się :diabloti: Ej nie no banalna nie była ale nie było tam nie wiadomo czego, spodziewałam się, że będzie gorzej! Ale lepiej żebym teraz zamilkła bo tego pożałuję 30 czerwca jak będą wyniki :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Bzikowa napisał(a):Agatka, czcionka nazywa się Papyrus. Dzięki :) Z chemią też dasz radę ;) To kiedy trzymać kciuki? Quote
Junka Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 No ja trzymam kciuki za chemie. :evil_lol: Zobaczymy jak Ci pójdzie :diabloti: Quote
ewka i haker Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 kiedy ta nieszczęsna chemia:cool3::evil_lol: Quote
Kisses Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Żyjesz? :razz: Przywitać się przyszłam. Dawno Bza nie odwiedzałam :diabloti: Nie widziałam też, więc... :evil_lol: Quote
Russellka Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 I jak poszła matura? :cool3: prosimy o zdjęcia Beza:loveu: Quote
Bzikowa Posted May 13, 2009 Author Posted May 13, 2009 agaciaaa napisał(a):Dzięki :) Z chemią też dasz radę ;) To kiedy trzymać kciuki? w piątek ... :-( Junka napisał(a):No ja trzymam kciuki za chemie. :evil_lol: Zobaczymy jak Ci pójdzie :diabloti: ewka i haker napisał(a):kiedy ta nieszczęsna chemia:cool3::evil_lol: ej no... bez takich minek mi tu proszę, ja i tak jestem już bliska skoku z okna:-(:roll: Kisses napisał(a):Żyjesz? :razz: Przywitać się przyszłam. Dawno Bza nie odwiedzałam :diabloti: Nie widziałam też, więc... :evil_lol: taaaak ? :lol: Russellka napisał(a):I jak poszła matura? :cool3: prosimy o zdjęcia Beza:loveu: Jak na razie idzie dobrze z tego co miało pójść dobrze (czyli ang i bio rozszerzone), ale jeszcze została ostatnia część tego dramatu, w piątek :shake: dobrze, miotam się i powtarzam ciągle jakieś losowe rzeczy zatem wrzucę ... BARDZO ZALEGŁE ZDJĘCIA ;) Quote
Bzikowa Posted May 13, 2009 Author Posted May 13, 2009 Ciąg dalszy staroci... no pycha po prostu, cały pysk piachu :evil_lol: Quote
Bzikowa Posted May 13, 2009 Author Posted May 13, 2009 Wielki łeb:eviltong: zagryzanie patyczków, nowe hobby bezisława :mad:chyba muszę zacząć chodzić na treningi z patysiami i w ogóle kawałkami drewna, ostatnio zapałał do nich wyjątkową miłością :lol: widoczek:eviltong: no dobra jak bardzo chcesz to przestanę go zjadać i przyniosę :lol: Quote
Bzikowa Posted May 13, 2009 Author Posted May 13, 2009 ZDJĘCIA SĄ NA POPRZEDNIEJ STRONIE Zatem lecimy dalej: Konsumpcja w toku... pędzę do Ciebie:loveu: Klasyka :mad: Quote
Bzikowa Posted May 13, 2009 Author Posted May 13, 2009 Nie ma łatwo, moi drodzy, dalej... :evil_lol: Mogę już biec? Rzucaj! ale jestem szalony:evil_lol: umiem biec i mordować jednocześnie 8-) i nikt nie może odmówić mi uroku :loveu: i na koniec... oddaj!!! Dziękujemy za uwagę... Jak już tu nie wejdę to znaczy, że przegrałam ze stresem i zamieniłam się w krwawą plamę na chodniku pod oknem :lol: wtedy możecie urządzić licytację kto bierze Bzika :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Bzikowa napisał(a): Dziękujemy za uwagę... Jak już tu nie wejdę to znaczy, że przegrałam ze stresem i zamieniłam się w krwawą plamę na chodniku pod oknem :lol: wtedy możecie urządzić licytację kto bierze Bzika :evil_lol: wszystkiego najlepszego z okazji matury :evil_lol::evil_lol: Quote
Pieseczkowo Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Jeśli byłoby juz tak tragicznie,TO JA WEZME BEZA!!:eviltong: Quote
ewka i haker Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 nie skacz z tego okna;) to tylko głupia chemia:evil_lol: jak ja piszesz to jesteś juz dobra:lol:;):multi: trzymam kciuki Quote
Recommended Posts