Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bzikowa napisał(a):
Dzięki, dzięki, to jest jedyny bannerek jaki potrafię 'zrobić' :lol: czyli po prostu w Picasie obciąć zdjęcie tak, żeby fajnie wyglądało i dodać napisy. Żadnego fotoszita nie używałam bo nie umiem i się boję takich programów , jestem mentalnie blondynką :lol:
Chciałam żeby był mniejszy ten bannerek ale jak zmniejszyłam (w IrfanView, zawsze w nim zmniejszam zdjęcia) to jakość się ZDECYDOWANIE pogorszyła a nie chciałam psuć Twojego zdjęcia, Tebusa:)

Za tydzień będę wolnym człowiekiem!!!!!!!!!!!!!!!!! :multi:

hahahah znam ten bol zawsze jak jakims cudem udalo mi sie zrobic banerek to dostalam info z gory ;) ze mam zmniejszyc bo za duzy :evil_lol:. Ale mnie sie wasz banerek bardzo podoba :loveu:

Posted

Bzikowa napisał(a):
Dzięki, dzięki, to jest jedyny bannerek jaki potrafię 'zrobić' :lol:

Spójrz na mój 'bannerek'
Ja umiem jedynie napisać 'galeria' i podlinkować, tylko tyle. :diabloti:

Posted

Dziękujemy, ale właściwie to należą się te ochy Tebusie bo to ona zdjęcie zrobiła:loveu:

Agatka, czcionka nazywa się Papyrus.

Na razie wszystkie matury całkiem całkiem ale nie chcę zapeszać. Jestem już po prawie wszystkim... Została mi jedna matura :-( Ta najgorsza :-( Chemia :-(
Strasznie się jej boję i po prostu wiem, że źle mi pójdzie.:roll:

Tinka- bio straszna? Była wg mnie całkiem łatwa! Chociaż dużo trudniejsza niż próbna bo bardziej szczegółowa. Napisałam dobrze ale z pewnością mam kilka głupich błędów , jak zwykle :roll:

Posted

Bzikowa napisał(a):

Tinka- bio straszna? Była wg mnie całkiem łatwa! Chociaż dużo trudniejsza niż próbna bo bardziej szczegółowa. Napisałam dobrze ale z pewnością mam kilka głupich błędów , jak zwykle :roll:

ty odszczepieńcu :diabloti:
dla wszystkich których pytałam była strasznie trudna :roll:

Posted

Tinka:) napisał(a):
ty odszczepieńcu :diabloti:
dla wszystkich których pytałam była strasznie trudna :roll:

Cieszę się :diabloti:
Ej nie no banalna nie była ale nie było tam nie wiadomo czego, spodziewałam się, że będzie gorzej! Ale lepiej żebym teraz zamilkła bo tego pożałuję 30 czerwca jak będą wyniki :evil_lol:

Posted

agaciaaa napisał(a):
Dzięki :)

Z chemią też dasz radę ;) To kiedy trzymać kciuki?

w piątek ... :-(

Junka napisał(a):
No ja trzymam kciuki za chemie. :evil_lol: Zobaczymy jak Ci pójdzie :diabloti:

ewka i haker napisał(a):
kiedy ta nieszczęsna chemia:cool3::evil_lol:

ej no... bez takich minek mi tu proszę, ja i tak jestem już bliska skoku z okna:-(:roll:

Kisses napisał(a):
Żyjesz? :razz:
Przywitać się przyszłam. Dawno Bza nie odwiedzałam :diabloti: Nie widziałam też, więc... :evil_lol:

taaaak ? :lol:

Russellka napisał(a):
I jak poszła matura? :cool3: prosimy o zdjęcia Beza:loveu:

Jak na razie idzie dobrze z tego co miało pójść dobrze (czyli ang i bio rozszerzone), ale jeszcze została ostatnia część tego dramatu, w piątek :shake:

dobrze, miotam się i powtarzam ciągle jakieś losowe rzeczy zatem wrzucę ...

BARDZO ZALEGŁE ZDJĘCIA ;)

Posted

Wielki łeb:eviltong:

zagryzanie patyczków, nowe hobby bezisława :mad:chyba muszę zacząć chodzić na treningi z patysiami i w ogóle kawałkami drewna, ostatnio zapałał do nich wyjątkową miłością :lol:

widoczek:eviltong:

no dobra jak bardzo chcesz to przestanę go zjadać i przyniosę :lol:

Posted

Nie ma łatwo, moi drodzy, dalej... :evil_lol:

Mogę już biec? Rzucaj!

ale jestem szalony:evil_lol: umiem biec i mordować jednocześnie 8-)

i nikt nie może odmówić mi uroku :loveu:

i na koniec... oddaj!!!

Dziękujemy za uwagę... Jak już tu nie wejdę to znaczy, że przegrałam ze stresem i zamieniłam się w krwawą plamę na chodniku pod oknem :lol: wtedy możecie urządzić licytację kto bierze Bzika :evil_lol:

Posted

Bzikowa napisał(a):

Dziękujemy za uwagę... Jak już tu nie wejdę to znaczy, że przegrałam ze stresem i zamieniłam się w krwawą plamę na chodniku pod oknem :lol: wtedy możecie urządzić licytację kto bierze Bzika :evil_lol:

wszystkiego najlepszego z okazji matury :evil_lol::evil_lol: