Kisses Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 ewelinka_m napisał(a):z matmą obowiązkową, więc dopiero będzie szał :diabloti: Musiałaś to napisać :mad: Ja dopiero za rok do LO, a już się boje tej matmy :diabloti: Bzikowa, już umarłaś? :evil_lol: Quote
anetta Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Trzymam mocno kciuki! :kciuki::kciuki: :) Będzie dobrze. Quote
Bzikowa Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 (nie) DZIĘKUJĘ:loveu: Jutro to jeszcze mały pikuś, polski - :lol: Ale przyszły tydzień będzie masakrą - biologia i chemia :look3: Jakoś nie mogę spać :roll: Quote
agaciaaa Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Przyszłam napisać że trzymam kciuki za matury!!! :kciuki: Będzie dobrze, ani się obejrzysz a będzie po wszystkim. I będziesz miała najdłuższe wakacje w życiu :lol: Przy okazji pooglądałam foty- mi sie podobają te patyczkowe, nie wiem czemu marudzisz :eviltong: http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/200409_10.jpg o to np. jest super :loveu: Quote
Inkaa Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Jak maturka z polskiego? (dobrze kojarzę? z polskiego?) ;-) Quote
ewelinka_m Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 tak,tak dziś polski był... jak Ci Aniu poszło? widziałam,że tematy do wypracowań były beznadziejne, akurat z lektur których nie cierpię :diabloti: Quote
Feigned Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 [quote name='Kisses']Jakie były tematy? I jak poszło? :razz: coś z "Chłopów" i chyba charakterystyka porównawcza jakichś postaci z "Pana Tadeusza", tyle z tv wyłapałam :evil_lol: właśnie, jak poszło ? Quote
angelus222 Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Bzikowa właśnie obejrzałam zdjęcia i filmiki Twojego Bezika :lol: Słodki psiak z niego. :cool3: Ja też miałam brać białą kulkę z Grandiflory, ale w końcu wzięliśmy urwisa z innej hodowli z Achnamary. :lol: A co do matur to ten polski wczoraj to jak dla mnie był tragiczny :P jakbym pisała to chyba bym poległa na pewno na tych tematach wypracowań :diabloti: Quote
olifka Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Podobno matura z polskiego była banalna:cool3: A jak Twoje wrażenia?:cool3: KCIUKI! Quote
Aaliyah1981 Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Beziki udalo nam sie wejsc w koncu na dogo kochani :oops::oops::oops: tyle miesiecy o matko :crazyeye: A u was takie rewelacje tez trzymamy kciukiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Quote
Bzikowa Posted May 7, 2009 Author Posted May 7, 2009 Hej hej! Dzięki za kciuki, przydały się (polski podstawa i angielski rozszerzony były banalne :lol:), a teraz to dopiero się przydadzą (biologia i chemia rozszerzone:placz:), także od poniedziałku do piątku trzymajta jeszcze mocniej :evil_lol: Adieu , wracam po 15 maja :placz: P.S. Aali!:loveu: Quote
Pieseczkowo Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Oj Aniu bedziemy trzymać kciuki,ciesze,ze choc na chwilke zawitalas do nas na Dogo.:lol:Mam nadzieję ze wystawa w NDM bedzie super nagroda za wielki trud maturowy:evil_lol: Quote
madzior_ka Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Ja też trzymam kciuki z Denisem!! Dasz radę, jak ja w tamtym roku dałam rade (równiez chemia i biologia) rozszerzone to i ty dasz;)) Quote
Aaliyah1981 Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Bzikowa napisał(a):Hej hej! Dzięki za kciuki, przydały się (polski podstawa i angielski rozszerzony były banalne :lol:), a teraz to dopiero się przydadzą (biologia i chemia rozszerzone:placz:), także od poniedziałku do piątku trzymajta jeszcze mocniej :evil_lol: Adieu , wracam po 15 maja :placz: P.S. Aali!:loveu: bedziemy trzymac ja kciuki a franek lapki ;) Quote
ewelinka_m Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 ale banerek fajny :loveu::loveu: a za maturę nadal mocno ściskamy!! Quote
Inkaa Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Mmm, świetny bannerek :loveu: I oczywiście trzymam kciuki za maturkę. Quote
Teba Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Banerek jest super! I super, że w końcu jest :eviltong::eviltong::eviltong: Trzymamy mocno kciuki i łapki ;) Quote
Bzikowa Posted May 9, 2009 Author Posted May 9, 2009 Dzięki, dzięki, to jest jedyny bannerek jaki potrafię 'zrobić' :lol: czyli po prostu w Picasie obciąć zdjęcie tak, żeby fajnie wyglądało i dodać napisy. Żadnego fotoszita nie używałam bo nie umiem i się boję takich programów , jestem mentalnie blondynką :lol: Chciałam żeby był mniejszy ten bannerek ale jak zmniejszyłam (w IrfanView, zawsze w nim zmniejszam zdjęcia) to jakość się ZDECYDOWANIE pogorszyła a nie chciałam psuć Twojego zdjęcia, Tebusa:) Za tydzień będę wolnym człowiekiem!!!!!!!!!!!!!!!!! :multi: Quote
Feigned Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Bzikowa: napisał(a): jestem mentalnie blondynką :lol: czemu to zawsze musi być o blondynkach ? :evil_lol: będziemy trzymać kciuki :cool3::loveu: Quote
Pieseczkowo Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 To dobrze,ze choc to umiesz robic,bo ja nawet tego nie umiem:eviltong::eviltong: Quote
Recommended Posts