Bzikowa Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 Mam nadzieję, że coś będzie bo popełnimy z Bezisławem podwójne samobójstwo... :lol: No bo ja jestem okropna i sieję propagandę i łamię stereotypy westa kanapowca :eviltong::evil_lol: Z 3 miesięcznym to na kurs nie bardzo ale do jakiegoś szczeniaczkowa z elementami agility, np sama tunele, to czemu nie ;) Quote
Pieseczkowo Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Ja nic bardziej dokladnego nie wiem,bo to tylko Karolina w niedziele cos tak powiedziala i sie skonczylo. Bambi chyba nadal sadzi,ze Kleks to Bez:eviltong:Ah strasznie bym chciala Beza zobaczyc...przede wszytskim zeby sie chopcy poznali:eviltong: Quote
Bzikowa Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 Jeszcze się zdążą poznać. Ale męskiej przyjaźni nie oczekuj, mój pies nie ma takich rzeczy w zwyczaju :evil_lol: Proszę państwa :cool3: Bezisław kończy dzisiaj 5 lat !!!! :loveu: Nie mam nowych zdjęć ale te również mogą być ciekawe... 11 marca 2004 roku w hodowli Grandiflora przyszedł na świat najlepszy miot pod słońcem, miot B (DANCING IN SNOW Grandiflora(Irish)&ROB du Moulin de Mac Gregor), a wśród nich najcudowniejszy pies świata - BLAZE OF GLORY Grandiflora. :loveu: Beziczek z prawej ;) Quote
Bzikowa Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 Tutaj kluchy miały 5 tygodni (B to ten w środku uśmiechnięty) Quote
Bzikowa Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 Białasy rosły i tak wyglądał mój miszczunio w wieku 1,5 miesiąca A takim był wędrowniczkiem w wieku 2 miesięcy:loveu: Na tym zdjęciu widać jakie to było brzydkie i pokraczne :evil_lol: w wieku 3 miesięcy :cool3: Quote
Bzikowa Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 Bezik z siostrą - BLUE VELVET :loveu::loveu: Rósł sobie i rósł. Miał jechać za granicę (bodajże na Łotwę) i tam się wylansować ale los chciał, żeby jednak został. Miał niecałe 6 miesięcy kiedy okazało się, że będzie MÓJ! :loveu: I tak 10 września 2004 , w przeddzień ukończenia przez Bezika 6 miesięcy, trafił w moje łapki i tak jest do dziś :evil_lol: A fotki ode mnie były na początku galerii.. ;) Quote
Kisses Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 :new-bday: Beziku! Wszystkiego najlepszego :loveu: Obowiązkowo przekazać buziaczka, a nawet kilka w pyszczek :loveu: Jakie to 'pokraczne' i słodkie :loveu: Jak tak patrze na to małe cudo to juz bym moją chciała widzieć. A tu jeszcze do kwietnia/maja trzeba czekać. Co tam Bezikowi zafundowałaś dzisiaj? Śliczne. Quote
Kinia Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Sto lat!!! Wielu smacznych przysmaków, fajnych zabawek i wspaniałego agilitowania! Quote
Unbelievable Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 A ja myślałam że psa starego dostałam- a miał ''tylko'' 4 miesiące :evil_lol: wszystkiego :loveu: Quote
Crazy Lab Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Najlepszego dla Bezika :loveu::BIG::laola: Quote
Pieseczkowo Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Wszystkiego naj,naj,naj,lepszego dla mojego ulubionego psa Beza. Zdjecia mnie tak powalily,ze az mi szczena opadła:eviltong: Usciskaj od nas Beziczka najmocnije jak tylko mozesz,a jak go zobacze to usciskam go jeszcze osobiscie. Ja niestey nie mam zdjec swojego ancymona jak byl u wlasciciela z czego strasznie ubolewam,ale co tam. Nie wiem,czy Bezik dostanie jakis torcik,to ode mnie otrzyma wirtualny:eviltong::loveu:Jeszcze raz duzo,duzo calusów i mnustwa kosci czy innych ulubionych smaczków:Rose::Cool!::tort::new-bday::laola: Quote
Olusia Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Noo, wszystkiego najlepszego dla Pana Bza Bezisława :loveu::loveu::loveu::multi: I buziaki od rówieśniczki Dianuchy :cool3: Quote
ewelinka_m Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 łohoho jaka tu impreza :diabloti: mam taką samą zabawkę pan Bez widzę jak zawsze na każdym zdjęciu się wyróżnia :evil_lol: a dla Bezisława wsio najlepszego, żeby wreszcie pańciucha się maturzyć przestała i psa wylatała :eviltong: :new-bday::laola: Quote
Inkaa Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 [SIZE="5"]Wszystkiego najlepsiejsiego Beziczku! :BIG: :new-bday: :tort: :BIG: :new-bday: :tort: Quote
Russellka Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 WSZYSTKIEGO NAJ DLA [SIZE=5]BEZIASTEGO!!! :loveu::Rose::Rose::smilecol::Dog_run::sweetCyb::new-bday::BIG: :cunao: :laola: Quote
Junka Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Wszystkiego naj :smilecol::new-bday::BIG::new-bday::BIG::laola: Quote
Mudik Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Wszystkiego Naj, naj, naj sukcesów na zawodach i mnóstwa radości:laola::new-bday::new-bday::BIG: Quote
Bzikowa Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 Dziadek Bezik dziękuje wszystkim :evil_lol::loveu: Quote
Kisses Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Jaki tam dziadek :evil_lol: Młody senior - fajnie brzmi :loveu: Quote
Feigned Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 wszystkiego najlepszego dla Bezika! sto lat, sto lat :cool3::loveu::loveu: Quote
agaciaaa Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Troche sie spóźniłam :oops: Wszystkiego naaaaaaaaj Bziczku :loveu::loveu::multi::multi: Ale cudne te szczeniaczkowe fotki :loveu: Quote
kaskaSz Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 My też spóźnieni :oops: Wszystkiego najlepszego Beziku!!!! :loveu: Jakim on był świetnym szczeniorkiem:loveu: Teraz oczywiście tez jest super. Pzdr. Quote
Kisses Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Aniu, Ty jesteś uzależniona od Westie.net.pl? Co wejdę, to jesteś :evil_lol: Kiedy jakieś fotki Bezisława? :loveu: Quote
Bzikowa Posted March 14, 2009 Author Posted March 14, 2009 Od westie.net? Szczerze mówiąc to bywam dość rzadko więc nie wiem skąd takie spostrzeżenie :lol: W ogóle w weekendy tylko wieczorami coś w internecie siedzę bo wcześniej kursy mam. Quote
Recommended Posts