Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mam nadzieję, że coś będzie bo popełnimy z Bezisławem podwójne samobójstwo... :lol:

No bo ja jestem okropna i sieję propagandę i łamię stereotypy westa kanapowca :eviltong::evil_lol:
Z 3 miesięcznym to na kurs nie bardzo ale do jakiegoś szczeniaczkowa z elementami agility, np sama tunele, to czemu nie ;)

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja nic bardziej dokladnego nie wiem,bo to tylko Karolina w niedziele cos tak powiedziala i sie skonczylo. Bambi chyba nadal sadzi,ze Kleks to Bez:eviltong:Ah strasznie bym chciala Beza zobaczyc...przede wszytskim zeby sie chopcy poznali:eviltong:

Posted

Jeszcze się zdążą poznać. Ale męskiej przyjaźni nie oczekuj, mój pies nie ma takich rzeczy w zwyczaju :evil_lol:

Proszę państwa :cool3:

Bezisław kończy dzisiaj 5 lat !!!! :loveu:
Nie mam nowych zdjęć ale te również mogą być ciekawe...

11 marca 2004 roku w hodowli Grandiflora przyszedł na świat najlepszy miot pod słońcem, miot B (DANCING IN SNOW Grandiflora(Irish)&ROB du Moulin de Mac Gregor), a wśród nich najcudowniejszy pies świata - BLAZE OF GLORY Grandiflora. :loveu:

Beziczek z prawej ;)

Posted

Białasy rosły i tak wyglądał mój miszczunio w wieku 1,5 miesiąca

A takim był wędrowniczkiem w wieku 2 miesięcy:loveu:

Na tym zdjęciu widać jakie to było brzydkie i pokraczne :evil_lol:
w wieku 3 miesięcy :cool3:

Posted

Bezik z siostrą - BLUE VELVET

:loveu::loveu:

Rósł sobie i rósł. Miał jechać za granicę (bodajże na Łotwę) i tam się wylansować ale los chciał, żeby jednak został. Miał niecałe 6 miesięcy kiedy okazało się, że będzie MÓJ! :loveu:
I tak 10 września 2004 , w przeddzień ukończenia przez Bezika 6 miesięcy, trafił w moje łapki i tak jest do dziś :evil_lol: A fotki ode mnie były na początku galerii.. ;)

Posted

:new-bday:
Beziku! Wszystkiego najlepszego :loveu:
Obowiązkowo przekazać buziaczka, a nawet kilka w pyszczek :loveu:

Jakie to 'pokraczne' i słodkie :loveu:
Jak tak patrze na to małe cudo to juz bym moją chciała widzieć. A tu jeszcze do kwietnia/maja trzeba czekać.

Co tam Bezikowi zafundowałaś dzisiaj?

Śliczne.

Posted

Wszystkiego naj,naj,naj,lepszego dla mojego ulubionego psa Beza.
Zdjecia mnie tak powalily,ze az mi szczena opadła:eviltong:
Usciskaj od nas Beziczka najmocnije jak tylko mozesz,a jak go zobacze to usciskam go jeszcze osobiscie.
Ja niestey nie mam zdjec swojego ancymona jak byl u wlasciciela z czego strasznie ubolewam,ale co tam. Nie wiem,czy Bezik dostanie jakis torcik,to ode mnie otrzyma wirtualny:eviltong::loveu:Jeszcze raz duzo,duzo calusów i mnustwa kosci czy innych ulubionych smaczków:Rose::Cool!::tort::new-bday::laola:

Posted

łohoho jaka tu impreza :diabloti:

mam taką samą zabawkę

pan Bez widzę jak zawsze na każdym zdjęciu się wyróżnia :evil_lol:

a dla Bezisława wsio najlepszego, żeby wreszcie pańciucha się maturzyć przestała i psa wylatała :eviltong:

:new-bday::laola:

Posted

Od westie.net?
Szczerze mówiąc to bywam dość rzadko więc nie wiem skąd takie spostrzeżenie :lol:
W ogóle w weekendy tylko wieczorami coś w internecie siedzę bo wcześniej kursy mam.