Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aniu,Twoje motto mnie powaliło:eviltong:Ja ten horror bede pzrechodzic za prawie wda lata,chyba ze w klasie rok sobie przekibluje:eviltong:
Ucaluj mocno Bziczka od mojego śpiocha. Dzis wlasnie nowe pilki zamówiłam,bo dwie ktore dostal juz sie zepsuły i wcozraj ogarnal Kleksika ogromny smutek,gdyz ukochana zielona pileczka pyszczak przestala piszczec. I smutny chodzil do konca dnia:loveu:

Posted

Strasznie mi się podobają te wasze treningi ;)
Też bym chciała tak trenować tylko,że nie mam gdzie kupić tyczki,a i z miejsem będzie trudno,bo wprawdzie jeżdizmy co tydzień nad jezioro,ale tam pełno psów bez smyczy:mad:.

Posted

Pieseczkowo, motto mi przyświecać będzie aż do majaaaa :placz:

Pomarancza, a gdzie mieszkasz? Może masz gdzieś w okolicy tor...

Russellka, a żebyś wiedziała , że wymęczona :roll: Motorek ma, tylko nie zawsze go włącza kiedy tego chcę :eviltong:

Aneta, motto adekwatne do sytuacji! :evil_lol:
A "banerek" to za dużo powiedziane, po prostu przycięłam zdjęcie i dodałam napis w Picasie :evil_lol:

Posted

Cała moja energia do nauki zużywa się na tych chrzanionych kursach na SGGW (soboty i niedziele 10-16) :evil_lol: i potem cały tydzień muszę odpoczywać :lol: Przesrane z tą maturą.

A Ty poprawiasz bio , prawda?

Pomarancza, to rzeczywiście nie ma w Twojej okolicy żadnego klubu... :roll: Ale wszystkie tak powstawały, że zbierała się grupa zapaleńców i po kroku dorabiali się własnego toru itd... Także wszystko przed Wami. :razz:

Posted

Bzikowa, to daj znać kiedy dokładnie piszesz, to będę trzymać w szkole kciuki :loveu:

Pomarańcza, puki co możesz sama coś sklecić, a później to ziuuuum i tylko patrzeć jak będziecie mieć klub.

Posted

4 pisemny polski podstawa
5 pisemny angielski rozszerzony
6 ustny polski prezentacja
11 pisemna biologia rozszerzona
12 ustny angielski rozszerzony
15 pisemna chemia rozszerzona

żyć nie umierać

Posted

Dzięki Ci Boże, że 11 jest biologia. A wiesz moze kiedy jest mata :cool3: musze sie kurde przejść do swojej szkoły i zobaczyć czy napewno jestem na liście :evil_lol:

Posted

Junka napisał(a):
Grr w tamtym roku mata chyba też była 13 :evil_lol: Ja to mam przesrane :angryy:

13stka *wcale nie jest taka zła. Ja mam numer 13, szafke 113, siedziałam 3 razy przy stoliku numer 13 na próbnych egzaminach i jeszcze mieszkam w domu numer 13:evil_lol:

Posted

Pieseczkowo napisał(a):
A pożniej odetchniesz i bedzie spokuj,pzryjdziesz z beziczkiem na trenig i bedziesz szczesliwym czlowiekiem:lol:

wiesz co, sama siebie przerażam ale to moja jedyna motywacja żeby dotrwać do końca tego całego koszmaru :evil_lol: w końcu zacząć treningi i zawody... :loveu:
Jeszcze na dodatek w święta również mam te chrzanione kursy! :mad: Tzn nie w sob-niedz ale przełożyli mi je na czwartek i wtorek przed/po świętach. A ja myślałam, że może wtedy jakiś trening będzie organizowany... Pozostaje mieć nadzieję, że będzie coś w piątek, sobotę czy poniedziałek...

Posted

Na pewno cos bedzie. Wszyscy sie smieja ze coraz wiecej westów do Cavano pzrybywa,to zasugerowałąm,ze to miedzy innymi za czyjas namowa:razz::eviltong:A nawet jedna kobitka dzwoniła,ze chce przyjsc z 3 miesiecznym westem-to juz przesada.Nikt sie na to nie zgodzil,wiec moze przyjdzie sie zapisac jak Bialasek podrosnie:lol: