agaciaaa Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Nie wierzę własnym oczom, znowu fotki! :evil_lol: http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/p15.jpg super brudasek :loveu: Quote
Kisses Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Bzikowa się rozkręca :evil_lol: Coraz więcej fotek Quote
kaskaSz Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Hejka! Dawno nas tu nie było. Szybko się Bzik wygoił, myślałam, że to dłużej trwa. Na fotkach widać, że jest już w swoim żywiole :evil_lol: Świetne ''skokowe'' zdjęcia. Pzdr. Quote
dadiii Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 ale sie za wami stesknilam :) i melduje ze fotki obejzane :) Bzik niczego sobie :loveu: PS: u nas tez sa 4 foty xD (az :D:D ) Quote
Junka Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Przepraszam, że tak kiepskiej jakości, ale mój aparat sobie poprostu nie radził :( Quote
ewelinka_m Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 i jak zwykle Bzik głośno wyrażał swoje zdanie :evil_lol: Quote
Bzikowa Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 Zdjęcia są prześliczne, zwłaszcza te slalomowe wszystkie:loveu: Dziękuję Asiu baaaardzo:loveu: :Rose: Quote
agaciaaa Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Chciałam zacytować szczekające foty, ale widze że zostałam uprzedzona :lol: :lol: Quote
Kisses Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Jaki fajny Bziku :loveu: Jak tak na niego patrze, to już moją małą chce :evil_lol: Quote
Bzikowa Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 Dziękujemy :lol: A oto filmik slalomowy (4 i 6 tyczek, nie chciało mi się wszystkich 12tu tachać :evil_lol:) YouTube - slalom - 4 i 6 tyczek Quote
Kisses Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Lenistwo, to się nazywa lenistwo Aniu. Ale ogólnie Bziku nieźle szaleje :evil_lol: Quote
Bzikowa Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 Tebusa napisał(a):Cynamonowi się podoba :p Ooo, to nas gruby zaszczyt kopnął! :lol: Kisses_xox napisał(a):Lenistwo, to się nazywa lenistwo Aniu. Ale ogólnie Bziku nieźle szaleje :evil_lol: Taaak? :hmmmm: 6 tyczek jestem w stanie nieść ale 12 już jest jakby trochę ciężkie... I się cały spacer denerwuję, że mi wypadają :lol: Bo to szaleniec jest :cool3: Quote
Pieseczkowo Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Boze Ania ja sikalam jak ogladalam ten filmik:eviltong::eviltong::evil_lol:glownie jak patrylam na Twoja osobe.Najpierw tempo odrzutowca i pilka,poznije juz lekki trucht i pilka,nastepnie juz sam bez i z pocztaku slalomu rzucany patyk,a najlepszy byl Twoj szal,ktory spadal. Bez pieknie robil,wielkie lapkowe gratulacje:loveu::lol: Quote
Kisses Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 [quote name='Bzikowa'] Taaak? :hmmmm: 6 tyczek jestem w stanie nieść ale 12 już jest jakby trochę ciężkie... I się cały spacer denerwuję, że mi wypadają :lol: To kupujemy Ci na urodziny 'wora na tyczki' :evil_lol: Boze Ania ja sikalam jak ogladalam ten filmik:eviltong::eviltong::evil_lol:glownie jak patrylam na Twoja osobe.Najpierw tempo odrzutowca i pilka,poznije juz lekki trucht i pilka,nastepnie juz sam bez i z pocztaku slalomu rzucany patyk,a najlepszy byl Twoj szal,ktory spadal. Mam podobne odczucia Quote
Pieseczkowo Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Ja z checia do wroka sie doloze.Ania swietnie na filmie wyglada:lol: Quote
Agmarek Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Witam. Obejrzałam filmik. Bzikowa Ty naprawdę jesteś zbzikowana :evil_lol: Ps. Do worka się dokładam ;) Quote
agaciaaa Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Filmik zacina mi się po minucie i za nic nie chce iść dalej :roll: :evil_lol: Quote
Bzikowa Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 Ej no, ja się tu męczę z obrobieniem filmiku sto lat a tu jednym się moja skromna osoba nie podoba (na psa miałyście matołki patrzeć, na PSA! Tam był mały biały pies, wiecie ? :shake: :eviltong:) nie podoba, innym się zacina... W cholerę z taką robotą! :obrazic: Ola, dzięki :grins: Quote
Recommended Posts