Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hejka! Dawno nas tu nie było. Szybko się Bzik wygoił, myślałam, że to dłużej trwa. Na fotkach widać, że jest już w swoim żywiole :evil_lol: Świetne ''skokowe'' zdjęcia.
Pzdr.

Posted

Tebusa napisał(a):
Cynamonowi się podoba :p

Ooo, to nas gruby zaszczyt kopnął! :lol:

Kisses_xox napisał(a):
Lenistwo, to się nazywa lenistwo Aniu.

Ale ogólnie Bziku nieźle szaleje :evil_lol:

Taaak? :hmmmm: 6 tyczek jestem w stanie nieść ale 12 już jest jakby trochę ciężkie... I się cały spacer denerwuję, że mi wypadają :lol:

Bo to szaleniec jest :cool3:

Posted

Boze Ania ja sikalam jak ogladalam ten filmik:eviltong::eviltong::evil_lol:glownie jak patrylam na Twoja osobe.Najpierw tempo odrzutowca i pilka,poznije juz lekki trucht i pilka,nastepnie juz sam bez i z pocztaku slalomu rzucany patyk,a najlepszy byl Twoj szal,ktory spadal.
Bez pieknie robil,wielkie lapkowe gratulacje:loveu::lol:

Posted

[quote name='Bzikowa']
Taaak? :hmmmm: 6 tyczek jestem w stanie nieść ale 12 już jest jakby trochę ciężkie... I się cały spacer denerwuję, że mi wypadają :lol:

To kupujemy Ci na urodziny 'wora na tyczki' :evil_lol:

Boze Ania ja sikalam jak ogladalam ten filmik:eviltong::eviltong::evil_lol:glownie jak patrylam na Twoja osobe.Najpierw tempo odrzutowca i pilka,poznije juz lekki trucht i pilka,nastepnie juz sam bez i z pocztaku slalomu rzucany patyk,a najlepszy byl Twoj szal,ktory spadal.

Mam podobne odczucia

Posted

Ej no, ja się tu męczę z obrobieniem filmiku sto lat a tu jednym się moja skromna osoba nie podoba (na psa miałyście matołki patrzeć, na PSA! Tam był mały biały pies, wiecie ? :shake: :eviltong:) nie podoba, innym się zacina... W cholerę z taką robotą! :obrazic:

Ola, dzięki :grins: