Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niestety nie mam żadnych zabawowych zdjęć bo głupa pańcia piłki nie wzięła a patyczki wszystkie pod śniegiem...

Takiego 'patyczka' znaleźliśmy sobie :diabloti:

i na tym KONIEC ;)

Tak sobie oglądam te zdjęcia i stwierdzam, że czas na trymowanko nadszedł :mad: Zarośliśmy okropnie... :roll:

Posted

Bzikowa napisał(a):

Tak sobie oglądam te zdjęcia i stwierdzam, że czas na trymowanko nadszedł :mad: Zarośliśmy okropnie... :roll:

My też musimy się wybrać na trymowanie, jakoś tak w marcu (i w marcu planujemy sterylizacje, matko - na samą myśl o tym robi mi się słabo ... )
Aniu - zdjęcia są świetne! :multi:

Posted

Kisses, nie ma sprawy :eviltong:

Kinia, no myślałam, że będzie mniejszy ale jak go Bzik trochę odkopał to się okazało, że lekko za duży :evil_lol:

Ania, dzięki;)

Feigned, a widzisz - to dobrze tytuł dla tych fotek dobrałam! :eviltong:

Kinga, w marcu ? Wenkę to jak najszybciej na trymowanie!!! :mad: Trochę jej się zarosło od czerwca :evilbat: Ale fakt, że ona ma mniej obfity włos niż Bziku i tak szybko nie zarasta...

Dzięki ;)

Posted

Widze kolejne podobieństwa identyczne czarne nogi,identyczna glowka i trzy czarne wegielki oraz forma zabawy typu:"Zabic! ofiarę,dopasc ja"u nas ta forma zabawy skonczyla sie nie dawno popzregryzana pilka piszcakiem,takze musialm wywalic,bo nie byla juz fajan bo nie piszczala,moj Kleks wszytskie zabawki tak traktuje jak Bez na filmie,ktory WCALE nie ejst glupi,nudny itp.:lol::mad: